Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Sziasztok
Lehet már tudni valami biztosat a tankos verzióról?
Mikor jön, mikor lesz belőle játszható játék? -
Fel
addikt
A fórumra már korábban kitették az első feladatot: Warthunder Ground Units - Task #1: Task for November 13th 2013
Holnap délig:
Destroy 60 ground units in Arcade battles or
Destroy 30 ground units in History battles or
Destroy 30 ground units in Full Real battles. -
Malibutomi
nagyúr
Na jó nekem is elég volt az arcade, az hogy öt gépbōl négy minusz mert szemböl nekem repül a jóképességü már nem vicces. Ezentúl HB-t nyomok...
-
Fel
addikt
Hír a földi egységekről: Ground Forces closed beta announcement!
Nagyon örülni még nem kell... Egyelőre a zárt béta elindításáról és a részvétel módjáról szól csak a hír.
Leghamarabb december 4-én indulhat a zárt teszt. (gondolom külön klienssel, független accounttal, mint a dev szeró)
"Jelentkezni" pedig bizonyos küldetések teljesítése útján lehet majd. Erre a beválogatásra a következő 3 hétben kerül sor, és az első feladat ma kerül kihirdetésre Akik a legjobban teljesítenek a 3 hét folyamán, azok kapnak majd meghívást a zárt bétára.[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz JackFeryll #987 üzenetére
Nekem is ilyen a Junkers-88 pedig ki van maxolva. Annyit jelent hogy erőteljes emelkedésnél gyorsan veszíti a sebességét. Még akkor is ha 110%-on vagy WEP-el mész is. Ha kisebb súlyú bombát választasz az érték csökkenni fog.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
JackFeryll
őstag
WTF (-) rate of climb ? Csak zuhan ?
[ Szerkesztve ]
-
DonElvis
aktív tag
Sziasztok,
Nektek jóváírja a kreditet amit kaptok, vagy csak nálam van zavar az erőben?
Csökken a lóvém nagyon durván, hiába kapok 4K kreditet, az a fejlécben nem jelenik meg.[ Szerkesztve ]
Ami nem számít, az nem érdekel
-
D013
aktív tag
válasz JackFeryll #977 üzenetére
Tier 5, amcsik. Korábban említettem a P40 fétisemet + A20, mind a kettőt használom 9es szinten is. Az előbbi bár csak 6 db 12 mm-el rendelkezik, a stat szerint a legtöbb gépet ennél a népnél ezzel szedtem le, azt csinálja amit elvárok, bár a tűzerő nem mindig kielégítő...Az A-20, meg gyakorlatilag számomra csalás, HB-ben a saját szintjén roppant nehéz leszedni, AB meg ha szerencsém van akkor kapok vele a ground killek mellé 1-2 air kill-t is mert vannak olyanok akik be mernek állni a tűzvonalba mögé (szedtem vele elülső ágyúkkal is - ugye kedves anonim p-47es aki megpróbált szemből párbajozni egy repülő tank ellen) Amitől még undorítóvá válik, és én utálok ellene harcolni, ha vadásszal megyek, hogy lehagy, kiesik a lőtávból, és sokszor üldözni is felesleges.
-
Ijk
nagyúr
válasz JackFeryll #980 üzenetére
1km-nél nem jó távolabb, vagy túl sok az esési idő és nagy a sebesség, illetve elfordul. 1000m-ről még nagyjából ki tudod számítani a mozgását.
És mindig várd meg míg valaki kiugrik a többiek közül, vagy pedig ha többen vannak értelemszerűen a legutolsót veszed célba.
6-7-es szinten jó gyakorolni ott a legtöbben birka módjára repülnek, könnyen lehet vadászni.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
6-7, 8-9.
Az a baj hogy ezek felett már túl gyorsak, erősek a gépek, nem működik olyan jól a boom and zoom. Olyan 500-1000m-el a másik feje fölött jó körözni és lecsapni, de ezek a madarak már lazán felmásznak ilyen plusz magasságra és egy jól irányzott lövéssel szétnyesnek. Ha pedig biztosra akarsz menni, akkor nagyon nagy a sebesség és nehéz a manőverezés, illetve eltalálni is.
Mondjuk 6-7-esen is volt már hogy lecsaptam, csak egy critical-t tudtam adni, és mikor emelkedtem 0.60-ról egy lövéssel kiszedte a pilótámat hátulról./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem az 1-es a kedvencem De persze muszáj fejlődni
-
JackFeryll
őstag
Van kedvenc tier-etek, vagy mindig a legnagyobb gépeteket viszitek ?
-
Szőrös
veterán
válasz pakriksz #973 üzenetére
nincs kitérő válasz , mint mondtam egy értelmes ember szó nélkül hagyná el a játékot. te továbbra is képtelen vagy rá. aki értelmes és ismeri a játékot az tisztában van vele hogy amit összehadoválsz annak a nagy része egy szimpla bullshit.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
pakriksz
őstag
Gondoltam hogy valami ilyesfajta terelő vagy kitérőválasz lesz, cáfolat nincs, mert igazam van. Én értelmes ember vagyok, így szeretném az ide betévedőknek leírni a véleményem, és a játék hibáit, hogy aki ki akarná próbálni inkább keressen egy értelmes játékot.
Hogy egy pozitívumot írjak, jó a grafikája és jól optimalizált.
ők meg egyre többien vannak[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Szőrös
veterán
válasz pakriksz #971 üzenetére
figyi nem fogok a szintedre lesüllyedni. nem tetszik a játék szépen letörlöd aztán kész ennyi . egy értelmes ember ezzel elintézné az egészet. ehelyett te itt téped a szád amire baromira nem kíváncsi senki .
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
Cáfolj rá... Ja persze nem tudsz, mert csak fanboy vagy Tudod ki lehet próbálni, sőt amit leírtam annak nagy részét a menüben a gépek tulajdonságainál(tudod főlé viszed az egeret és vannak ott adatok) is láthatod.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
válasz Kephamos #965 üzenetére
nem egyedül, és már nem játszom vele. Akkora idiótaságok vannak benne hogy az hihetetlen. Pl ez a knocked out is olyan, hogy nem kell eltalálni a pilótát (mert legtöbbször úgy történik hogy nem is lehet onnan eltalálni), hanem ha lőnek random eséllyel knocked out lesz, ennyi. Ezek az idióták még azt sem voltak képesek megoldani amit az IL-2 egy évtizede tudott, mert ott ez nem random volt. Aztán meg ott vannak ezek az egetrengető marhaságok, hogy a 2 motoros közepes bombázó He-111 pl jobban fordul mint az 1 motoros könnyű zuhanóbombázó, vagy a beaufighter 2motoros nehézvadász jobban fordul mint az egymotoros vadászok nagy része. Aztán egyre több a cheater, botter, na meg a prémiumos köcsögök.
Na meg az általános extrém kiegyenlítetlenség. Legalsó szinten a komcsi gépek az OP-k, 5. szinten már az angolok, amcsik mindig szarok
Amellett hogy az AB pár száz játszma és párszáz lelőtt ellenfél után baromi unalmassá vált. a többi mód pedig komolytalan ilyen játékfelépítéssel, aminek a leghalványabb köze nincs a valósághoz...[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Malibutomi #967 üzenetére
Egy picit! Gratula!
Nekem 11 gép volt eddig a max amit kilőttem."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
pakriksz
őstag
válasz Kephamos #959 üzenetére
nem véletlen műve, egyszerűen szar a játék spitfirek a 7 millissel mindig így csinálják, akár lehetetlen szögekből is. Pl beaufighterből aminek igen vastag "nyaka" van is simán kilő 1 lövéssel, hátulról.
-
K3NZO
senior tag
Valahogyan lehet váltani a különböző űrmérető fegyverek között. Adott az én kis alap repülöm amin van 2db 7,62 és egy 12mm-es.
"Per aspera ad astra"
-
Kephamos
addikt
válasz Malibutomi #960 üzenetére
Annak a függvénye, hogy mi miatt lesz véged, hogy mit találtak el. Ha a pilótát szétszaggatták a 20mm-es lövedékek, akkor jó eséllyel az a baj.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Kephamos #959 üzenetére
Igen elég nagy a szórás, volt hogy első lövéstől meghaltam, máskor annyit lőttek, hogy mikor visszaevickéltem a reptérre javítani, a leszállás után láttam, hogy átlátni a gép farkán a túloldalra...kétfejnyi lyuk volt rajta, kellet volna egy screenshot...nem tudom mi tartotta még a farkat, de én túléltem.
pakriksz
Menj az orosz gépekkel, azok repülő tankok. Mondjuk fordulni nem nagyon lehet velük, de birják nagyon az ütést, meg a fegyverzetük is erős.
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
válasz Kephamos #952 üzenetére
AB-ben igen. Én is mindig új halok meg, és a másikat is általában így lövöm ki. Rohadt idegesítő.
-
Malibutomi
nagyúr
Tetszik a HB, eddig mindet túléltem 2-3 kill zsebretéve
Az miért van hogy nekem van két killem, valakinek három, és mégis megkapom a fighter medalt a legtöbb lelőtt gépért? -
BoB
veterán
"A 20mm shvak nem véletlenül olyan erős , az űrméret ellenére a lövedék mérete nagyobb mint a többi nemzetnél így a romboló erő is nagyobb."
Mekkorák a különbségek?
(#953) JackFeryll: én csak HB-ben játszom. Mondjuk amúgy is rühellem az árkád játékokat.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
JackFeryll
őstag
Mi a véleményetek az AB/HB/FRB-ról ?
Eddig főként arcade módban játszottam, de kipróbáltam a HB-t és szuper (bár lassú). Nincs ok rage-re, ha lelőnek akkor te voltál béna vagy a csapat volt szar, de nem nagyon lőnek le találomra mint AB-ban szinte állandóan. -
Steelheart2
őstag
A legénységnek kioszthato pontokat mire kapom a játékban?Van egy fix pont amit kapsz egy csatában vagy teljesitmény alapján?Köszi.Egyre jobban tetszik a game.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
pakriksz
őstag
a mig-3 röviden és tömören szar. Gyenge motor, borzalmasan fordul. A kaliber úgy is mindegy, 10 ből kilencsszer úgy is "pilot knocked out" a vége... ami pedig random.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Azért a " bármi odavan" kicsit költői túlzás mert van olyan gép aminek van annyira erős a sárkányszerkezete hogy a meggymagokból igencsak sok kell neki.
Persze megint az a kérdés hogy melyik játékmódról beszéltek , mert azért az nem mindegy.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #940 üzenetére
pedig a spit a legjobb gép. 8-10 géppuska. 1 sorozat és bármi odavan. az már user error ha nem tudod használni. az oroszokon meg van 2, abból 1 a 20 milis. no comment...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Micsurin
nagyúr
csak ps4-re jön? se 360... se ps3... se one-ra ? na ez aztán a genyoság csúcsa......
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #942 üzenetére
A 20mm shvak nem véletlenül olyan erős , az űrméret ellenére a lövedék mérete nagyobb mint a többi nemzetnél így a romboló erő is nagyobb.
-
pakriksz
őstag
válasz Malibutomi #940 üzenetére
Hát a 2fedelű ruszki gépek (i-15) is 7 milisek, csak olyan tűzgyorsasággal, hogy nagyon durvának tűnnek az amcsikhoz ugyanekkora géppityujához képest. Aztán ott az i-15 m62 "lézerágyúja"... és emellett minden gépet lefordulnak, és a lézerrel a földi célpontokat is egy rövid sorozattal ki lehet szedni.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
LOL ezek a ruszki gépek olyanok mint FPS-ben a sniper
céloz-lő-halál-céloz-lő-halál.....(Mostmár értem miért volt frusztráló, hogy az angolokkal kezdtem, és amíg én a kis 7,7mm-es pityukkal félóra darálással sem szedtem le senkit, addig engem mindig megölt az első találat, hát ezért 20mm>7,7mm. Sőt szerintem elég páncélozottak is, mert ezekben még sosem volt olyanom hogy kilőtték a pilótát)
Nem tudom ki hogy van vele, de én egyébként a kétfedelű kávédarálókat élvezem a legjobban
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Steelheart2 #937 üzenetére
Igen , ráviszed a kurzort akkor ki is írja mihez mennyi xp kell.
-
Steelheart2
őstag
Ahhoz hogy a repülögépre fel tudjam rakni az uj modulokat xp-t kell gyüjtögetnem ugye?Most még piros és lakat van rajtuk.Köszi szépen.
-
Szőrös
veterán
Ha csak AB/HB módban játszol akkor felejtsd el a joy-t , bill/mouse párossal jobb eredményeket lehet elérni ( jóval pontosabb a célzás ).
Én azt szoktam javasolni hogy pár száz csatát le kell tolni AB-ban aztán belekóstolni HB-ba hogy tetszik e .
Ha már HB is megy és többre vágysz akkor lehet FRB-t kipróbálni és oda már kell a joy.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok és én is a WOT-ról nyergelek át. Jelen pillanatban egér+bil kombóval játszom de gondolkozom egy joy beszerzésén, csak nem vagyok benne biztos, hogy a joy növelné a játékélményt, mivel számtalan funkciót nem tudok elképzelni rajta. Van aki joystick-al játszik illetve mik a tapasztalatok és vélemények?
Köszönettel!
K3NZO"Per aspera ad astra"
-
BemAnyó
senior tag
válasz Steelheart2 #933 üzenetére
remélhetőleg, a bemutatóban még voltak gondok a fizikával is, de biztosan megoldják, vagy már meg is tették
-
BemAnyó
senior tag
válasz Kephamos #928 üzenetére
az csak ilyen achivment cucc, lőj ki x repülőt, szállj le x er, stb..
Tankokról hivatalos infó : "And soon we are going to release War Thunder for PlayStation 4 and give players access to the long-awaited tank battles." vagyis a PS4 es megjelenéssel együtt jönnek a tankok, ami Nov 15 -e.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Mikorra vàrhatoak a tankok a jàtékban?Màr nagyon kellene a wotnak egy jo konkurencia.
-
PAtr0n
addikt
válasz aNorganiK_ #929 üzenetére
szerk....
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Kephamos
addikt
A title-ük mire jók? Csak arcolás vagy van valami haszna is?
-
Micsurin
nagyúr
itt nem erről van szó... az alaplapomba ez a legmaxosabb kari amit bele lehet paszirozni erősebb nem megy bele majd jővö kari körül lesz építve gép... addig reméltem ki huzzóm vele és nem a mit várok semmit csak ha az írja "low" akkor ne dobálja a hiba üzeneteket az ultra lowal... holott havernak megy lowon a ddr2 es 7300-al... de mind1 téma lezárva... van 2 gép is
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
PAtr0n
addikt
válasz JackFeryll #923 üzenetére
Így van, sokszor előjön a téma, csak még sokan abban a tudatban vannak hogy hűdenagyonsokpéz összerakni egy normális gamer konfigot. Azok valószínű későn kapcsolódtak a PC világba, vagy még túl fiatalok hozzá. Emlékszem 2000 környéke volt a leghúzósabb, amikor évente lehetett konfigot cserélni, mert kábé triplázódott az új játékok hardveréhsége. (Akkoriban volt a memóriaválság is, annyiszor 1000Ft-ba került az SD RAM amekkora méretű volt.) De azt is tegyük hozzá, hogy akkoriban váltották egymást (2004-ig bezárólag), az újabbnál újabb directX-ek is, és amíg a 9.0 el nem jött, addig rengeteg pénzbe került 1-1 váltás. Az ütős gamer konfig 400e Ft alatt nemigen jött ki. Aztán 2006 környékén valamelyest belassult a dolog, amire aztán a világválság tett igazán pontot. Ha úgy tetszik jó hatással volt az árakra. Manapság 150k-ból (akár új cuccokból is), olyan vasat teszek össze, hogy szinte minden mai game fullon megy rajta full HD-ben.
Erről el lehetne csevegni még órákig, de ez nem az a topic...Djuree:
Hisz azért rakta idézőjelbe amit írt.Micsurin:
Tudom, hogy valakinek nem olcsó, de kb. 10k-ért hozzádvágnak egy 8800GT-t, vagy egy HD4870-et. Nekem utóbbi van, és szinte minden maxon, 50fps körül játszok 1600x900-ban. A 8600GTS meg 7300GT eléggé belépőszint volt már akkor is amikor megjelentek.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz JackFeryll #923 üzenetére
persze, aki komolyan játszik annak ez nem olyan nagy pénz, én anno 40k-ért vettem a vga-mat. bár ha így vesszük, nekem 5850-em van, minden megy full HD-n közel max. felbontáson.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
JackFeryll
őstag
Örülök, hogy kiforgattad a szavaim Egyébként igen gyakorlatilag high-end kártyát tudsz venni 30-ért. Ez bizony jutányos ár. Nem tudom mennyire vagy otthon a VGA árakban, de ennek többszörösébe kerülnek az ilyen kategóriájú kártyák.
Persze ha a 10 ezres villanyszámlát is alig tudja kifizetni az ember akkor sok, de azért gondoljunk már bele, hogy szinte akármilyen számítógépnél amit játékra is használnak nem egy nagy tétel.
Szerintem ilyen olcsón még nem lehetett erős videokártyához jutni.
Ha pedig mai modern MP játékkal akar játszani az ember akkor pedig ne várjon csodát egy 6 éves középkategóriás kártyától. (miközben architektúra, gyártási technológia, generáció (game enginek-nél is) váltás volt)[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz JackFeryll #921 üzenetére
jó neked h 30k aprópénz...
-
JackFeryll
őstag
Emberek, hardveraprón 30 körül dobálják a 6970-ek OC-s verzióit...
Nem akarok senki pénztárcájában turkálni, de szinte komikus, hogy (VGA árak közt) "aprópénzért" olyan kártyákat lehet kapni ami kb mindent visz max beállításokkal fullHD-n.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz pakriksz #907 üzenetére
én is ezt akarom tudni , hogy mi van.. van másik gép ami viszi mediumon... (8600gts-el nem vágom mért akad ki ha feljebb veszem -.- ) de sokkal gyengusabb kártyák is viszik low-on és mediumon... nem új kari a 7300gt de akkor is..... drivere hivatkozik de nincsen a 307.83-nál frissebb
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #914 üzenetére
Naja head on-nál van aki már csak azért is lerammol ha már nem tudott kilőni.
-
Malibutomi
nagyúr
De utálom a rohadt rammereket, ha már valaki szemből jön, akkor tudom hogy ha én nem térek ki ő meg sem próbál...borzasztó idegesítóek.
-
-
Szőrös
veterán
Játékos által vezethető légvédelem nem lesz az elején de későbbre ígértek ilyet. A játékosok által vezetett harckocsikon meg nincs jelölés szóval először meg kell találni a bombázóval. Az meg azért annyira nem is egyszerű.
-
PAtr0n
addikt
Panzerkampfwagen sechs Ausführung B Tiger zwei mit Panzerkampfkannone sechsundvierzieg.
azaz King Tiger vagy Tiger 2A német nyelv szépségei
Micsurin:
Nem lesz a gépigénnyel semmi baj, ez nem WoT. Van annyira intelligens a motor, hogy ha repcsivel mész, csak fokozatosan rajzolja majd ki a terep/tankok/ojjektumok részletességét, minél közelebb kerülsz. Ismétlem: ez nem WoT.Aki meg azt hiszi, hogy majd nagy ász lesz bombázóval, az rá fog kúrni, mert nem lesz az olyan egyszerű, mint a gép által a bombákba irányított tankokat kiszedni. Még az se tudjuk lesz e valami légvédelmi cucc ami szintén ember fog irányítani. Tuti lesz valami balansz a ground forces indulásakor a repcsik meg a tankok között. Szép is lenne,ha mindenki bejönne bombázóval, és kicsinálná a földi célokat 2 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
15perce sz'rakodom hogy miért nem lép be és most látom hogy DDoS-al bombázzák őket.. Picit nevetséges, hogy mennyi játékot futtat gaijinent és DDoS problémáik vannak... :S
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
pakriksz
őstag
válasz Micsurin #899 üzenetére
azt hogy? Athlon II X4, 3,1ghz radeon 5770-el maxmax grafikán megy (élsimítás nélkül, mert az minek 1080p-re)
Egyébként arcade módban kipróbáltam a kezdő ruszki gépeket, és bizony nagyon OP-k az amcsikhoz képest azzal kezdtem hogy 7 ellenséges gépet sorban lelőttem, közben 3 földi egységet is, jóval könnyebben és gyorsabban mint p-26-al, vagy p-36-al), nulla halál. És ez nem egyszeri alkalom volt, bár általában többször halok meg, mert állandóan rammerek jönnek szembe és nehéz elkerülni hogy nekem jöjjenek, mert ők soha nem próbálnak kitérni, csak én...
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
elvileg csak az Arcade ban mehetsz felváltva repcsi/tank és most csak a német és az orosz ág jön ki ha minden igaz,
-
Micsurin
nagyúr
válasz donmackó #900 üzenetére
azt nem értem , hogy van egy geforce 7300gt-m bőven bírná mediumon de a játék drivere hivatkozva ledobja ultra lowra de nem tudom mit kéne vele kezdenem , hogy ne sipitson rögtön az ultra low os üzenet... mert nincs egyszerűen újabb nvidia driver
van ötlet? mert így jobbára a 8600gts-t nyüstölöm a másik gépben
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Videós, mozgóképes topik
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Android játékok topikja
- További aktív témák...