Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miska0330
tag
válasz malisonX #84455 üzenetére
Helló. Az utóbbi 2 napban sajnos nekem is gondok vannak az új Vodafone Box -al. Mikor elkezdem léptetni a csatornákat, akkor egy idő után belassulnak a léptetések. Lépnék egyet és kell neki 3 másodperc mire reagál. Van hogy elsötétül teljesen és utána lép egyet. Volt, hogy áramtalanítottam de nem javult meg. Ezek szerintem ilyen kezdeti lassulások lehetnek. Mikor a lefelé gombot nyomom meg, akkor is kell neki 4-5 másodperc mire betölti a TV csatornákat.
-
törölt tag
válasz malisonX #84465 üzenetére
Tegnap este bejelentettem írásban a hibát, ma hívott az automata, hogy távgyógyítással helyre rakták és nézzem meg hogy jó -e. Hát nem jó, így megnyomtam a megfelelő gombot a telón !
A gyereksarok amióta be van kötve ez a cucc, nem működik!
Az érdekes mert csak 500-as nethez adják UPC hálózaton.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz malisonX #84465 üzenetére
Nekem a menü se tetszik, szerintem túl van bonyolítva. Én elboldogulok vele, de Mariska néni a szomszédból két nap után kitépi a falból kábellel együtt
Ráadásul ez a NET függőség se válik a box előnyére.
Felvétel kezelése se tetszik. Tekerés közben meg nem látszódik a kép, szóval sok nyűgöm van. Legalább a piros gombra ráprogramozhatnák a felvételek menüpontját.
Na de ettől függetlenül nyúzom folyamatosan
[ Szerkesztve ]
-
-
gduck
addikt
válasz malisonX #84455 üzenetére
Hát egyre rosszabb tapasztalataim vannak
Ma pl. egyáltalán nem sikerült bekapcsolnom, percekig próbálgattam, de végül sajnos csak a teljes áramtalanítás segített.
Most rögzítem az Exatlon műsort, amit most a kezdés után egy órával szerettem volna elkezdeni nézni. A felvétel lejátszása elindult, viszont tekerni nem lehetett benne, hiába tekertem "nem jutottam előre". Ekkor átváltottam az élő adásra, ott kiválasztottam az elejéről lejátszást, sikertelenül. Ja és ugye tekerés közben nincs kép, így eléggé körülményes megtalálni pl. a reklám végét.
Szóval számomra eddig csalódás a box
UI: NET státusz/sebesség rendben. PING 11, JITTER 9, DOWN 304, UP 22
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz malisonX #54949 üzenetére
Gondolom ott van némi hardveres változás. Lehet például már támogatja a legújabb WiFi szabványt. Kinézetre pont ilyen?
Ha már van ilyen, akkor nem bántam volna, ha azt kapom, mert akkor legalább a Flash-es szívásnak gyakorlati haszna is lehetett volna.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz malisonX #52916 üzenetére
Nincsmit, nyugodtan járathatod így ismerősnél ugyan ez a modem 20-21es ds értékkel tökéletesen elment, cisco azért cisco, osztó nélkül magasabb az SNR, ha jól nézem több mint 10 a két állapot közötti különbség ezért lehet osztóhiba, valószínű azért rakták be mert Fibernetnél egyszinten jött az analóg tévé és a modem ds vagy előírás volt.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz malisonX #52914 üzenetére
Ez a tratec osztó 10dB-t csillapít ami sok+a galvanikus leválasztást nem szereti a modem, nálam is akadt a net ingadozott a sebesség ex Fibernet területen webstar modemmel amíg bent volt, feleslegesen nem érdemes csillapítani a jelet ha nincs tévé előfizetés vedd ki az osztót, ez a modem elmegy ezekkel a ds értékekkel, ha van tv előfizetés akkor cseréld az osztót kettes splitterre.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz malisonX #52912 üzenetére
Nincsmit, ezek az értékek rendben vannak.
Új modemként már compalt adnak viszont a cseréért fizetni kell, cisco modemet nem fogod tudni visszakérni, ha akad a net jelentsd be technikus cseréli az adaptert, ha jól tudom 12V-os adapterrel működik a cisco.
Mivel előfordul szakadás nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító hátha lehet javítani az értékeken hogy minden ds freki pozitív legyen.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz malisonX #52909 üzenetére
Üdv!
192.168.100.1 címen nézd meg a modem értékeket, lehet az adaptere gyengélkedik.
Jobban jársz ha ezt a modemet nem cseréled hgw-re és saját routert használsz.
lm83: Üdv! Válts csatornát ha nem javul, összefoglalóban leírt programmal keress szabad csatornát.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz malisonX #44774 üzenetére
"Előfizetés nélkül WiFi hozzáférési pontnak és switch-nek használható."
Én még ebben sem vagyok biztos, ugyanis ha nem tud felcsatlakozni a catv hálózatra, akkor szerintem x időnként folyamatosan újra fog indulni, hogy aztán újra megkísérelje a csatlakozást. Na most egy olyan AP, switch, ami 3 percenként reboot-ol, elég idegesítő lehet.
-
MODERÁTOR
válasz malisonX #44772 üzenetére
Már többször leírtam itt a topikban, én anno vettem egy Telekom-os 3925-öt a piacon, nem tudtam vele mit kezdeni, nem működött a UPC hálózatán. Aztán azt eladtam, és vettem helyette UPC-set, az azóta is itt van a polcomon, fél évet használtam is, most egy ideje megint a hivatalosan is nálam lévő 3208 megy.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
malisonX
aktív tag
válasz malisonX #44678 üzenetére
Na, írtam nekik, ők felhívtak. Azt mondták, hogy 3500Ft-ért 120Mbit 2 év hűséggel az valami egyedi, kivételes ajánlat lehetett. (Érdekes, hogy azóta más is jelzett itt a fórumon, hogy ennyiért ezt ajánlották neki). Azt mondták, most olyat csomagot tudnak adni, hogy 120Mbit internet + telefon 2 év hűséggel 3190Ft. Modemből meg hogyha akarok wifiset, akkor küldenek, ha nem akkor marad a Cisco 3208.
-
Orgi
addikt
Szia,
igen, így van. Már több mint egy éve lejárt az annó vállalt hűségem a 30-as netre és azóta 3590-et fizettem érte (előtte is szerintem, csak 200 Ft-tal kevesebbett). Aztán hívtak, hogy látják, hogy nincs hűségem és lenne ez az ajánlatuk, mondták hogy a rég lejárt hűségeseket hívogatják...
-
MODERÁTOR
válasz malisonX #44682 üzenetére
Azzal ne foglalkozz, hogy ott mi van.
Nekem augusztusban járt volna le a hűségem, és azt hiszem ez júniusban történt, akkor hívtak fel hosszabbítás miatt. A részleteket akkor leírtam itt a topikban, de lényeg az, hogy úgy kell előadni, hogy fel akarsz mondani mindent, mert lenne más megoldás is, ami olcsóbb. Én is azt mondtam, TV elég lesz nekem a MindigTV is, netet ajánlott az Invitel, VDSL-t jobb áron, telefonra meg semmi szükségem. Így aztán a harmadik ajánlatuk már egész jó volt, az első kettőnél még kitartottam amellett, hogy felmondok mindent, mert én ettől kevesebbet akarok fizetni.
Ha nincs hűséged, hívd fel őket, és kérdezd meg, hogy a felmondást kinek kell címezned, mennyivel előbb kell beküldeni, eszközöket kinek, mikor és hova kell majd leadni, mert hamarosan fel szeretnéd mondani az előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Tavaly nyár elején én is 3690Ft/hó áron hosszabbítottam 120-as netet, ami most az internet ÁFA csökkentése miatt lehetne is akár 3500Ft körül, de nem néztem meg a számlát, hogy egyáltalán csökkentettek-e. Nem vagyok benne biztos, mert a szerződésben is bruttó árak szerepelnek.
-
club1
veterán
válasz malisonX #812 üzenetére
Én pop3-at náluk nem használok, de az smtp kiszolgálójuk lehalt. A beérkezett leveleket a küldő levelezőrendszere átlagosan egy napig próbálja átküldeni, így ha addig áll a levelezőrendszer, az még az esetek igen nagy részében nem okozza a levelek visszapattanását.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest