Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok. UPC nél teljesen bedőlt a horizon box? 23.-án helyi iroda, mondom kellene 3. box, de ha lehet nem horizon. Mondják oké, horizont nem is kapnak egy ideje, új és meglevő efiknek is Cisco és pace megy ki újra. Így boldogan jöttem. Haza egy original DCR7111 el. Remélem ez annak a jele hogy lecserélik a készletet a normális horizon verzióra.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kezo0
addikt
válasz urbanjozsi #54996 üzenetére
Most hirtelen ezt találtam, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ez ugyanaz, mintha azt a bizonyos gombnyomás-kombinációt alkalmaznánk.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz urbanjozsi #54992 üzenetére
Bp. XIII. ker.-ben is megy minden.
Ellenben az egyik Cisco boxom mostanában elkezdte azt játszani, hogy kikapcsolt állapotban néha bekapcsolódik, és a kijelzőjén elkezd tízesével elszámolni 100%-ig, mintha nyomtam volna neki egy resetet... Ami nem jó jel, gondolom. Két napja ezzel a bootolási folyamattal végtelen ciklusba került, mígnem áramtalanítottam egy pár percre a boxot. Ezután bekapcsoláskor megint elszámolt 100%-ig, de aztán szerencsére bekapcsolt normálisan. Tegnap egyszer megint csinálta ezt a számolást, de utána rendesen elindult áramtalanítás nélkül is.
Szóval az lenne a kérdésem mindenkihez, aki emlékszik rá (mert én megint elfelejtettem), hogy mi is az a kombináció, amit egyszerre több ujjal benyomva kell tartani a box áram alá helyezése közben, ha akarok neki egy hard resetet nyomni? Azt hiszem, nem ártana a boxnak. Csak arra emlékszem, hogy kell ehhez a kombinációhoz némi kézügyesség... De most már felírom magamnak, esküszöm, ha valaki megadja.
Köszi előre is.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
tomp
félisten
válasz urbanjozsi #54992 üzenetére
Budapest VII. kerületben minden oké.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Kábeles UPC esetén, RTLII HD, Film+HD, Cool HD nincs....
Valaki észlelt ilyet? -
headhunter
addikt
Sebességtesztek: [link]
-
Topikgazda
-
chriss87
csendes tag
Sziasztok
Olyan gondom van ,hogy bekötöttük a kàbel tvt + internetet az upc-nél, de a szoba elrendezêse miatt 7.5m kâbel kell a tv vagyis a horizont box beüzemeléséhez..És semmiképp sem akarunk kàbelezni, van valami alternatîv megoldàs? Valami jeltovàbbító ami a falban lévő koax-ból jelet küld a szoba màsik sarkâban lévő horizont boxba?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Alpha
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #54986 üzenetére
Pontosan előtte elfelejtettem lementeni Köszi a választ
Kellemes Ünnepeket
-
Topikgazda
-
törölt tag
Úgy tűnik egy restart megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Connect Box cseréjével, nullázódott a havi adatforgalmam is
-
Levi123
senior tag
válasz kabelmania27 #54913 üzenetére
Sajnos az sem segített, kikapcsoltam vártam kicsit majd bekapcsoltam.
Most néztem, rendben van a sebesség + válaszidő.(#54912) Gubek-Einste: igen ezt néztem a téma összefoglalóban.
Levi
-
Topikgazda
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Kicserélték a wifis modemem mert elromlott a régi, de ugyanolyan van helyette. Technicolor.
Van egy WD TV Live streaming médialejátszóm, rajta egy vinyóval és így NAS-ként is kellene működnie, ami eddig ment is.
Nem látom a gépről egyáltalán. Miért nem?
Fix IP is kellene neki, de azt sem tudom hol kell beállítani.Vagy 3 éve csináltam meg, azóta nem kellett hozzá nyúlnom, most meg nézek bambán...
-
kabelmania27
Topikgazda
-
ArthurShelby
addikt
válasz Gubek-Einste #54977 üzenetére
Köszi szépen!
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Topikgazda
válasz ArthurShelby #54975 üzenetére
Először is, át lett rendezve az egész lakás, és máshova került a tv (mostanában úgyse használjuk). Ilyenért ki lehet valahogy hívni a szerelőt? Ha fizetős kb mennyibe kerül? (az elosztót kéne áttenni másik helyre, ott ahol a hgw van).
Egyszeri munka/Plusz Előfizetői Hozzáférési Pont 3 556 FtEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok, elég komplex lesz a problémám.
Először is, át lett rendezve az egész lakás, és máshova került a tv (mostanában úgyse használjuk). Ilyenért ki lehet valahogy hívni a szerelőt? Ha fizetős kb mennyibe kerül? (az elosztót kéne áttenni másik helyre, ott ahol a hgw van).Másik. Trio L-ünk van, novemberben kötötték be. Az első hónap ingyen van, ezt nem adták még meg (nem így látszik a számlán). A bekötés időpontjával is vita van, mivel máskor volt a bekötés, és a munkalap lezárása (kb 1 hét van a 2 között).
Eddig 3 panaszom van. Az első, hogy a megbeszélt napon nem jöttek ki bekötni a szerelők (akinél kötöttem a szerződést helyből adott 3ezer ft jóváírást). Második panasz, hogy bekötés után nem volt zárva a munkalap (a számhordozás miatt), ezért nem volt csomag a hgw mögött, ezért újra indult (nem tudták megmondani miért nincs, és mikor fog lezáródni, a modem meg csak újraindulgatott magától). Miután lett csomag mögötte, kiderült, hogy az egyik f csatlakkozó laza (nem kompressziós csatlakózó) és ezért kellett kijönni a szerelőnek (utána jó lett). A második panasznak 21.-én járt le a 30napos határideje, semmilyen értesítést nem kaptam.
Bementem a upc-be 21-én, kiderült, hogy a 2. panaszt tudomásul vették (semmi más, semmi értesítés), az első ingyenes hónapot tényleg elfelejtették, a munkalap zárása miatt, hogy mikortól indul a számla vita van. Szóval konkrétan írtak a nevemben egy 3. panaszt (ingyenes hónap+bekötés időpontja) (egyébként egy kezdő upc-s ügyfélszolga volt, és egy nő segített neki, de már ment volna ki cigi szünetre, és kiderült, hogy bonyolult, így hagyta az egészet).
És akkor még az epack kedvezmény is ott van. Én nem tudom beállítani myupc-n az epack-ot, kiírja, hogy hívjam a 1221-et (alapból szerződéskötéskor be lett állítva az epack). Erre kijött egy 17ezer ft-os csekk (ahol a tört, és a teljes hónapban is levonják az epack kedvezményt, majd az egyéb tételeknél epack kedv terhelésnél vissza teszik). A 1221-en sem lett még átállítva az epack (pedig kértem).Ui: Békés boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
törölt tag
válasz vargalex #54972 üzenetére
Mondjuk a Cisco EPC3208-at is újra kellett indítani, ha releváns kábelmodem értékeket akartál látni, igaz csak főként akkor, de azt pár óra alatt elcseszte.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz headhunter #54965 üzenetére
Hihetetlen jól sikerülhetett ez a csoda HGW, ha a 11 napos uptime már nagy eredménynek számít...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
törölt tag
válasz norberto_th #54968 üzenetére
Köszi Neked is,
-
UnSkilleD
senior tag
válasz canniball #54969 üzenetére
igen ez nekem is nagyon bullshitnek tűnik és a papíron se írtak feltételeket, sajnos kidobtam a papírt
na majd megpróbálok egy másik ügyintézőt, de azért ez elég gáz
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
canniball
nagyúr
válasz UnSkilleD #54966 üzenetére
Nekem már réges rég átállították. Igaz van hűségem, de nem emlékszem hogy ez kitétel lett volna az erről szóló tájékoztatóban. Szerintem telefonálj még egyet, hátha egy másik ügyintézőt fogsz ki aki "normális" választ ad, vagy írj rájuk.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
válasz headhunter #54965 üzenetére
Nos nálam még nincs ennyi ideje üzem alatt az új, de eddig jól muzsikál:
UPC Fiber Power 240 - Uplay - Watch_Dogs 2 (26,47 GB) letöltés - Youtube
UPC Fiber Power 240 - Batman: Arkham Knight Premium Edition - Steam (50,1 GB) - Youtube
-
UnSkilleD
senior tag
most beszéltem 1221-el, 60as megszűnő csomag 120ra váltása miatt, és azt mondták hogy nem fogják automatikusan 120ra váltani, csak akkor ha változtatok a csomagon??? már nincs hűségem havi 5ezer valamennyi fizetek a nem létező 60as csomagra
ha jól emlékszem mások itt írták hogy náluk automatikusan váltottak 120ra a megszűnő 60as helyett, akkor most mi ez a bullshit amivel már megint meg akarnak etetni, elképesztő
ráadásul már nyáron bedobták a postaládába erről a 120ra váltásról a papírt
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
malisonX
aktív tag
Enyémnek az alján van egy kis kártyatartó, kihúzható kártyával. Azon meg rajta van a gyári wifi hálózat neve és jelszava. De ha csak a videózás alatt nem volt ez benne neked, akkor tök ugyanez külsőre. Adapterből viszont olyan jött hozzá, mint az első CB-dhez volt, csíkos A szoftververziója is ugyanaz, mint neked.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz malisonX #54949 üzenetére
Gondolom ott van némi hardveres változás. Lehet például már támogatja a legújabb WiFi szabványt. Kinézetre pont ilyen?
Ha már van ilyen, akkor nem bántam volna, ha azt kapom, mert akkor legalább a Flash-es szívásnak gyakorlati haszna is lehetett volna.
-
Brandynew
őstag
válasz Gubek-Einste #54956 üzenetére
Tehát az eredeti kérdésemre a válasz igen. Köszönöm.
-
Topikgazda
-
Brandynew
őstag
válasz Gubek-Einste #54954 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de nem teljesen értem, ezért kérdeztem itt rá.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
A UPC-s routerben vagy a 2,4 GHz-es WLAN-t engedélyezem, vagy az 5 GHz-eset, a kettő együtt nem megy.
Viszont az 5 GHz-esnél van egy olyan opció, hogy "802.11n szabványnak megfelelő üzemmód" --> Greenfield 802.n
Ez azt jelenti, hogy így az AC-s szabványt nem, de az N-es szabványt ismerő eszközök is fognak tudni csatlakozni a routerre? Köszönöm.
-
kezo0
addikt
válasz Gubek-Einste #54811 üzenetére
No, én most egy forgalommentes hajnali órán direkt áramtalanítottam egy rövid időre a Compalt, de miután újra feléledt (nem kapkodta el, tartott vagy 5 percig, míg bekapcsolás után teljesen magához tért), továbbra is a CH7465LG-NCIP-4.50.18.20-NOSH firmware maradt rajta...
Ezek az utolsó bejegyzések a logban:
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
törölt tag
Ma amikor vártam a szerelőt, beszélgettem a szembe szomszéddal, Telekomról vált UPC-re, várja, hogy bekössék, és teljes váltás lesz, eddig minden a Telekomtól volt, most minden a UPC-től lesz.
-
törölt tag
válasz vargalex #54945 üzenetére
Eddig is utáltam a Flash-t, de konkrétan csak kényelmetlenséget okozott (mindig frissítgetni) most viszont jól megszívatott...
Enyhítő körülmény, hogy:
1. Az összes sebességmérő oldal amiket rendszeresen használok Flash-t használ
2. A UPC saját sebességmérő oldala is
3. A UPC telefonos hibabejelentő rendszerese sem jelezte, hogy ilyen jellegű probléma van
4. Csak a Google Chrome és az Edge böngészőkben használok Flash-t, így tehát mindig a legfrissebb van fent, amit ezekbe építenek be
5. A két technikus közül egyik sem hozott magával laptopot, hogy vezetékesen a Connect Box-ra rácsatlakozzon
6. A régebbi gépemet sajnos eladtam, így nekem is meg volt a limitem.
7. Nem szórakozásból cseréltettem, ez egy olyan hiba amire egyszerűen nem számítottam. -
vargalex
félisten
válasz kabelmania27 #54943 üzenetére
Szerintem a régivel sem volt gond. Csak az új flash verzió viccelődött. Ugyanis flash-el a kollégának az új modem sem volt jó.
Ha mérni akarok, ezért teszem azt speedtest-cli-vel.[ Szerkesztve ]
Alex
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #54943 üzenetére
-
törölt tag
-
Clever0
senior tag
válasz #41133696 #54937 üzenetére
Nekem nagyon fals eredményt ad ez az oldal. 120/10 helyett 89/0.16-ot. Ez az oldal is html5-öt használ: beta.speedtest.net
-
tomp
félisten
válasz #41133696 #54939 üzenetére
Táblágéppel nem csatlakoznak fizikailag. Távolról kérik le az infókat. A modemtől és a Node-tól is lekérik az infókat. Node-nál milyen frekiket ad a modem felé milyen értékekkel.
Attól mert kevés az ügyfél még lehet gond a Node-al. Fagyogat emiatt néha kihagy feléd, helyi külső/belső zavar. Vagy Node hardver(kártya) hiba.Van a technikusoknak teszt laptop modemmel. Azzal rácsatlakozhatnak a hálózatra épületen kívül is.
-
tomp
félisten
válasz #41133696 #54935 üzenetére
Node hiba kizárás? Kimentek a helyszínre teszt géppel és rácsatlakoztak?
A házba bejövő kábelre ráraktak egy teszt modemet és ott is mértek?
Nálam a hibánál megnézték táblagéppel a Node hálózati állapotát és ott teljesen okés volt minden. De mondták, hogy azért megnézik majd. Egyik este elkezdett sűrűn anyázni a modem a cmts-re, újraindult és azóta is stabilan hozza a 258Mbps-et. :-)
Lehet csak szimplán resetelni kellett nekik. -
Topikgazda
-
törölt tag
válasz vargalex #54932 üzenetére
No amit újabban csináltam. TV és Gép lan kábelének felcserélése - megcseréltem az Archer C5-ön is, de mindegy, mert ha a LAN kábel rossz akkor közvetlenül a CB-n is azért lett volna rossz, és mert a C5 a közvetlen összeköttetéssel ki is lett iktatva addig, tehát a porthiba is kizárva.
Amikor a CB-re kötöttük rá APC ProtectNet 10/100/1000 Base-T Ethernet PNET 1GB önálló tranziens elleni védelem ez is ki lett iktatva.
Aztán a fentebbi védelmet visszahelyeztem, és a még Cisco EPC3208-tól örökölt LAN kábelt cseréltem le egy újra, ami a T egyik HGW-je után maradt. Ez annyira nem volt jó ötlet, mert sárgának sárga, de nincs rajta felírat, viszont garantáltan 100 Mbps-os ugyanis ahol 189 Mbps-ot mértem, ott most 94 volt
Mindjárt csinálok majd egy videót az FNS-ről Downthemall segítségével
-
Lac-coo
őstag
-
veterán
rendes küzdelem volt az új csomagnál, hogy ne küldjenek új modemet. de ingyen van, és wifis. de nekem jó a cisco. deee ingyen és wifi és. oké, a ciscoval is megy a 240? hát igen, de a wifi... nembajnemkell.
majd megjött a csomag, benne egy modemmel felhívtam őket, hogy nem kell, hogy adjam vissza? hát posta vagy ügyfélszolgálat, de nem kerül pénzbe, meg a wifi... hrrr.
hanyas vagy, te disznó?
-
törölt tag
Gondolom több időt takarított meg, mert CB cserénél MAC cím is változik, adminisztratív meló, de a kedvencem, hogy az előző szolgáltatóm alvállalkozóinak is (Invitel), meg ennek is a padlásra mászkálás volt az első. Persze feleslegesen ment fel...
Azt sem bánnám, ha egy Cisco-t hozna De egyébként is CB-t fog szerintem. Mert telefonba annyit mondott, hogy jó, kicserélem, de azt nem, hogy mire, de én evidensnek veszem, hogy CB-re, mert 120 felett egyébként is az jár.
Meg ezeket a véletlenszerű eredményeket sem értem.
UPC oldaláról jön lefele 190-nel, de feltöltési diagram nincs.
Szelessavon 130-cal, feltöltési nincs.
Innen megm indig 50 alatt mérek 1 hete szinte, De tegnap volt 248-is, csak a végére állt be 37 Mbps-ra[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz TeeJay #54918 üzenetére
ehhez nem értesz.. itt mindenki atomtitkokat tárol a gépén, és ha a szolgáltatói eszközt használja amúgyis egy lúzer. Írd be hogy modem, egyből 3 ember fogja benyögni hogy hgw, miközben mindenki tudja miről van szó. Ha problémád van, akkor húzd meg a csatlakozókat és mérj jelszintet.. bár az utóbbi időben láttam felbukkanni ccleaneres tanácsot is csak úgy röviden. Mehet az összefoglalóba
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
TeeJay
félisten
igen van az utcában DIGI csak nem azon a házszámon ahol lakik ismerősöm
már beszéltünk velük és a digi weblapon sincs ott a házszám
marad a UPC és Trio M csomagot kért aztán 7. hónaptól +2ezerért lesz neki 240/20 továbbra is
20megabit már elég lesz melóhoz
meg a connect box is jobbnak tűnik mint az Ubee és TC gagyi HGW-kMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nrb263
tag
Sziasztok jelenleg van egy TV Max Plus csomagom viszont carddal, megérné lecserélni Horizon HD boxra? Akinek van írna pár sort mik a tapasztalatok? Plusz nekem még a régi TC7200as routerem van, van most valami új fehér tornyos cucc az mit tud?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Levi123
senior tag
Feltöltési sebesség megszünt létezni, + a ping is leromlott (120/10-es net).
[ Szerkesztve ]
Levi
-
Levi123
senior tag
Szerintetek mi lehet a baj, hogy internetezés közben néha a weblap frissítésekor a "weboldal nem elérhető" üzenet jön, majd 2-3x frissítés gomb és jó lesz betölt minden.
TC modem van bridge módban, + asus n56u router, aminek a fenti jelenség után a rendszer naplójában " WAN Connection: WAN was restored." van. illetve a legutolsó esetnél gyorsan beléptem a router menüjébe és a hálózati térképnél az internet állapota: "leválasztva" volt, majd pár másodperc után "csatlakoztatva" lett a státusz.jelszintek szerintem jók a témaösszefoglaló alapján (köszönet érte):
Felfelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Adó száma Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 7 Zárolva 46600000 64QAM 5120000 ATDMA 39.8
2 5 Zárolva 33200000 64QAM 5120000 ATDMA 39.3
3 6 Zárolva 40000000 64QAM 5120000 ATDMA 39.8
4 8 Zárolva 53200000 64QAM 5120000 ATDMA 40.8Lefelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Vevő száma Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Jel-zaj arány Teljesítmény
1 8 Zárolva 410000000 256QAM 6952000 40.0 4.1
2 9 Zárolva 418000000 256QAM 6952000 39.9 3.6
3 10 Zárolva 426000000 256QAM 6952000 39.7 3.4
4 11 Zárolva 434000000 256QAM 6952000 39.4 3.1
5 12 Zárolva 442000000 256QAM 6952000 39.9 3.0
6 13 Zárolva 450000000 256QAM 6952000 39.9 3.0
7 14 Zárolva 458000000 256QAM 6952000 39.9 3.3
8 15 Zárolva 466000000 256QAM 6952000 40.4 3.7Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Levi
-
TeeJay
félisten
Közben rájöttem 120 megabit és felette connect boxot adnak már szóval király
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Ma voltak a UPC-től hibát elhárítani. Holnap jönnek megint. Amit eddig sikerült kizárnunk ügyfélszolgálattal és technikussal:
- Fejállomás hiba
- Router hiba- a CB nálam modemmódban van és egy Archer C5 csatlakozik rá, C5-ről átálltam addig CB router módra.
- Alapból vezetékesen csatlakozom, de most megtettem WiFi-n keresztül is, tehát ez a vonal is tiszta
- Jelszintek alapján mennie kellene
- Ma a szerelő beszerelt egy csillapítót (hármast)
- Signal 4645F. tip villámvédő is szokott előtte lenni, de azt is kivettem.Arra jutottunk, hogy valószínűleg a CB feküdt meg, így azt fogják cserélni.
Kb egy hete kezdett el rendetlenkedni, szeptemberben kötötték be, addig teljesen rendben volt.
Tegnapi + ma reggeli történet, jelszintekkel sebességgekkel.
-
Lac-coo
őstag
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Max azt tudod megnézni, hogy az F csatlakozók nem lazultak-e ki, milyen osztóval van elosztva a koax és véletlen nem maradt-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító+ a modem értékek rendben vannak-e.
Ha nem javul akkor újra jelezheted a hibát.
TeeJay: Compal modemet adnak új előfizetésnél, nagyvárosban általában 15ds és 5-6us freki van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hi. Szuksegem lenne nemi segitsegre. Van egy media kartyam a tvbe. Idonkent belaggol, megtorik- bekockasodik a kep par masodpercre. Foleg a HD musoroknal jelentezik ez a jelenseg. UPC tol voltak kint es megallapitottak hogy nem nalam van a hiba. Azt mondta a faszi kint kell a villanyoszlopon majd a kollegainak valamit ugykodni hogy a jel normalisan jojjon be hozzam. Ez volt durvan 2 hete es valban sokkal jobb a helyzet de meg mindig csinalja idonkent ezt a jeleseget. Csinaltam mar automatikus ujra hangolast is tobbszor de sajna nem oldodik meg a problema. Mi a velemenyetek telefonaljak be megint hogy meg mindig suxx vagy tudok valamit en is tenni az ugy erdekeben az ujrahangolason kivul?
3njoy the Lif3
-
TeeJay
félisten
hónapok óta nem követtem a UPC híreket
lenne egy kérdésem
BP 16. kerület HÉV melletti utca UPC elérhető
ha 240/20-as csomagot rendel ismerősöm TC/Ubee vagy Connect Box-ot fog kapni vajon?
500-as csomagra tudom hogy a jobb eszköz jön de érdekelne hogy a 240-es is megkapja vagy sem?
Trio M csomagot szeretne rendelni amiben alapból 120/10 van de fél évig most 240/20lesz utána meg 2ezret fizet pluszban hogy maradjon is a 240-es netigazából a feltöltés miatt van rá szükség a 20megabit kell netes munkához
gondolom a TC/Ubee és a Connect Box közt azért van minőségi különbség utóbbi javára
meg utóbbi 16/4-es ED3.0 modem nem 8/4-esMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest