Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Jamboo529 #79767 üzenetére

    Ha nem openwrt/lede van rajta, akkor esetleg azzal még megpróbálkozhatsz, nem lesz 300+ Mbps az biztos, de olyan 150-200 Mbps kihozható belőle szerintem Lede-vel. A gigabitet inkább LAN-on tudja, de ott is kb 300-400-at tudott csak nálam. Az kétségtelen, hogy már kb. minden szempontból elavult, azonban ha működőképes AP-nek még használhatod vagy esetleg switch-nek is "lebutítva", ha nincs/nem lesz IPTV-d.

    Az előttem kolléga által linkelt topikban fognak segíteni, én még annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy lehetőleg ne a mostani 300-as nethez válassz 6-8 ezer forintos routert, hanem inkább gigabithez(ha már ennyire reklámozza a voda egyszer biztosan lesz) az a plusz néhány ezerért "jövőállóbb" soho routert lehet kapni(ha esetleg elérhető nálad T-s optika/majd lesz, olyat keress ami tud IGMP Snooping-ot is(IPTV-hez kell!).

    Mondjuk azért szép, hogy eddig is kihúztad 1043 V1-el, én már azóta egy még egy TPLINK-et 'elnyúztam' ,majd meglátjuk Miki meddig bírja, gyanítom túléli a 1043 V1-et is. :DDD

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák