- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pesze
csendes tag
Erről valaki tud valamit?
[link] -
silentx
csendes tag
Üdv, mennyi 1 torrentnél a max feltöltési szál amit be kell állítani hogy ne rontsa a feltöltésemet?
-
sfdrakex
nagyúr
Én nem használok ilyeneket, ezt is haverom használja, lehet van jobb, de ez megbízható és jól működik 1500kilóbájt/1500kilóbájt 20 giga tárhelyel 3 futtatható torrentel pont 3000 ahogy a srác kérte azzal már lehet elég jól arány tartani, az majdnem 3 megabájt/sec fel is le is.
-
pesze
csendes tag
Tudna nekem valaki ajánlani lehetőleg nem túl drága 3000Ft alatti,megbízható, távoli asztali kapcsolattal rendelkező seed szervert ahol lehet paypal-al fizetni.
-
pesze
csendes tag
Sajnos azt kell mondanom, hogy csalódtam a szerverben, sokan írták pedig hogy jó, de még odáig se jutottam, hogy kipróbáljam annyira lassú az ügyintézés. Azt mondták várjak, de azért több mint egy nap nívós szerver esetén kicsit gáz szerintem. Nem tudom már melyik szerver lehet jó
-
emre33
addikt
válasz
cbrfireblade #1290 üzenetére
Szerintem nem vagy egyedül a hdd-n és a hdd nem bírja.
Ekkora sebességnél a több írás olvasás a szük keresztmetcet
-
emre33
addikt
Oké, akkor kérdezem ujra.
Van helyem, nagyon sok, lényeg hogy lehető leggyorsabban leszedjem a torrentet.
Sávszélesség hatalmas.
Ez esetbe érdemes bekapcsolni az állományok előre lefoglalását?
Nem lesz így lassabb a letöltésem? Én igy vettem észre, vagy elrontottam valamit?
-
cbrfireblade
aktív tag
én most rendeltem a torrentszerver.com-ról először, de eddig nem nagyon vagyok megelégedve.... el se tudom képzelni hogy akik a s Screenshotok-at küldték az oldalra (már ha valós) hogyan tudtak olyan sebességeket elérni...
Még a letöltés el is megy, mert ott néha sikerül 8-9 MB/s-ot elérni, de a feltöltési sebesség nekem nem akar összejönni, jó ha néha 1-1,5 MB-ot eléri...
Ha meg töltök le, közben a feltöltés szinte áll, mire végzek akkorra meg már van egy rakás seed, akkor meg azért nem jó a feltöltés
Igaz a legkisebb csomagot rendeltem, de még jó hogy nem nagyobbat, mert hiába a több slot meg tárhely.... 2 torrent futtatását is alig bírja el... a legjobb akkor ha csak 1 torrentet futtatok (csak így meg semmi értelme a többi 3 slot-nak)Korábban tőlük [link] rendeltem, de ott 1 hónap alatt közel 6,5 TB-ot sikerült felraknom... és a letöltés (10-15MB/s) mellett simán ment a feltöltés (8MB/s vagy több) is viszont náluk most az alapcsomagnál nincs távoli asztalra lehetőség, azért váltottam, de már kicsit megbántam, inkább rendeltem volna az 1-gyel nagyobbat, amihez már van....
( de azt sem zárom ki hogy én nem csinálok jól vmit
)
-
Nokedli92
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nekem, egy olyan kérdésem, van ami nem biztos, hogy ide illő, de én sem tudtam, hogy hol kérdezzem meg.
Ezért, gondolom rákérdezek itt.Arról, lenne szó hogy nekem, egy olyan szerver kéne, amit az én gépemről tudok vezérelni!
Az lenne, a szándékom ezzel, hogy lenne rajta egy u-torrent, amivel töltenék a szerverre le cuccokat, és amit letöltöttem, u-torrentel a szerverre, azt visszatölteném, a szerverről, FTP-n keresztül egy webtárhelyre!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ilyen megoldás, h igen, akkor légyszi osszátok meg velem, mert NAGYON fontos lenne.A válaszotokat előre is köszönöm!
-
Voyage
aktív tag
Értelmezd a mondatot.
Ez azt jelenti, hogy ha elindítod a letöltést, mondjuk 10gb a cucc, de 11gb hely van a vinyón. Ha bekapcsolod, úgy fogod látni, hogy már csak 1gb van a vinyón, addig fenntart annyi helyet a 10gigás cuccnak, hogy pl úgyse férne be mellé egy 5gb-t dvd, mert 1gb hely lenne, ha letöltötted. De így meg csak azt látod, hogy 1gb helyed van, akkor is, ha 1%-nál jár, meg ha letöltötte 100%-ban, akkor is. -
Voyage
aktív tag
válasz
cbrfireblade #1284 üzenetére
Osztott sávszél, osztott vinyó. Olcsó csomagtól nincs mit várni.
Ha dedikált gigabit lenne, 2-4-6 emberre, fejenként egy-egy vinyóval, és max 2-3 torrent futna, akkor nem jelentene gondot. -
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
torrentszerver.com-nál használok szervert és azt vettem észre hogy ha töltök le akkor a feltöltésem a 100kB/s-t se éri el, amint befejeződik a letöltés, meg is indul a fel.... ez normál jelenség?
(korábban voltam már más szolgáltatónál, de ott ment a letöltés mellett szépen a feltöltés is) -
emre33
addikt
Seed szerveres gépen Utorrent esetén érdemes az "állományok előre lefoglalását bekapcsolni?
Sok MVK töltök. Melyik a jobb? Be vagy ki ? És miért?
köszi
-
silentx
csendes tag
válasz
headhunter #1281 üzenetére
6 slot-os csomagra fizettem elő! Mindig az új torentek töltsem le és seedeljem? Mármint gondlom ezekkel lehet a legjobb feltöltést elérni...
-
headhunter
addikt
válasz
silentx #1280 üzenetére
Én a helyedben a legkisebb csomagot választanám, 1 próba hónapra.
LOWCOST seed server 40 GByte tárhely + 1 Gbit + 4 slot havi díj: 3.000 Ft
MINI seed server 40 GByte tárhely + 1 Gbit + 6 slot havi díj: 4.000 Ft
MIDI seed server 80 GByte tárhely + 1 Gbit + 7 slot havi díj: 5.000 FtUgyanaz a cég, amelyiket már linkelted!
-
silentx
csendes tag
válasz
headhunter #1278 üzenetére
Távoli asztal utorrent
Max 4,5k
1gb server
max 2 felhasználó 1 merevlemezen
4-6slot
40-60gb hddNem biztos hogy most töltök fel külföldire - így nem fontos!
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Van itt aki VipSeed-től bérel szervert? Mennyi idő, mire megadják az adatokat? Ma fizettem be az összeget.
MSN-en miért nem lehet elérni őket? -
silentx
csendes tag
válasz
headhunter #1276 üzenetére
Akkor melyiket ajánlod?
-
silentx
csendes tag
Üdv!
Szeretnék előfízetni 1 seed szerverre, erre gondoltam:[link]Van valakinek valami tapasztalata velük kapcsolatban?
-
whiskeys
őstag
Skynetszerver.hu-t nem ajánlom senkinek. 2 nap megy, aztán mindig áll, hol ftp, hol a szerver gagyi. Majd 2 nap mulva jelenik meg a válasszal, ez nem szolgáltatás...
-
Drenadar
veterán
válasz
keepernext01 #1260 üzenetére
Hát. Nekem mások a tapasztalataim. Apró pénzért kaptam 250giga tárhelyet, én is a bithumenen voltam és általában 8mega volt lefele felfele ha elég leecher volt akkor 6-7 mega az is megvolt. Szerintem pár ft-ot mindenképpen megéri kipróbálni, túl sokáig úgyse kell használni seed szervert, hisz pár nap alatt elérhető vele 1TB up.
Jelenleg meg digim van otthon, ami szinttartásra elég... -
lobo67
tag
A legtöbb trackernek van RSS feedje, az egyfajta hírcsatorna. Amint új torrent kerül fel, arról azonnal fudomást szereznek azok a kliensek, akik "hallgatják" ezt a csatornát. A kliensben paraméterezni lehet, hogy milyen torrentekre ugorjon, így azonnal betöltődik, amire szükség van, akár az éjszaka közepén is. Minden a szűrő jó megfogalmazásán múlik.
-
fricc_
tag
válasz
Nem értek veled egyet.
Én is náluk vagyok egy 2 Megás UP-os csomagban és a Bh-n és bőven 10 fölött van az arányom.
Ez ugya max 16 Megabit/sec-et jelent. Nekem ez tökéletesen megfelel.
A titok egy részét már elmondták korábban:
1) seedelj régebbi torrenteket. (ez most nálad nem megoldható)
2) az RSS letöltő használata.
Kis kisérletezéssel egész jól belőhető minimális ismeretekkel is, és a leírás is egész jó hozzá. Ennek a lényege hogy megadhatsz szűrési feltételeket, ami alapján amint feltötlik a torrentet a szervered elkezdi letölteni ha a szűrési feltételek megfelenek rá :-) -
Diablo26
csendes tag
A saját hdd az igazi minden esetben, de aki nem akar havonta kiadni 10e ft körüli összeget annak maradnak a kisebb csomagok, mint nekem.
voltam a boxernél, és a mosternél is mind a 2-ő jó! most a hyperseed-nél vagyok 2 hónapja a legkisebb csomaggal, tökéletesen megfelel + nem is drága a sebesség az pont annyi amennyi elvárható egy osztott gigabittől. -
lobo67
tag
válasz
Szuperzacskó #1264 üzenetére
Szia!
Én nem dícsérni akarom az Onlinetorrentet, de azt 200-500 Ft-ért ki lehet próbálni, ha nem tetszik, lehet a másikat választani, vagy a harmadikat, ... -
Szuperzacskó
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Seed szervert akarunk bérelni az egyik haverommal és a segítségetek szeretnénk kérni ebben az ügyben.
Nos egy másik haverom a boxerseedet ajánlja, amibe én is nem rég én is beszálltam hozzá. Nekem tetszik!
Nos a MySeed.info-ról mi a véleményetek, mert ott az új akciójukban 200 Gb tárhely mellé 10 slotot adnak havi 5 ropiért.
Láttom itt még ajánlottátok páran az Online torrentet is de 1-2 hozzászólással feljebb épp nem valami jót írtak róla.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Fercsa
senior tag
Aki szeretne egy kicsit aranyt javitani most az elso harom jelentezonek 50%-os kedvezmenyt tudok adni a csomagokbol. Erd.: privatban.
-
whiskeys
őstag
válasz
Pedig dicsérik
-
keepernext01
csendes tag
Nos próbálgatom onlinetorrentet.
A legnagyobbakat próbáltam ki eddig az eredmény: SIRALMAS
Ez pénz rablás...
Írta admin,hogy Bithument ne is próbáljam vele seedelni,mert oda nem megy.
lefele 5Mbit-el jön maximum,felfele 2Mbit volt a csúcs
Igaz,csak 1200 ft-ot szántam rá de még ez is sok. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Thulcandra #1257 üzenetére
flux amúgy sem jó..
-
Thulcandra
senior tag
Ugyan nem magyar szerver, de azért szólok, hogy a TorrentSwift szolgáltatásaitól inkább tartsa magát távol mindenki.
Pár napig ingyen használhattam egy torrentfluxos webuival ellátott csomagjukat... amiben igazából csak a sebesség működött normálisan, minden más katasztrofális volt.
Az unrar funkció nem működött, torrent fájl létrahozása nagyon ritkán, sokszor "befagyott" utána egyszerűen elérhetetlen lett az oldal amíg az oldal sütije nem lett törölve a gépen
Ha torrentet töltöttem fel valahová marha lassan tudtam elkezdeni seedelni, mert a hashelés egy 700 MB -os fájnál laza 17 perc voltSzóval egy kalap f*s. Sebessége is csak azért jó, mert egyébként ovh szerveren van.
-
Csabee.
nagyúr
Egyszerre ha 1 szálon futtatsz torrentet akkor érsz el legnagyobb sebességet ha viszik a cuccot!
Ha szuper a HDD-d akkor 4-6 szál vígan elmegy még nagyon flottul! De az kizárólag saját HDD esetén van! Ami meg olcsó kategóriás 4000ft vagy alattiak szoktak lenni azokhoz hiába írják oda hogy korlátlan slot vagy bármi, úgy leterheli a hdd-t hogy alig lesz meg a speeded!
Ha sokat cseréled a torenteket és a hdd- sem a legjobb akkor tiszta töredezett lesz a HDD ami szintén nem jó!Ha valaki szervert akar az vegyek 10-12.000Ft-ért egy saját hdd-vel ellátott 100/100 vagy már van nagyobb csomagot, és 1 hó alatt feltölt annyit hogy jó pár évig nem kell csinálnia semmit!
-
Dyno
veterán
válasz
K Nándor #1253 üzenetére
én 6-10db futtatok körülbelül.
Hát nem tudom szerintem itt a bh is a probléma, de most mondjuk sikerül egy packot 7megával tölteni felfele.Ezeket a teszt szervereket probáltad már?Matris teszt csak 10kredittel drágább viszont 100mbit+ és 200gb tárhelyes, bár még mindig 1-2fő/hdd....
-
K Nándor
tag
-
Csabee.
nagyúr
Nem rosszak, de a 16mbit-el nem érsz semmit kb..!
A lényeg az hogy minél nagyobb legyen a le fel töltésed! Mert 16mbit-el elég lassan jön a cucc le és akkor feltölteni nem fogsz tudni 16mbit-el ami valójában 1600kb/s körül van!
Valószínűsítem hogy nem dulpex a csomag!
Van olyan hely ahol 1gbit/1gbit a fel le töltés, igaz elosztják több emberre, de ha te ügyes vagy akkor sokkal jobb eredményeket elérsz! -
Def26
félisten
Első alkalommal regisztráltam seed szerverre. Kicsit ódzkodtam tőle, mert soha nem próbáltam ilyesmit. Nem tudtam mi az a webUI sem.
Az oldal a bitfarm.hu amin a legkisebb csomagjukat kértem ez 16Mb/16Mb -es és 20Gb tárhelyet kaptam 2 torrentet tudok seedelni. 2250FT volt 1 hónapra.Vélemények róluk?
-
A Bhra tényleg nagyon nehéz feltölteni, de azért ha valaki épp úgy fogja ki nem gáz.
-
Challanger
tag
Akkor ez most tanulópénz volt
Pedig az előző seedszerver tényeg olyan faszán ment...
Most meg 10KB/s UP....fasza. Ennyit én is tudok itthon:S
Na mindegy berakok 5 torrentet, azt menjen egy hónapig, nem fogom itt cserélgetni 2óránként- Már k*rvára idegesít. -
dashed
senior tag
válasz
Challanger #1229 üzenetére
22 torrentet toltok bh-ra jelenleg 300Kval.. Sokat ne varj folyamatossan;) Rengeteg seed szerveres, akik huznak le mindent ha kell nekik, ha nem..
Amugy ,ha a csomagra van meg egy hely az nem azt jelent,hogy te egyedul vagy a vinyon.. Pl ha van 5db vinyo a szerverben amire rarak 10 embert(ebbol a csomagbol) maris lehet ,hogy nem te vagy egyedul a vinyon
Ez a Gigabit meg parasztvakitas.. 10-20 embernel maris nincs meg fejenkent a 100 Mbit se
Persze ertem en ,hogy nem tolt lefele mindenki egyszerre.. -
Challanger
tag
Na mindjárt kipróbálom, hogy csak 1 letöltés megy.
Egyébként azt írják, hogy egy vinyón 2 ember kap helyet. Na most abban a csomagban, amire előfizettem jelenleg ki van írva: szabad helyek száma: 1. Ezek szerint egyedül vagyok...Az addig rendben, hogy lejön az anyag (akár 5 megával...de még annyival se nagyon jött...betonról!!! nem is értem hogy lehet), de utána sokszor még 1-es arányig sem megy vissza!!!! Ez így nagyon szar, mert még rosszabb lesz az arányom! És gyakran a feltöltés sebessége olyan értékekre áll be, mint az itthoni 512k-s feltöltésem. Értem én, hogy sok a seed szerveres a torrent oldalakon, de azért ez így akkor is vészesen kevés. Év elején volt már seed szerverem másik szolgáltatónál, ott szálingóztak is az adatok. Igaz az "csak" 100/100-as volt. Most gondoltam kipróbálom az 1000/1000 sebességet...lehet nem kellett volna.
Na jó ennyi pofázás után megnézem, mit produkál egy szálon.
-
-
dashed
senior tag
válasz
Challanger #1226 üzenetére
Attol fugg, hanyan vagytok egy vinyon?
Amugy ha 5 torrentet toltesz egyszerre ne csodalkozz ,hogy belassul a vinyo..
Egyszerre egy torrentet tolts le es nezd meg mekkora letoltesi sebessegnel kezd el a lemez overloadolni.. Ott megfogod es belimitalod a letoltest 1-2 MB-al ala.. Igy jonni is fog ahogy birja es nem oli meg kozben a feltoltesedet sem.ui. amugy a sebesseg meg nem minden sot... minek 10-20-30 megaval letolteni? 5 Megaval is pikk pakk lentvan minden, es esetleg meg a feltoltes is megy kozbe.. Nekem is volt 50 Megas letoltesem , egyszer jot vigyorogtam rajta ,de elorebb nem jutottam vele.. En azt mondom ha mar 4-5 Megaval jon lefele mindig(birja a vinyo stb)es kozbe megy rendessen a feltoltes is ,akkor tobb nem kell..Persze 40Gigas Bluray ripnel jol johet de nem hiszem ,hogy olyan sokan szednenek ilyen rippeket.. ;)
-
Challanger
tag
Szerintetek létezik, hogy csak ennyivel menjen???? (akár le, akár fel....ez biza kevés)
A kapcsolatokat is láthatjátok, van seeder bőven, úgyhogy legalább a letöltésnek villámgyorsnak kellene lennie. -
dashed
senior tag
válasz
Csabee. #1224 üzenetére
Azert ha regi torrenteket seedeltek, ottvan a 4xes szorzo.. Nekem most ilyen regi torrentekbol a heten pl idaig osszejott 350G feltoltes.
Ez 4 nap ugye, ez egy honapban (30 nappal szamolva), tobb mint 2 terra.Ami nem csak szimpa metek eredmeny, hanem a valosagban is megvan..Gyakoratilag kb 1-2 honapja amit leszedtem azok vannak meg szerveren es abbol megy szepen az aranyjavitas.. Semmi ujat nem szedek le csak azert hogy menjen a feltoltesem. (persze ami kell azt leszedem)
Ezt csak azert irtam ,hogy igenis lehet szepen, szinte semennyi odafigyelessel feltolteni bhra.. Csak hat ehhez ugye kellenek a regi torrentek.
-
lobo67
tag
válasz
Csabee. #1222 üzenetére
Ezt én is megerősítem, BH-ra is lehet seedelni, de arra nagy tárhely és nagyon sok slot kell, és úgy is nyögvenyelős. Az inkább csak akkor éri meg, ha az otthoni gép sokat fogyaszt (>150W), vagy valami miatt nem lehet folyamatosan járatni, ill. ha az internet up sebessége nincs 2M. A fenti feltételek nem teljesülésekor, ha szükség van seedre, mindenképpen jobban megéri a szerver, még akár BH-ra is.
Számoljatok utána: ha a gépetek 200W-ot fogyaszt, több mint havi 6000 Ft villanyszámlát csinál. Azért már komoly seed szervert lehet bérelni. -
Csabee.
nagyúr
Azt ne feledd hogy mag-ra másabb seedelni mint az általad említett aszfaltra!
Bithun szinte 70%ba szerveresek vannak!Én nem bérelknék külön aszfaltra szervert, ott non stop nézegetni kell percről percre a torrenteket hogy megérje neked a szerver bérlése!
Aszfaltra míg feltöltesz 100gb-ot, mag-ra raugyan annyi idő alatt 1-2TB felmegy! És ez nem vicc!
Aszfalt túl seedelt! És kevesebb a peer mint a magon! -
Challanger
tag
Valaki van most a seedsys-nél? Ha igen, írjon már rám egy PM-et! Lenne egy kérdésem. Köszi
-
K Nándor
tag
Én az onlinetorrent ajánlom 200 kreditből sikerült 800Gb-ot feltöltenem ncora ennek a szervernek az a előnye ,hogy bármikor leállíthatod a klienst és korlátlan slot van de régen béreltem a torrentszerver.com-tól ott 4k ért béreltem 1 hónapot és 5TB elég szépen felment mondjuk akkor volt időm foglalkozni vele ,hogy most milyen a szerver azt nem tudom
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Tudnátok valami fixen jól működő seedszervert ajánlani 1v.2 hónapra kellen körülbelül 1-2TB akarnék feltölteni, 3-4K-m lenne rá, előre is kösznöm.
-
Sziasztok!
Arány javítást vállalók olcsón érdeklődni püben
-
johnny65
csendes tag
válasz
Robinhofan #1214 üzenetére
Szia
Ezt a legkisebb csomaggal / 3000 FT/ értem el
De nem panaszkodhatók sikerült egy pár oldalón jelentős arányjavítás ! -
johnny65
csendes tag
válasz
Robinhofan #1211 üzenetére
Szia
Seedelek tudom ajánlani első körben én megvoltam mindennel élégedve .
MSN tudód tartani a kapcsolatót ! -
Robinhofan
csendes tag
Szevasztok! Tudna valaki ajánlani egy megbízható seedszerver szolgáltatást? kb 3000ftom lenne rá egy honapra, csak havonta fizetős érdekelne. Ha lehet akkor saját tapasztalatok alapján, a kiszolgálás, az elérhetőség a megbízhatóság és a sebesség függvényében. Aki tud ilyen szolgáltato(k)at, kérem segítsen mert nem szeretném ha becsapnának még ezzel is(rengeteg a csaló).
Köszönöm előre is a válaszaitokat, minden ajánlat érdekel
-
johnny65
csendes tag
válasz
K Nándor #1209 üzenetére
I seed -szerver .info !
Megy egy játék Ingyen -seed szerver . Nyertem 1 hetet ami már 1 napal lerövidült a második ügy osztott szórzótt a barátunk . hogy a haver jöjjön ki győztesen most.hogy közeledik a zárás minusz - 200 pontott levont most meg letiltott az oldalról és a fórumba ezt irta .tyborrex
Sysop.
Kapcsolódott: 2009/06/03
IndoklásNah mivel barátunk továbbra is ontotta magából a szart (pl.: hogyan legyen jó jelszavunk és társai) így zárolva lett.
Az nem számitott a haver mit ir . Legyen boldog ! Különben is sok a nem létező seed - szerver címek ! Pontott ne gyűjts az oldalón mert a úgy se nyersz !
Azért irtam ide mert oldalra nem engedbe ide jár tyborrex ! -
sparc
tag
Hát ezt jól megszívtam, de az én hibám.
Valaki ajánlotta ezt az oldalt a pcforrum.hu-n, hát elég cifrákat írtam neki.
Amit linkeltetek, azon ott van hogy a szolgáltató fellép a jogsértéssel szemben.
Az pontosan mit jelent? -
dashed
senior tag
-
sparc
tag
Most regeltem a serverseed.tk oldalra.
Küldtem egy 250ft-os sms-t de a válaszban nem adták meg a szerver elérhetőségét.
Ismeri esetleg ezt az oldalt valaki?
Átverés vagy tényleg működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest