Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
Levi
-
MODERÁTOR
Pest megye északi részen, ex-Rubicom területen minden rendben van.
-
törölt tag
Debrecenben dél óta se net se semmi, valami központi hiba miatt..👍🏻
-
MODERÁTOR
-
kpal
nagyúr
Az mitől van, tegnap este éjfélkörül elszállt a net a gépen ,de telóm Wifi-n ment hibátlanul ?
( Este már nem akartam vele foglalkozni, mert amúgy is fáradt voltam ,kilőttem a gépet aztán alvás lett,de reggelre jó lett. )[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
Sziasztok!
A délelőtt folyamán beüzemeltek egy Mercury CH7465LG típusú kábelmodemet.
Viszont azóta akadozik az internet böngészéskor. Meg, megakad, eldobja az oldalt, ráfrissítéskor meg betölti.
Az mitől lehet hogy két ip címre is behozza a modem login oldalát?
Ez a két ip a 192.168.100.1 és a 192.168.0.1 -
MODERÁTOR
válasz AndrewTdi #44991 üzenetére
Hááát, régebben az áruház alsó szintjén biztosan volt, de nem jártam ott vagy 15 éve, esetleg a Polg Hiv. mögött az Árkád üzletházban is volt olyan üzlet ahol árultak parabolákat, TV-ket, stb..., sőt azzal szemben a Gábor Áron út másik felén is, vagy a Kossuth utcában is lehet. De ha minden kötél szakad, akkor Veresegyházon tuti van, fő út, Elektro Center. Nem hiszem, hogy ne lehetne kapni egy splittert Gödöllőn...
Lehet rendelni is, csak többe fog kerülni a posta, mint maga az osztó.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
okés, figyelni fogom. (most már csak Gödöllő és környékén kéne találnom valami boltot ahol van ilyen. vagy megrendelem amit alant a kolléga linkelt)
-
MODERÁTOR
-
AndrewTdi
addikt
válasz kabelmania27 #44988 üzenetére
rendben, köszönöm
-
AndrewTdi
addikt
válasz kabelmania27 #44986 üzenetére
áhhhá.
tehát melyiket milyenre?tehát milyenre kellene cserélnem pontosan az Y-t?[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz AndrewTdi #44985 üzenetére
Köszi képeket, 8dB csillapítás nyáron lehet sok lesz (légkábeles övezetben hármat emelkedhet az adási 50-esnél már lehet akadás lesz) ezért a nyolcas tapot érdemes lenne kettes splitterre (3,5dB csillapítás) cserélni hogy nyáron is alacsony legyen az adási.
Splitterrel 40-45körül lesz az adási így nagyobb lesz a tűréshatár ami nyáron jól fog jönni.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz kabelmania27 #44984 üzenetére
-
Topikgazda
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ma megint jött a UPC-s kolléga mókolni valamit a padláson. azt mondta központilag küldték ki, mert lehetnének jobbak az értékek is. Valamit cisnált, azt mondta 3-4 decibellel jobb lett pl a net jelerőssége is meg mittomén.
Ezek mennyire számítanak elfogadható értéknek?
tény, hogy még mindig 4 felé van osztva a kábeltévé, pedig csak kettőn nézzük, de hamarosan használatban lesz mind a 4 port.
-
jety91
őstag
válasz Intruder2k5 #44980 üzenetére
Félrebeszélünk eléggé egymás mellett... Nem állítom hogy nem mutatja, én azt mondom hogy amennyire akadozik a nemzetközi internet nálam és az ismerőseimnél, azt az a kismértékű esés nem reprezentálja megfelelő mértékben.
De egy a lényeg, még mindig nem megy megfelelően. Tippre egyébként nem MO-n lesz a hiba, ez inkább (megint) nemzetközi csomagvesztéses buli lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jety91
őstag
válasz Intruder2k5 #44978 üzenetére
A nálam és a többi upc-s haveromnál jelentkező lassulást nem mutatja olyan mértékben amit mi tapasztalunk ~3s-et tud nálam a spotify lejátszani pufferelés nélkül... eléggé gyötrelmes a helyzet fél11 óta. De érdekes hogy csak a nemzetközi szervereknél jelentkezik ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jety91
őstag
válasz Intruder2k5 #44976 üzenetére
a bix grafikon a lassulást nem mutatja. nálam az összes nemzetközi forgalom akadozik: Spotify,LoL,FB, stb... 1-2 percre jó utána megint 5re elérhetetlen mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jety91
őstag
válasz Intruder2k5 #44974 üzenetére
Valami nagy gebasz lesz, mert a fél nemzetközi vonal amit használok le van halva...
-
MODERÁTOR
-
wjbhbdux
veterán
jó szerón van az ÁSZF ..
/s
-
4Grider
nagyúr
válasz bozsozso #44968 üzenetére
2017-re meg kell szüntetni a szolgáltatói kék számokat pont azért, mert a többség fejében az van, hogy ezek ingyenesen hívható számok (miközben csak szolgáltatón belül azok). 2018-ra pedig az összes kék számot eltüntetik, mert valahol pofátlanság az, hogy ezek hívása egy csomó csomagban drágább, mint standard vezetékes számot hívni, miközben olyan vezetékes számot hívsz, ahol a hívott is fizet a hívásért.
-
bozsozso
őstag
válasz Intruder2k5 #44967 üzenetére
Akkor bocs rosszul tudtam, de mintha valahol olvastam volna és mintha ezt törvény írná elő. Ez nem csak rájuk vonatkozik hanem minden szolgáltatóra. Emlékeim szerint még én is hívtam mobilról(nem upc) és nem volt számlázva. De akkor lehet rosszul emlékszem.
-
MODERÁTOR
válasz bozsozso #44966 üzenetére
UPC hálózatból ingyenes, más itthoni hálózatokból pedig kék számként működik, tehát helyi tarifával hívható.
Viszont ha megrendeléssel kapcsolatban érdeklődik valaki, akkor lehet kérni visszahívást a weboldalukon, csak ennek most nem találom a linkjét hirtelen.
szerk. Megvan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Meg kell próbálni. Meg akartam szabadulni a upc-től, és digit köttetni, uez volt a helyzet. 2 hnap telefonálás és emailezés (emiatt húzódott ennyi ideig) után bekötötték, tegnap le is mondtam a upc-t
A lemondás egyébként rendkívül vicces volt: a srác próbált meggyőzni, h olcsóbban többet adnak, mint a digi. Szépen türelmesen ráhagytam, és lemondtam.
Ráadásul szte jobbak a percdíjak náluk... Naja, a mobilhívás 65Ft/perc, a diginél meg 6Ami viszont átverésgyanús, mert 2lem, h aug óta ilyen sokat változott volna a törvény, h aug-ban még 8 napom volt meggondolni magam a lemondás után, most meg ugyan 14 nap, de csak ha nem adom le a kütyüt, viszont ha nem adom le, akkor ketyeg tovább az előfizetés.
Viszont akik itt érdeklődtek, azoknak felírtam, miket ajánlott: (Najó, a cetlit nem találom, de kb ez volt, 2 év: )
1890 - net 30 + tel
kb 3-4000 - net 120 + tel
3690 - net 30 + tel + tv 58(Namost, a digi 3200 a net 100 + tel, hűségidő nélkül Ezzel max az első ajánlat versenyezhetett volna, HA nem 2 év, és nem azok a percdíjak, amik...)
[ Szerkesztve ]
-
Miros
csendes tag
Sziasztok. Most vettem egy telket, egy kis zsakutcaban. A UPC keresobe beritam a cimet, de ott csak a paros oldalra mutatja hogy van szolgaltatas (2-4), de az 1-3-ra nem (En 1 vagyok). Ilyenkor lehet kerni hogy kossek at felenk is, es akkor csatlakoznek en is? Koszi
-
PonPon
senior tag
megpróbálom, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
Már tavaly feszegettem hogy szerintem előbb-utóbb kivezetik a 30mbites csomagot, mert szinte minden más országban ahol van upc 3 vagy 4 csomag van max, de sajnos biztosat nem lehet mondani, meghát országonként is változhat a stratégia, bár általában azért nagyjából hasonló.
-
MODERÁTOR
-
Vangelis
félisten
Üdv skacok! Nálunk valamiért nincs net. máshol is van Ilyen gubanc? Borsod.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kpal
nagyúr
válasz Intruder2k5 #44946 üzenetére
5 év sok idő hogy így maradnának a kisebb sebességüknek , jó volna 2 évente legalább tolnának rajta.
(Ja és visszatérve a múltkori kérdéseimre , működik szuperül minden, box stb... )#44947) mlinus: 500nal nem igazán van szükség emelésre ,de nekem 30as van , ott el kellhet pár éven belül kisebb emelés.
-
MODERÁTOR
-
kpal
nagyúr
Szolgáltató kb milyen időközönként emeli a net sebességet ?
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44941 üzenetére
Ezt csak arra írtam,hogy ahogy a szolgáltatás jellegéből adódóan a mobilcég is 0 mb-et garantál,úgy némiképp hasonlóan a kábeles szolgáltató is csak 98%rendelkezésre állást adhat,hiszen se az áramszolgáltatásra se a műholdakra,nemzetközi internet és tv-s infrastruktúrára semmilyen befolyása nincs,tehát harmadik fél hibájából nem óhajt senki többszázmilliós kötbéreket fizetgetni.
Ezt tudomásul kell venni és akinek ez az üzletpolitika nem tűnik korrektnek,az még mindig behúzathat egy bérelt optikai szálat..[ Szerkesztve ]
-
240-es előfitezésem van. Az elmúlt 6 hónap statisztikája:
Szerintem nem rossz.
radio100jozs
Azért azt is tedd mellé, hogy ennyiért már minden irányban korlátlan a beszélgetés, és SMS is. Nagyon nem jártam utána, de a szintén korlátlan voda red 15k-ért is "csak" 4GB-ot ad, a telenor mytariff xxl 18k-ért 2GB-ot, a Telekom korlátlan next m-je 11k-ért 500MB-ot(!) ad havonta.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
válasz Zitronensaft #44940 üzenetére
Tudom, én már kértem - és kaptam is - erre hivatkozva UPC-től kötbért. Bár jól elrejtették ezt a célértéket, mert nem találtam meg az ÁSZF-ben, hanem az ügyfélszolgálattól kérdeztem meg írásban, amikor az ELMŰ oszlopcsere alkalmával összetörte az optikát, és két hétig csak elvétve volt net és telefon, analóg tv ment, dtv-m akkor még nem volt.
http://itcafe.hu/tema/rubicom_internet_es_kabel_tv/hsz_4644-4644.html
http://itcafe.hu/tema/rubicom_internet_es_kabel_tv/hsz_4626-4626.html
stb...Akkor arra a két hétre visszakaptam másfél havi előfizetési díjat. Kikerestem gyorsan a levelet...
[ Szerkesztve ]
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44939 üzenetére
Egyébként kábeken is létezik ilyenfajta önvédelem a szolgátatók részéről. Nem biztos hogy pontosan fogalmazok,meg a számokat is csak a példa kedvéért írom. Van egy rendelkezésre állási százalék,ami soha nem 100. Ha mondjuk 99,akkor egy gyors számolással arra juthatunk,hogy egy évben kb 3és fél napig teljesen jogosan nincs se tv,se net,se semmi. Ami nem tűnik soknak,de ha mondjuk úgy áll össze hogy esténként 4 óra,18 napon keresztül,az bosszantó lenne...
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #44928 üzenetére
OK, lehet akkor ez nincs így megfogalmazva, tényleg nem volt még nyomós okom ennek utána kutakodni, de az már ebben is ott szerepel, hogy "A szolgáltatót érintő hatósági eljárásban a szolgáltatót terheli annak bizonyítása, hogy az előfizetői hozzáférési pont alkalmas a kínált sávszélesség elérésére." Na már most, ha a hozzáférési pont alkalmas a kínált sávszélesség nyújtására, és az mégsem teljesül, akkor azt szinte bizonyosan valami olyan műszaki hiba okozza, amit el lehet hárítani.
A szomszédos Telekom topikban dchard a nagy ismerője ennek a témának, Ő ezt írta erről korábban.
Shinnokina, a mobilnet és a WiFi egy más téma.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Zitronensaft #44937 üzenetére
6 perccel megelőztél.
A mobilnetre azért 0/0 a garantált, mert nem fix helyen vagy, és van ahol nincs térerő.
Viszont kábeles szolgáltatás esetén fix helyen van, tehát ott kisebb az instabilitás esélye.
Ja és még vmi:
Ha kábelen megvan, akkor a szolgáltatónak a továbbiakban mi a dolga? A Wi-Fi is olyan mint a mobilnet, hogy nem lehet rá garit vállalni... Ha kábelen okés, akkor megvan amiért fizetsz. Pont.
Ezért kell saját routert használni, mert annak a teljesítménye meg tudása legtöbbször mint amit ad a szolgáltató, tehát azzal jobb lesz a felhasználói élmény.üdv, adika4444
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Jamboo529 #44936 üzenetére
Uram atyám... azért mielőtt bedobálnátok kockakővel a mobilszolgáltatók üvegportálját,nem kéne elgondolkozni kicsit? Ki az a hülye,aki egy rádióhullám terjedésére garanciát vállal?? Ha nem 0 lenne a garantált sebesség,elárasztanák őket a hibabejelentések,hogy a Rám-szakadékban,meg a papa borospincéjében akadozik a kisgrofo a mobilneten...
-
Jamboo529
senior tag
válasz Shinnokina #44933 üzenetére
Másképp mondva, azok akik olyan szolgáltatónál fizetnek elő, ahol a garantált sebesség 0, ott végül is az előfizetők a semmiért fizetnek egy csomó pénzt.
Akkor ilyen alapon jövő héten én is indítok egy netszolgáltatást 0 garantált sebességgel! Lehet nálam is előfizetni a semmire. Garantáltan nem fogtok kapni semmit.
-
Gyurka6
őstag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Shinnokina #44933 üzenetére
Igen, ezt hivatkoztam itt.
-
Shinnokina
tag
válasz BomiBoogie #44932 üzenetére
jogszabály csak annyit ír elő, hogy fel kell tüntetnie a szolgáltatónak a garantált minimum sebességet. Hogy ez mennyi, az nincs meghatározva. Lásd fentebb, némely szolgáltatónál az van kiírva, hogy nulla agarantált sebesség. Vagyis mossák kezeiket.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz mlinus #44931 üzenetére
Ez jó hír, de attól még csak a jogszabály, ami kötelezi őket, a saját vállalásuk inkább csak szépen mutat marketing szempontjából.
Kíváncsi lennék azért, mit válaszolnak, ha azt mondom mondjuk, hogy "csak" 300-as a sebesség, mondjuk 3, különböző alkalomkor.
Mindent meg lehet magyarázni mindenkor a hálózati ingadozással.
-
mlinus
őstag
a upc best effort alapon szolgáltat, az hogy a jogszabály mit ír nem tükrözi a valóságot igazából. Ha huzamosabb ideig mondjuk 200mbittel megy az 500-as csomag, akkor tuti felveszik hibára.
Persze ha mondjuk ünnepnapon csúcsidőben esik le a sebesség akkor nem, mert az ilyen kirívó esetben előforduló terhelés miatt nem fognak hálózatot bővíteni.
nekem megjelenés óta(2014 dec) van 500-as csomagom. 2015 februrár eleje óta nincs semmi panaszom, 350-nél alancsonyabb speedtestet nem mértem soha, és hasraütésszerűen azt mondanám hogy 95%-ban 450 mbit fölött van a sebesség.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Shinnokina #44929 üzenetére
Igen, én használok Telenor 4G netet, és ott valóban 0, azaz nulla a garantált.
Ez mondjuk megintcsak egy okos húzás a szolgáltató részéről, meg is adom a garantáltat, meg tkp. nem garantálok semmit.[ Szerkesztve ]
-
Shinnokina
tag
válasz Intruder2k5 #44927 üzenetére
Mondjuk a jogszabály nem biztos hogy előír ilyesmit... lásd pl itt írtakat. Azt mondja, a garantált sebességet lehet számon kérni csak, vagyis ha az alatt szolgáltat huzamosabb ideig, akkor kötbért kell fizetnie a szolgáltatónak. Ha megnézed pl. a telekom vagy a Telenor garantált le/és feltöltési sebességeit, az van odaírva, hogy 0 azaz NULLA. Vagyis nem hajlandóak tartani a hátukat, ha nem megy a mobilnet. Lehet, hogy a vezetékesnél ez másképp működik, nem tudom, de szerintem minden szolgáltató bebiztosítja magát jogilag, hogy ne legyen támadható, ha nem akkora a sebesség, ami a csomagban szerepel. Nekem ha lassú a net mindig azzal jönnek, hogy kábelen megvan a max sebesség is (és valóban), és a wifi interferencia miatt lassú a netem. Használjak kábelt, mondják. Nagyon praktikus, persze
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #44927 üzenetére
Az alábbi jogszabályt találtam, ez ugyanakkor sehol nem utal arra, hogy a garantált sebességnél gyorsabb szolgáltatásra egyáltalán csak törekednie kell, illetve, hogy azt csak bizonyos ideig szolgáltathatja.
Ugyanakkor ez furcsa, hiszem akkor ilyen alapon a hirdetés nem garantált sebességre vonatkozó része akármilyen blöff is lehetne...
13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet - az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének az előfizetők és felhasználók védelmével összefüggő követelményeiről, valamint a díjazás hitelességéről
2. § (1) E rendelet alkalmazásában:
6. garantált sebesség: az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt és az előfizetői szerződésben rögzített, az elektronikus hírközlési szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség;7. §
(2) Internet hozzáférési szolgáltatás esetén a szolgáltató az egyes díjcsomagokba foglalt szolgáltatások vonatkozásában köteles meghatározni a kínált sávszélességre és az ehhez tartozó garantált le- és feltöltési sebességre vonatkozó egyedi szolgáltatásminőségi követelmény célértékeit, Mbit/s-ban megadva (két tizedes jegy pontossággal). A szolgáltatót érintő hatósági eljárásban a szolgáltatót terheli annak bizonyítása, hogy az előfizetői hozzáférési pont alkalmas a kínált sávszélesség elérésére.
(3) A garantált le- és feltöltési sebességet a kínált sávszélesség mellett, e rendelet szerinti megnevezés alkalmazásával fel kell tüntetni minden, az adott szolgáltatásra vonatkozó kereskedelmi kommunikációban, valamint a szolgáltató internetes honlapján.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #44925 üzenetére
Sziasztok!
Ez igaz, de egyrészt UPC-re egyáltalán nem jellemző, hogy csak a garantáltat szolgáltatná, már korábban is került be ide sok-sok 500Mbps speedtest, és nagyrészt megvan a sebesség. Másrészt - bár mivel eddig nem érintett, nem is jártam utána a pontos helyzetnek-, amennyire tudom, az jogszabály szerint sem egy állapot, hogy a szolgáltató a garantált sebességen szolgáltat tartósan, neki is mindig törekednie kell a szerződés szerinti sebesség biztosítására, a garantált sebesség csak bizonyos meghatározott esetekben elfogadható, és akkor sem végleges állapotként. Ha ennek nem tesznek eleget, akkor ez fogyasztóvédelmi kérdés.
----->
orichalcos, természetesen le tudod mondani, akár a 1221-en, akár az alábbi linken.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
60/10-es netet kötettem, 3 hónapig +60Mbit sebességet kaptam ingyen. Ez most járt le, ki is küldték a számlárt, amiben a plusz 60MBitért már fizetnem kell. Ez utóbbi le tudom mondani? Nekem a sima 60 is elég lenne.
Live-Die-Respawn
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #44922 üzenetére
Na meg vicc ez a Freedom MAX, ennyi pénzért normális 4G LTE-s sebességű korlátlan mobilnetet kapok a mobilszolgáltatóknál.
-
fant0mi
őstag
-
kpal
nagyúr
Az majd 3-4 év múlva érbe , van pár gyerekbetegsége... panel élettartama még túl rövid . Jelenleg max képnézegetésre jó , mert a mozgásmegjelenítése is gyengus.
Ma lett beüzemelve minden és nézelődtem a Wifi beállításokba ,igaz minden gyári értéken van . De az normális ,hogy csak 2.4GHz van bekapcsolva és 5GHz tiltva van Jár ez valami hátránnyal ?
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz Járókeret #44915 üzenetére
Szia,
messze nincs azért 555 csatorna, hiszen vannak a sorszámozásban jókora lyukak is kihagyva, hogy oda az adott tematikáknak megfelelő új csatornákat is betehessenek később (más kérdés, hogy számottevő bővítés elég rég nem volt...).
A boxon mindig ott lesz az összes csatorna, tehát azok is, amelyekre nem fizetsz elő – azoknál egy erre a tényre figyelmeztető szöveget láthatsz a csatorna műsora helyett.
Ezért ajánlott az általad nézni kívánt csatornákat kedvencként megjelölni, így van lehetőség csak ezek között szörfölni, ill. az EPG-ben is csak a kedvenceid műsorát megjeleníteni, amikor a Guide gombot megnyomod. De a sorrendjük (és a sorszámuk) a kedvenceken belül is mindig az lesz, ahogy azt a UPC előre elrendelte, szóval sosem tudod pl. az RTL Klubot az M1 elé tenni. Ha ilyen úri huncutságokra vágysz, akkor használj inkább mediacardot (már ha alkalmas ennek fogadására a tévéd), mert a legtöbb tévé több lehetőséget nyújt a csatornák rendezésére, mint a box. De vigyázat, ez sem igaz az összes tévére, ha UPC-s kártyával használod!Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Járókeret
senior tag
válasz Intruder2k5 #44916 üzenetére
na hát remélem igazad van mert így ez a "guide" gomb hasznavehetetlen köszi a segítséget
-
MODERÁTOR
válasz Járókeret #44915 üzenetére
Szia!
Ha jól rémlik kell neki 1-2 nap amíg ez rendeződik, majd el fognak tűnni azok a csatornák amikre nincs előfizetésed. Sorrendet változtatni viszont nem lehet sajnos. Esetleg a kedvenceket lehet használni, bár én nem használom ezt a funkciót, de ezt szokták javasolni alternatív megoldásként, tehát gondolom az rendezhető.
[ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
sziasztok
mai nap megkaptam a media box-ot. az a gondom,hogy a listába az összes 555 csatorna benne van. nem lehet eltüntetni azokat, amik a csomagban nem szerepelnek? össze vissza vannak az elérhető csatornák, ráadásul módosítani se lehet őket.
előre is köszi. -
blakey
titán
Nálam működik, nem kockásodik, csak a MyPrime-ra azt írja, hogy frissítsem az előfizetésem ill. előfizetés szükséges, ezt csinálja iOS-szen, Androidon és a webes felületen is. Boxon meg simán megy, előfizetésem tartalmazza a MyPrime-ot, mindenhol látható, hogy van, de a boxon kívül sehol nem tudom nézni, szombaton még a webes felületen működött.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Horizon Go alatt nem megy a MyPrime, csak box-on tudnám nézni, de az nem pálya, eddig működött. Űfsz-t felhívtam, sajnos ez ilyen, ezt a választ kaptam, most nem értem mi van. Most ez a része van elb…szva?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Ami tudja az n-es wifit azon is megy az 5Ghz vagy azzal úgy nem fog menni?
-
törölt tag
Technicolor 🙏🏻😁
-
radio100jozs
őstag
A UPC Mobil nem működik csak 2G-3G hálózaton a Vodánál, mivel a Voda nem engedi még fel a 4G-re az UPC előfizetőket (valszeg megállapodás okán). A Tesco Mobilos előfizetők sem mennek 4G-n a Vodánál. Előbb vagy utóbb biztos fog változni a helyzet, mert novembertől engedi fel a Voda valamennyi előfizetőjét a 4G-re, és így ez majd megnyílik az UPC, és a Tesco-s előfizetők irányába is valamikor. Maga a 4G hálózat ahogy ígérték tavaszra, hogy országos lesz a Vodánál már nagyon flottul készen van, és tényleg jó a lefedettsége.
-
törölt tag
ui: 2,4Ghz-en: 85Mbps
5Ghz-n: 110Mbps, vagy még a 120 is meglenne, ha olyan szerverre csatlakoznék.
Nem is tudtam hogy ilyen bika a upc modem wi-fi része. 😄 -
törölt tag
Lehet olyat a modem wi-fi beállításainál, hogy 2,4 és 5Ghz-n is menjen, vagy csak egy működhet egyszerre?!
-
blakey
titán
Ha CI+-os a tv akkor lehet kártyát kérni és akkor a box nem kell. Tehát egyáltalán nem kötelező boxot használni.
-
pjtr
aktív tag
válasz blakey #44895 üzenetére
Sikerült, ha nem pipálom be az automatikus hangolásnál a számozást, akkor utána engedi rendezni a csatornákat. Igaz itt még mindig nem tudom törölni a kódolt csatornákat, csak léptetésnél átugorja az általam megjelölt csatornákat (gondolom ez tv-m hülyesége)
Nem tudom milyen technikai feltétele lenne annak, hogy minden csatornát beadjon BOX-kártya nélkül, de tök jó lenne mint a Diginél van. (tudom ott csak egy tv csomag van) Kellene a túrónak a box.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- 2db tökéletesen funkcionáló Kingston A400 120GB (100/33 25TB és 100/86 3TB) egyben eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest