- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #21101 üzenetére
Árban ezek ekörül mozognak?
Mellesleg a Kanibi projekt még képlékeny, mert talán megembereli magát a cég és lesz valami belsős gép. De ettől függetlenül cakli-pakli kb. min. 40-50k körül jöhetne ki a gép és az nagyon nem tuti.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #21103 üzenetére
Már rég le kellett volna cserélni az egész gépparkot, nem tudom meddig halogatják. Szoktam nevetni, mikor meglátom nálunk a 32mbyte-os pendrive-ot.
25-30k körül reális egy atom vagy egy ion deszka, házzal, táppal, 2gb rammal, hdd-vel. Bár ssd-vel szólna igazán nagyot.H2O über alles!
-
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Tudtok nekem segíteni, hogy milyen PC távirányítót érdemes venni olcsón? Valami ilyesmire gondoltam: MEDIA CENTER TÁVIRÁNYÍTÓ
Legfőképpen az is fontos, hogy Win 8.1-en is működjön.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Gyerekek, ez a Appleseed Alpha mekkora egy sz@r.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Linksys EA3500 450Mbps Gigabit, Wireless Routervigyétek a routerem jó áron.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #21111 üzenetére
Értjük ám a célzást, csak nem szeretjük
Én azt várom, hogy megjöjjön a zemberek fizuja, olyankor mindig hip-hop elmennek a cuccok, utána 1-2 héttel már csak 10k alatti apróbb dolgok.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
A hét hátralevő programja: Két pasi - meg egy kicsi maraton. 1-10. évad.
-
Mercutio_
félisten
Tavaly vettem tápot valami deszantos sráctól, nem értettem először miért nem akar kijönni legalább a villamosig, aztán amikor beléptem a lakásba láttam, hogy mindenféle vasak veszik körbe a lábát
Remélem nálad nem ilyen durva a helyzet.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #21122 üzenetére
Amúgy próbáltad, amit írtam? Mert nálam az is megoldotta legutóbb, mikor egy laptopnál hasonló témára szaladtam rá. Alapvetően furának találom, hogy külön kell driver SATA részleghez..kivéve persze, ha nem natív csatin ül a meghajtó, amire telepítenél, hanem valami külső vezérlőn.
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #21124 üzenetére
A házat már viszik is? Nem semmi!
-
Bjørgersson
félisten
Majd jövőhéten. Igaz már hetek óta megvan a vevő egyik cimborám személyében mindkettőre, majd csak jövő hétvégén lesz csere, mert ő is mostanában vesz új gépet, aztán egy-két dolog hiányzik, addig meg nincs mivel megtölteni a házat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
smiti
veterán
válasz föccer #21127 üzenetére
Elvileg nekem is viszik az alaplap+proci+memó triót!
Szerintetek melyik lapot érdemes 4590,4690, vagy 4790 alá ?
ASROCK Fatal1ty H97 Killer
MSI H97 GAMING 3
ASUS H97-PRO
ASUS H97-PRO GAMER - Bár ő csak akkor játszik, ha az ára megint beesne 32-33k magasságába.Csak azért kérdezlek benneteket, mert az alaplapos topikban erőteljes Asus favorizálás van.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Nekem egy picit nagyobb a házam, amit elvisznek. Jobban mondva nem ház, hanem lakás. A rossz poént írd a reggeli órák számlájára.
üdv föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #21136 üzenetére
Lehet úgy gondolták, hogy jobb a foglalatból is elvezetni a hőt!
-
F e Z o
veterán
Tegnap mutatta haverom, teljesen kész.
H2O über alles!
-
smiti
veterán
Nem tudjátok, hogy Gianni ügyködik-e még itt ?
-
-
föccer
nagyúr
Van egy jó ismerősöm innen a fórumról. Megbízható makesz, 1-2 nap alatt bármit be tud hozni. Főleg Aqua kínálatából, ha jól rémlik.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Bjørgersson
félisten
2048 napja.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #21148 üzenetére
Igyekszem.
Erről a 12V-os táp ágról tudnátok adni valami magyar nyelvű linket, amiben leírják, miért jó vagy rossz, ha egyben vagy külön van?
-
smiti
veterán
Na elkezdem szétszedni a konfigomat, mostanában kicsit Off leszek, de ha hozzáférek smitiné laptopjához akkor vagyok.
Ja és mobilon is nyomon követem az eseményeket.Mercutio_ - Közben ment egy privi üzi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest