Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #13910 üzenetére
Örülök, hogy elért a fejlődés szele végre, nem mindent a laptopon akarsz megoldani
Nemrég raktam rendbe az Y900-as lenovo-t (i7 6820Hk, GTX980m), azon is elég jól fut, de még mindig jobb az R5 3600X / GTX1080-on 144hz-en. Kár hogy nem játszok vele már.
Majd azért ha kijön az uj engine, ránézek"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Nekem egyszer crash után az összes nemzet gondosan beállított preset-ét törölte, az első alap preset meg átneveződött valami cirill betűs katyvaszra.
írtam a supportnak, persze nem tudták visszaállítani server oldalról, mert ez kliens oldali.
Szerk:
Így néz ki azóta is, kábé ott kezdtem a játékot is elengedni:
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Mr.Csizmás #13479 üzenetére
Sajnos még így se tudom rávenni magam, hogy újra jásszak vele.
-
PAtr0n
addikt
Mondasz sok igazságot, meg elnézve a vitát KROK640-el, értelek én, úgyis az lesz amit írsz, előbb-utóbb mindenki átáll 10-re, és csak nosztalgiázni fogunk a 7-esről. Ezt tettük a XP-vel is, nem szívesen engedtük el, de akkoriban a Vista szerű élmény nagyon átjött mindenkinek, kikövezte az utat a 7-nek, ami tényleg az első nagyon kiforrott rendszere lett az MS-nek. Ezért is volt nagyon durván visszatetsző amit a 8-asnál műveltek, nem sokan hitték, hogy még van visszaút, de a 10-esnél bebizonyítoták, hogy van még remény, de pár dolgot bizony le kell nyelni a fejlődésnek nevezett úton. Az Office-t csak megemlítettem, mert szégyen mit művelt vele az MS.
A 7-essel kapcsolatban érekes amit írsz, az összeomlásokról, számomra az első Win amit nem kellett évente újratelepíteni, és amikor kijött az RC, az volt a gépemen addig, amíg le nem lőtte az MS, utána jött a rendes release amit csak azért telepítettem újra egyszer, mert új gépet pakoltam össze, azóta ez van fent, immáron 6.-ik éve. Ez idő alatt 2x hozta magát vissza a halálból az automatikus javítás, és az XP-vel ellentétben itt tényleg működött a javítás. Belassulást én igazából nem érzek, pedig egy 60Gb-os SSD-n szűkölködök (bocs KROK640, de nekem is elég volt eddig ennyi hely )
Egy kicsit eldilemmáztam, mert lassan kap a gép egy 250Gb-s SSD-t, hogy mi is menjen fel köv oprendszernek, és bizony elszomorít, hogy jövőre lelövik a 7-es támogatását. Valószínű beállok a sorba, és kénytelen leszek megszokni
Részemről ennyi az OFF, ha már a játékhoz nem tudok hozzászólni érdemben, már hónapok óta nem idegesítem magam vele. De ahogy olvasom sokszor, jobb is.
-
PAtr0n
addikt
Személyes véleményem, hogy a Win7-nél jobb Win nem jött ki, a 8-nál kezdődött a hanyatlás, ami a felesleges innovációkat és újításokat illeti. Lásd csempe erőltetés, start menü elhagyás, amiből ugyan visszatáncolt a Microsoft, de hülyék lettek volna nem behódolni a feldühödött felhasználóknak.
Win 10 érdekes egy jószág, nem mondanám rossznak, a 8 után felüdülés, de szintén "újítottak" benne egy rakás dolgot, amit nem kelett volna, és ami mondjuk nálad letisztultságot jelent, az másnál nem feltétlenül igaz.Számomra az MS Win csúcsa a 7 volt, most ne arról beszéljünk, hogy mennyire driverezhető, meg mennyire "önálló" rendszer a 10, nyilván előrelépett, de sok embernek, köztük nekem is, bőven maradhatna még 20 évig a 7-es.
Az erőltetett fejlődés legjobb példája az MS-nél, a rosszabbnál rosszabb és átláthatatlanabb Office csomagok, bent a cégnél napi szinten püföljük az Excell-t, anno a 2007-re mondtuk azt, hogy mennyire egy fos lett, most már a 2013 után visszasírjuk. Instabil, zabálja a hardvert, és logikátlan a menürendszer, mi hol van, stb, egyszerűen nem tudom megszokni.
Anno amikor a cég áttált egyszer 2000-ről XP-re majd onnan 7-re, nem volt ennyi negatív visszahang, mint most 7-ről 10-re.Értem én hogy fejlődés, de én úgy érzem érdemi fejlődés csak a 7-esig volt, azóta csak erőltet az MS sokmindent, tök feleslegesen, ha van is felejsztés azt az átlag user észre sem veszi.
No offense, csak egyéni vélemény"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Ez valami elképesztő számomra. DCS, de mégse, valószínűleg könnyített játékmenet lesz rá jellemző, valós fizikával, de könnyed irányíthatósággal: [link]
Várós. Nagyon érik, az IL-2 és ez is. Ha már Gaijin nem akaródzik normális játékot csinálni abból ami van neki.
-
PAtr0n
addikt
válasz Dingle #12520 üzenetére
Azok a "pro"-k szerintem mi voltunk (Francia91, RG4L, Donmackó, és Én), a "keménymag", meg néha csatlakoztak hozzánk ezek-azok. Akkoriban jobban összejött a társaság, mostanság nekem sem nagyon van időm játszani, ha meg van, azt a Witcher3-al töltöm.
Nem is baj néha szüneteltetni ezt a szemetet, mert legutóbb is úgy hagyatam abba, hogy madjnem a laptop látta kárát.pc360
Köszi a javítást a "pro"-t illetően. Így találóbb[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Hosszú ideig nem játszottam, tegnap bementem németekkel 1 kör AB-be. BF-110 C4-el kezdtem. 5 kill, ebből 2 lövésszel, az egyiket magától nyírta ki, a másikat manuálban én. De eleve az Air targets lőszer baromira hasít most, meg oda megy ahova kell.
Rohadtul érezni mikor manipulálják a játékot, főleg ha nem játszol vele egy darabig.
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #12274 üzenetére
Lopott. ezt a példányt úgy szerezték a németek 1943 Nov. 7.-én, hogy a pilóta kényszer leszállt egy német reptéren, a rossz időjárás miatt, bombázó kíséretből kivállva. Forrás: [link]
Mellesleg nekem is megvan, nagyon OP, szeretem, bár eddig szinte csak AB-ban használtam. Nagyon jól lehet vele farmolni.
-
-
PAtr0n
addikt
Nem értem mi köze ennek a gold-hoz?
Ezek már ki voltak fejlesztve, csak nem vettem meg őket. Amit ott látsz árat értük, az most meg van felezve, dupla ennyibe kerülnének.Remélem alul a preset neveket senki nem olvasta
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Játszottam ma egy AB-t Wake Island-on. Tudjátok, amikor mind2 csapat 4 destroyerrel, meg rengeteg cargo hajó-val kezd, amik ontják a szállítócsónakokat, amik később tankokat pakolnak ki a szigeten, ezzel súlyozással eldöntve, ki nyeri a pályát. Na most, már majdnem elfoglaltuk a szigetet, de közben kipakolt az ellen is, és egyensúlyi helyzet állt be. Mindaddig, amíg ki nem dobtuk az összes hajójukat, tankjukat, és csónakukat... 1 csónak kivételével, ami valamiért a parton tartózkodott. Nekünk volt a szigeten 3 vagy 4 tank, nekik pedig az az 1 csónak, tank nélkül. Valamiért az ellen eleve nyerésre állt, nem is értettem, mire észrevettem a dolgot, elkezdett a mi a pontunk iszonyat csökkenni, és az ellen elfoglalni a szigetet! Pont kilőtte egy csapattárs az ominózus boat-ot, erre vége lett.
Mi a f*sz ez??? Hozzáteszem nekünk még volt cargo shipünk is, meg 4 tank a szigeten....[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #12034 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs a Dagor engine-el, van még benne potenciál, anno díjat is nyertek vele. Amikor kijött a játék, rá kb.1 évre kezdtem el vele játszani. Már akkor leesett az állam milyen szép maxon. Pedig, akkor még nem volt ilyen szép mint most. Sokat csiszoltak rajta, és én azt mondom elég gépbarát és jól skálázható. Nyomom laptopról is (Lenovo Y700), mediumon 40 fps alá ritkán megy.
Reméljük a jövőben is foglalkoznak a motorral, és nem mindig csak a kontentet bővítik."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Én is csak azért játszok ott mert ott még sok a buta, rengeteg meccset lehet nyerni pusztán abból, hogy a sok tudatlant megszívatod. Csináltam direkt ilyen "farmolós" lineup-ot németeknél 8 slottal, kábé fele-fele vadász-bombázó felhozatallal, 1-2 prém géppel. Erre aktiválok 1-1 nagyobb SL boostert, lehozom a meccset, aztán 100k fölötti SL üti a markomat. Sőt, múltkor egy 500-as gold vágert is összelapátoltam egyedül ezzel a kombóval, 1 meccset veszítettem a 11-ből, de azt is csak azért, mert nem volt 1 killem sem, mivel ott is a bombázásra fókuszáltam.
BR 4.0 - 4.3 fölött már nemigen lehet se wágerezni se farmolni (mondjuk azt még csak-csak), ott már több a skilles játékos, ezért maradok a BR 3.7-nél."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #11994 üzenetére
Ma már nem ígérem, szülinapozás van itthon
csongi:
Igen, egy támadó azon az ominózus körön, folyton alulról próbálkozott, de mindig forgattam a gépet ahogy tudtam, így végül a 20mm-es lövészem automatában kigyújtotta, aztán leégett. A többi 3-mat én nyírtam ki a lövészekkel manuálban, 1- 1.2km-rőlpc360:
Neked van eszed, de valljuk be, abban a BR-ben a csapat 80%-a paradicsom még, nem nagyon ismerik ezt a gépet, aztán azt hiszik, jajj de nagy fogás lesz. Aztán meg mennek a süllyesztőbe, a 12db 13mm-es pillanat alatt végez velük.
Mellesleg a BR3.7-ben egyetlen Dornier sincs aki ennyit dobna... Az E2 és E4 BR 4.7-nél kezdődik, a K1 meg 5.3.
Itt nem az a kérdés melyik a hatékonyabb alapból, hanem ott ahol játszik, ott mennyire az. Nos 3.7-es BR-ben a BV 238 egyértelműen jó vétel"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Hogy ez a BV 238 mekkora FUN bombázó. Igen prémimum, igen költöttem rá akcióban (már asse tudom mennyi gold volt, valaki megnézhetné nekem akinek nincs meg ), eddig 4 AB csatába vittem be, többnyire 300% és 200% SL boosterrel, minden meccsen kidobtam mind3 bázist (persze assist-al, de a tonnában én dobtam a legtöbbet (5 tonna / dobás).
Az egyik meccsen nagyon rámszálltak, hátulról iszonyat veszélyes a cucc, 12db! 13mm-es géppuska kaszabolja az ellent, plusz ha nagyon felülről jön az idiótája, még a dupla 20mm-es torony is adja neki az ívet.
Szóval, azon a meccsen nem csak dobtam, de 4 air killem is lett, könyebb sérülésekkel megúsztam.
Akinek leárazást dob rá, ne gondolkozzon rajta vegye meg, igazi farmológép."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Máté94 #11677 üzenetére
Mondasz valamit
De nem tudom mennyi idő, mire belátja Gazsi, hogy igenis kellenek a cirkálók, aztán meg a csatahajók is. Ez duma, hogy nehéz kivitelezni, ekkora hajók játékmechanikáját. Ott a WoWS, persze árkád, meg HP, de szerintem nagyon jól eltalálták, érzed a hajó súlyát, érzed azt hogy mekkora. Mondom ezt úgy, hogy a WoT-ra meg a WoWP-sre köpni tudnék, szerintem a hajós játékuk a telitalálat igazából."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Hauptmann #11654 üzenetére
Nyilván túltolt a dolog, én is ezen a véleményen vagyok. De a liberális cenzúra sajnos minden szinten működik. Gondolom nem kell magyarázni, hogy pont ezért amiért történelmi játék, miért is nem szabad benne mutatni ezt és azt. Ennyi.
-
PAtr0n
addikt
válasz Hauptmann #11652 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a WT játékosbázisa jóval nagyobb, így kivitelezhetetlen... Namost ha boldog/boldogtalan saját készítésű skinnel repkedne ellenőrizetlenül, akkor elszabadulna a pokol, rengeteg jogsértő dolog és tiltott jelkép lenne a játékban, ezt mindenki tudja.
Megmondom őszintén, én is szívesebben repkednék pl. egy fasza horogkeresztes BF-el, de ezt sose fogják engedni. Single játékokban oké, mert ott más a prezentáció, de online játékban ilyet nem lehet. Akkor arról nem is beszéltem, hogy tele lenne sok tarka ákombákom repülővel a játék, kinek hiányzik ez?
Erre meg nem fog Gazsi ráengedni egy külön csapatot, hogy engedélyezzenek 1-1 skint, még úgy sem, ha mondjuk csak a csata erejéig kerülne egy temp könyvtárba. Adatforgalom szempontjából sem mind1, hiába mondható fejlettnek az internet manapság."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Tegnapi face-smash:
[link]"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Ritka igen, de pl. a frontline missziókat szeretem, jól tejelnek, meg jól el lehet húzni, főleg nagyobb tierben, ahol már sok a Heavy tank, meg a Heavy pillbox, azokat meg nem dobja ki akármi.
De sima pályán is előfordult, hogy elhúzódott a meccs, sőt domination-ban sem volt ritka. Ki kell fogni, hogy hasonlóan jó csapat legyen mind2, menjen az adok-kapok.
Mostanában az Me-410 A2 és B2-vel szórakozok, a fejlesztett lőszer (HVAP-T) az 50mm-es ágyúban nagyon jó, szedem a heavy tankokat vele. Ha nincs szerencsém, és az ellen konvojában orosz IS-ek vannak, na ott már érződik a russian bias, nyelik az 50mm-est, érdekes módon a tigriseket azonnal pukkasztom.
De bunkert is romboltam már vele, csak be kell lőni a résen. Ahhoz mondjuk egy 23mm-es robbanó is elég ha bemegy.csongi:
Néha csinálom, hogy vadásszal felmászok a bombereinkhez, és support-ot adok, aki jött feléjük, végeztem vele. Néha olyan jól sikerül, hogy közben van vagy 3-4 killem is. De igazából az lenne a jó ha tényleg kötelékben mennének, több esélyük lenne. Csak sokan ugye zuhanóbombáznak, mert kell a kill, meg nem akarják magukat szétlövetni a magasban, lassan repülve."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11379 üzenetére
"A proci csere es allitasa jot tett a minimum fps-nek, es a laggnak is"
Tehát neki is jót tett?
Nem kötözködés, de te a "lag"-ra gondolhattál nem?
Találtgyerek:
Igen, jó gépet minden BR-ben talál az ember a japánoknál, csak ne gyúlnának ki minden kósza galambszartól.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Sixkiller6 #11291 üzenetére
Hát erre nehéz bármit is írni....gyakorolj. Túl sok a segítség AB-ban így is. Mindet mutat, akárcsak a Wot-ban, ráadásul a tankok ill. a toronyforgatás, lövegmozgatás is fel van gyorsítva (WoT-osítva). Annyi különbség azért van, hogy itt nem kell az "összeszűkülő" célkeresztre várni. Ahol zöld a kicsi kereszt, ott nagy valószínűséggel átütés lesz. Ha sárga akkor nagyon talán, ha piros akkor esélytelen.
Sok WoT-os jött már át, és a nagy részüknek bejött a WT. Tényleg gyakorolj, menni fog az!
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11286 üzenetére
Ohh csongi mit gondolsz te, irányított? Azok bőven a háború után jöttek, ezek jó ha betalálnak oda ahová célzol.
De ha már rakéta, az FW 190 A8-ra szerelhető 2db 110kg-s rákitt, na azokkal múltkor a heavy tankokat abálgattam könnyedén.Sixkiller6:
Kifejthetnéd a részleteket. Pl. hogy AB módban játszol, esetleg RB-ben vagy SB-ben? Mert AB-ban könyített spot rendszer van, a tankok körül sziluett, célzást segítő aim marker stb... RB-ben már minden nehezítve van, SB-ben már a térképen sem látod ki a barát és ki az ellenség. De kifejtek mindent bővebben, csak tudnom kell milyen módban játszol."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11284 üzenetére
Hát a hosszú távú terve ez lesz Gazsinak.... Majd megyünk He-51-el F-16, meg Mig-29 ellen
Igazából még nem turbináztam, most lett meg az első, de nem is nagyon fűlik hozzá a fogam. Ezt amit kaptam azért húzni fogom, mert lehet rá szerelni (24!) db rakétát.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Hál' Istennek, Gazsi kegyes volt, és a 10. megnyert event után odaadta amiért már karácsony óta szenvedtem.
Bár én azt hittem ez prémium jármű lesz, de csak bedobta a fejlesztési fa végére.
Amit bánok, hogy párhuzamosan nem volt időm a tankos event-et is csinálni, a "típus 62" jó lett volna szintén.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz jimmy74 #11265 üzenetére
Ki kell tapasztalni melyik jön be jobban. Mivel BR-enként (nem a Tier a lényeg itt), tesz össze az MM, így lesznek olyan sávok amikor az egyik nemzetet gyengébbnek érzed a másiknál. Szerintem a német kb végig jó, mindenhol vannak ütős gépek, oroszoknál szintén (ott néha túlságosan is), angoloknak inkább az elején van lemaradásuk, USA a bombázók terén remekel kisebb BR-ben, aztán a vadászaik is behozzák a lemaradást. Japán olyan amilyen, nagyon jó gépeik vannak szinte minden BR-ben, de égnek mint a fáklya, és a bombázási képességeik elég gyatrák.
Mivel itt nem kell a szűkös "garázshelyen" tűnődni (mivel olyan nincs, crew slot-ok vannak), gépet se lehet eladni, így tökmind1, mivel kezdesz, és aztán mivel folytatod.Sok mindent lehetne még írni, de szerintem játssz, aztán ha van kérdés bármivel kapcsolatban, akkor kérdezz.
-
PAtr0n
addikt
Unalmas baromságokat. [link]
Ha valamelyik kimarad, meg tudod venni 1000 goldért. 12 stage van, most lett vége a 6.-iknak, azért kaptam a Ki-21-et. A végén egy Me-262A-2a a jutalom, ami már nem rossz. Tankosoknak más a jutalom persze."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #11239 üzenetére
Nem emlegetem többet, tudod te nagyon jól, hogy amikor goldoztunk, mindig ment a nyerítés, hogy szinte minden körben 1-2 kill mindig megvolt, általában a kör elején ugye. Sokan beszívják vele ugye akik mögé kerülnek, mert nem tudják hogy a lövész 12.7mm-es aprít, mert nagyon pontos, és gyújt/szakít.
Mellesleg a másik OP gép németeknél, és szintén a másik kedvenc, az pont a BF110. Egy rohadt jó masina, abban a BR-ben se annak se a Junkersnek nemigen van párja más nemzetnél.
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #11236 üzenetére
Én most az angol ágat huzibálom szabadidőmben, nagyon megkedveltem őket (noha nem az UFO Spitfire-ek miatt), és nem mondanám, hogy nem pakoltak mindenhová mindent, szinte nincs olyan gépük, amire ne tudnék tekintélyes tömegű bombaterhet feltenni. Legyen az vadász, attacker, bombázó, stb... mindig szét-szórom az ellent ajándékkal. A bombázóik a wellingtonokat leszámítva szerintem nagyon jók (Sunderland, Halifax, Stirling) Amit külön megkedveltem náluk nagyon hamar, az Hampden bobázó, leginkább a kedvencemhez a Ju-88 A4-hez hasonlítanám, nagyon jó defenzív képességek, relatíve gyors, előre is tud szórni picit. De ha már itt tartunk a nemrégiben betett Ju-88 C6 attacker is baromi troll gép lett. Kb egy BF110 tűzerőben, és a bombázók magasságában kezd. Mondani se kell ezzel szoktam az ellent bombázóit abajgatni.
Bombát cserébe csak 1 tonnát tud vinni, azt is csak 50kg-os csomagokban."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
-
PAtr0n
addikt
BR 5.0 felett már minden drága. Ott már be kell osztani a lőszert, főleg tankoknál, de bombázóból se lehet eszetlenül dobálni az áldást, mert a bomba se olcsó. A javítási költésekről már nem is beszélve, az auto repair kikapcsolása tényleg okos húzás.
-
PAtr0n
addikt
válasz fi:zi'k #11149 üzenetére
Épp ezt írtam. Repülőknél édesmind1, hogy mutatja e, tankoknál ne mutassa, mert megtudják hol voltál, és utána telibe vernek, ha még ott találnak ahol voltál. Érteni kéremszépen?
pc360:
Szép munka! Mondjuk kurvára keveslem a 70k Liont...[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Mai polgárpukkasztó:
A végén lőttem ki az az 1 szem gépet... nem attól lett sok XP-m, meg SL-em.
Amúgy meg 200%-os egyszeri SL booster + 15%-os, na meg prémium. Erre mondhatom végre hogy jó kör volt. Szóval bombázzatok amikor csak lehet ha kell a lé meg az XP.pc360:
A killcam az utóbbi kisebb patch óta ilyen. Mondjuk repülőknél pont nincs értelme ennek, tankoknál viszont van."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Na és ezt is megéltük:
belső nézet az összes bombázónakfi:zi'k:
Persze én is tapasztaltam már többször, és mindig megfogadom, hogy úgy tekintek a meccsre mintha nem lenne booster aktiválva, tehát nehogy a bizonyítási kényszer miatt legyek béna. Aztán mégis az vagyok valamiért.
Na és az is elég beszédes az alábbi esetben, hogy a prémium (és ráadásul bő 1BR-el kisebb besorolású) gépekkel meg tudtam hozni azt amit a többivel nem. Szóval a placebo, és pszichikai ráhatásokat egyre inkább mellőzném, mint befolyásoló tényező.És te olvastad má, amit alapból kitettem amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Placebo vagy nem, tegnap aktiváltam egy 500%-os SL boostert, Angolok: BR 4.0-4.3 környéke naná, hogy nem egyszerű bombázós AB map (Peleilu), de gondoltam, azért csak összejön egy kis összeg.
Bevittem az egyik Firefly-t először, azon bomba is van már, az enemy rusholt a hajóinkra vagy 4 bombázóval, mondom egyre csak rátapadok, kb 5mp-ig éltem, 1 crit-et lőttem neki, ő meg kilőtte a pilótát. Mondom OK, hozom a második Firefly-t, head-on egy enemy fighterrel, egyből OFF lettem. Idegből hoztam a Spitfire-t (mk. IX), 3 gépbe csíptem bele, mind assist, lelőttek. Ekkor kb. a csapatban a 10-ik helyet foglaltam el, kb 500Xp-vel.
Hoztam ezek után egy bombázót (Stirling), próbáltam a messzi hajóikra rárepülni, egy darabig virult a fejem, mert látszólag nem velem akartak foglalkozni, hanem a reptérfoglalókkal, de aztán csak rámtapadt 3 rohadás, és mikor lőtték el a tail controlt? pont mielőtt engedtem volna a 27x 500Lbs bombát... gyorsan lövész nézet, megpróbálok egyet lelőni mögülem...nem sikerült, pilóta OFF.
Még volt 3 gépem, Wellington a következő (eközben már vesztésre álltunk, mind2 reptér az enemy-é volt), azzal a pálya feléig jutottam, szárnyat szaggattak 2 sorozatból.
Itt már sűrűn szidtam Gazsi isteneit, de volt még 2 gép a tarsolyomban, 2 prémium gép: Hellcat MK I (BR 3.0) és Boomerang MK II (BR 3.3). Mondom sok esélyem nem lesz, de próbáljuk meg. Hellcattel 3 kill, Boomerang-al 2, és rengeteg assist, miközben patrol boat-okat is lőttem ki. Felküzdöttem magam a 3.-ik helyre, de vesztettünk, viszont a booster miatt kaptam 120k SL-t. (prémiummal!)
Mindenki levonhatja a tanulságot."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
A prémiumozás megint más kérdés, az csak egy szorzó. Sajnos prémmel sem annyit ad már mint régen. Vegyél részt mindenben, így téve minél többet a győzelemért.
Tehát ha kidobsz pár AI tankot/bunkert stb-t, kiszórsz bázisra x tonna TNT-t, aszisztálsz, foglalsz, több XP-t meg SL-t kapsz.fi:zi'k:
Nem nagyon nyomtam még EC-t, de amikor igen, akkor nekem ilyen bajom nem volt. Lehet valamit megint eltoltak Gazsiék.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11124 üzenetére
Megváltozott igen, lehet azért csinálták, hogy ne lásd azt hogy hol van az enemy amikor kilőtt. Végülis tankoknál még van értelme, de repcsiknél nem igazán.
pc360:
Igen, lehet ezzel vitatkozni, hogy miért mennyit kellene hogy tejeljen a játék, de ha azt nézed mi a feladat, akkor meg érthető, hogy repcsi ölésért ad a legkevesebbet. Ugyanis hiába érzed azt hogy sokat tettél a győzelemért (valójában tényleg), ha csak gépeket vadásztál, ha nem az a feladat. Ha pl domination-ban nem foglal senki, de az enemy minden erejével azon van, lőhetsz le te 25 gépet is, veszítetek. Vagy ha pl. ugyanezen pályán hagyjátok a tankokat bemenni a repterekre, ezzel elfoglalhatatlanná téve azt.
Jó, de nézzünk egy másik példát. Air domination. Ott mi a feladat? Foglalni a központi kört. Ott se fogsz pusztán csak azért sok pontot kapni, mert te lőtted le az enemy csapat felét.
Gaijin így szűri a túl skilles játékosokat, hogy nehogy hamar ki tudd fullozni a játékot. Ezért írtam azt, hogy ha sok pénzt meg XP-t akarsz, akkor mindent kell csinálni, mindenben jónak kell lenni, ez van.Magyarítás: Bár az angol elég jó megy (mondjuk ehhez a játékhoz pont nem kell), azért jó az anyanyelven olvasni. Így vagyok minden game-elé, amihez csak lehet szedek le magyarítást. Kinek mi, sokaknak nem veszi be a gyomruk.
-
PAtr0n
addikt
Csak bombázás (célpont többnyire Heavy tank):
Csak azért tettem ki, hogy lássa aki nem tudja, ahhoz hogy csapat első legyél, nem a legjobb vadásznak kell lenned. Persze ehhez kellett egy nagy adag szerencse is, de toronymagasan lettem első. Meg lehet nézni, ki mit csinált még a csapatban. Érdemes ránézni az ellen első helyezettjére is. Na ő az igazi universal csapattag volt, csinált mindent, vegyesen, meg is lett az eredménye.
Szóval aki farmolni akar, és fejlődni gyorsabban, az vegyen részt mindenben. Persze, a silver jutalom nevetséges, régen nem így volt, ezért a teljesítményért lazán 50k megvolt prémmel. De ezt most hagyjuk."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11112 üzenetére
Jól működik briteknél is, de ott a stealth fűzés általában fel van "higítva" AP lőszerrel is. Ott az Air targets heveder a legjobb (szigorúan repcsik ellen természetesen).
Meg úgy eleve a Hispano a játék legjobb 20mm-es gépágyúja. Szándékosan írtam, hogy a "játékban". A valóságot meg... ki tudja."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Így van. A stealth kifejezetten jó AB-ban, főleg ha head-onozik az ember, ha jó a célzókád elengedsz 1km-en belül egy sorozatot, aztán kitérsz. A játékosok java része, mindig megvárja az aim marker megjelenését, ha fentről lefelé, vagy lentről felfelé támad, hogy pontosan célozzon. Az meg ugye 0.75km-nél jelenik meg. Addigra te meg már útjára engedtél akár 100 golyót is, neki meg jön a meglepi pilot knocked out, leszakadt szárny stb.. formájában.
csongi:
Ahogy pc360 is írta, mindig nézd meg a befűzéseket. Repülő ellen a leghatásosabb a HE, HEI, HEF stb. golyók, ezek robbannak. Amibe "ball" van (default), az pl semmire se jó, az AP lövedékek gyengén páncélozott járművek ellen faszák vagy pl bombázó ellen se rossz, ha a motort akarod kilőni, de akkor már olyat érdemes nézni ami API (páncéltörő-gyújtó). Az universal az tipikusan a "mindenre jó, de semmire se igazán", de sokszor nincs értelmesebb választás 1-2 repülőnél mint az.
Egy jó példa stealth hevederre, USA-nál A Hispano (20mm) gépágyúknál a leghalálosabb befűzés. Én mondjuk RB-ben is előszeretettel használok stealth lőszert.
Nagy ágyúval rendelkező gépeknél (HS129 B3, 75mm, PBJ-1H 75mm, Mosquito 57mm stb..) egyes változata ha arra mész hogy vaskos földi célpontokat lőj, egyértelmű, hogy az AP kell. Pl. a Moszkítónál nincs lőszerfejlesztés arra az ágyúra, tehát alapból a jó befűzés van. A HS129 meg sunyi, mert az alap lövedéke bár csak tisztán AP, de az "csak" 135mm-t üt át, a fejlesztett HVAP-T viszont már 175mm-t. Igazi tankvadász, vagy bunkerromboló, kinek mi tetszik[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Szép eredmény!
De még mindig azt tudom mondani, hogy már egy jó ideje gusztustalan a silver jutalmazás. Amikor elkezdtem játszani, simán nőttek a milliók, volt hogy 10 misim volt. És most se azért nem gyűlik, mert nagy tierben játszom és drága a javítás + lőszer, (általában BR 4-5 környéke), hanem mert egyszerűen nem ad annyit a játék mint régen. Anno ha AB repcsizés közben lőttem 3-4 gépet, bombáztam pár tankot, netalán még foglaltam is, volt hogy prémmel 70-80k is jött. Most nagy nehezen ugyanilyen mutatvánnyal kb. 50k .
RB repkedést is ezért hanyagolom. Amennyi időm van játszani, az pont arra elég, hogy kicsit farmoljak meg fejlesszek. Tank RB, SB is nevetséges, múltkor jó köreim voltak, RB-ben 4-5 killek, és 30-40k körül kaptam. Pedig ott aztán nagyon a szerencsén is múlik, hogy milyen az ember köre, nem úgy mint AB-ban.
Hiába boostolták az RP jutalmat, ha közben meg nincs pénz új gépet vásárolni. A maradék 6 millámon úgy ülök mint tyúk a halott tojáson, nem fogom elkölteni, inkább játszogatok kisebb tierben.
Persze repkedhetnék, meg csapathatnék prém járművekkel, mert van egy pár, de azzal a meglévő gépeimen modulfejlesztései nem haladnak. Na mind1, hagyom is a témát.panaszkönyvünket olvashatták....
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #11037 üzenetére
Van azért köztük különbség. A trop változat picit gyengébb volt, és nem kizárt hogy az afrikai bevetések miatt, ahol komolyabb légszűrőt használtak a motor kímélése érdekében, ami visszafogta a teljesítményét.
A játékbeli adatlapon csak a végsebességben van különbség a 2 gép között, picit a G2 (prémium) javára.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11027 üzenetére
Nem értem a kérdést. Aranysast nem áraztak le, csak a 90 napos és éves prémium előfizetés árát felezték meg. Ezen kívül a megadott időszakban minden nemzet járművei (a prémium járművek is) féláron vehetőek meg. Ilyenkor amúgy érdemes 1-2 prém gépet venni, így lett meg anno a Tiger P-m is, 3000 aranyból 6000 helyett. De vannak kifejezetten olcsó és nagyon hatékony prém gépek. Tudunk ajánlani.
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11002 üzenetére
Értem. Az a 10 se kevés, prémiummal azért dupla olyan gyorsan lehet fejlődni. Én erre a prémium rendszerre egyszer azt írtam: Fizetek azért, hogy a játék kevesebb időmet rabolja el. Ha belegondolsz, van benne valami. Most nincs előfizetésem, nincs is kedvem játszani, mert tudom, hogy tetűlassú a fejlődés. Cserébe azt az időt hasznosabb dolgokra ütöm el. (Khmmm, néha éppen WoWS-re )
SP4C3:
Mif@sz???? Nehogy már a balf@szoknak kedvezzenek már. Ne játsszon olyan RB meg SB-ben aki nem tud különbséget tenni ally meg enemy között. Nevetséges.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #10984 üzenetére
Nana, szerveroldali a sebzés, meg a flight model is. Azért nem hülyék a fejlesztők, hogy ennyire könnyen belepiszkálhatóvá hagynák! Amit viszont lehet elméletben piszkálni, azaz irányítás, tehát kvázi "aimbotot" kreálni. Ellentmondásos ez is, valaki azt állítja hogy nem lehet, de én megoldhatónak tartom.
pc360:
Azért az FW-k se elveszettek 1-1 fordulóharcban, bár nem ez a preferenciájuk (azt hagyjuk meg a Yak-oknak, Zero-knak, meg Spit-eknek), de nem annyira rosszak abban sem."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Csináltunk itt 2 éve ilyen benchmark dolgokat, akkoriban váltottam én is konfigot. Xeon E5440-nel hajtottam a mostani R9 270-emet, ahhoz épp elég volt a CPU. Aztán váltottam Haswell i5-re, és ami az E5440-nek 70%-80% körüli loadot jelentett játék közben, az az i5-nek már csak max 30-40-et.
De ha csak a WT-hez kell VGA, talán egy Vapor 280X-el járna a legjobban (38k körül), bár ki lehet fogni 290x-t is itt a hardveraprón már akár 55-ért is, és az még sokáig elég erős lesz mindenhez. Elég nagy lett a kínálat az utóbbi pár hónapban, legutóbb amikor néztem a 290x-et még mindenki 75-90k körül árulgatta.
Most talán még el tudnám adni a sima 270-emet 22k körül (Gigabyte, dupla tápcsatis, az egyik legjobb verzió), lehet átugrok egy 40k körüli 290-be, annyi pluszt még megérne. (Ja nem, mert akkor a 8 éves hibátlan 350-es feltuningolt FSP tápot is már cserélnem kellene, nincs mese )"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest