Új hozzászólás Aktív témák

  • #75501312

    törölt tag

    Hát elkezdődött. :DDD
    Pár hete hív egy szám néhány naponta, amire a telefonom kiírja, hogy Potenciális csalás, most már kíváncsi voltam, felvettem.
    "Jó napot kívánok, XY vagyok a Vodafonetól, alkalmas időpontban keresem?" :DDD
    Csomagot ajánlott volna az új dobozzal ingyen. Mondtam neki, hogy nem kell, köszönöm.
    Meglepődött kérdés: "Ingyen sem?"
    Na akkor röviden elmeséltem neki a sztorimat, hogy már fél éve volt nálam, DD még mindig nincs, a 70 HD csatornából felét kapjuk, annak is a fele érdektelen és hogy egyébként is rontják a minőségét az HBO csatornáknak. Ha HBO jó lenne, maradnék, de így nem kell. Még egyszer megpróbálta, de mondtam, hogy nem kell köszi.
    Egyébként kedves és rendes volt egészen addig a pontig, amíg ki nem mondtam, hogy le fogom mondani a szolgáltatást, nyilván eddig voltam potenciális ügyfél. És azért a kis érzékeny lelkemet kicsit megérintette, hogy ha nem is bunkó módon, de az emberi kicsinyességből fakadóan kaptam egy odavetett időpontot, hogy majd akkor jár le a hűségem majd elköszönt. Igen, de egy szolgáltatást mondok le, nem teljes csomagot, még mindig fizetek, hé, álljunk már meg egy pillanatra.
    Mert én is felhívhatnám megsértődve az üfsz-t és indoklás nélkül lemondhatom a szolgáltatást, hiszen mindjárt hűségidő végén vagyok. Csak valamiért elfelejtik, hogy addig van nekik is munkájuk, amíg mi fizetünk minél többet, és az üfsz működésének egyik alapfeltétele az ügyfél elégedettség, amit mérnek is.
    De majd a legközelebbi értékelésbe beírom ezt is. Mert úgy tűnik a tavaszi 4 oldalas levelemben ez a rész sem hatotta meg őket. Mert azt már a mai hívásban sem tudtam elmondani, hogy egyébként értékelem, hogy próbálkoznak, csak mire ebből lesz valami olyan, ami nekem is jó, megőszülök. Sőt, már azt se, mert kopaszodom. De mindképpen dicséretes, hogy próbálkoznak.
    Szóval már csak 37 nap van hátra, de kiszámolja. 30 nap körül már telefonálhatok, hogy köszönöm szépen, nem kell.

Új hozzászólás Aktív témák