Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz Kephamos #9276 üzenetére
Nem értem mire gondolsz hogyan érdemes fejleszteni. Ami biztos, hogy bónusz RP-t kapsz ha egy járműre megy a fejlesztés, és közvetlenül az elődjével játszol.
Eredmények után kapod az RP-t, realisztikus és simulator módban több jár, azaz ugyanannyi pénzért, RP-ért jóval kevesebbet kell teljesíteni. Ezt minden járművél láthatod mennyi az annyi.
Nemzetre ráfeküdni meg szintén, ahogy érzed.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
félisten
válasz Kephamos #1051 üzenetére
Azért lássuk be elég ingerszegény az a pár perc.
Nekem valami olyan AB tetszene, hogy vihetsz 1 repülőt és a win condition az, hogy vagy lelövöd az összes ellenfelet vagy leszállsz a repterükre (nyilván ez azért, hogy ne lehessen elrontani a játékot azzal, hogy felrepülsz 6000000m-re és nem tudnak kilőni)
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
pakriksz
őstag
válasz Kephamos #965 üzenetére
nem egyedül, és már nem játszom vele. Akkora idiótaságok vannak benne hogy az hihetetlen. Pl ez a knocked out is olyan, hogy nem kell eltalálni a pilótát (mert legtöbbször úgy történik hogy nem is lehet onnan eltalálni), hanem ha lőnek random eséllyel knocked out lesz, ennyi. Ezek az idióták még azt sem voltak képesek megoldani amit az IL-2 egy évtizede tudott, mert ott ez nem random volt. Aztán meg ott vannak ezek az egetrengető marhaságok, hogy a 2 motoros közepes bombázó He-111 pl jobban fordul mint az 1 motoros könnyű zuhanóbombázó, vagy a beaufighter 2motoros nehézvadász jobban fordul mint az egymotoros vadászok nagy része. Aztán egyre több a cheater, botter, na meg a prémiumos köcsögök.
Na meg az általános extrém kiegyenlítetlenség. Legalsó szinten a komcsi gépek az OP-k, 5. szinten már az angolok, amcsik mindig szarok
Amellett hogy az AB pár száz játszma és párszáz lelőtt ellenfél után baromi unalmassá vált. a többi mód pedig komolytalan ilyen játékfelépítéssel, aminek a leghalványabb köze nincs a valósághoz...[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
válasz Kephamos #959 üzenetére
nem véletlen műve, egyszerűen szar a játék spitfirek a 7 millissel mindig így csinálják, akár lehetetlen szögekből is. Pl beaufighterből aminek igen vastag "nyaka" van is simán kilő 1 lövéssel, hátulról.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Kephamos #959 üzenetére
Igen elég nagy a szórás, volt hogy első lövéstől meghaltam, máskor annyit lőttek, hogy mikor visszaevickéltem a reptérre javítani, a leszállás után láttam, hogy átlátni a gép farkán a túloldalra...kétfejnyi lyuk volt rajta, kellet volna egy screenshot...nem tudom mi tartotta még a farkat, de én túléltem.
pakriksz
Menj az orosz gépekkel, azok repülő tankok. Mondjuk fordulni nem nagyon lehet velük, de birják nagyon az ütést, meg a fegyverzetük is erős.
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
válasz Kephamos #952 üzenetére
AB-ben igen. Én is mindig új halok meg, és a másikat is általában így lövöm ki. Rohadt idegesítő.
-
BemAnyó
senior tag
válasz Kephamos #928 üzenetére
az csak ilyen achivment cucc, lőj ki x repülőt, szállj le x er, stb..
Tankokról hivatalos infó : "And soon we are going to release War Thunder for PlayStation 4 and give players access to the long-awaited tank battles." vagyis a PS4 es megjelenéssel együtt jönnek a tankok, ami Nov 15 -e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- League of Legends
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11