Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz zLegolas #1413 üzenetére
Fenyegetni és felhívni a figyelmet a veszélyre az két különböző dolog. A finomkodás nem segít senkin. Komolyan várom már én is a végét, amikor minden kérdésre mindenki egyértelműen megkapja a választ. A ''majd'' és a ''lesz'' azt a napot hivatott szimbolizálni. Persze megint ki lehet lyukadni ott, hogy az ''én hitem'' szerint és az ''ő hitük'' szerint. Én elhiszem, hogy csak egyetlen ''út'' van és hiszek a végén lezajló, szerinted ''Végső Megmérettetésen'', de szerintem inkább nevezhető igazságos ítéletnek, amit Isten fog végre hajtani. Ez nem fenyegetés, hanem az én hitem szerint való jövőbeli történés. Bármennyire is hihetetlennek hangzik, a legtöbb hívőben benne van az az aggódás és féltés a többi emberrel szemben, ami azzal a bizonyos ''nappal'' kapcsolatos.
Nem zsolozsmázok, nem hányom a kereszteket hanem elfogadtam azt, amit Isten kínált: a kegyelmet Jézus Krisztuson át. A ''jó'' emberek megint mondom - hitem szerint - sajnos pusztán a jóságuk alapján nem nyerik el a kegyelmet mert az csak Jézus áldozatának elfogadásával lehetséges. De ez megint nem fenyegetőzés: a kegyelem időszakának is vége lesz egyszer, nem tudni mikor.
Ha úgy gondolod Jézus téged képes elfogadni akkor megkérdezem: Te elfogadtad már Őt?
Szal nem fenyegettem senkit. Bocsánat, ha így értelmezte valaki más is. Viszont a jövőben sem fogok finomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest