Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz Onderon #113893 üzenetére
Én hólye 1 db tv müsort szerettem VOLNA megnézni eme csodás szolgáltató jövöbe mutató technologiáján keresztül ami a VTV nevet birtokolja.
Pc- 2 másodpercenként buffer,android app vtv logo és kész.
Hála az égnek semmi közöm ehhez a mocsok céghez az ügyfeleknél akiknél voda van takaritom el öket -
zolee001
őstag
Azért jó ez a szép uj világ,egy nyomorult néha müsorral (?) megszakitott reklámk egy böngészöben történö streamelése ekkora problémát okoz egy szolgáltatónak
Külön szivatni a felhasználókat,hogy a chrome pl milyen oprendszeren fut
Szánalmas -
zolee001
őstag
válasz ztsoft #111242 üzenetére
A posztol kifejezés az interneten azt jelenti, hogy közzétesz.
Így hívják például, ha valamit kiírsz a Facebookra, közzéteszel a blogodban vagy felraksz valamilyen más közösségi oldalra, hogy az ismerőseid, követőid is lássák.
A kifejezés az angol post (=kifüggeszt) szóból származik.
2.
A katonaságnál a szót őrt áll, őrködik értelemben használják.A Grétsy László illetve a magyar nyelv örangyala Dr Scmitt Pál fan klub nem itt van,ha 2021 -ben nem tudod értelmezni az internetes szlenget és ezen topicban ez a lgenagyobb problémád azzal nemtok(hogy legyen mibe belekötnöd) mit kezdeni
Ugord át -
-
zolee001
őstag
válasz cocka #111047 üzenetére
"Bár nekem az se egyértelmű... tényleg 1080i vagy rendes 720p?) hanem azt, hogy miért állítható a box felbontása 576p-re?"
Ez a sok fránya szabvány csak összezavar,halgass inkább rádiót
Az uccsóra a megoldás a nyuggerek és általuk birtokolt elektronágyu tipusu készülékek miatt lehet szükség -
zolee001
őstag
válasz asdf_ #110824 üzenetére
Szivassuk a usert 1246 féle csomaggal persze igen apróbetüs aszf-ben deklarálva versus digi,kábel tv kell vagy nem az a 1 db csomag aztán abba dugod a kaxot amibe akarod
A jelenlegi (külföldi) mobil szolgáltatómnál 1 db dijcsomag van,korlátlan voice,korlátlan net,nincs tulbonyolitva -
-
zolee001
őstag
válasz blakey #109998 üzenetére
Annak az okát nem értem,én még nem is vodafone hálózatából néztem meg söt nem is magyarországról
Müködni müködik de nézhetetlen mivel 1000 % os a proci használat,H-GO esetében normális
Nem,nem érdekel a debugging,minden más stream ugyanazon beállitásokkal normális hardware használat kivéve Voda Tv
Megoldás számomra: Pusztuljon,nem nézem és kész -
zolee001
őstag
válasz #72445440 #109712 üzenetére
Csak annyiból szóltam hozzá,hogy megerösitsem a poszter hibajelenségét miszerint nem egyedi eset.
Több különbözö eszközön tapasztaltam már ezt és idöszakosan ami ugy értendö,hogy video stream 100 % proci majd x idö után leesik normál értékre
Böngészökben hardwares gyorsitás on /ill off állapotában is ugyanaz a jelenség -
zolee001
őstag
válasz asdf_ #108980 üzenetére
Igen,az idei balhé erröl is szólt
Elötte (réges rég) voltak az HBO dekoderek,a szererő által bekötött "jóárasitott" szolgáltatások,(régi Digi,illetve T) én magam is "intéztem"
Felejthetetlen élményem volt amikor a T szerelö a létra tetején furás közben együtt próbált forogni a furóval -
zolee001
őstag
Balhé a biliben volt az amig a Digi nem volt a rablóbandáé
Amennyiben a szomszéd beköti magának illegálisan a szolgáltatást (pl tv) az szolgáltatás jogtalan igénybevétele volt valamikor,hogy éppen ez most szabálysértés vagy büncselekmény kategória azt passzolom,majd jön vmi jogtudor aki ismeri
Emiatt semmi értelme lekódolni,ha a villanyt köti át vagy a gázt akkor azt is kodolni kellene illetve a szolgáltatót büntetni mert nem teszi?
Pont a "államilag támogatott" lehuzás esete áll fenn,még egy haszontalan ratyi doboz,hogy az elöfizetö szivjon vele és bámulhassa a sok moslék reklámot
Pont az ellenkezöjét kellene tenni,de abban az országban ahol anno egy környezetvédelmi miniszter elsö döntése az, volt,hogy betiltatta a visszaváltható pet palackokat... -
zolee001
őstag
A horizon tv-t is elérte a fejlesztés,számos kanális nem elérhetö ma ami tegnap még volt
-
zolee001
őstag
válasz #72445440 #108700 üzenetére
A világon semmi baj nincs az ipv6-al,a tákolásaival annál inkább amit a voda is alkalmaz
30 évvel ezelött sem lehetetett volna változtattni az ipv4-en mert jóval korábbi szabványA CGN (carrier grade nat) pedig számomra és sokak számára nem internetszolgáltatás,az olyan szolgáltatót pusztitani kell a háztól
-
zolee001
őstag
válasz Marcsello31 #108697 üzenetére
De azt még nem hiszem. Hogy tovább lehetne e az ipv4et fejleszteni, teszem hozzá nem IPv6á
32-bit =4294967296
Ha ezt a matek példát megcáfolod akkkor lehet további ipv4 et "fejleszteni" -
zolee001
őstag
Alap dolgokkal legyünk már tisztában,van áru /termék és van szolgáltatás
-
zolee001
őstag
Majd random módon a megszokott müsor ami visszanézhetö egy -egy rész nem elérhetö technikai okok miatt, a szerzöi jogi baromságok miatt tiltott tartalom is maga egy vicc,egy kanálissal arrébb ugyanaz a müsor 0-24 ben nézhetö ,hogy az ember fülén folyik ki
Rákatt a müsorra az elözö baromság uccsó 10 percénél indul ami nem "tekerhetö" igy a sok mocsok reklámokat is bámulhatná az ember
Van aki ezekért fizet 2021 ben -
zolee001
őstag
válasz B3WiN #106154 üzenetére
DNS re konkrétan a névfeloldásra gondoltam ,de akkor immáron lényegtelen,hiba nem a Te térfeleden van hanem a szolgáltató oldalán
Marad a reménykedés,hogy egy olyan szaki látogat meg aki képes beüzemelni egy internetet
Esetleg telefonon zaklathatod öket hátha olyan technikushoz kerülsz aki ért is valamihez,0-24 es az ügyfélszolgálat -
zolee001
őstag
válasz B3WiN #106136 üzenetére
A HGW-t modem avagy router modban használod?
A hitron menüjében megjelenik a külsö ip cim amit megvettél ,illetve ping dns test lefut ugyanonnan??(Azure/AWS kész dedikált webshopok sablonbol adatbázis (sql vagy amit akarsz együtt) pár kattinntás és semmi fix ip nem kell
-
zolee001
őstag
válasz Adams84 #103346 üzenetére
Köszönöm,én managelem az ismi elöfizetését és a brexitnek nem sok köze van ehhez,pláne amióta a fiatal szovjet mérnökök feltalálák a vpn-t:-)
Semmi módositás nem történt és tanácsom ellenére hüségszerzödést is aláirt
Továbbá nem csak a webröl tünt el hanem az elöfizetési helyen is,eggyel nagyobb tv csomagba rakták át -
zolee001
őstag
Nem követem a topicot immáron de most szembesültem vele,hogy a Discovery Science megszünt az általam hozzáfért dijcsomagban.
Ez a vodafone már nem az "A" vodafone ami régen volt,cigánykodásból jeles.
Haza pályán is (UK) a futottak még kerülendő szolgáltató,messze a legrosszabb ajánlataikkal -
zolee001
őstag
válasz kabelmania27 #102454 üzenetére
"A feher Compalom ezer eve modem modban van, IPv6 nincs."
-
zolee001
őstag
válasz anglergab #96758 üzenetére
Köszi a technikai infót :-)
Félreérted a hozzászólásomat,a user rendel egy csomagot,net,tv,telefon majd mindezt a szolgáltató költséghatékonyan az interneten (amit ugye a user fizet) bonyolitja le
és még sir a szájuk valamint ahogyan a fenti poszter kinszevedései is mutatják ráadásul xarul -
zolee001
őstag
válasz szabogabor10 #96745 üzenetére
Persze,minden vágyam reklámdöpingért fizetni bárkinek is
Ha a szolgáltató szopat (az általad fizetett neten kapod a tv-t+telefont) akkor kit érdekel?
Hozzáteszem,nem vagyok hajlandó 10 percenként zsidó gyógyszerszarokat bámulni igy nem hinném hogy sok kárt okozok
(Hozzátenném,nem török be senkinek a rendszerébe,nem kötöm át a szomszéd kábelét ami illegális szolgáltatás igénybevétele a néven fut) -
zolee001
őstag
-
zolee001
őstag
válasz RudiLicenc #95630 üzenetére
Amit a a gyerek egy random mac beállitással jól megkerül,egyre több olyan eset van,hogy 1x éves kölyök szivatja meg a szülöket
Szülöi felügyelet a windowsban+hozzá vmi célszoftver avagy group policy korlátozás illetve proxy
Bocsánat,nem neked szántam a kérdezönek
[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
válasz KergeK@csa #95387 üzenetére
Ez vmi Puma chipsetes hányadék mert mint tudjuk azokat egy nullás udp csomaggal is ki lehet fektetni
-
zolee001
őstag
A humor jegyében álljon itt ismét az No1 panaszlevél a multbol,felülmulhatatlan
PANASZLEVÉL:
*A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése
érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a
problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az
adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot
felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg
is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."*VÁLASZ:
Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam,
és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem.
Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot,
úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs
körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba,
valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód
már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a! rosszul rögzített
telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű
telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és
a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam
érzékelt probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy
hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az
Önök adatai szerint minden rendben.Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem,
kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról
és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy
ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a
"kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal
nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más
jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok.
Mellékelten bátorkodtam elkülden! i az önéletrajzomat is, mivel ennyi
szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek,
dinamikus csapat tagja.Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül,
amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban.
Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a
hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez,
valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar
ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3.
Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a
kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán
ajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak
megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és
kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5.
Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a
szolgáltatás és mindenki boldog.Amennyiben a fent! i hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a
szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök
megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás,
hanem egy fos. Egy FOS.Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint
jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul
HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt,
de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén megadják, 2.
Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem
esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele.
Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak
az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott
időpontban készséggel állok rendelkezésükre.Várom megkeresésüket! Nyomorékok.
Tisztelet nélkül: -
zolee001
őstag
Akkor ismételten én vagyok a maradi,fogalmam nincs nekem milyen felbontásu a készülékem de nyilván napi szinten nem azon fogyasztok tartalmakat igy irreleváns számomra
-
zolee001
őstag
válasz anglergab #94227 üzenetére
Félreértés ne essék,természetesen haladni kell a korral a modernebb,jobb minöség felé de talán én maradi vagyok .
"Ezzel szemben az OTT TV átlag kevesebb sávszélességet venne el, mint az analóg + DVB-C TV most, sokkal jobb képminőség és tetszőlegesen sok csatorna mellett"
Ahogy olvasom itt a jobb minöség valóban létezik már amennyiben müködik és nincs szétesö kép stb stb
Ez a sok csatorna dolog megint relativ mert az emberek inkább azért fizetnének,hogy tüntessék el a felét,én magam is olyan 90% körüli csatornát "kihangolok" nehogy elém kerüljön.
Lineáris tvzés számomra lehetetlen a 10 percenkét felcsendülö 20 perces reklámblokkok miatt.
Ugyanakkor másoknak mások az igényei és a szolgáltatónak törekednie kell(ene) minden igényt kielégiteni -
zolee001
őstag
válasz viktorhu #94210 üzenetére
A gigabites csomagok nagyon kellettek,mivel ez az uj fajta doboz is (a user által kifizetett) neten közlekedik minek emeltek annyit a sávszélen? (költöi kérdés ugye)
Addig nyujtózkodj amig a takaród ér elv
Akik sipánkodnak itt (amennyire követem) azok akik remegö kézzel rendelték be az uj kütyüket ,hogy nekik legyen legelöbb,most meg sirják vissza a régi technologiát mert az legalább müködöttA dvb és vele együtt az analóg (nemtom mikor) nem azért fog megszünni mert sávszélt foglal hanem mert ip alapon fog minden menni és ez a szolgáltatónak hatalmas anyagi spórolás
Akinél meg lassulás van be kell jelenteni,oldják meg,a kutyát nem érdekli a technikai hátterük problémájuk,nem is a userra tartozik.Másik megoldás a szolg váltás (aki megteheti ugye) tavaly mint informatikus meguntam az állandó cégek általi csesztetésem a fos CB meg a másik szarkupac modemjük miatt,lázadást szerveztem és egyszerre lett kirugva az upc harminc valamennyi helyröl,1,5 oráig soroltam az ügyfélszámokat stb az üfsz nek
Volt ahol komoly anyagi beruházás kellett (földmunkák stb) hogy egy másik szolgáltató kiépitse a kábelt
Problem solved -
zolee001
őstag
válasz anglergab #94207 üzenetére
X milliós tv-n futó ilyen olyan app közli ,hogy sorry de uj verzió van ellenben frissitési opció ismét egy uj x milliós tv-t beszerezni
Fogyasztói társadalom lévén a gyártók pontosan ezt szeretnék,lehetöleg naponta vásároljanak egyet.
Chorecastnak sok köze nincs a szolgáltatóhoz,abból is érkezik az uj majd egy frappáns frissitéssel megszünik müködni a korábbi
A tv az tv,aki azon akar faszbukozni meg ilyen appokat futtatni hát tegye,nem vagyunk egyformák -
zolee001
őstag
Azért vannak akiknek mások az igényeik és nem érdekli öket az ilyen olyan hd (logos) 4,8,10 akárhány K népbutitó baromságok vagy egyszerüen nem engedhetik meg maguknak egy "modern" készülék vásárlását hiszen a régi az üzemel (rengeteg ilyen ember van sajnos)
Magam részéröl (mint outsider) olyan szolgáltatóval nem állok le akik tv-hez külön dobozt adnak kötelezöen,megelégszem a dvb-c vel vagy akár az analoggal és ezeknek köszönhetöen azt rögzitek amit akarok,oda tekerek oda-vissza ahova akarok valamint a szerzöi jogok sem érintenek
Egyszóval,a szolgáltatónak törekednie kellene,hogy minden igényt kielégitsen attól lesznek elégedettek az ügyfelek -
zolee001
őstag
-
zolee001
őstag
válasz Csabex #93404 üzenetére
Ez a kedves elöfizetöt miért érdekelje?
Mint minden vállalkozásnak az internet /telefon szolgáltatóknak isvannak költségeik ahogyxan a pékségeknek is.
Ezt a diszkriminációt a Tré alkalmazta/alkalmazza most is és megitélésem szerint erösen versenyellenes és kartell gyanus amiért a nagy viz tuloldalán 2000 év villamosszék jár -
-
zolee001
őstag
válasz viktorhu #91091 üzenetére
A 1272-ES ÜGYFÉLSZOLGÁLATI HÍVÓSZÁM INGYENES?
A szám DIGI hálózatból díjmentesen hívható, más hálózatból pedig helyi tarifával.Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen: 1270
Külföldről: 1270 vagy +36 70 700 1270 (normál díjjal hívható)
Korlátozáskezelés: 1750 vagy +36 1 288 1750 (Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen hívható munkanapokon 08:30 - 19:30 között)A 1414 hívása valamennyi belföldi hálózatból díjmentes. (Piros pont)
-
-
zolee001
őstag
válasz The Goth #91082 üzenetére
Egy kanocos telefon akár 500 ft pl ilyen esetekben jól jöhet,a visszahivás (ha visszahivják az embert valamikor) a kutyát nem érdekli mire van fenntartva,majd odakapcsol az üfsz droid, ha nem (volt már rá példa) akkor kérem a supervisort aki képes kezelni egy telefont
-
zolee001
őstag
válasz The Goth #91078 üzenetére
1 db kanócos telefon bedug a modem TEL portjába (feltételezem van telefon szolgáltatás is a csomagban) innestöl ingyen van a hivás,valamint a voda oldalán lehet visszahivást is kérni
A helyszinre kiérkezö szakik általában szó nélkül cserélik a modemet még akkor is ha nem találnak hibát (tapasztalat)
Esetlegesen nem cserélik és a hiba is megmarad akkor ujabb hibajelentés ,modem pár mp-re be a mikróba -
zolee001
őstag
Egyáltalán nem vészes a felhös tárhely,mondhatni vicc kategoria árak vannak
Az "apa kezdödik" funkciót nem elöfizetöként kell értelmezni hanem ha akarná a szolgáltató akkor 0-24 -ben rögzitheti az összes csatorna müsorait a cloudba és a userek onnan nézhetik vissza
Persze képbe jönnek a tetvarek kanálisok akik nem engedélyzik illetve a szerzöi jogi bla bla ami miatt nem eröltetikAzureban ennyi bárkinek aki reggel
Prices for locally redundant storage (LRS) Archive
€0.00069/GB per month -
zolee001
őstag
Többek között az upc magyarországot adták el ingo és ingatlanokkal ,ügyfelekkel és modemekkel együtt
Amelyik nem nyereséges leányuk attól megszabadultak
A régi cisco ,webstar ,motorola stb modemek is mentek a kukába avagy az aprohirdetés oldalakraA liberty Global üzemelteti az egyik nagy (legnagyobb?) gerinchálózatot és igen szeretne lenni TIER 1 es szolgáltató,hogy az egész ip világra rálásson peering nélkül,ebben van (lesz ) a pénz és nem a sok gyökér userrel az otthonni internetével
Olvasnivaló
https://www.libertyglobal.com/operations/business-services/ip-interconnection-portfolio/ -
zolee001
őstag
válasz Livius #90605 üzenetére
Azért irtam,hogy bla bla bla
A nagy kérdés az,hogy milyen peering megállapodás van az LG és a voda között illetve meddig használhatja a voda az LG infráját (aorta.net) és hogy a voda akar e fizetö ügyfele lenni az LG-nek avagy másfelé tereli a forgalmat
A trace utvonalakból látszik hogy ezekkel kavartak bár még még mindig az aortán mennek a comagok de már bécs kihagyásával -
zolee001
őstag
Megszólalt a Vodaa hivatalos bla bla bla itt olvasható
https://www.hwsw.hu/hirek/61965/vodafone-upc-liberty-global-osszeolvadas-vezeteke-halozat-modernizacio-csere.html -
zolee001
őstag
válasz GoodSpeed #90307 üzenetére
A upc anno 99 (?) ben messzemenüleg modern volt a kábeles hálózatával szemben a dial up és adsl internettel szemben,csak azóta eltelt 20+ év és ök "leragadtak" ennél a technologiánál amivel semmi gond nincs,a tulnomó többségnek még a 120Mbit is sok a Gbit vagy a Tré -nél a 2Gbit csak parasztvakitás.
Vesenyhelyzet van és ez jó dolog az elöfizetöknek,emlékszünk még a forgalomkorlátos internetre 17.000 ft havidijért ?
Ha nem lép a szinre a digi anno akkor biztosan nem ennyit fizetsz ma a szolgáltatásért ,ellenben ami felháborit ,hogy lakcim alapján ad árajlánlatot már az upc is,nézd meg másik lakcimen mennyi ugyanarra a szolgáltatásra az árajánlat
NNMH mikor lép ezügyben ?
Svájccal meg ne hasonlitsuk össze magyarországot,sem vásárlóeröben sem átlagos jövedelmben sem semmiben,más dimenzió -
zolee001
őstag
válasz anglergab #90300 üzenetére
Régebben olvastam ezekröl vmi tesztet,miszerint ezekkel is van valami bibi
Ha logikusan nézzük a helyzetet,a Voda most fektetett sok Mrd Eurot a UPC felvásárlásába,életszerü lenne ,hogy most rögtön ujabb x Mrd euro beruházással elkezdenének épiteni optikát illetve akkor a német piacra nem rendeltek volna be 1 millio db modemet
A Voda befektetett egy rakat pénzt,mivel piacgazdaság van igy nem jótékonykodásból hanem,hogy mihamarabb megtérüljön nekik,igy a meglátásom az,hogy nem lesz itt optika -
zolee001
őstag
válasz GoodSpeed #90276 üzenetére
"Amit én várok, hogy egy NEM puma 6-ra épülő - gondolom a Vodafone nem fogja az Intel Puma6 fiaskót elkövetni - ED 3.1 kompatibilitással."
Nagyon nem kell reménykedni mert a CB-t tákolták gagyibitesre
https://www.upc.cz/internet/doplnky/zarizeni/premiovy-wifi-modem/
A lengyel az tudtommal maradt upc a cseh viszont voda,a lengyeleknél is a "Premium" CB van csak
https://www.upc.pl/internet/poznaj/modemy/A németeknél ellenben van fény az alagut végén (ott nem lehet szivatni a vásárlót) ,idén kezdik kiszórni ezt
https://www.commscope.com/press-releases/2020/vodafone-germany-and-commscope-bring-higher-speeds-into-the-connected-home/Találós kérdés,a keleti piacokra (magyar) ugyan melyiket adják?
-
zolee001
őstag
válasz Intruder2k5 #90182 üzenetére
Igen,uj info volt számomra hogy a diginál 1 db csomag van,olyan 2008 körül rendelkeztem digi szolgáltatással és emlékeim szerint akkoriban 3 db csomag volt
Gondolom lépcsöházakban volt osztva a tv jel ,hogy kinek mi jár de az biztos ,hogy semmiféle ketyere nem kellett plusszbanA telekom az más az iptv technologiával,aránylag kevés az olyan tv készülék ami gyárilag támogatja az iptv-t és akkor sem menne a user sokra vele mivel a T ugyanugy kódolja
-
zolee001
őstag
Nos valóban egy csomag van,de régen több csomagot ajánlottak és auth nélkül müködött,ki mit fizetett azt kapta alapon
Nem rendelkezem tv elöfizetéssel ,az ex upc esetében a fentebb emlitett policy miatt valamint nem vagyok vevö a 10 percenként 20 perc reklámbámulással és mindezért még fizessek is
Ugyanakkor 1 db vlc és némi szaktudás és ott a világ összes tv kanálisa -
zolee001
őstag
válasz #72445440 #90177 üzenetére
Mint elöfizetö hol érdekel engem a szolgáltató hálózata és megállapodásai?
Mit nyujt,milyen minöséggel megbizhatósággal és mennyiért,szerintem ez a lényeg
Kötelezö persze plussz pénzért még egy felesleges népi kinai ketyere ha tv-t akarok nézni esetleg több helyiségben kanócokkal mindennel vagy nem? -
zolee001
őstag
válasz szabogabor10 #90172 üzenetére
A digi képes megoldani 1 db koax kábellel ndenféle felesleges ketyere (lehuzás) nélkül és abba kötöd amibe akarod?
Upc esetében csak görénység és egyben plussz lehuzás volt a StB és a kártya
Az ip alapon (nevezzük bármi technologiának ami interneten jön) az a szolgáltatónak jó,1 db user által kifizetett interneten adják a tv-t és a voip telefont persze plussz haszonért ugyanazon infrastrukturánAZ ELÖZÖ UGY TÜNT NEM MENT ÁT IDÖTULLÉPÉS MIATT
[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
válasz szabogabor10 #90172 üzenetére
A diginél koax,abba kötöd amibe akarod és csomagnak megfelöen jönnek a csatik,erre gondoltam
A upc esetében (dvb-c esetén) csupán görénységböl (lehuzás) volt kötelezö a StB vagy a kártya -
zolee001
őstag
Pedig pár hónapja micsoda versenyt futottak itt a userek,hogy kinek lesz leghamarabb vtv box a tulajdonában
Számomra cable tv egyenlö a dvb-c vel semmiféle kódolás,se StB se smart sem stupid kártya és semmiféle box vagy legyen bármi a fantázia neve -
zolee001
őstag
válasz RudiLicenc #88899 üzenetére
Átlagos használat mellett valóban nem érzékelhetöek problémái de mint ahogyan a poszter is jelezte online játékok esetén használhatatlan neki
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest