Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
eszakas #41603 üzenetére
Ezt a kört nagyjából két éve megfutottam. Ráadásul nekem extra igényeim is lettek volna, ami pláne képtelenség a mai világban. Ilyenekre gondoltam mint :
1. ne felül legyen a bekapcsoló gomb és USB
2. Az sem baj ha nem alsó tápos, sőt ... (az elöl tápos meg totál kizárt, leghülyébb divat)
3. Jó lenne legalább egy ODD hely
4. Kicsit sem baj ha mindehhez nem egy csili-vili akváriumHát nem volt ilyen félév keresés után sem (akadt olyan ami több pontot is tudott, de az meg alsó kategóriás hitvány anyagos, és még fizessek is érte?) így maradt továbbra is a jóöreg 2007-es airbrusholt Gigabyte házikóm.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
eszakas
senior tag
válasz
eszakas #41603 üzenetére
"szemem
mézolyan ház sincs ami ezt eltakarja."
Ezt nem értem hogy került oda.Biztos még akart lenni.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Politikai mémek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest