Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Én azt a taktikát alkalmazom, hogy először vadásszal megyek majd utána megyek csak bombázóval, olyankor már a 4000-4500m magasan kempelő ellenséges vadászok száma megcsappan, vagy valakit üldözőbe vesznek vagy lent vannak már..
Esetleg ha elkezdene felmászni megint már 7 országgal odébb vagyok meg 2 kevesebb ellenséges bázissalMókoltak valamit bázisokkal mostanában? Csak mert ezelőtt 2x1000kg + 4x500kg cuccal rá kellet küldenem még egyet... De most egy sorozattal kisimítom a bázist..
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Francia91
veterán
Valami valamiért. Kaszálok a Yer-2-essel, de a végén lekapnak. Induláskor próbálok minél fentebb kapaszkodni, bár 4 t-val nem egy bajnok gép . 600-6500 m magasan már viszonylag biztonságban érzem magam
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
Vannak bizony. Még a bombázóknál azt mondom, előfordulhat elég gyakran a knock out, mert ha nem figyelsz, hogy rád repül (épp bombáznál), simán be tudja célozni a pilótafülkét. Múltkor rendesen megijedtem, épp sasolom a földet, hogy szórjam az áldást, egyszer csak knock out. Oldalról jött, nagy sebességgel. Szóval aszondom 2x egymás után még lehet. De hogy harmadjára is, azt nem hinném. Könnyen lehet hogy aimbotot használ, sajnos vannak róla videók a youtube-on, és sokan nem szégyellik használni.
Ennyire senki sem pro, hogy szinte minden kill-je pilot kill."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest