-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
norbertoth #79799 üzenetére
Ami gáz az az extra díjas HBO2 SD és HBO 3 SD... 2019-ben...
-
norbertoth
senior tag
[link]
én nem tudom, hogy mikor lesz mar HD, de egy ilyen minőségi tartalmakkal rendelkező csatorna 2019-ben még sd legyen, az ultra gáz...már 2-3 éve is az volt mondjuk. 😂 -
kezo0
addikt
válasz
rgeorge #79796 üzenetére
Szia, ez már több hónapja így van nálam is – de lehet, hogy már egy éve is megvan ez a jelenség. Műsorvisszanézőnél nem tudom, mert azt ennél a csatornánál nem nagyon használom, viszont a Sport TV-ről készített felvételeknél minden esetben. Lejátszás közben valahogy elveszti a box az időszinkronizációt, és egy ponton megáll a számláló. Mondjuk már 100 perce nézem a felvett műsort, a számláló meg közben megállt a 72. percnél, és konstans módon azt mutatja. Ha ekkor pl. jön egy reklámszünet, amit át szeretnék ugrani a felvételben, akkor megnyomom az előre nyilat (ami nálam 5 perces előre ugrásra van beállítva), de nem a felvett anyag 105. percére ugrik, hanem visszaugrik oda, ahol a számláló korábban megállt, és onnan folytatja a lejátszást... Magyarul: vége a meccsnek, az interjúk előtt jön egy reklámszünet, amit átugranál, erre visszaugrik valahova a második félidő közepére. Rohadt idegesítő.
De nem merem bejelenteni, mert félek, hogy zsigerből az lenne a reakció, hogy le akarnák cserélni Horizon boxra a Cisco-t... -
rgeorge
addikt
Cisco box-on másnak is van gondja a Sport TV-s felvételek visszajátszásakor? Szinte mindig az előreugrás megbolondul, és egy jóval korábbi időpontra lép vissza. Sportot nézünk csak felvételről, csak a Sport1 és 2 esetében van ilyen, M4 sport, Eurosport1-2, Spíler1 nem volt még hasonló.
Tegnap műsorvisszanézéskor is ugyanez volt, ezt ritkábban használjuk, de itt is Sport2 volt a csatorna.
A box régi már, valószínű a HDD sem 100%-os, de a műsorvisszanézésnek nincs a HDD-hez köze, ugye? -
kicsako
őstag
Egy fura kérdésem lenne, tervezem felhívni a UPC-t is ha ráérek, de 10perc zenehallgatás után mindig kinyomom őket
Szept1-el költözök albérletbe. A mostani lakónak UPC-je van, de viszi magával az előfizetést. Ilyenkor a készüléket gondolom viszi magával, a kábelek maradnak és csak kikapcsolják a szolgáltatást. Ha én megrendelem akkor másnap hoznak nekem egy új dobozt és már működik minden, vagy várhatok majd 2-3 hetet mire valóban csinálnak valamit?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Rage47
veterán
Vodafone kedvezményeket ki kaphat? Mi ez a "UPC otthoni szolgáltatás mellé"? Kell TV is hozzá?
-
NoOne1976
őstag
Adott két box, meg egy ci+ kártya. A kártyás tv-t ritkán szoktuk bekapcsolni.
Ma azt írta ki, hogy "a smart kártya érvényessége lejárt". Semmilyen adás nem jön.
Korábban is volt már ilyen, hibabejelentés oldotta meg. Normális ez? A tv áram alatt van mindig. Kicsit vicc ez, olyan, mintha nyaron nem használom a gázt, ősszel meg újra kell indíttatni, ha fűteni akarok, miközben a szolgáltatásért folyamatosan fizetek. -
ates2
senior tag
Jól tudom ha 2. TV-re akarok mediaboxot az is havi 1e Ft ?
-
unicumnext
aktív tag
válasz
Pandimakaay #79784 üzenetére
Samsung QLED tv-kel szerintem nem tudsz mellé nyúlnyi, igaz az árban is ott van, nekem egy QE55Q60RATXXH van otthon csak ajánlani tudom.
-
bonyeszko
csendes tag
válasz
kabelmania27 #79732 üzenetére
Sehogy nem birtam kiszedni annyira bele van gyógyulva hogy az hihetetlen. De ami az érdekes hogy egyébként két iOS mobilunkon hibátlanul 150-et hozza a net, de laptopon nem.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok,
upc-nél vagyok előfizető, az ő kínálatukból tudnátok ajánlani? Samsungot gondoltam. Xboxone al játszok, filmeket nézek, mkv formátumban. Van hbo go, netflixem. Árban bármelyik lehet. Most egy 104 cm es sony van.
Köszönöm előre a segítséget.
https://www.upc.hu/webshop/lakossagi/keszulekek/?F1n=ESZK_KTIP&F1v=TV -
samujózsi
senior tag
-
kpityu2
őstag
-
kpityu2
őstag
válasz
samujózsi #79777 üzenetére
A box ezt a műsorújságot tölti be ha jól tévedek: https://upc-epg.media-press.tv/upc-hu
Ez meg a Horizon műsorújságja: https://www.horizon.tv/hu_hu/tv/musorujsag.html -
samujózsi
senior tag
Tévés problémáim vannak.
Régi HD-s boxom van, a teszt szerint a gyártó valami Pace, aminek a scart csatlakozóján lóg egy ezeréves tévé.
Egy ideje azt vettem észre, hogy ha a box kikapcsolt állapotban van, amikorra be volt állítva rajta egy megnézendő műsor, akkor bekapcsolja a tévét, néha csak üresben, máskor meg megy is rajta a beállított műsor, de a box kívülről olyan, mintha kikapcsolt állapotban lenne. Ez vajon "normális"? Vagy érdemes cserét kérni?A másik: az, hogy a műsorújságnak sokszor köze nincs a tényleges műsorhoz, az vajon kire tartozik? Régen a port.hu-ra mutogattak, de egy-két éve ez sem egyértelmű, van ami egyezik a port.hu infóival, de van, hogy a port jó, a upc műsorban meg marhaság van.
Konkrét példa: a nicktoons-on reggelente biztosan más megy, mint amit a upc ír, illetve tegnap hajnalban a Jocky tv-n a House helyett valami magyar szemét ment, pár hónapja valamelyik sorozatnál a címet eltalálták, de az évad/epizód jelölést nem. -
-
petakpa1
őstag
válasz
Beniii06 #79769 üzenetére
Ezzel a FW-el 600 MBit/s feletti sebességet is mértek DHCP kapcsolat esetén, tehát a jelenleg elérhető legmagasabb 500 Mbit-es UPC csomaghoz bőven elég ez a router. Feltéve, ha megelégszel az n-es wifi-vel.
Én mai napig gond nélkül használom a v1-es 1043ND-t, igaz netem csak 120-as. -
Jamboo529
senior tag
válasz
Beniii06 #79769 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Jelenleg openwrt vel van felokositva. Gondoltam, hogy le kell majd cserélnem. Nem baj, másodikon lakok panelban, de leviszem a garázsba jel erősítőnek, hogy ott is legyen rendes wifi.😊 Hátha erősít valamit. A rotuer topikban meg körbe kérdezek.
Kabelmania:
Voltam bent szombaton a helyi kirendeltségen, mert a múltkor már ajánlottak 6900 ért 300 net+gold tv-nek megfelelő csomag 2 stb al + telo. Bezzeg persze, hogy most volt leltár miatt zárva. Telefonon nem biztos hogy megadják ezt az árat. 1 hét meg úgy is kell mire megjön az új router. -
Sanya
nagyúr
Debrecenben ment el valakinek az internet? Nekem kb 2 órája rossz
-
Beniii06
addikt
válasz
Jamboo529 #79767 üzenetére
Ha nem openwrt/lede van rajta, akkor esetleg azzal még megpróbálkozhatsz, nem lesz 300+ Mbps az biztos, de olyan 150-200 Mbps kihozható belőle szerintem Lede-vel. A gigabitet inkább LAN-on tudja, de ott is kb 300-400-at tudott csak nálam. Az kétségtelen, hogy már kb. minden szempontból elavult, azonban ha működőképes AP-nek még használhatod vagy esetleg switch-nek is "lebutítva", ha nincs/nem lesz IPTV-d.
Az előttem kolléga által linkelt topikban fognak segíteni, én még annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy lehetőleg ne a mostani 300-as nethez válassz 6-8 ezer forintos routert, hanem inkább gigabithez(ha már ennyire reklámozza a voda egyszer biztosan lesz) az a plusz néhány ezerért "jövőállóbb" soho routert lehet kapni(ha esetleg elérhető nálad T-s optika/majd lesz, olyat keress ami tud IGMP Snooping-ot is(IPTV-hez kell!).
Mondjuk azért szép, hogy eddig is kihúztad 1043 V1-el, én már azóta egy még egy TPLINK-et 'elnyúztam' ,majd meglátjuk Miki meddig bírja, gyanítom túléli a 1043 V1-et is.
-
-
Jamboo529
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #79758 üzenetére
Thx!
Felirat hogyan tehető alulra?
Más:
2 box van, adtak hozzá ethernet kábelt.
Viszont a 2. tv másik szobában van, így a kábel nyilván rövid hozzá, plusz a falba fúrt lyuk is kicsi.
Mi a megoldás ilyenkor? -
kpityu2
őstag
válasz
Toth_Jani #79759 üzenetére
A nagy lapos tévé nem mai jószág, bár van benne kártyahely, hardveresen már gyenge és magyar ékezetekkel is elég csehül áll (pontosabban japánul). Van egy relatív fiatal LG-m, az jól muzsikál a kártyával, a kártya időnkénti betöltési problémáitól eltekintve, de a nagy laposhoz box kell. Van rá esély ezt a régi boxot Horizonra cseréltetni?
-
Toth_Jani
őstag
-
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Feliratot és nyelvet hogy lehet váltani, előhívni?
-
-
kpityu2
őstag
Sziasztok. UPC kábeltévém van és érlelődik bennem a gondolat, hogy a netet is tőlük vegyem. Viszont az a nagy lapos UPC kütyü a tévé alatt (DCR7111) elég tré lehet, mert a műsorújság állandóan hibát dob,másodpercekig tart mire megjelenít bármit, (van, hogy semmit ), meg a piros gomb nyomogatására szólít fel, miközben felvenni nem lehet vele és amíg el nem tűnnek a szívhez szóló üzenetek, semmit se lehet csinálni. Így viszont nem merem meglépni, hogy a netet is tőlük kapjam, mert ha ilyen tré akkor az elég szopacs lesz.
A kérdésem az a tudoroktól, hogy akkor most ez hogy van, van-e valami normális boxuk amit ki kell facsarni belőlük, vagy csak ez a tré van, ezzel kell beérni? -
pjen
félisten
válasz
DonThomasino #79753 üzenetére
Rakd fel a telódra a Horizon go progit.Tudsz távolról felvételt indítani,ha vége kikapcsol a box magától.
-
pjen
félisten
válasz
DonThomasino #79748 üzenetére
Tudom,nekem is az van.Kijelölöd a felvételt,megkérdezi melyik boxon vegye fel.Nekem kettő van.Mért kapcsolod ki fizikailag,ha csak a távval kapcsolod ki akkor felvesz.
Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest