Hirdetés
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Boot képernyőt hogyan tudok rajta egyszerűen cserélni?
-
snowdog
veterán
Itt nem adott találatot a kereső, a 820-as topikban már igen.
"bejelentkező képernyő megváltoztatására egy tipp (nekem x920 van és bejött)
tehát :
x820 -nál : Logo84a.bmp
x920 -nál : Logopa06.bmp
n800 -nál : Logo80T.bmp
készülékenként más más nevezetű logo nevet kell berakni az SD kártya gyökerébe.
De csak 480x272 bmp és 24 bites kép lehet .
N800 esetében ez a kép 800x480 a többi paraméter megegyezik az előzőjével.
Ha ez megvan akkor Reset gomb és a következő boot-olásnál egy kis "DOS" os szöveg után élvezhetjük az új boot képernyőt.
Kb ennyi
ps1. utánna töröljük az SD-ről a képet"De hogy az eredeti képet hogy fogod visszatenni, azt már nem tudom. Gondold végig.
[ Szerkesztve ]
-
pinyoka74
csendes tag
Sziasztok!Nekem csak egy kérdésem lenne hogylehet a kisautot a nyil helyére tenni?Nagyon megköszöném ha segitenétek!Vicus
-
snowdog
veterán
Mentsd le egy képernyőmentő progival, és akkor bármikor visszateheted.
Bár bootolás közben kérdés, hogy melyik lesz előbb, a képernyő, vagy az AS kacsolat.
u.i. ha az AS kapcsolat létrejön, akkor még pár mp-ig a nyitó kép is látható, tehát el lehet csípni!
[ Szerkesztve ]
-
Roli77
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,hogy az x920bt kerete,lötyög-e? mert az enyém egy picit igen,pedig új,és nem tudom,hogy szétszedték-e mielőtt megvettem! Köszi
-
snowdog
veterán
Nem szétszedték, hanem összerakták, mielőtt megvetted!
Ha arra a fényes fémszerű keretre gondolsz, akkor az enyém sem teljesen stabil.
Mikor bekapcsolom a gépet, akkor önkéntelenül is megnyomon a bekapcsoló gombbal ellentétes oldalon ezt a keretet. Mindig az az érzésem támad, mintha ott is benyomódna.
Persze ezt azért lötyögésnek nem nevezném. És ezen a kereten van egy fehér cimke Passed felírattal.Luissimo
Az én gépem hátulján a négy csavar közül egyiken sincs ilyen (sőt semilyen) cimke.[ Szerkesztve ]
-
Roli77
csendes tag
Egy fehér papír levonóra gondolsz? az nekem nem a csavaron,hanem alul van,a műanyag házra,és a króm keretre ragasztva.qc passed felirattal! Az lenne az?
-
Luissimo
veterán
vagy ott , igen, holide-holoda
Nekem a két kütyümön a csavart takaró kis műanyaglapocska fölé van ragasztva ( jó, hozzáteszem nem 920-as egyiksem, de valami hasonlót mindegyikkel elkövetnek )
és olyan fényes papír, hogy a számok v feliratok már el is tüntek róla..
[ Szerkesztve ]
-
Roli77
csendes tag
Köszi a segítséget,remélem akkor nem babrálták,bár a fekete csavaron van egy pici fényesség,de az lehet gyári is! Remélem!
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Párosítás után hogyan lehet azt megoldani, hogy a FM Transmitteren keresztül menjen a kihangosítás?
Sianis
-
KeviN79
csendes tag
Sziasztok!
Egy meglehetősenlama kérdésem lenne:
Az akku élettartama miatt hogyan érdemes használni a gps-t.
Amikor az autóban navigálok vele egyből rá kell tenni a töltőre, vagy fel kell tölteni max-ra, és használni, amíg lemerül? Vagy másképp?Köszi
-
-
Rigi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen készüléket, s azt tapasztalom, hogy a bal alsó sarkában (a saroktól 2-2 centire kb.) a kijelző elég furcsán viselkedik: tenyérben, vagy konzolon tartva az érintőképernyő furcsa, vízcsobbanás szerű effekt jelentkezik. Ha azon a részen, vagy a környékén rányomok a mutató pálcikával, ugyancsak "összeszalad" ott a kép. Megjegyzem, hogy nem vagdostam földhöz a gépet, párnázott tokban, vagy a saját dobozában tároltam.
Valakinek volt már ilyen esetleg? Ez bug lesz, vagy feature..? :-) Érdemes a garanciával szórakozni, s visszavinni a kütyüt, vagy megszokott jelenségről van szó?
Megköszönném, ha valaki megosztaná hasonló tapasztalatait.Üdv!
Rigi
-
Luissimo
veterán
Tudod mi a bug??
amikor az usa-ban az ötvenes években tán, az egyik hibásan működő számítógépet szétszedték a szakértők és egy molylepkét találtak benne!
Azota hívják a program és számítógép működési hibákat bug-nak a szakmai szlengben.
NA!!
ezekben a kütyükben kizárt dolog, hogy molylepke legyen, tehát nem bug!
Ezértmondja kutyánk, hogy fícsör !!
de asszem azsem.
Ez egy konstrukcios baklövés, melléfogás, ami sajnos átmegy a MEO-n (nincs ISO 9001 , valoszínűleg, Sanghaj-Alsón ez nem policy)Bevallom őszintén, engem a fene enne meg ilyen esetben, tuti, hogy visszavinném a bótba !!
-
Roli77
csendes tag
Szia Tothlaj! A felirat mellett nekem is mozog,mint megtudtam,az elöl lévő műanyag fekete keretet,le lehet pattintani,és emiatt lötyög,mert nem tartanak rendesen a fülecskék! Egyenlőre ennyi,aztán infózok tovább,és szólok!
-
tothlaj
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudjátok,hol találhatok legújjabb seb,mérő kamera adatokat a "megyek"-re.
Hajnalban indulok Siklósra és kellene.
Köszi... -
snowdog
veterán
válasz
tothlaj #1238 üzenetére
Erre sajnos nem tudok pozitív választ adni, mert mindenkinek más és más a megfelelő.
Van akinek elég az autópályákra telepített fix mérőhelyeket tartalmazó állomány (én is ezek közé tartozom), van akinek az összes magyar fix telepítésű kell, és van, aki még a mozgó helyeket is látni szeretné. Sőt olyanról is tudok, aki egész európa összes létező mérőhelyét felpakolja (szegények
).
-
Hadnagya
csendes tag
Nemrég vettem egy ilyen címben említett kütyüt.
AÍ kérdés az lenne, hogy hogyan lehetne előhozni rajta a Windows kezelőfelületet? Sajnos indításkor csak a saját programja jelenik meg.Computers are like air conditioners, when you open Windows they stop working.
-
snowdog
veterán
válasz
Hadnagya #1240 üzenetére
Ha ezt elolvasod, akkor megtudod: #748
Esetleg itt egy direkt link [link]Ez viszont a legegyszerűbb módja:
1. Hozz létre egy YFGo2CE.bld nevű fájlt, a tartalma bármi lehet, de legalább 1 byte legyen.
2. A YFGo2CE.bld fájlt másold be az SD kártya gyökér könyvtárába.
3. Kapcsold ki a gépet (nem Sleep mód), majd ismét kapcsold be.[ Szerkesztve ]
-
Hadnagya
csendes tag
Olvastam a fórumban is, hogy ez a legegyszerűbb megoldás.
Sikerült is megoldanom vele.
A másik probléma az lenne, hogy felraktam rá az IGo 8.3.4-et, de csak megjelenik egy pár pillanatra az indítási képernyő aztán eltűnik.
Mi lehet a gond?Computers are like air conditioners, when you open Windows they stop working.
-
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok! tegnap én is vettem egy ilyen (x920bt) PNA készüléket! Eddig minden okkés, remekül működik, nem találtam kivetnivalót benne! a GPS annyira erős benne hogy mikor otthon, a ház belső szobájában bekapcsoltam 5 holdat rögtön meg is talált!
Kint szabad ég alatt meg 10-12 is simán megvan neki...
szerencsére nem ez az első windows alapú készülékem, szóval asszem menni fog a tuningolása is, lehet még a rom cserét is kipróbálom majd....
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Rick4
félisten
válasz
Gaabbaa #1245 üzenetére
szerencsére nem ez az első windows alapú készülékem, szóval asszem menni fog a tuningolása is, lehet még a rom cserét is kipróbálom majd
Big face, small ace..
Cheftec 350W SFX táp 9500ft/db -> https://hardverapro.hu/apro/chieftec_sfx-350bs_350w_85_hatasfoku_350w-os_tfx_m/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- The Game Awards 2023 - A show összes bejelentése egy helyen
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Google Chromecast topic
- Yettel topik
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- "Szerelem" eladó kihasználatlanság miatt! Vagyis komplett szimulátor szett!
- Apple Magic Keyboard iPad PRO 11 és iPad AIR 4/5 Magyarországi!
- iPhone 13 PRO MAX 128GB sierra blue kártyafüggetlen, gyönyörű! Fulldobozos!
- Iphone 12 64Gb dobozos független újszerű
- MacBook Air M1/8GB/512GB ssd/Újszerű/USA Bill./1 hónap gar./p3046/
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest