-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Watercolour #65498 üzenetére
Nem ez volt az első panasztételem, már többször összeakadtam velük, de már unnom, hogy mindig nekem kell többször ugyan azt elmondani (ráadásul még kötik is az ebet a karóhoz, ezzel teljesen hülyének néznek), mire nagy nehezen sikerül megérteni, hogy miről beszélek (teljesen mindegy, hogy hol teszem ezt meg, Facebook, MyUPC, telefon, e-mail, már mindet kipróbáltam). Szerinted az írásos üzeneteket ki olvassa? Nyoma ugyan úgy van a hangfelvételnek is, ha meg el akarják tüntetni, azt az írással is megtehetik.
Ez volt az első alkalom, hogy reagáltak a kérdőívre (nem először írtam rosszat, hibát benne).
A véleményem megvan róluk (nem beszélve a szerzett tapasztalattal), ahhoz, hogy változzon, nagyon nagy fejlesztésekre lenne szükség, ez pedig tudjuk, hogy lehetetlen.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest