Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz DonThomasino #84661 üzenetére
Lehet, hogy a kutya sem szólt hozzátok, de biztos, hogy az utolsó és/vagy utolsó előtti számlalevélen sem tájékoztattak róla, hogy hamarosan lejár és mi várható utána? Mert ez automatikusan rá szokott kerülni a számlákra a hűség lejárta előtt x idővel.
LouiS22: az M4-en is szokták 5.1-ben adni pl. a Forma 1-es közvetítéseket (már amikor még voltak élő sportközvetítések...), vagy pl. a Dunán az újévi bécsi koncertet.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi okosvillanykörtém és mióta UPC szolgáltatónál vagyok azóta nem lehet beállítani. Csatlakoznia kéne a Xiaomi szerverére, viszont időtúllépés miatt ez nem történik meg. Telekomnál gond nélkül működött. Illetve próbáltam mobilnetről is és arról is jó, szóval biztos nem a villanykörte hibája.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Mi lehet a gond? A UPC DNS szervere nem találja vagy az IPV6 kavarhat be?Előre is köszi!
-
Td48Vii
csendes tag
válasz flexxx #84689 üzenetére
Nem tudom mit csináltak, de katasztrófa lett az eredménye, az 500-as net helyett még a tizede sincs a 13-ban, már ha éppen csordogál valami. Ma emiatt ~700MB mobilnetet kellett el-homeoffice-olni, mert használhatatlan a sebesség, emellett kb 2 percenként teljesen megszakad. CB újraindítva kb óránként. Az alábbi ábrán a 10 percenkénti speedtest mérés eredménye
-
veterán
válasz petakpa1 #84688 üzenetére
Szerintem ha felhívod őket többet fognak tudni mondani. Mikor még UPC UPC volt addig nem engedte. 2017 ben ugyanezt szerettük volna, albérlet nagy ház, mögötte egy kissebb amit béreltem. Mindkettő x.y utca 8. Szerettem volna UPC szolgáltatást rendelni de nem lehetett, 1 címen csak 1 élő előfizetés lehet(ett) akkor. Végülis annyit sikerült elintézni egyéni mérlegelés alapján, hogy kijött UPC, és egyik házból a másikba (egybe volt építve, csak egy fal választotta el őket) áthúztak 1 koaxot, és 1 UTP-t, illetve kivételes esetként adtak egy 4. Pace boxot.
Box TV hez, UTP re meg egy router került ami így ugye dupla NAT os lett ( UBEE is router üzemmódban ketyegett) de legalább net volt. Technikus rendes volt mert jelezte egyébként központban hogy dehát a ház előtti oszlopon van még 3 szabad hely, nem lehetett külön előfizetés 🤷♂️ Szóval elég rugalmatlanok.
Remélhetőleg voda változtat ezen az értelmetlen szabályon.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz petakpa1 #84691 üzenetére
Amennyiben az oszlopon van üres hely lehet behúz egy másik kábelt.
Annyi tévét egy bekötésről nem biztos, hogy elfog menni.
Mivel 26digitális és analóg tv adás kódolatlan, első kőrben egy médiacardot érdemes kérni, technikus műszerrel megnézni, hogy milyen erős a jel. Amennyiben megfelelő a jelerősség kiépíti a második/harmadik vételi helyet utána kérhetsz második/harmadik kártyát vagy boxot.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz petakpa1 #84691 üzenetére
Akkor behuz meg egy kabelt az utcarol, es ket teljesen kulon elofizetes lesz.
Azt nem tudom,hogy a ceg jovahagyja,de ha barmi jelproblema van, ez lenne a logikus, hiszen kulon-kulon ugyanannyit fognak fizetni,mint ket olyan haztartas,ami 500 kilometerre van egymastol. Nem lenne logikus rosszabb szolgaltatast biztositani ugyanannyi penzert,mint ket maisk elofizetonek.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
petakpa1
őstag
válasz kabelmania27 #84690 üzenetére
Aham. És azt a Vodás flottamenedzserünk vajon tudja?
Mi történik, ha vele megegyezünk, leszerződünk, aztán kijön a UPC illetve akkor már Voda szerelő és nem tudja megoldani, hogy mind keresztapáméknál, mind nálunk szakadásmentes legyen a net és a tv-ken se akadozzon a kép. Náluk legalább 2 tv van és nálunk is legalább annyi lenne, de lehet, hogy 3.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
flexxx
tag
Valaki, akinek van egy kis betekintése a dolgok mögé, meg tudja mondani, hogy mi történik pontosan egy úgynevezett "rendszer karbantartás" alatt? Azt értem, hogy nem akarják hagyni, hogy elöregedjen a hálózat, ami remek is, viszont amivel semmi gond nincs, azt miért kell megbolygatni? A hajnali karbantartás óta a 700-as frekitartományban az eddigi 0-ról -5 dBmV-re estek a jelszintek, amitől az USB-s TV tunerem már akad is, ha olyan csatornára van kapcsolva.
-
petakpa1
őstag
1 műszaki és 1 adminisztrációs kérdésem lenne UPC gurukhoz
Muteromék egy olyan nagyméretű családi házban laknak, amelyikben 2 külön bejáratú lakás van kialakítva, de pl a padlástér közös, egy légterű.
UPC kábel az utcán lévő oszlopról jön be a padlástérbe, és onnan megy keresztapámák lakásába. Tudomásom szerint UPC TV és Net előfizetésük van.
Muteromék jelenleg T-nél vannak IPTV-vel + xDSL nettel, de ár árték arányban nagyon rossz a szolgáltatás szerintem. Ezért most, hogy UPC egyesül Vodával és Vodánál épp lejár a családi mobilflottánk megpróbálnám beletenni a Vodás csomagunkba plusszba a TV+Net szolgáltatást, hátha anyagilag is jobban járnánk, és legalább a Net jobb lenne mint a T-nél.Műszaki kérdés:
Az utcáról bejövő 1 db koax kábelt a padlástérben mielőtt lemegy keresztapámék lakásába UPC szerelő szét tudja e osztani és egyik ágát levinni Muteromék lakásába és ott rá lehet-e kötni még egy HGW-t illetve TV-ket?Adminisztrációs kérdés:
Egyazon lakcímre, de két külön magánszemélynek fog tudni UPC két szolgáltatási szerződést kötni?
Családi háznak egy házszáma van, nincs /A /B se semmi csak x.y. utca 11. szám. Ettől függetlenül belül két teljesen önálló lakás van, villany, gázórákból is kettő van.[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
törölt tag
válasz DonThomasino #84683 üzenetére
Ha lenne varázsgömböm már vmelyik tévéadón nyomnám délelőtt a 2 shop stop vagy milyen adás között és nézhetnétek a tévében. Persze szigorúan csak otthonról és bankkártyás fizetéssel.
-
LouiS22
veterán
válasz DonThomasino #84683 üzenetére
Mik lesznek a szombati ötöslottó nyerőszámai?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
DonThomasino
veterán
Vodafone os változások miatt mostanában várhatók új csomagok?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
BBali3
csendes tag
Oh ertem koszi, akkor igy mar vilagos
-
veterán
válasz BBali3 #84676 üzenetére
Április 30 ig kódolatlan a prémium tv + filmbox pro pack csomag . Így minden eszközzel fogható az összes benne foglalt csatorna MediaCard vagy box nélkül minden DVB-C tunerrel rendelkező eszközzel.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kenwood
veterán
válasz BBali3 #84674 üzenetére
Jol tudod, 1 box/smartcard egy tunert tud kiszolgalni. Max. annyit tudsz csinalni,hogy a box kimeno jelet ketteosztod,de akkor mindket tvn ugyanaz lesz a musor,es kapcsoln is csak ugy tudod,ha van a tavkapcsnak fizikai ralatasa a boxra,vagy valahogy megoldod az infavevo atvezeteset.Ennek esetleg akkor van ertelme, ha az egyik tv a haloba megy,es sose mennek egyszerre.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
BBali3
csendes tag
Sziasztok, UPCsek
vagyunk, van egy LG smartnk tv amire egy regebbi set top boxxal kuldjuk a jelet, amennyiben egy masik smart tevet kotnek be, tudomasom szerint mindenkeppen kell kulon egy masik mediabox vagy smartcard, letezik az, hogy anelkul is foghato rajta minden csatorna a csomagunkban?[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz DonThomasino #84672 üzenetére
Csak az első eszköz ingyenes, a továbbiaknak bérleti díja van!
-
gduck
addikt
válasz DonThomasino #84670 üzenetére
Mehet, de akkor havonta 2990Ft a VodafoneTV box...
-
DonThomasino
veterán
Cisco és Vodafone mediabox mehet együtt is ?
-
gduck
addikt
Arena/4 a 164-es programhelyen
-
LouiS22
veterán
válasz #75501312 #84665 üzenetére
5.1 volt a mondandóm lényege, nem az, hogy DD sávot is ad ki. DD2.0 valóban van jópár. Illetve ahogy írja a kolléga, akkor az MTV Live is 5.1, de azt meg nem nézem (plusz nem is teljesen értem, hogyan lehet 5.1, de ez már egy másik beszélgetés).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DonThomasino #84661 üzenetére
Fejetlenséget jelenthet.
Nem tudom a váltás díjmentes-e, nem emlékszem már tomp mit írt erről.
Hívhatnának még a héten, hogy ezeket letisztázzuk. -
törölt tag
Igen, bocsánat, konkrét csatornákra gondoltam, ahol tuti van DD, végigpörgettem gyorsan pár csatornát, mint pl ezek:
HBO HD
Filmbox Extra HD
Animal Planet HD
MTV Live HDÉs most borzasztóan meg vagyok lepődve (és csalódott vagyok), mert úgy emlékeztem, hogy sokkal több csatorna van, ahol a DD 5.1.
Így viszont lehet akkor, hogy ez már tárgytalan is és tényleg marad egy tv lemondás (esetleg még egy CI+ kártyát megpróbálok, bár nem tudom a tévém mennyivel lesz gyorsabb a Cisco boxnál).(#84659) DonThomasino
Szolgáltatások alatt látni fogod a részleteknél.[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
A myupc ben hol látom azt hogy mikor jár le a hűség?
-
tomp
félisten
válasz #75501312 #84656 üzenetére
Csatornáknál? Csak szimplán "Magyar" vagy "Angol" vagy "Eredeti" hangsáv opciók vannak.
MTV Live HD-n ugye 2db hangsáv van DVB-C-n. Voda boxon csak 1 hangsáv van.
Amúgy a box menüben az audio beállításnál "Sztereó" és "Dolby Audio" opció van. De ugye hiába van Dolby-n ha nincs a streamben Dolby.
___
HD csatornáknál az alap hangsáv az AAC. -
cof
veterán
válasz #75501312 #84656 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi. Azt tapasztalom, hogy általában 2.0 DD nélkül tolják a releaserek is AAC-ben a tartalmat, 5.1-es hangot sem láttam még a virágboltban AAC-vel. Blu-ray is inkább AC3 vagy DTS.
Kis kutakodás után azt találtam, hogy AAC DD azért nincs, mert maga a DD licensz díjas, de az AC3 a DD Laboratories tulajdona. Szóval AAC-ben DD így nem is várható. Egyébként sem sokkal jobb a minőség AAC esetén mint MP3 esetén ahogy olvasom.
Dolby Digital, also known as Dolby AC-3, is the name for audio compression technologies developed by Dolby Laboratories.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
cof
veterán
Nem akartam bővebben belemenni, de értsd úgy, hogy a lemondás hűség alatt nem nullszaldós, ahogy te is írod fizetni kell, míg egy határozatlan idejű szerződést mindenféle probléma és fizetés nélkül lemondhatok. De itt nem is a lemondáson volt a hangsúly, hanem a csomag váltáson.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
törölt tag
Oh, ez nem jó. Nekem olyan infó kellene, amikor a boxból az erősítőbe megy közvetlenül a jel, mert az a tuti.
Ha a tévé közbe van iktatva, már eleve egy hibázási pont, a soundbar pedig nem egy házimozi erősítő, azokban nem bízom.
De tegnap írtam nekik egy levelet, most várom, hogy hívjanak, rákérdezek majd.
A Horizon box is állítólag DD volt aztán azt mondták, nem működik, még az üfsz-es sem tudta megmondani pontosan.
Bár eszközöktől függetlenül a streamnek választhatónak kellene lennie sztem.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Félve kérdezem, hogy a DD hiányát úgy mondod, hogy megfelelelő eszközbe is befolyik (értsd: erősítő), vagy csak nem jelez ilyen sávot eszköz hiányában? Vö: Dolby Atmos sávot is akkor látsz csak, ha van rá megfelelő dekódoló.
-
tomp
félisten
válasz #75501312 #84646 üzenetére
Úgy, hogy még csak a sima sztereó AAC hangsávot továbbítják. Vagy ha ott van a Dolby is akkor a box még nem nyitja meg.
Gondolom lesz mivel eleve Dolby Digitallal reklámozzák a boxot sőt még a dobozán is rajta van, hogy Dolby Digital 5.1 sőt Dolby Atmos is rajta van. -
Ledi
aktív tag
Akkor ez hasonló mint a Horizon csak a VTV-n az elejétől felveszi a műsort ahogy korábban írtatok.
Ha szeretnék hűség alatt Vodafone tv boxot és felhívom a 1221-t a lemondás vagy a módosítás menüpontot válasszam, mert ahogy korábban írtam nekem csak 300-as netem van a csomagban?
-
gduck
addikt
Nem, csak amíg az adás tart! Igazából ha rákapcsolsz valamelyik adóra és utólag jössz rá, hogy azt fel szeretted volna venni. De a felvétel távolról is elindítható pl. a VodafoneTV androidos progival. Amúgy meg alapból egy hétre visszamenőleg megnézheted a műsorokat.
Viszont amelyik csatornát nem nézheted vissza, arról nem is tudsz felvenni. Nem tudsz minden csatornáról felvételt készíteni!
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Bp. XIII. ker., nincs net, villog a led a CB-on... A táblázatuk szerint elvileg reggel 8h-tól 15h-ig lenne karbantartás, de lehet, hogy előrehozták az éjszakai órákra a rendkívüli helyzet miatt. Mindeközben a DVB-C tévéadás zökkenőmentesen nézhető.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
OK, így sikerült megnézni.
És akkor most odateszem az eddigi fenntartásaim mellé, hogy lényegében vakon kell tekerni egy műsoron belül. Gondolom, olyan funkció sincs, hogy x mp/perc ugrás előre/hátra...
A Cisco boxon folyamatosan látom a műsort, miközben tekerek benne, és programozhatók a nyíl előre/hátra gombok egy meghatározott időnyi ugrásra.
De tudom, az IPTV sokkal modernebb!Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
törölt tag
Voda box kérdés: sikerült már tesztelni a Dolby hangot, működik rendesen?
-
-
tomp
félisten
Ashburnban Virginia államban van Amazon Web Service/Amazon Cloud ahonnan szolgáltat a Kaltura. A Kaltura fő profilja a Cloud TV!
A box egy Vodafone IP mögött lekéri a kaltura szerveréről az elérési utat ami már magyar! Így szépen visszajön és kapcsolódik a T-Systems Datacenterhez. Ha megnézzük a box forgalmát akkor azt látjuk, hogy egy vodás IP-ről megy a stream. Viszont a vodás IP mögött egy vodás Content cache szerver van ami a budapesti amazon szerverrel van kapcsolatban. -
tomp
félisten
-
törölt tag
válasz v.attis #84613 üzenetére
Itt van lemondás, csak rá kell kattintani, de olvasd el előtte mit ír.
Ha jól értem az extrákra nincs kedvezmény, szóval nem kell fizetni. Lehet én írok nekik egy levelet, hogy mit szeretnék, aztán meglátjuk mit ajánlanak.
szerk: most nézem extrát nem tudok lemondani.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz iamgergo.hu #84614 üzenetére
UPC-s hálózaton a box által használt "környezet" a Kaltura-t használja az pedig:
A csatorna stream már Vodás IP-vel megy ami AS21334.Ahogy látható az Amazon Cloud szervere Budapesti. Konkrétan a T-Systems Datacenterben van. Onnan menne a Voda TV stream szétosztása előtte egy vodás IP-vel?
[ Szerkesztve ]
-
iamgergo.hu
friss újonc
Sziasztok!
Akinek Telekom hálózaton Vodafone TV + Net csomagja van, Telekomos (AS5483), UPC-s (AS6830) vagy Vodafone-os (AS21334) ASN-en fut az IP címe? https://ipinfo.io/
Mi a helyzet sebességgel GPON optikán és koaxon?
-
v.attis
őstag
válasz #75501312 #84609 üzenetére
Én nem hosszabbításkor rendeltem extra szolgáltatást, hanem jóval később! Tehát akkor, abban a csomagban nem volt benne a Cine pak. Kb fél évvel később rendeltem meg, de nem igazán nézzük. Nem tudom ilyen esetben is kötelez a hűségidőszak és azért nem találom a lemondás lehetőségét? A hosszabbításkor szerződött csomagokat nem tudom lemondani ez tiszta sor, de később rendelteket?
-
Miska0330
tag
Köszi!
Tapasztalatból írom, hogy így 1 hét utáni lassulás után nem segített neki az áramtalanítás. A menüből kellet az "Alaphelyzetbe állítás" pontot kiválasztanom. Utána már helyreállt minden. Újra gyors lett a box illetve a csatornaváltások között nincs már 2-3 másodperces elsötétedés. Kicsit olyan mintha valami task beakadhatott rajta fixen. -
gduck
addikt
Én inkább azt vettem észre. Vagy pontosabban az a gyanúm, hogy gyári beállítás alkalmazása után, mikor "belép a Vodafone fiókodba", akkor lefrissíti a "nagra kártya" adatokat. Szóval szerintem egy gyári visszaállítás többet érhet mint egy újra frissítés. De ez csak spekuláció.
Amúgy ma fényévekkel jobb a helyzet. Látszik, ha nincs szerver oldali probléma, akkor nagyon jól működik a rendszer. Ma a menü is gyors! A felvételnél "hiányzó" 30 percet is át tudom hidalni, mivel egyszerűen a műsor kezdete után 40 perccel azt mondom, hogy indítsa elejéről a műsort. Így már simán kihagyhatóak a reklámok.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Na de miért kellene újraindítani a modemet? Újraindított modemtől/routertől friss IP csomagokat kap még egyenesen a kemencéből?
Én amúgy arra gondolok, hogy ha menüből frissít akkor csak a frissített fájlokat tölti le. Ha Service gombal frissít akkor a full szoftvert letölti.
Ahhoz hasonlóan mint a telefonnál. Van pár száz megás OTA és a full több GB-os ROM is.
Lehet hülyeség de nálam nincs menü lassulás amióta meghozták a boxot. -
törölt tag
válasz v.attis #84605 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert az extra csomagokat lemondanám + a felvételt, kivéve az HBO-t, még lehet váltanék a Voda boxra is, de januárban hosszabbítottunk hűséget mi is.
Lehet ezt a kötbér / extra pénz kifizetése nélkül?
Vagy írjak üfsz-nek és majd megmondják mit lehet tenni? -
gduck
addikt
"Nálam bekötésnél amúgy a UPC-s 2x frissített. Először a menüből. Majd mikor betöltött a box, táp ki, oldalt a Service gomb nyomva tartva visszadugta a tápot. Ilyenkor nem tölt be a box hanem bejön a kényszerített frissítés."
Ezt felejtsük már el! Nekem azt mondta a szerelő, hogy újra kell indítani a routert/modemet! Mi az istennek? NET kell a boxnak oszt annyi!!!!
Nem hókusz-pókusz ez, hanem egy egyszerű hálózati eszköz, kap IP címet és kész! 2x frissíteni? Minek? Be kell járatni a flash chipet?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
UI: BOCSI , De ez a városi legendás szerelés az agyamra megy
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Sajnos hiába van a beállításokban Dolby Audio beállítási lehetőség, jelenleg még egyik csatornán sincs Dolby Digital hangsáv. Se 2.0 se 5.1.
Sima 2.0-s AAC megy csak.
Régi UPC-s boxon és Mediacardnál m1-2-4-5-ön, MTV Live HD, AXN HD, Viasat3 HD, Discovery Showcase HD, HBO HD-n van Dolby. Remélem a következő Vodafone TV box frissítéssel már ezen is lesz! -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Van még hűségem augusztusig. Januárban megrendeltem a Cinemax pakkot és most szeretném lemondani. Nem találom a myUpc fiókban ezt a lehetőséget, de tulajdonképpen azt sem találom, hogy egyáltalán él az előfizetésemen.
Segítenétek hol találom?
Kizárólag nem élő extrákat találok amiket meg tudnék rendelni, de a lemondás...? -
zolee001
őstag
Félreértés ne essék,az auditort tudtommal nem lehet kérni,ha huzamosabb ideig fenálló és javithatalan hiba van akkor megy csak ki
Esetemben a hiba valós volt ,az auditor engedélyezte majd pár óra üfsz ide oda kapcsolgatás és egyben hülyének nézésem és ilyen olyan indokokkal elutasitás után sikerrel jártam és megszabadultam minden telephelyen a CB-töl,azóta hibátlanul müködik -
eight
senior tag
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget.
Nem szeretnék senkit becsapni és a szerződést sem szeretném megszegni, mert utána már teljesen jogosan tojnának a fejemre (tudom, hogy most is ezt teszik, de talán nem mindenki ilyen náluk és szerintem eddig nem is szolgáltam rá)
Megpróbálom ezt az auditor utat, hátha mégis lehet velük értelmesen beszélni.
-
kenwood
veterán
válasz viktorhu #84597 üzenetére
Cisco nem szallt ki a Soho piacrol.
Csomo soho switch,router van naluk.
Ilyen szolgaltatok altal kiszort modemeket,hgw-ket elkepzelheto, hogy nem gyart mar, de szerintem az eleve nem is soho kategoria.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest