Új hozzászólás Aktív témák
-
sadams
tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy TCPListener - TCPClient alapú kliens-szerver alkalmazásom. Monitorozni szeretném a kommunikációt (konkrétan az üzeneteket, amit küldenek egymásnak), van valakinek ötlete erre?
-
martonx
veterán
igen az SSMS jellemzően arra való, hog query-ket futtassanak benne. És igen erre az Express Edition is tökéletesen megfelel, pláne, hogy 2012 SP1 óta az SSMS Express 100%-ban megkapta a fizetős SSMS-ek összes szolgáltatását (pl. profiler és még kismillió dolog).
Kódból persze, hogy bármilyen query-t tudsz futtatni. Ott az Express abban van lebutítva, hogy az EF-es, Dataset-es varázslóknál csak MSSQL-t enged használni, nem tudsz pl. Oracle-t, vagy MySql-t varászolni. Tisztán kódból, plusz kézzel megírva a connection stringeket természetesen megy az Expressből az Oracle, MySql, PostgreSql is. -
fatal`
titán
válasz
trisztan94 #4191 üzenetére
Vagy lefuttatod kódból aztán kitörlöd, vagy SQL management studioban. VS-ből így azt hiszem nem lehet sql-t futtatni, ha tévedek majd valaki kijavít.
-
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
ASP.Net mvc4
Visual Studion belül (2012 express for web) lehet adatbázis tábla definíciót változtatni? Egy nyamvadt e-mail kulcsot szeretnék hozzáadni a UserProfile táblához, de mindig menteni akarja a .sql fájlt. Van erre valami egyszerű megoldás?
felbsz..Szerk: hoppá, nem válaszolni akartam
[ Szerkesztve ]
-
-
amargo
addikt
válasz
ferensz #4184 üzenetére
Nem egészen ott, de itt:
public class RouteConfig
{
public static void RegisterRoutes(RouteCollection routes)
{
routes.MapRoute(
name: "Default",
url: "{controller}/{action}/{id}",
defaults: new { controller = "News", action = "Index", id = UrlParameter.Optional }
);
}
} -
ferensz
senior tag
válasz
trisztan94 #4183 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Global.asax-ben kell átállítani valahogy így, de az okosabbak úgy is megmondják majd:
routes.MapRoute(
"Default", // Route neve
"{controller}/{action}",
new { controller = "NewsController", action = "Action neve(news, Index, ahogy elnevezted)" }); -
trisztan94
őstag
Sziasztok!
ASP.NET MVC 4-ben melyik a default Controller? Megváltoztattam a HomeController-t NewsController-é, így viszont a sima futtatáskor, tehát amikor /-re megy a request 404-et dob ki. Ha beírom, hogy /news akkor kidobja a News View-t. Alapból ez lenne a kezdőlap. Hogy tudom erre átálítani?Köszi!
-
lmaresz
aktív tag
válasz
Peter Kiss #4179 üzenetére
Bocs tényleg nagyon nagyon kezdő vagyok... Nem mond semmit...
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő programozó vagyok? tudtok abban segíteni hogy mi itt a hiba és mi a megoldása?
ha while ciklusban definiálok egy változót akkor nem látja a program többi része.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
drkbl
őstag
Ezt elnézve egy byte[] a render visszatérési értéke. Ha ezt a byte tömböt valami normális bitmap formátumban kapnád, egy nem látható kép objektumba töltenéd, és azt nyomtatnád ki? Semmi fájlba írás, fájlból olvasás.
-
sztanozs
veterán
Tegyél ki egy progress bar message box-ot , ami ~ 10 mp alatt ér véget, alá íod, hogy "Feldolgozás alatt, várható befejezési idő 10..9..8..7.. .. mp" és ha elkészült akkor bezárod (vagy ha nem készült még el, akkor újraindítod). Így a júzerek is látják, hogy történik valami - mert ugye a felhasználónak csak az a lényeg, hogy lássa, hogy épp valami történik.
Én napi szinten több BO exportot is generálok, aminek az időtartama 30 - 60 mp között van. Ha nem volna kint a progress bar, én is zajonganék. Így viszont legalább tudom, hogy kb. mennyit kell várnom.
[ Szerkesztve ]
-
NoMan
csendes tag
Hát igen nagyjából ez! Csak annyi hogy én ezt kiheréltem ki kicsit.
És, hogyan tudom én mindezt a memóriában végrehajtani? Mert tényleg nagyon zavaró ez a 5-7mp, amíg történik valami. Ezzel a programmal emberek dolgoznak és az én anyám szidjak, hogy mit tököl ez a sz...r program.
Egyszóval közellenség vagyok, így ezt valahol meg kell oldanom.
Van valakinek ötlete?
-
drkbl
őstag
Ez tulajdonképpen ez a project? Gondolom, a másik program nem lerendereli a fájlrendszerbe a képeket, aztán elküldi őket egy fájlba irányított nyomtatóba. Lehet, össze kéne adnod a print preview + print időt, bár valószínűleg ott memóriában játszódik le minden
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Keresek ASP.NET MVC-ző távmunkás bedolgozót. Beesett, és fog is még a napokban bejönni pár nagyobb munka. Per pillanat is van PH!-s távmunkásom, azt hiszem elég jó munkaadó vagyok, leszámítva, hogy a fizetés amit adni tudok inkább csak a diákokat, juniorokat vonzza.
Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését, privizzen rám. -
drkbl
őstag
Elővettem egy régi alkalmazást, nálam ReportViewer 2008 + C# Express 2008 app + Sql Server CE 3.5 SP1 + rdlc dinamikusan fájlból betöltve USB HDD-ről futtatva 2+ futtatásra adattal együtt egy másodpercen belül van nyomtatási előképig.
Nyomtatásig nem tudom, mert Win7 alá felhekkelt régi HP-m van, ami nagyon lassan kezd nyomtatni.
Esetleg megnéznéd, előképig mennyi idő alatt jut el?
Sima Jegyzettömb-ből nyomtatás meddig vár?
-
NoMan
csendes tag
Akkor is legalább 3mp a render idő, ha csak egy label elem van az rdclen, amibe beleírtam egy szöveget. Tehát teljesen adatfüggetlen nyomtatási kép esetén is lassú a render idő.
Így hívom meg az osztályt:
LocalReport report = new LocalReport();
report.ReportEmbeddedResource = "<rdcl neve>.rdlc";
Report_DataSet dataSet = new Report_DataSet();
DataTable dataTable = dataSet.dataGridView_List;
DataRow dataRow = null;
foreach (DataGridViewRow row in dataGridViewProductList.Rows)
{
dataRow = dataTable.NewRow();
dataRow["productId"] = ((row.Cells["colProductId"].Value != null) ? row.Cells["colProductId"].Value.ToString() : "");
dataRow["productName"] = ((row.Cells["colProductName"].Value != null) ? row.Cells["colProductName"].Value.ToString() : "");
dataRow["productCount"] = ((row.Cells["colProductCount"].Value != null) ? row.Cells["colProductCount"].Value.ToString() : "");
dataTable.Rows.Add(dataRow);
}
report.DataSources.Add(new ReportDataSource("dataGridView_List", dataTable));
using (Printer printer = new Printer())
{
printer.Run(report);
}[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
-
NoMan
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi osztály (MSDN-ről szedtem) segítségével kezdeményezem az elkészített, feltöltött RDLC nyomtatását Visual Studio 2012-ban. A gondom ezzel az, hogy az Export metódus report.render hívása 5 másodpercig is elszórakozik, mire elkészül, és valóban megkezdődik a nyomtatás, még abban az esetben is, ha csak 1 sornyi adatot kell rendelni és nyomtatni. Mitől lehet lassú ez a folyamat? Hogyan lehet ez gyorsítani? Előre is köszönöm a segítséget!
public class Printer : IDisposable
{
private int m_currentPageIndex;
private IList<Stream> m_streams;
// Routine to provide to the report renderer, in order to
// save an image for each page of the report.
private Stream CreateStream(string name, string fileNameExtension, Encoding encoding, string mimeType, bool willSeek)
{
Stream stream = new FileStream(@"..\..\" + name + "." + fileNameExtension, FileMode.Create);
m_streams.Add(stream);
return stream;
}
// Export the given report as an EMF (Enhanced Metafile) file.
private void Export(LocalReport report)
{
string deviceInfo =
"<DeviceInfo>" +
" <OutputFormat>EMF</OutputFormat>" +
" <PageWidth>8.5in</PageWidth>" +
" <PageHeight>11in</PageHeight>" +
" <MarginTop>0.25in</MarginTop>" +
" <MarginLeft>0.25in</MarginLeft>" +
" <MarginRight>0.25in</MarginRight>" +
" <MarginBottom>0.25in</MarginBottom>" +
"</DeviceInfo>";
Warning[] warnings;
m_streams = new List<Stream>();
report.Render("Image", deviceInfo, CreateStream, out warnings);
foreach (Stream stream in m_streams)
stream.Position = 0;
}
// Handler for PrintPageEvents
private void PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs ev)
{
Metafile pageImage = new Metafile(m_streams[m_currentPageIndex]);
ev.Graphics.DrawImage(pageImage, ev.PageBounds);
m_currentPageIndex++;
ev.HasMorePages = (m_currentPageIndex < m_streams.Count);
}
private void Print()
{
PrinterSettings printerSettings = new PrinterSettings();
//string printerName = printerSettings.PrinterName;
const string printerName = "Microsoft XPS Document Writer";
if (m_streams == null || m_streams.Count == 0) return;
PrintDocument printDoc = new PrintDocument();
printDoc.PrinterSettings.PrinterName = printerName;
if (!printDoc.PrinterSettings.IsValid)
{
string msg = String.Format("Can't find printer \"{0}\".", printerName);
MessageBox.Show(msg, "Print Error");
return;
}
printDoc.PrintPage += new PrintPageEventHandler(PrintPage);
printDoc.Print();
}
// Create a local report for Report.rdlc, load the data,
// export the report to an .emf file, and print it.
public void Run(LocalReport report)
{
Export(report);
m_currentPageIndex = 0;
Print();
}
public void Dispose()
{
if (m_streams != null)
{
foreach (Stream stream in m_streams)
stream.Close();
m_streams = null;
}
}
} -
drkbl
őstag
Talán segít: The Shell ContextMenu: Retrieving it
-
ubid
senior tag
-
ravenwood
csendes tag
valaki aki ért mesterséges intelligencia alap szintű programozásához RTS játékba az vegye fel velem privátba a kapcsolatot nem fogja megbánni
-
drkbl
őstag
Talán érdekes cikk a témában: Async/Await Best Practices in Asynchronous Programming
-
A StringComparison egy enum, amit a String StartsWith metódusa egyik változatának tudsz megadni paraméterként.
-
vlevi
nagyúr
válasz
kingabo #4145 üzenetére
Kollégám hülyéskedik, és a pácsó szóban nincs c betű
Ahogy a Sony márkanév sem tartalmaz n -t"Ezért írom mindig, hogy "StringComparison.InvariantCulture" kell használni!"
Ott csak Equals és ilyenek vannak. Startswith, indexof, ... megoldható vele valahogy? Nem ismerem a Stringcomparison class-t, ezért kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Filózok folyamatosan a problémán, igazából ha mondjuk ebből a példából indultál ki, akkor az előzőleg említett állításom nem áll meg - egy elrejtett Form az alapja az egésznek, a rendes kontextus az Application.Runnak köszönhetően felépül.
A linkem a konzol alkalmazásokra vonatkozott csak, ez meg nem az.
Viszont felmerült bennem egy kérdés a kódod azon részére, amit nem mutattál eddig: az mWorker változót hogyan deklarálod és mikor hozod létre a BackgroundWorker objektumot? Nem maradt ki véletlenül a new?
Ettől függetlenül a ThreadPool jó dolog
[ Szerkesztve ]
-
-
Amúgy az előző konstrukcióban van valami oka annak, hogy innen próbálod indítani a BackgroundWorkert, nem pedig a SysTrayAppon belül? Drkbl jó úton jár, a BackgroundWorker működéséhez kell a megfelelő kontextus, ami ebben a formában nem áll elő.
A linkelt SO kérdésben is említik az egyszerű megoldást: használj pl. ThreadPoolt. Vagy a C# 5.0-öt használsz, ott az async/await is. (Microsoft.Bcl.Async csomaggal meg régi .NET-en is megy.)
-
-
-
kingabo
őstag
Olyan
bugotfeature-t találtam ma, hogy az agyam eldobtam.
"NY".ToString().StartsWith("N")) hamis értékkel tér vissza.
Aki rá akar jönni magától az ne olvassa tovább.A megoldás pedig: a magyarban az ny betű az 1 betű és nem 2, ezért az 'ny' != 'n' (direkt jelöltem így), átköltözve angol nyelvterületre a függvény az elvártaknak megfelelően működik.
kéne Ph!-ra is spoiler tag
-
-
válasz
sztanozs #4139 üzenetére
Nem. A definiáláskor kap egy 0-t
De kiszedtem az i++-t, a konzolra debuggolásképpen fix értéket írna ki, és úgy is elszáll... :S
Console-hoz hozzáfér, mert amíg nem volt benne BackgroundWorker, addig írt rá. Illetve, mondjuk lehet a bw nem fér hozzá... kipróbálom.
Nem a konzol a gond.
(A Form-ok is használhatnak console-t, ha nem target:winexe -el van fordítvaA BackgroundWorker nélkül ott a trayicon, és ír is konzolra, ha nyomkodom a menüt, csak a háttérben futó dolog nem fut, ugye
)
Megnézem, amit linkeltél
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Esetleg a Console-hoz nem fér hozzá... Passz. Mindenesetre találtam egy tiédhez hasonló problémát:
http://stackoverflow.com/questions/6165759/using-console-writeline-in-a-backgroundworker-dowork-eventAmúgy ha WinForm alkalmazást fejlesztesz, ahhoz nem lesz console...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sztanozs #4137 üzenetére
Megpróbáltam; debug+ -ra :
"Unhandled Exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to
an instance of an object.
at MyTrayApp.SysTrayApp.Main() in c:\share\trayapp.txt:line 237"A 237-es sor pedig pont az, amit mondtam
236 SettingRS232();
237 mWorker.RunWorkerAsync();
238 Application.Run(new SysTrayApp())A mWorker pedig :
private void worker_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e) {
// Simulate worker thread taking time
i++;
Console.Write(i);
System.Threading.Thread.Sleep(100);
}[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Használj debug kapcsolókat command line compilerhez és akkor kicsist több lesz a hibaüzenet...
És van command line debugger is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sztanozs #4135 üzenetére
"Unhandled Exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to
an instance of an object.
at MyTrayApp.SysTrayApp.Main()"Meg nem mondom, hogy hol, mert nincs VS-em, notepad++ -ban készülnek a dolgok
De igazából annyit csináltam, hogy a példaprogramból átemeltem az eseménykezelőket, és meghívtam a main{} -ból. A példaprogramot persze nem tudom, hogy amúgy jó-e, mert le se fordul
A meghívás ennyi :
mWorker.RunWorkerAsync();Másrészt, a program indulásakor kéne lefuttatni a cuccot, igazából ennyi lenne a dolog. Nem eseményre kéne futnia, hanem állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
Én konkrétan a rendszeridőt akarom kiküldözgetni soros portra, szóval semmi bonyolult, de egy kis tray icon-os alkalmazásban, ahogy néztem, nem lehet olyan egyszerűen megoldani, hogy táécás ikonon kívül fusson a háttérben az a 30 sor, ami 10 másodpercenként kiküldi a cuccot...
Ebből kinéztem a lényeges dolgokat, de null reference-el elszáll...
-
-
-
Hello!
Csinált már valaki backgroundworker -rel valamit?
Szeretnék írni egy progit, ami a tálcára tesz ikont, kattra kinyílik, és a háttérben teszi a dolgát. Elvileg ezt vagy szálkezeléssel lehet, vagy backgroundworker-rel.De erre még működő példaprogramot sem nagyon találok, a saját kódomba meg nem tudok úgy beleírni egy bw -t, hogy leforduljon... :S
Ja, és c# .net-ben
Minden segítséget köszi!
[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
Igazából a ReportViewer nem kötődik az adatbázishoz, létrehozhatsz csak táblákat tervezéskor, és futásidőben feltöltött táblákat adhatsz át neki - Express Editionokban ez a járható út. A lényeg, hogy a DataSet és a táblák neve megegyezzen tervezéskor és futásidőben.
Ha nincs DDEX provider a pgsql-hez, esetleg lehet ODBC kapcsolatot használni.
Egy korai Express ReportViewer hívásom: [link] A tábla nevét prefixeli a jelentéstervező DataSetjének nevével, hogy "összetaláljon" a kettő.
-
sztanozs
veterán
Nem friss, de használható:
http://www.codeproject.com/Articles/30989/Using-PostgreSQL-in-your-C-NET-application-An-intr -
NoMan
csendes tag
Sziasztok,
Nyomtatási képet szeretnék készíteni (rdlc) Visual Studioba. Arra már rájöttem, hogy a solutionhoz hozzá lehet adni egy report elemet, amiben meg lehet szépen vizuálisan tervezni a nyomtatási képet. A probléma nem is itt van, mert ez megy, repertview komponensbe meg is tudom jeleníteni.
Ezzel eddig nincs gond. Viszont azt már nem tudom megoldani, hogy a programból érkező adatokat meg tudjak jeleníteni. Neten olvasgatva DataSet-et kell hozzá adnom, melynek a mezőit fel tudom húzni a report layout-ra, viszont minden példa MSSQL adatbázisból egy lekérdezésen keresztül gyűjtötte ki az adatokat. Nekem viszont az adatok postgresql-ből jönnek, így viszont nem tudom, hogy hogyan építem fel a dataset-et és azt hogyan adom át a report-nak (rdlc-nek).
Valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy ez pontosan hogyan is működik, hogyan tudok ebben elindulni.
A segítséget előre is köszönöm.
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan excel kezelő DLL-t mondani ami normálisan működik silverlight alatt ?
Eddig kettőt használtam, az egyik a "dynamic típusos" féle.
Ezzel az a gond, hogy csak OOB-ben működik, viszont legalább lehet normálisan használni a cellák szerkesztésére chart-ok generálása stbstb.A másik pedig a LiteExcel dll. ezzel meg az a gondom, hogy nem lehet a cellákat állítgatni...
pl: Ki kell számolni, hogy milyen széles legyen egy cella... nem lehet mondjuk .AutoFit()-et használni, ahogy a dynamic-ba is.
Chart-ot is csak képként lehet vele kimenteni...Szóval valami más van esetleg ?
-
Parameter
csendes tag
válasz
sztanozs #4112 üzenetére
a dátumot hozzátudom csapni, mert az benne van a log fejlécében, törzsében. van egy bizonyos sor ahol mindig beleírja az aktuális dátumot.
Én Split()-tel töröm a sor szavait tömbbe. IF, ELSE, Contains párossal találom meg azt a sort ami kell nekem.
A naplóban lehet olyan hogy 23:02:01 session majd 5:01:12 session ez már másnap... szal napváltás is kellene. :/
P
string line = "";
while ((line = sr.ReadLine()) != null) {String[] log_file = line.TrimStart().Split(' ');
if (line.Contains("SZÓ1'") && line.Contains("SZÓ2"))
{
}[ Szerkesztve ]
-
Parameter
csendes tag
válasz
sztanozs #4110 üzenetére
1) ha valamiért nincs IN (nem került be a logba), akkor egy korábbi IN-t fog megtalálni (esetleg több out is megkapja ugyanazt az IN időpontot)
Ha nincs IN akkor le kell zárnia a programnak egy OUT sessionnal ami uaz sorral tér vissza mint amelyik IN-hez keressük az OUT-ot.
így az IN dátum és OUT dátum különbsége 0 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz
Parameter #4109 üzenetére
Amúgy félrenéztem a tábládat - első pillantásra az időből azt gondoltam, hogy csökkenő sorrendben van (valójában növekvőben, csak megzavart a végén a reggel 7 óra). Ehhez nem jó a programom, hanem az a leírás használható, amit a hsz-om végén írtam (ha megfordítod a logok sorrendjét excelben, akkor mondjuk jó lesz). Amúgy elég problémás egy olyan log, amiben az idö mellett nincs dátum...
-
sztanozs
veterán
válasz
Parameter #4109 üzenetére
De amit becsatoltál, az excel volt - ezért VBA-ban írtam meg... Milyen formában elérhetők a kódok?
Favágó logika: végigmegyek soronként és ha valahol OUT van, akkor (szubrutinban) a következőtől kezdve megkeresem az első IN-t és összehasonlítom a megfelelő mezőket. Ha egyeznek, akkor a végére kiírom az időt, ha nem találok egyezőt, akkor kiírom, hogy nincs egyező.
Ezzel amúgy két probléma van
1) ha valamiért nincs IN (nem került be a logba), akkor egy korábbi IN-t fog megtalálni (esetleg több out is megkapja ugyanazt az IN időpontot)
2) Ha nagyon hosszú a fájl és hosszúak a session-ök, akkor közel exponenciálisan nö a feldolgozási időEnnél jobb módszer, ha sorban dolgozod fel a logokat és egy struktúrába berakod az összes OUT-ot és menet közben szépen ellenőrzöd az IN-eket is. Ha találtál párt akkor az adott OUT sorát frissíted, majd kiveszed a struktúrából. Ami pedig a feldolgozás végén marad, ahhoz odaírod, hogy nem találtál IN-t.
Ez a módszer fájl-alapú logolásnál működhet, de azok a session-ök nem lesznek azonosíthatók, amelyek nyitása az előző fájlokban voltak.Ha pedig realtime log feldolgozás van (syslog) - vagy a log (egyébként így szokott lenni) időrendben növekvő (legkorábbi esemény van a fájl elején) rendben van, akkor érdemes az IN-eket letárolni (mivel ugye azt kapod meg először). Ha később jön egy (neki megfelelő) OUT sor, akkor az ahhoz tartozó IN dátumát beírni mellé és az IN-t kivenni az ideiglenes tárból...
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz
Parameter #4105 üzenetére
Mondjuk ennek semmi köze nincs a C#-hoz...
Public Sub TestLogout()
Dim c As Range
For Each c In Sheet1.UsedRange.Columns(2).Cells
If c.Value = "OUT" Then
Set c = c.EntireRow
Set Row = FindRelativeRow(c)
If Row Is Nothing Then
c.Columns(6).Value = "No Entries Found"
Else
c.Columns(6).Value = Row.Columns(1)
End If
End If
Next
End Sub
Private Function FindRelativeRow(currentRow As Range) As Range
For r = currentRow.Row + 1 To Sheet1.UsedRange.Rows.Count
If Sheet1.UsedRange.Cells(r, 2).Value = "IN" Then
If Sheet1.UsedRange.Cells(r, 3).Value = currentRow.Columns(3) And _
Sheet1.UsedRange.Cells(r, 4).Value = currentRow.Columns(4) And _
Sheet1.UsedRange.Cells(r, 5).Value = currentRow.Columns(5) Then
Set FindRelativeRow = Sheet1.UsedRange.Rows(r)
Exit Function
End If
End If
Next
Set FindRelativeRow = Nothing
End Function[ Szerkesztve ]
-
Parameter
csendes tag
Segítségre lenne szükségem!
Párokat szeretném megtalálni. Az OUT eseményekhez szeretném megtalálni az IN eseményeket, majd IN dátumát hozzácsapni az OUT sorhoz. (Mikor volt IN-je a usernek?) és úgy hogy modul, user, gep megegyzik...
Mindenféle segítséget, útmutatást előre is köszönök!
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Specifikálnád egy kicsit jobban a kérdést? A windows "saját" context menüje is típusonként, elemenként, és állapotonként is változó. Más ha ikonra kattintasz, más ha az asztalra, más ha form fejlécre. A context menünek épp az a lényege, hogy az elem típusának és állapotának megfelelő menüt adjon...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Beadja a derekát az EU, tényleg túl sok a szabályozás?
- Politika
- Egérpad topik
- Speciális hővédelemmel bírnak az ASRock nemrég bemutatott tápjai
- Trollok komolyan
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog 3060 12GB Ritka RGB-s
- Lenovo legion Pro 5 16IRX9 Gamer laptop .
- karcos Dell 27" U2722 IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari
- 13,3" Apple MacBook Air Retina 2019 eladó! Intel Core i5 / 8GB RAM / 128GB SSD!
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)