-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Szerintem se erőltessed a tritont, ha gpu is lesz hűtve. A triton radija full alu, a radiban könnyen megszakad a csatlakozó menete, nagyon óvatosan kell szerelni és az alu radi, meg a (vélhetően) réz gpu blokk nem fogják szeretni egymást, volt már itt, akinek teljesen eldugult emiatt a rendszere.
Amúgy meg a triton hajlamos elrepedni és folyni. Én is azzal kezdtem, de eladtam.
-
Bakus
tag
A Triton pumpája elég hozzá de a hőleadó felületed kevés lesz kellene mellé még egy normál 240-es radi pluszba.Tartályt csak a feltöltés miatt érdemes venned mert egyszerűbb egy fokkal, de nem kötelező. Ha étel festékkel akarod színezni arra figyelj, hogy alkoholt is tartalmazzon a víz, bár azt nem írtad mivel akarod feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EA Sports WRC '23
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest