Hirdetés
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkenworth
csendes tag
Jót bénáztam,letöröltem a Riks3.8(15) aztán vissza raktam a kártyára és most nem látja.
Mit barmoltam el? -
snowdog
veterán
válasz
mrkenworth #1501 üzenetére
Ha előtte már működött, akkor sok mindent nem ronthattál el, mivel egyetlen fájlról van szó. Vagy bemásoltad, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
mrkenworth
csendes tag
Ezekszerint erre a kérdésre (#1500) nincs megoldás?
-
pilu01
senior tag
Üdv
Lehet a gépen egyszerre több navi program?
Melyeket felváltva használok? -
WindyJoe
aktív tag
Miért ne lehetne?
Csak a váltogatást kell megoldani pl olyan si-vel, amiben több naviprogramot lehet beállítani, vagy átbuherálod a gyári skint több gombosra vannak egyszerűen buherálható SI szerűség, most hirtelen nem ugrik be a neve, de volt már róla szó a topicban, azzal elég egyszerű megoldani, de a legprimitívebb az h a GPS gombal a TC indul és abban kattintgatsz a megfelelő helyre.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pilu01
senior tag
A Pna-n futó TC, az az ami a pda-n is megy?
-
csiktor
tag
válasz
mrkenworth #1504 üzenetére
Biztos van, de az általad említett szoftver elvileg nem futhatna a készüléken legálisan, így itt tiltott témának minősül.
Kéne ebbe a topicba is egy első hozzászólás...
Szerk: az előző hsz-ben található link neked is segíthet...
[ Szerkesztve ]
A feszültség ESIK, az áram pedig FOLYIK!
-
ЯΞD
senior tag
üdv fórumtársak!
a kérdésem az lenne, hogy FM transmittert használva a zene és az navi és szépen átjön az autórádióra. viszont ara nem találok megoldást, hogy ha hívnak telon akkor az is ott szóljon mert a navi hangszórója full hangerőn is kevés nekem... tudtok erre okosítást? köszi előre is!
-
flash-
veterán
Megéri ilyet venni ?
Hosszútávra szeretnék GPS-t.4-5 évre.
És hát csak havonta 1x használnám.
ilyen szempontok mellett megéri megvenni?TMC-t meg ha szeretném használni,akkor mennyibe kerül hozzá a vevő?
[ Szerkesztve ]
"Embrace our fellow man, no longer vilified"
-
ЯΞD
senior tag
Nézőpont kérdése! Szerintem megéri. Én is alaposan körbe kérdeztem olvastam teszteket és ez mellett döntöttem. tmc-t én is vettem szintén wayteq RTA-3000 4 és 5 ezer között kapható. (5 évre meg ne tervezz felesleges ahhoz túlságosan fejlődésben vannak a navik és egyéb más számítástechnikai dolgok is. A technika most serdül igazán)
-
csiktor
tag
E51 jó telefon, nekem csak jó tapasztalataim vannak vele. Elég jól bírja a strapát, nehezen adja fel. Bővebben itt.
Én nem tervezem eladni, de apróhirdetésekben tuti találsz.
És akkor, hogy kicsit ide is kapcsolódjon: össze lehet kapcsolni BT-n a GPS vevővel, minden funkció működik vele.
[ Szerkesztve ]
A feszültség ESIK, az áram pedig FOLYIK!
-
WindyJoe
aktív tag
Ezt is be lehetne tenni 1. HSZ-be, vagy csinálni egy összefoglalót, hogy gyakran feltett kérdések és oda beírni, aztán ha van változás frissíteni. Bár ennyi erővel keresőbe is be lehet írni fölülre és nem lesz szétoffolva a topic 50× megválaszolt kérdésekkel.
Most őszintén, próbáltad beírni a keresőbe h 'transmitter'?
Azért segítek, pl ennek a HSZ-nek az ucsó bekezdésében van egy feltételes magyarázat is...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
ReFleXx
addikt
Tudnátok ajánlani videokonvertáló progikat amivel a készülékre optimalizált vidokat lehetne készíteni?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ЯΞD
senior tag
válasz
ReFleXx #1524 üzenetére
Én youtuberól szoktam beszerezni tartalmat az Any Video Converter Pro-t használom. De a sima ingyenes változat is megteszi. Teljesen élvezhető AVI-t, vagy WMV-t konvertál az flv-ből.
Testreszabott AVI-t használj, 480x272-ben!
Bitráta:256kb/s
Képkocka: 25fps
Audio: Mp3 96kb/sEzekkel a paraméterekkel tökéletesen játssza a Yuotube-os konvertált videókat.
Természetesen nem csak flv formátumot tudsz átkonvertálni. -
DM43
őstag
az Any Video Converter Pro-t használom. De a sima ingyenes változat is megteszi. Teljesen élvezhető AVI-t, vagy WMV-t konvertál az flv-ből.
Testreszabott AVI-t használj, 480x272-ben!
Bitráta:256kb/s
Képkocka: 25fps
Audio: Mp3 96kb/s
Ezekkel a paraméterekkel tökéletesen játssza a Yuotube-os konvertált videókat.Mintha ezt betűről betűre olvastam már volna már más tollából!
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Köszi.
Még1 kérdés amire nem találtam konkrét választ itt.
A használati azt írja hogy 900mAh az akksi de máshol 1800-at olvastam.
Na most akkor mennyi lehet valójában?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
glutamin
őstag
Pattintottam egy 8GB-os kártyát végre én is a gépbe. Ezzel elleszek egy darabig.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Vhunter
tag
Sziasztok.
tárgytalan, bocs.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Van valami olyan beállítási lehetőség, hogyha a navigációs program egy ideig nem beszél, nem ad ki hangot, akkor az FM transzmitter akkor se kapcsoljon ki? Mert most úgy van, hogyha nem beszél 1-2 percig akkor a rádiójel eltűnik.
Másik dolog, hogy a navigációs program hangot ad ki akkor a zene nem némul el alatta, szóval egyszerre hallatszik a kettő. Nincs mód arra, hogy ilyenkor csak a navigációs progi hangja jöjjön?
Köszi!
Sianis
-
pisti44
csendes tag
Tisztelt X920BT tulajdonosok nagyon megköszönném ha valaki kisegítene egy letölthető vagy papíralapú kézikönyvvel
-
Luissimo
veterán
válasz
agent_k #1540 üzenetére
vanhát !
Tudod hány bőrt lelehet huzni róla ?Ezértmondtam, hogy nézelődjön kicsit a világ pókhálóján. Ha már ilyen vájtfülű, hogy ezen a kütyün hallgat mp3-at kimondottan a navi közben, pedig tudhatná a TMC-ből, hogy a Vöröshadsereg útja és a Lenin út az járhatatlan
Pfujjj, a belemjönki ettől a sok warezhuszártól !! -
Comecee
csendes tag
Vagy talán, ha be sem kapcsolod a zenét, akkor biztos hallod a navi hangját.
Szerintem elég hangos a navi önmagában (navigálásra), zenét meg a rádión hallgass. Így, ha nem hallod a rádiótól, azt le tudod hallkítani...Szerintem.
Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)
-
eisento
addikt
szépnapot
kérdés: találkozott-e valaki olyan skin-nel mint a riks féle de maga a kinézet gyári igo 8 skin. magyarul nekem olyan kellene kinézetileg mint a sima igo8 skin de pl ha bemegyek a menübe akkor navigáció közben kitudjak menni a wayteq x920bt menüjébe pl mp3-at átrakni másik trackre majd visszalépni az igoba és go tovabb
nem tudom mennyire világos mit akarok?
persze ugy is megtehetem hogy kilépek teljesen igobol es ugy majd visszalépek igoba de az ugy macerás kicsit
Realme GT Master Edition | PSN ID: HUN_Ejzi
-
pharao_
csendes tag
Sziasztok,
Most jutottam hozzá a készülékhez, szeretnék segítséget kérni az énmegyek telepítéséhez/beállításához. Teljesen kezdő vagyok a témában.
Egyenlőre belső kártyáról próbáltam de kezdőkép után kilép.Minden segítséget és info-t szivesen látok és várok, előre is köszi!
pharao@freemail.hu -
m.jeno
senior tag
válasz
eisento #1545 üzenetére
Nem tudom, hogy miután leírtad visszaolvastad-e
Szerintem a NNG-nek kellene írnod egy levelet, hogy tök megoldásokat láttál a skinekben, és neked miért nem építik be az alap programba.
A skinek lényege éppen abban rejlik, hogy olyan látványt és tartalmat hoznak a felszínre, amit nem tartalmaz az alap.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Az Apple és a Google felhasználói után kémkednek a kormányok
- Vallás
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest