- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Szuper, köszi szépen!
Igen, összes kérdésre vonatkozik az árához képesti jelző....Nyilván 20-50$-ért nem várok 100k+ Ft-os minőséget, helyén kezelem a dolgokat.
Amit eddig leírtál, tetszik.
A Type c-jack dolgos kipróbálást köszönöm!A hangerő mizzéria:
Kapcsolódok MI A1-hez elindítom a zenét, telón hangosítom és mikor elérem a max hangerőt a teló csúszkáján a fejes csak a valódi tudásának a 50-60% szól.Kapcsolódok PC-hez vagy más mobilhoz, akkor azokon az 50-60%-nál szól olyan hangerőn, mint A1-en a max jelzésnél. Ezeknél az eszközöknél fel lehet nyomni a hangerőt az eszköz valódi korlátjáig, azaz 100%-ig. Kb 80%ig nyomtam fel egy pillanatra, na ott már nagyon hangos volt, ezt Mi A1-el nem tudom produkálni, max hangerőn is csak közepes hangerőt nyom a füles. Ismert hiba sajnos.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Szuper, köszi
Azt gondolom viszonyítási alapod nincs T6-al, de nem is baj.
Mi A1-el nekem a T6 valmiért csak fél hangerőn szól, pedig telón maxon van a hangerő.
Ha PC-hez, iphonehoz, tablethez kapcsolódik, akkor szépen felmegy maxig (vagyis maxig nem toltam fel, mert bejáratós, de felmenne).Arra vagyok kíváncsi, hogy szépen szól-e, és hogy jól működik ez a hangerő dolog a TM-nél, elégedettek vagytok-e, kényelmes, jó ez az anyaghasználat, tartósnak-e néz ki. A T6 minden más szempontból szuper.
Ez a 30-50mW különbség miben nyilvánulhat meg, max hangerő, tompábban szól, vagy?
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
megema
őstag
A 4.40 sem éppen a szépen szól kategória... A magasai sértették a fülemet és tere sem igazán volt, amikor kipróbáltam. A mélyei viszont jók voltak. Általánosan a JBL E55 jobban szólt, bár nekem kevés volt a mélye.
---
Végül Sony WH-1000XM2-t vettem, remek darab. Ami fura, hogy bekapcsolt NC-vel elég mélye van, kikapcsolva viszont kevés.
[ Szerkesztve ]
-
-
maestro87
őstag
"Sound: 5.9 pont"
Egyébként ezek a drágább Sony fejhallgatók is olyanok, hogy ha megszűnik a jel, akkor készenlétbe teszi magát, majd ha megint van jel akkor másodpercek múlva tér magához? Mert az előző BT fejesemet ezért is adtam el, nyelvtanuláshoz használhatatlan volt, kétszer kellett mindent lejátszani pl. google translate-en. -
marquuard
veterán
Teljesen korrekt, köszi. Akkor nem erőltetem a BT-t, nincs gond a vezetékessel se. Szándékosan beugrottam a Médiába, mondom addig nem futok fölösleges köröket a topikban, így már csak néhány technikai kérdésem maradt.
Igazából 2500Ft-os Sony MDR fülesen szocializálódtam, amit 6 éve kiváló darabnak vélek, így ez a Marley is tudott újat mutatni. Természetesen építő jelleggel fogadtam minden választ.
Srácok, köszi a válaszokat, eldőlt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Laby
őstag
Apple Airpods.
Ne öljetek meg. Tudom, hogy fülhallgató, de ez a fórum pörög jobban, és a megoldás ugyan az lehet erre is, mint a fejhallgatókra ezért mertem feltenni a kérdést.Az adapter egy noname Bluetooth 4.0-ás, 3mbs-t ígérő kütyü.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
pkaresz
őstag
Sportoláshoz semmilyen fejest sem ajánlok!
Ahhoz füles kellene, szerintem!
Természetesen utcaira csak!Nem tudom, ez mennyivel jobb a sportoláshoz?
sennheiser hd4.40
Bár semmi nem elképzelhetetlen![ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- UHD filmek lejátszása
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest