Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
én most kaptam meg a dropot pedig csak az első 2-3 nap néztem. Látom lement egy acc ára 5 dollárra közben, első nap még 4 full game kijött volna belőle
/s
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
úgy fest hogy mobilra is jön a Valorant [link]
/s
-
wjbhbdux
veterán
Ünnepélyesen banolták az első cheatert [link]. tehát megjelentek a csalások, éljen a pc gaming.
/s
-
wjbhbdux
veterán
meanwhile in csgo
all-time player peak
2 minutes agoúgylátszik nem onnan szivogálja a játékosokat
/s
-
wjbhbdux
veterán
az új szabályok szerint csak 2 órát kell nézni, utána bármelyik sorsoláson megkaphatod a hozzáférést akkor is ha már nem nézed. további órák növelhetik az esélyt, de nem kell erőltetni.
/s
-
wjbhbdux
veterán
Ne a stream nevét nézd mert oda bárki bármit beírhat.
Sehol nincs drop, estefelé várható hogy újra bekapcsolják, a hivatalos twitteren majd bejelentik hogy mikor pontosan ha összeszedték a szervereiket a tegnapi roham után. Amikor lesz akkor a stream alatt zölddel mutatja majd ha aktív az adott csatornán.
a fő kategóriában meg "drops enabled" lesz a streamek nyelve mellett ahol van.
[ Szerkesztve ]
/s
-
wjbhbdux
veterán
Ránézésre elég trash a játék, avagy LIDL CS ahogy a twitch chatben írják.
CS játékosoknak túl sok a skillentúli sallang benne, OW/CoD játékosoknak túl nehéz lesz a lövés, nincs R6 kempelés. Tippre inkább a most már lefelé ívelő Fortniteból kiégő öcskösök lesznek a fő játékos bázis, ami lehet jó nagy is. + Kína ha tudnak valamit kezdeni a Crossfire ellen.
Pro szinten meg egy olyan effekt jöhet mint régen a CS1.6 vs. CoD2-4 időkben, hogy aki nem volt elég jó CS-ben az inkább átment codozni mert ott tudott érvényesülni jobban.
oriic: én dobnám ebayre 250ért
/s
-
wjbhbdux
veterán
csak 25k bejutó lesz régiónként [link] úgyhogy kb esélytelen, millió feletti néző és bot lehet bőven ha ráeresztik ezt a sok streamert.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest