Hirdetés
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
snowdog #1247 üzenetére
nem... gps-fórumon olvastam a romcseréről ezen a készüléken, és gondoltam ha valakimár csinált rá egy jó kis főzetet akkor letesztelem majd.... de ahogy néztem ez csak gyári clean rom....
amúgy meg a wm6.1 röhögve elmenne ezen a hardveren, csak optimalizálni kéne!
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Poonkie
tag
Sziasztok!
A készülék képes Bluetooth-n kerestül tárcsázni egy összepárosított telefonon? Köszönöm a választ előre is. -
snowdog
veterán
válasz
Gaabbaa #1252 üzenetére
A GPS Fórumon csak gyári romokat publikáltak. Azokat is csak azért, ha valakinek sikerült megfektetnie a gépét, akkor ne kelljen szervízbe vinnie. Nem tudok tuningolt romról.
Azt hiszem az is oda van írva, mindenki csak végső esetben, és saját felelősségére cseréljen romot. Passzióból semmiképp.
-
Luissimo
veterán
Te is fiam Blutusz ??
Ebben szerintem van, mert olyan blutuszos... -
Poonkie
tag
Köszönöm a válaszokat!
Még néhány kérdés. Páran írták, hogy az autó hangszórójára is működik a telefon kihangosítása, sokan írták, hogy nem. Melyik igaz? Illetve még annyi, hogy a gyári szoftverben is meg tudom adni a navi program elérési útját, vagy kell valami módodsítás? -
Kiano
csendes tag
Heló
Engem az érdekelne, ha ki van hangosítva a telefon bluetoothon keresztül, attól még a hangot a telefon mikrofonján keresztül viszi (amit én mondok)?
-
DM43
őstag
A telefon kihangosítása a készüléken hangszóróján történik, nem teszi ki az FM transzmitterre. Ugyanígy a PNA mikrofonja ebben az esetben a mikrofon.
"A gyári software-ben" meg lehet (kell???) adni az a programot, ami a GPS gomb megnyomására indul. Ez lehet egy navigációs program (a Sygic-ről beszélünk ugyebár
), de lehet akár egy SI indítása is: a Beállítás - Nav mappa alatt kell betallózni amit akarsz (ez lehet a belső memóriában is, meg a kártyán is), aztán a floppy ikonnal lehet elmenteni. Ugyanitt a Navigáció automatikus indítása menüpontot célszerű NEM bejelölni.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Poonkie #1262 üzenetére
Mostan van ilyen készüléked, vagy csak venni szeretnél és azért érdeklődsz...?
FM-en keresztül tutira nem működik jelen pillanatban a kihangosítás rádióra. Füles kimeneten talán igen, de még nem próbáltam.
Gyári SW-ben meg persze hogy be lehet állítani a navi elérést. (Ebből gondolom, hogy nincs még ilyen készüléked, viszont, ha nincs, akkor először ajánlatos utánanézegetni a készüléknek, pl elolvasni a manualját. Nem egy nagy cucc, de ilyen alap dolgok legalább benne vannak.)
Esetleg ha beírod a topicban keresőbe, hogy kihangosítás, akkor már is látsz egy csomó választ a kérdésedre, amit hasonlóan keresni nem tudók (/akarók, lusták) kérdéseire írtak. (x820-as fórumon úgyszintén)
Amúgy ki írta, hogy működik a kihangosítás? Ha jól emléxem 1 ilyen volt, és nemsokkal később korrigálta, hogy mégsem...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Poonkie
tag
válasz
WindyJoe #1265 üzenetére
A választ köszönöm, a hangnemedet meg nem értem. Senki sem mondta, hogy van ilyen készülékem és nem minden készüléken van lehetőség a program elérési útjának módosítására.. (Nem wayteq az igaz) Egyébként meg ha idegesít, hogy "lusta vagyok vagy nem tudok keresni" nem kötelező válaszolnod.. Volt akir rajtad kívül megtette és nem tett megjegyzéseket. Magas lóról nagyot is lehet zakózni...
De nem szeretnék kötekedni, köszönöm a segítőkészséget.
-
Rick4
félisten
válasz
Poonkie #1266 üzenetére
Nem csak ő, én is, meg mások is úgy gondolják, hogy először el kellene olvasni, eddig mitt miről folyt a cseverészés, utána a keresőt használni, és ha még mindig nem tiszta, akkor kérdezni. Ennek se a lóhoz, se a hangnemhez nincsen köze. Beszélgetünk valamiről, megbeszéltünk valami egy hete, aztán Te idejössz, és megkérdezed azt, amit 30-40 hozzászólással ezelőtt már kitárgyaltunk.
Cheftec 350W SFX táp 9500ft/db -> https://hardverapro.hu/apro/chieftec_sfx-350bs_350w_85_hatasfoku_350w-os_tfx_m/friss.html
-
Rick4
félisten
válasz
Poonkie #1268 üzenetére
Na de a fórumozás nem abból áll, hogy mindig mindenki beírogat valami hülyeséget. Szerinted ha eltelik egy hónap, képben leszel itt mindennel, és utána jön két új ember, és elkezdik elölről kérdezgetni ugyanazt, amit már egy hete leírtunk, az hova viszi előre a fórumot?? Megmondom, sehova. Épp ezért tessék a keresőt használni, meg visszaolvasni. Ennek a használatában szívesen segítek.
Cheftec 350W SFX táp 9500ft/db -> https://hardverapro.hu/apro/chieftec_sfx-350bs_350w_85_hatasfoku_350w-os_tfx_m/friss.html
-
DM43
őstag
Emberek, béke van!!!!
-
Luissimo
veterán
én is utálom, ha valaki nem olvas vissza , nem keresőzik, csak kérdez, de azért nevegyük le a fejét, akasszukfel próbaidőre, aztán max. kerékbetörjük kicsit mielőtt felnégyelnénk, abból majd tanul...
Deazért, télleg, itt jó a hangnem általában, ne szurjuk el.
Ha valaki aztmondja, hogy használd a keresőt, azt aztán végképpen nemillik kikérni magadnak, aztmondani , inkább, hogy igen, igazad van, bocs, de (nemvoltidőm, nemtaláltam, nemjó szóra kerestem...stb stb)
és ezzel nincs voisszaütés, nem fajul el a dolog. -
Mcfly84
csendes tag
Véleményetek szerint melyik a legjobb útvonaltervezési mód??
Gazdaságos,gyors,rövid,jól követhető ????
Köszi a válaszokat -
Luissimo
veterán
válasz
Mcfly84 #1273 üzenetére
A gazdaságos hosszabb, de nem mindig autopályás, a gyors az gyors de nem gazdaságos, a rövid az nem gyors, hanem toronyiránt, a jól követhető meg nem gyors nem gazdaságos és nem rövid...
Magyarán attólfügg mit szeretnél.
Én a gyorsat használom általában, mert igyekszem... -
andrasxx
tag
Sziasztok!
Én is vettem kb. 1 hete egy ilyen készüléket.Én is elégedett vagyok vele egy kivételle... mégpedig a bluethoot kihangosítás hangját keveslem én isnagyon, ahogy mások is már írták... ha lenne erre orvosság az nagyon jó lenne...!Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
kovi888
csendes tag
igen képes összekapcsolodott telefonnal számot hívni a wayteq!!!szupi kütyü:
-
vimre
tag
válasz
Mcfly84 #1273 üzenetére
Csak egy icipicit bővebben mint Lui válasza:
(részlet a Felhasználói útmutató-ból)
gyors:
Az alkalmazás a lehető leggyorsabb útvonalat tervezi meg, feltételezve, hogy az
egyes utakon az érvényes sebességhatár közelében autózik. Ezt az
útvonaltípust jellemzően gyors járművek és személygépkocsik vezetői részesítik
előnyben.
rövid:
Az alkalmazás az útvonaltervezéshez megkeresi az egyes állomások, azaz
útvonalpontok közötti legrövidebb útszakaszt. Ez leginkább gyalogos és
kerékpáros közlekedésnél vagy lassú járműveknél hasznos.
gazdaságos:
A gyors és a rövid útvonaltervezési mód előnyeit ötvözi. A NavNGo iGO 8
alapvetően a gyors útvonaltervezési módot alkalmazza, de alternatív utakat is
keres a hatékonyabb üzemanyag-felhasználás céljából.
jól követhető:
A tervezett útvonal kevesebb manővert tartalmaz. Ezzel a beállítással a NavNGo
iGO 8 olyan útvonalat tervez, amely például az autópályát részesíti előnyben sok
alacsonyabb rendű út és utca helyett. -
Luissimo
veterán
köszi a kiegészítést Imre !!
Saját tapasztalat:
- a rövid és a gazdaságos általában bevisz a susnyásba, a kertekalá , mellékutakra, amit nemszeretek, csak ha én is arra akarok menni és jólismerem a környéket.
tehát kiesett.
- a jólkövethető pedig abba akar beleerőszakolni, hogy minél kevesebb manőverrel érd el a célodat, az se baj, ha ugy jóval hosszabb.
tehát kiesett.marad a GYORS !!
magánvélemény volt. -
Gaabbaa
aktív tag
sziasztok! talált valaki jó fóliát a kütyüre? nem a vaterásra gondolok....
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
zsommi
senior tag
Hali!
A mai nappal én is x920bt tulaj lettem.
És gondoltam írok egy-két sort.
énmegyek-et már fel is raktam, megy szépen.
Ti milyen térképeket használtok? Ki mit ajánl?
Valamint. Nemtudom nézte-e már valaki, de a gps dobozán ami van szoftver, azt hogy lehetne rácsalni a gépre? Mármint hogy úgy rendesen mutassa az épületeket.
köszi a választ.üdv -
Tim72
tag
válasz
andrasxx #1275 üzenetére
Beszéld rá őket, hogy engedélyezzék FM-en a bluetooth-t. Szerintem maximum visszhangos lesz. Ez nem analóg technika, ahol azonnal visszajön a jel (bár ez csak az én amatőr véleményem), még akkor sem, ha a túloldalon is visszacsatolódik. Alacsony frekvenciákat gondolom úgyis levágják a mikrofonról, a magasabb frekvenicákhoz meg nem biztos, hogy elég gyors a rendszer (mellesleg egy picit lehet késlelteni is). Legfeljebb ha nincsennek az embernek jó tapasztalatai vele, nem teszi ki FM-re.
-
maflame
aktív tag
Sziasztok, nagyon szemezek ezzel a modellel! Még sosem volt ilyesmim, az lenne a kérdésem, melyik szoftvert vegyem hozzá (gps szoftver nélkül árulják), iGo8, Sygic stb?
Elsősorban most Olaszországhoz kéne majd nyáron. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Robotporszívók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Háztartási gépek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming 15-fa1008nt - ÚJ 15,6" FullHD IPS GAMER notebook -i5-13500H, 16GB, 512SSD, RTX 3050
- iPhone 12 64GB fehér kártyafüggetlen! Szép állapot! VADONATÚJ AKKUMLÁTOR 100%! Fulldoboz!
- iPhone 11 128GB kártyafüggetlen, nagyon szép állapot! VADONATÚJ AKKU 100%! Fulldoboz!
- Lenovo ThinkPad T450S, 14"HD+, I5-5300U CPU, 8GB RAM, 180GB SSD, WIN 10
- Apple iPad 10 .Generáció (2022) Wifi + Cellular 5G - 64 GB - kék színű - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest