Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvdboy
csendes tag
Sziasztok srások!
Men tudjátok, hogy melyik voip-on lehet felvenni a beszélgetést, várm a válaszokat.Üdv
-
dvdboy
csendes tag
Ismételtem Sziasztok srácok. Lehet, hogy tudtok segíteni, keresek egy hangfelvevő appot ami felveszi a voip beszélgetést. A régi telefonomon működőt a ZoiPer Beta felvevő app. Most, hogy felraktam az új telomra az istennek se akar működni, igaz akkor egy kolléga innen a fórumból segített. Megint jó lenne ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm. Csá: Gabi
-
dvdboy
csendes tag
válasz tibor23 #29256 üzenetére
Sziasztok srácok. Lehet, hogy tudtok segíteni, keresek egy hangfelvevő appot ami felveszi a voip beszélgetést. A régi telefonomon működőt a ZoiPer Beta felvevő app. Most, hogy felraktam az új telomra az istennek se akar működni, igaz akkor egy kolléga innen a fórumból segített. Megint jó lenne ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm. Csá: Gabi
-
dvdboy
csendes tag
válasz Figur10 #24925 üzenetére
A Zoiper tud hívást rögzíteni. Igen tud rögziteni a "Zoiper" csak nem a voip telefon hívásokat. Olyan appot keresek ami felveszi a voip hivásokat és a voip fogadásokat is. Sajnos legalább 15 appot töltöttem le és egyik semm jó. Csak a mobil hivásokat és fogadásokat veszi fel mindegyik "Call Recorder". Remélem valaki tud segiteni.
-
dvdboy
csendes tag
Hú srácok még mindig keresek egy voip recorder applikációt. Nincs valami tippetek amivel meg tudom oldani a voip telefonálás közben a felvételt. Melyik appot töltsem le.
-
dvdboy
csendes tag
Sziasztok srácok, kellene egy kis segítség. Én is már több éve voip-on telefonálok. Sajnos néha fel kellene vennem a beszélgetést, mert utána visszahallgatnám, hogy az adatokat leírjam, így most keresek egy felvevő applikációt amivel feltudom venni a telefon hívást. Remélem valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Házimozi haladó szinten
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gmail
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest