-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz BullZeye #3000 üzenetére
Ok, ez valami gyári bug, nem fogom egyfolytában nyomni.
A kijelző pixelessége viszont nekem továbbra is aggasztó. Ez az a vateras amit említettem. Ugyan nem Wayteq, de gyakorlatilag ugyanaz, és ezen elég gáz nem csak a navi indítóképe, hanem a menü is.
Ha valóban ennyire pixeles minden, akkor inkább bevállalok egy 4,3"-os PNA-t, ugyanilyen felbontással.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Bocs, kicsúsztam már a mod.-ból.
Nem is a navigáció milyensége érdekel első sorban, nagyjából úgyis hang alapján megyek mindig.
Hanem pl. egy átlagos divX h mutat rajta? Tulajok, valaki nem csinála róla világosban/sötétben egy két fotót?Köszönöm.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Rick4
félisten
válasz runner 125 #3001 üzenetére
Nézd meg élőben, egyáltalán nem pixeles, a kép nem tuti..divx is jó rajta..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
BullZeye
veterán
válasz runner 125 #3001 üzenetére
Élőben egyáltalán nem ilyen, vagyis nem látszik a "rács" a pixelek között ... ennél sztem a kijelző a hibás, hisz LCD és LCD között is sok különbség van.
Ahol "pixeles" az tényleg a ferde vonalak, az kb olyan mintha sima paintbe húznál egy 45°os vonalat, és pixeles a széle .... de képeknél én nem vettem észre ilyen jelenséget az 5"-os GPSnél ami nálam volt 1 ideig.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
prisz
aktív tag
válasz BullZeye #3000 üzenetére
Nincs itt semmilyen pixel, nagyon szép a képe. A divx is megy rendesen, bár én át szoktam konvertálni, mert felesleges egy 5" kijelzőn nagy felbontás, és ráadásul így kevesebb helyet is foglal. A remegésre visszatérve pedig, az 1cm kicsit erős túlzás, én például észre sem vettem volna, ha itt többen nem írják. Eddig megtettem kb 3000km-t, és a reset gombot teljesen elfelejtettem hol van. Hajszálpontos, gyors, megbízható, nagyon jó társ az utakon.
-
col
addikt
válasz BullZeye #3006 üzenetére
Én is elég régóta használom. Navigálásra. Nem csúszkál annyit. Pár millimétert csak. És ezt nem üzletben láttam, hanem a kezemben, a tulajdonomban lévő darabon tapasztalom folyamatosan.
Tökéletesen megegyezik a véleményem prisz fórumtárssal....[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
őstag
Üdv All!
Tud valaki nekem segíteni?
A Bluetooth funkció arra is jó hogy Bluetooth headsetre küldjem ki a hangutasítást?
Motorozok, tanktáska vízszintes felülete miatt nem látom a kijelzőt, és jó lenne ha a bluetooth kihangosítón mondaná az utat.Üdv,
Joceejoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
lempi
csendes tag
Sziasztok!
Olyon problémám lenne, hogy a navi menüben eltünt a residentflasch mappa. Wayteq 920 bt. Csak a memóriakártyát látja a készülék, ha a gépre kötöm akkor totalcommanderben látom mind két meghajtót. A problémát úgy vettem észre hogy egy navi program föltöltése után nem indult el a nevigáció, majd töröltem és fölraktam egy régebbit ami már működött rajta és az sem indult el. Igy csak a kártyáról tudom futtatni a navigációt. Mi lehet a problé ma? Van-e megoldás.
-
orbitalion
tag
-
orbitalion
tag
válasz JoceeHunt #3008 üzenetére
Az x920BT maga egy "headset". Ahogy két headset sem tud egymásnak küldeni hangot, így ez sem. Sajnos valami zsinóros fülhallgatót kell vegyél, vagy olyan Bluetoot egységet, aminek van hang bemenete és kiadja a hangot a headsetedre. Ilyet egyébként még nem láttam sajnos, csak elviekben ilyen kéne...
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
őstag
válasz orbitalion #3011 üzenetére
Ahamm. Értem. Sajnos pont ettől féltem. Mind1, marad a terv, a navi jónak tűnik, elfogadható ár, szerintem a héten megveszem.
Köszi a választ!
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
lempi
csendes tag
válasz orbitalion #3010 üzenetére
Valószinü mert tettem rá programot és már látta. Köszönöm a gyors választ!!!
-
athox
csendes tag
Sziasztok,
SI-hez keresek olyan progi-t, amivel a futo programok
kozott lehet valtani pl. ha vmi teljesen a hatterbe kerult es nem latszik.
Az lenne az igazi ha olyan lenne mint a keyboard (ToggleInputPanel), ha elinditom mindig latszik. -
BullZeye
veterán
Nem értem, hogy mi különbség van aközött, hogy te megvetted a "hibásat", én pedig a boltban nyúztam megvétel előtt 10 percig 4 x920bt-t O.o természetesen a kezemben (máshogy is lehet?). Tolómérő vagy vonalzó nem volt nálam, így tized milliméterre pontosan nem tudom megmondani, viszont 9-10 milimétert simán ugráltak jobbra és balra azok. O.o és ez Július végén volt.
De persze ha te már fizettél érte, és 1 van a tulajdonodban, akkor biztos jobban tudod, hogy én mit láttam
-
col
addikt
válasz BullZeye #3015 üzenetére
Tisztelettel csak egy dolgot szerettem volna ezzel mondani. Most szintén megnéztem, ellenőriztem mielőtt beírtam neked az előző választ. Nem a "memóriámra" hagyatkoztam.
Nem mozog többet pár milliméternél. 9-10-et meg semmiképp. De ha te jobban tudod, hogy én most mit láttam, tapasztaltam, akkor persze legyen neked igazad
De végül is én tökéletesen elégedett vagyok vele. Navigálásra vettem és azt tudja tökéletesen. A képernyő "remegése" abszolút hidegen hagy, mert nagyon ritkán használom az érintőképernyőt, hiszen pár mozdulat csak, amíg az ember beállítja a navigációhoz, aztán meg úgyis csak nézi és hallgatja.
De legyen akkor hibás. Nekem teljesen jó így is...
Pusztán a túlzásokat kerüljük el.. nem kell meséket, főleg emlékezetből előbányászott "rémregényeket" itt előadni a képernyő "remegésének" mértékéről...[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz BullZeye #3015 üzenetére
És akkor legyünk teljesen tudományosak és "empirikus" alapon cseréljünk eszmét.
Vettem a fáradságot meg egy milliméter-vonalzót és a készülék több részénél, több programnál is megnéztem, illetve lemértem a képernyő "remegést".
Mindenhol kb. 2 - 2,5 milliméter volt csak a maximális elmozdulás.
Részemről ezzel lezártam ezt a hihetetlenül izgalmas résztémát
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
Nekem is csak olyan 2 mm-t ugrál a csúszka, mint ahogy neked is. De ettől még miért hihetetlen, h BullZeye kollegának 9-10 mm-t vagy nem tudom mennyit ugrál?!
-
col
addikt
-
BullZeye
veterán
Akkor te hihetetlenül szerencsés vagy azzal, mert ahogy megnéztem őket annó és kipróbáltam, szinte azonnal le is írtam tapasztalataimat, nem emlékezetből, hanem tárgyilagosan, a hüvelykujjam 2cm széles (most megmértem én is tolómérővel ), és 2 fajta kilengése volt annak a 4 készüléknek.
Az egyik egy általános 2-4 miliméteres kilengés ami folyamatos remegés volt. És minden 5-6. kilengés pedig egy szélesebb sugarú körben volt, ami mint írtam 9-10 miliméter volt, kb fele a hüvelykujjamnak, mivel más nem volt nálam, mint írtam is, csak így tudtam megnézni Ha csak pillanatokra is volt csak 9-10 miliméter, az akkor is 9-10 miliméter, és akkor sem olyan, mint amilyennek lennie kell, és amilyen eredetileg volt az x920bt, mert ott helyben egy hibátlan készülékhez tudtam hasonlítani, egymás mellé téve őket.És részemről én is lezártam ezt, mert a WayteQ szerint nem hibás, ahhoz képest elég sok embert zavar, én nem vettem meg, mert engem mikor kipróbáltam idegesített. Remélem x950bt már jobb lesz
-
orbitalion
tag
Ez nem ettől függ, hanem attól, hogy a készülék programja fel van-e készítve erre, vagy sem. A PNA is képes lenne bármilyen Bluetoot funkciót ellátni, miután a készülékek közötti alacsonyszintű BT hálózati protokol adott. Ha találnánk megfelelő programot, ami kezelni tudná a kapott BT hangjelet, majd azt továbbítani tudná a fülesnek egy másik párosítással, akkor működne a dolog. De szerintem ilyen program nincs.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
Tonyk
veterán
hihi, az igazi gyártó: http://www.yfgps.com/en/prshow.asp?id=512
eredeti manual: http://www.yfgps.com/en/upload/201031016352356104.doc
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
plajos
aktív tag
válasz orbitalion #3023 üzenetére
Itt olvashatsz egy cikket erről: [link]
-
orbitalion
tag
Ebben a cikkben nem említik, hogy PNA-val nem működik, legalább is én nem találtam.
Érdemes lenne kipróbálni. Esetleg te megtetted? (nekem nincs fülesem...)
Egyetlen akadály lehet, az pedig a WinCE 6.[ Szerkesztve ]
-
plajos
aktív tag
válasz orbitalion #3027 üzenetére
Nem, nekem is csak a két fülem van.
-
pizzza2009
csendes tag
Helló mindenki!
Nagyon sok hozzászólást végigolvastam. Legalább 1000-et szerintem, de teljesen összezavarodtam az x920BT-vel kapcsolatban.
Én most szeretnék venni egyet. És a következő kérdéseim merültek fel:
Mi a fene az SI, amiről olyan sokat beszéltek?
Problémás dolog előhozni a használható windows ce-t? Csak mert csomó helyen olvastam, hogy macerálni kell a gépet
Ha fm-transmitteren megy a zene, akkor a navi hangja is azon keresztül megy, vagy azt lehet állítani mit továbbítson?
Ha mondjuk telefon jön, lehalkul a zene, meg a navi? /nyilván ha a kihangosítón van a cuci/
A tudjuk mi nagyobb tudásu lesz a tudjukmilyen skintől?
Esetleg ha piszkálni kell ezt meg azt rajta, hogy hogy müködjön tökéletesen, minden funkciót kényelmesen elérhetően a gép, arról egy leírást tudnátok adni pm-be? A tudjukmi nem érdekel!
Előre is köszi a válaszokat, egyelőre ennyit szerettem, volna. Remélem nem gond, hogy ennyi mindent kérdezek, amikre már biztos ezerszer elhangzott a helyes válasz, de marhaságok is vannak csőstűl, és az ember nem tudja mit kezeljen tény ként. -
orbitalion
tag
válasz pizzza2009 #3031 üzenetére
Nekem van egy eladó(20e). Be van állítva minden, a WinCE is elérhető egy gombról.
Az FM-en átmegy az összes hang, kivéve a telefon hangját. A csörgés még kimegy, de utána csak a saját hangszóróján lehet hallgatózni. Sajnos a fejhallgatóra sem jut ki a beszéd.
Kényelmesebb lesz a Skintől(testre szabott, szebb?), többet nem tud, illetve ha ki van egészítve programokkal, akkor más funkciók is bejönnek, de erről inkább a megfelelő helyeken olvass(a Skin-ek mellett, mert, hogy nem egy Skin van, hanem sokféle).
Az SI-ről[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
még több SI: [link]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
snowdog
veterán
Nagyon sok hozzászólást végigolvastam. Legalább 1000-et szerintem, de teljesen összezavarodtam az x920BT-vel kapcsolatban.
Én most szeretnék venni egyet. És a következő kérdéseim merültek fel:Mi a fene az SI, amiről olyan sokat beszéltek?
Itt találsz róla információt: http://gpsforum.hu/drupal6/node/20
Problémás dolog előhozni a használható windows ce-t? Csak mert csomó helyen olvastam, hogy macerálni kell a gépet.
Nem problémás, infó itt: http://gpsforum.hu/drupal6/node/88
Ha fm-transmitteren megy a zene, akkor a navi hangja is azon keresztül megy, vagy azt lehet állítani mit továbbítson?
Ha mondjuk telefon jön, lehalkul a zene, meg a navi? /nyilván ha a kihangosítón van a cuci/Nem lehet állítani, minden a transzmitteren megy ki.
A tudjuk mi nagyobb tudásu lesz a tudjukmilyen skintől?
Nem lesz nagyobb tudású, mert csak úgy működhet, ahogy a programozók megírták. A skinek olyan funkciókat hívnak elő, amik az alapverzióban nem elérhetők, de benne vannak.
Esetleg ha piszkálni kell ezt meg azt rajta, hogy hogy müködjön tökéletesen, minden funkciót kényelmesen elérhetően a gép, arról egy leírást tudnátok adni pm-be? A tudjukmi nem érdekel!
Én az ilyen kérésekre nem szoktam reagálni, mert arra való a fórum, hogy itt tárgyaljuk ki. Minek ugyan azt leírni 25 x?
Amit meg itt nem lehet kitárgyalni, azt magánban sem szoktam megbeszélni, mert nyilván illegális. Erre meg ott vannak a keresők, a net teli van warez oldalakkal.
-
athox
csendes tag
-
athox
csendes tag
Egy kis nyomozgatas / probalkozas utan idaig jutottam:
Windows Explorer futtatasa utan
Start > Settings > Taskbar and Start Menu... > Always on top
segit hogy a taskbar mindig latszodjon alul. Persze amig nem inditunk Explorer-t addig nem fog latszani...WinCE alatt vajon mukodik az Alt-Tab?
-
pizzza2009
csendes tag
válasz orbitalion #3032 üzenetére
Ez mikori cuccos? Honnan vetted? Esetleg garanciás-e még, és persze milyen állapotban van? És hol lehetne esetleg megtekinteni? Sajnos sokat nem akarok és nem is tudok utazni érte, szeged vagy debrecen környéke érdkelne esetleg, de az igazat megvallva nem szeretek használt dolgokat venni
-
orbitalion
tag
válasz pizzza2009 #3037 üzenetére
2 hónapos, gyári állapot.
Én sem szeretem a használt dolgokat, csak akkor, ha jóval olcsóbb. Én most néztem 27 alatt nem kapni és még arra jön a posta is, ami ebben az esetben is megoldható...de ha tényleg érdekel inkább privátban.Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
pizzza2009
csendes tag
válasz snowdog #3034 üzenetére
Köszi a linkeket, nagyon hasznosak voltak. Egyébként ezt még véletlen sem támadólag mondom, de olvass végig egymás után pár hsz-t bizonyos témákban, mindezt ugy, hogy elképzeled, hogy nem értesz a navikhoz, és képzeld el mennyit értenél meg a dologból.
Nekem ez új dolog, eddig nem volt szükségem rá, nem is foglalkoztam vele, viszont elég gyorsan tanulok, pláne tapasztalati úton, és szerintem vannak nálam kevésbé hozzáértők is, viszont szerintem nekik is joguk van megérteni, hogy mit lehet előhozni egy ilyen kütyüből,
Mindezt amellett persze, hogy én is azt mondom, hogy aki egy kukkot sem ért hozzá, az csak használja és ne piszkálja.
Még1x köszi azért a segítséget, igazán hasznos volt! Tegnap már hoztam létre felhasználót az oldalon, csak időbe tellet, mire engedélyezték a profilomat. -
flash-
veterán
sziasztok
van egy wayteq 920bt pna-m
szeretném ha tudnék vele pdf-et olvasni.
ha megcsinálom, hogy windows ce jöjjön be rajta,akkor úgy rá lehet valahogy pakolni pdf olvasót?milyen tippetek van?
-
snowdog
veterán
válasz pizzza2009 #3039 üzenetére
Volt egy fórumom, ahol nagyon kezdőknek is levoltak írva ezek a dolgok, de jelenleg úgy tűnik a szolgáltató minden előzetes tájékoztatás nélkül törölte az egész fórumot.
Ahhoz meg ezek után már nincs kedvem, hogy az egészet előlről kezdjem.
-
orbitalion
tag
válasz pizzza2009 #3039 üzenetére
Én sem értettem ehhez a területhez, egy hónap kemény tanulás a neten található(megtalálható!) anyagokból, fórumokból, jelenleg elboldogulok. Ezt javaslom neked is...
Abban viszont nem értek egyet, hogy bárkinek bármilyen joga, ne adj isten előjoga, vagy követelése lehet bármilyen információra, amit mások ingyen bocsának a rendelkezésünkre. Ez úgy hangzik, mint ha követelőzne valaki, pedig legfeljebb csak örülhet mint majom a farkának, hogy egyáltalán volt valaki, aki vette a fáradságot és leírta!Nekünk már csak el kéne olvasni és megérteni. Vagy ezt is más tegye meg helyettünk és magyarázza el nekünk, hogy megértsük? Ugyan, már!!!
[ Szerkesztve ]
-
Beleczkil
tag
Nagy kár érte.
Sajnos ez megint egy jó magyar szokás, értesítés nélkül eltüntetni dolgokat, legalább a lementés esélyét adták volna meg.
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC MSI GTX 1080 / Intel I5 9600KF / 32 GB RAM / 2TB tárhely
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen