Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nos én viszont úgy vagyok sok dologgal, hogy előre megérzem.
Lehet ezt mindenféle ördögi dolognak is tartani, de eddig rendszeresen bejött.
Pl. hívni akartam kedvesem minap este fel 7kor, hogy nem végez-e kicsit hamarabb, (úgy volt, hogy 8kor fog ), két percen belül csörög a telefon, ő hív, és mondja , hogymikor végzek.
Akkor előre láttam hogy csütörtökön fognak egy meló ügyben keresni (nem volt előre megbeszélt hívás) , és igen, bejött.
És még nagyon, nagyon sok ilyen dolog van. Ráadásul ha hallgatoka megérzéseimre, akkor az úgy jön be, hogy nekem azáltal jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Húsvéti Akció - Lamzu Atlantis mini 4K charcoal black gamer egér (PAW3395+Nordic MCU, 49g, 4K)
- Mikrosat RE 208 összecsukható mintás háttér (150x200cm) double color!
- Pulsar Xlite white gamer egér (PAW3370, 49g)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest