Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
troller #4454 üzenetére
A DaVinci Resolve tudja a stabilizálást. Ingyenes, de a letöltéshez regisztrálni kell az oldalon.
-
törölt tag
válasz
troller #3627 üzenetére
Ahogy ígértem, most már vannak más eredményeim is.
Aranyhaj - Örökkön örökké (2012) 1,59GB 29 Mb/s => 438MB 3291 kb/s
Gone Fishing (2017) 313MB 17,3 Mb/s => 93,2MB 4924 kb/s
Inner Workings (2016) 1,26GB 23,8 Mb/s => 644MB 9595 kb/sSzóval, ahogyan én látom, mintha elemezné, hogy milyen az anyag és ahhoz állítja be a tömörítés mértékét.
-
Dilikutya
félisten
válasz
troller #3383 üzenetére
Nero 8, de micro.
Most az ajánlott Xmedia Recode-ot próbálom, de ez meg csinál egyetlen vob-ot, amit jó eséllyel újra kell kódolni, ha a VIDEO_TS-be akarom tenni, mert még mindig DVD-t kéne csinálni, de olyat meg ez nem is tud. Eleve default-nak vettem, hogy nem 352*288-ban kezd el kódolni, ha DVD profilt választok...
Meg ez sem jó, akármilyen bitrátát beállíthatok neki, ez sem megy 2500 kbits fölé a kódolt videóban. -
Dilikutya
félisten
válasz
troller #3380 üzenetére
Volt mindenféle beállítás, akkor is töketlenkedtek a programok, pedig maga a videó bőven 120 perc alatti. Nero Vision-nel az a baj, hogy fizetős, és új Nero-ban van. Nekem egy elég régi Nero verzióm van, amit nem szándékozok újabbra cserélni, mert csak írásra kell. Egy újabb verzió egy halom lemezt elrontott, mire leesett, hogy nem azzal kéne írni.
-
code1005
senior tag
válasz
troller #3329 üzenetére
A freemake teleszórta a gépemet minden oda nem illővel így töröltem a másik, XMedia Recode működik rendese de ez sem csinálja meg a konvertálást, szerinte is sikeres de csak egy néhány megabájtos fájl jön létre, fekete tartalommal.
Valami biztos van ezekkel a videókkal, az az érdekes, hogy egymás után jött létre az 5 és abból kettővel semmi gond. A vlc viszont lejátsza az átkonvertálhatatlanokat is.
-
Santi22
aktív tag
-
Santi22
aktív tag
válasz
troller #3194 üzenetére
Igen egy másik filmet, ami alapból xvid avi release volt azt simán vitte, meg azokat eddigis simán vitte. Azzal van most csak a gond, hogy újabban csak mkv-ben jön minden és most egy ilyet próbáltam meg avi-vá konvertálni, de nem akarja a teljes sikert.
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz
troller #3100 üzenetére
Köszönöm, ezekkel a beállításokkal végre sikerült, lejátssza a Philips.(#3106) Multibit
Köszönöm.
Ezek többé kevésbé megegyeznek troller beállításaival, csak a felbontás magasabb.
Kipróbálom így is bár hagyományos tv-n( JVC 82 cm 16:9 100hz síkképcsöves, amíg jó addig nem cserélem le, emiatt megy a szívás mert a laptopot egyszerűbb volna Hdmi-vel rákötni a tv-re) a 480x360 sem volt rossz.Mindenesetre kipróbálom, hogy mi a különbség méretben illetve minőségben.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
pibácsi
senior tag
válasz
troller #3041 üzenetére
Szia troller!
Átküldtem az anyagot, lehet kisérletezni. Megnéztem mégegyszer az XMedia Recode 3.1.9.1-est is (ez a frissített) tulajdonképpen az mpeg-re ez is jó, de lehet próbálkozni az Xvid-del és a Divx-el is. Az Xvidre a saját enkoderét használja, a Divx-re a gépre telepítettet mindkettő. Itt nincs különbség. Nálam más vonatkozásban van eltérés. Sztem egyes DV fájlra vonatkozó encodereket kicseréltek. Egyébként kibővítették az effektezési, módosítási lehetőségeket, itt már 18 féle van a korábbi 13 helyett.Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
troller #3039 üzenetére
Szia!
Már nemigen lehet találni letöltési lehetőséget, de ha adsz egy e-mailt, akkor RAR-ba csomagolva átküldöm neked. A későbbi verziókban már nem olyan logikusak a lépések, a különböző módosítások, nem olyan tökéletes pl. az mpeg konvertálás, mintha cserélték volna az encodereket több esetben. (az új munkatársaknak is kellett valamivel előrukkolni). Ennél még lehet a 30 frps DV fájlból 25-ös PAL-ba áttenni videót. Kicsit fars ugyan, de jól alkalmazható. stb. Sok mást is észrevettem, de nem jegyeztem fel mindet. Szóval én maradtam a megadott verziónál. ha érdekel a MOV átkonvertálás, akkor esetleg átküldöm privibe, mivel terjedelmesebb. Bár én az Avidemuxot jobban preferálom ebben az esetben.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...