Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Vigneau #38566 üzenetére
Az alulfeszelést még mindig nem csináltam meg, de igazából annyira nem is érzem fontosnak, teljesen zárt házban ebben az időben is 33-40 fok a VGA, kivéve ha játszok, de akkor is megáll 60 fok körül. És közben nem is hangos. MSI Afterburnerrel meg felül tudom bírálni az automatikus hűtést, akkor igaz hangosabb a gép de a kártyát le tudom vinni játék közben is 33-34 fokra
Akárki akármit is mond, ennek a kártyának jó hűtése van!
Igen, pár éve az AMD meg az NVidia tett egy-egy eltérő jóslatot a jövőre, az NVidia szerint 8GB VRam mindenre is elég lesz, az AMD szerint meg haladni kell a core-al
Én már akkor éreztem, hogy az AMDnek lesz igaza és ez a minél kevesebb VRAMot pakoljunk a kártyákra (lásd 1660-asok 6GB-al meg 3GB-al) politika belátható időn belül megbosszulja majd magát. Arra gondoltam, hogyha esetleg nem, akkor az azrt lesz, mert az NVidia valahogy nyomást tud gyakorolni a fejlesztőkre, hogy 8GB VRamba férnek bele. (Amíg a konzolokon is ennyi volt, addig ez sima liba volt)
Ma már az NVidia is kezdi látni, hogy a 8GB Vram nem lesz hosszútávon tartható (ha jól emlékszem akkor anno is nekik volt a legnehezebb elszakadni a 8 és 16MB-os kártyáktól), eljött mostmár a 12-16 sőt akár 20GB ideje is. (besz*rás, pár éve 8-12GB még rendszer RAMnak is jó volt, de még ma is el lehet vele lenni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Metal topik
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest