Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz adika4444 #38592 üzenetére
Akkor félreérthetően írtam. Nem a UPC korlátozott, hanem én a torrentet.
A torrenten állítottam be, hogy max 1M-val töltsön felfele. Nem gondoltam volna, hogy ez havi szinten ilyen sok lesz. Most visszavettem 500k-ra.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Topikgazda
válasz adika4444 #38592 üzenetére
Vicces kedvében cigam és ezért írtam amit.
Az 1 MB/s korlátozást ő maga állította be, én is annyit használtam amikor 10 Mbps volt a feltöltésem, így van másnak is feltöltési sebessége, nem eszi meg az egészet a torrent.
Én nem tudok semmilyen korlátozásról, senki nem írtam, hogy alkalmaznák az elvi lehetőséget.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Alvin_ti4200 #38597 üzenetére
Semmi gond.
192.168.100.1 címen admin párossal belépsz a modem oldalára és a kapcsolat menüpont alatt megnézed felfelé és lefelé értékeket.
Azért kérdezem mert webstar egy/egy frekit használt, ubee 8/4-et, ezért érdemes ránézni az értékekre.[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz kabelmania27 #38596 üzenetére
Mit értünk modem értékek alatt? Elnézést, ha triviális a dolog Amúgy köszi az infót!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Alvin_ti4200 #38595 üzenetére
Üdv!
Nem kötelező leadni, ha szeretnéd ügyfélszolgálati irodában leadhatod.
Milyenek a modem értékek?[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
A júniusban lecserélt régi Scientific Atlanta kábelmodemeket le lehet valahol adni? Tekintettel arra, hogy teljesen működőképes, nem dobnám ki és amúgy is veszélyes hulladék.
Köszi!
-
-
törölt tag
Ez a 3 havi átlag 300GB-os történet akkor már nincs?!
-
adika4444
addikt
válasz Gubek-Einste #38589 üzenetére
Igen-igen, én is így tudtam, de cigam ezt írta:
"
Pedig így korlátozva van a feltöltés 1MB/s-ra...
Meg is találtam a "bűnöst":"
tehát felfelé korlátoznak. Nekem legalább is ez jön le a hsz-ből.üdv, adika4444
-
Topikgazda
-
törölt tag
Ezek TB-os értékek?
-
Topikgazda
válasz adika4444 #38588 üzenetére
A figyelmeztető levelek folyamatosan mennek ki, eddig is mentek, bár az utóbb talán kb egy évben nem mindig jöttek rendesen, korábban minden hónapban szépen megjött a 80 majd nem sokkal később a 100 %-s levél de mostanság már csak 100-as jön de az sem pontosan. Ezen felül semmilyen más nem történik.
Nálam ilyen az elmúlt egy éves "teljesitmény":
Amióta meg van a dupla sebesség, azóta nem mér rendesen, csak a felét/harmadát számolja el a valósnak, amikor 2 éve 3 hónapos promoban volt a 240-es net akkor is ugyan ezt csinálta.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
adika4444
addikt
Nah szuper, akkor megint visszatértek ehhez a nagyszerű ügyfélszívatósdi játékhoz?
Szinte 99% biztos vagyok benne, hogy a drágalátos hálózatuk bírná, csak szórakoznak.
Viszont ez bizonyíték akkor arra is, hogy ezt a drága szokást nem hanyagolják... Sajnos...
Ja és azt tudom hogy az ÁSZF-ben benne van ez a baromság, de érzésem szerint 2015-ben talán mobilneteket kellene ilyen forgalomlimitekkel adni.üdv, adika4444
-
Topikgazda
válasz Motion_Blur #38586 üzenetére
Rendben vannak az értékek.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-
blakey
titán
A feltöltést nézik és ott bizony bőven megvan.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Véletlen belekukkantottam a UPCmail fiókomban, és oda rendszeresen küldözfetik a forgalmi figyelmeztetőket. Mindezt úgy, hogy a közelébe sem voltam a 300GB-nak:
Nem mellesleg hihetetlen kevésnek tartom a 2GB-nál kevesebb havi forgalmat. Tippem szerint 60GB körül lehet havonta.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
plus44
veterán
Tekintve hogy az ugyfelszolgatnak halvany lila fogalma nem volt a dologrol itt erdeklodnek: upc trio /barmi/ csomag(ok) melle lehet igenyelni reszletfizuval Ipad Air 2-t? Csak mert a leirasban szukosen annyi van barmely internet vagy mobilinternet elofizu melle. Na most a csomagban van szoval elvileg lehetseges. Plusz az altalanos felhasznalasi feltelekben le van irva hogy az elofizu es barmilyen reszlet egyuttes osszege nem haladhatja meg a 10e forintot. Na most ezt megint csak nem ertem mi lehet de lehetseges hogy ezt a reszet en ertem felre. Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
adika4444
addikt
válasz hedgehog01 #38577 üzenetére
Telefonálj be az üfsz-re, és kérd vissza az IPv4 címet, és ha kell a bridge módot!
üdv, adika4444
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz kabelmania27 #38573 üzenetére
Mikor megfordítottam az elosztót érezni lehetett, hogy szorosan a helyén vannak a kábelek, akkor 1221, és reméljük a legjobbakat.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
Mennyire számít, ha a wifis modem pl 2m-rel távolabb van az eredeti helytől, okozhat gyengébb wifi minőséget vagy ez nem számít annyira?!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Viper26 #38572 üzenetére
Köszi, ez egy jófajta osztó, nézd meg kilazult-e az F csatlakozó az osztónál toldásnál és a modemnél, illetve ha a modemnél van Fam feliratú csillapító akkor vedd ki, azért kérdeztem ezeket mert a -8vételi érték gyenge, kb 52dB ami okozhat vételi problémát gyenge frekinél, 1221-et hívd fel és jelensd be hogy egyes csatornáknál vételi probléma van.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz kabelmania27 #38569 üzenetére
Én köszi, hogy próbálsz segíteni.
Melyik másik felét, ezt nem értem.
-
Viper26
nagyúr
válasz kabelmania27 #38567 üzenetére
Fel.:
1 22 Locked 30600000 64QAM 5120000 ATDMA 51.00 dBmV
2 18 Locked 37200000 64QAM 5120000 ATDMA 51.00 dBmV
3 19 Locked 45000000 64QAM 5120000 ATDMA 51.00 dBmV
4 20 Locked 52400000 64QAM 5120000 ATDMA 51.00 dBmVLe.:
1 26 Locked 450000000 256 QAM 6952000 35.084 dB -8.84 dBmV
2 9 Locked 410000000 256 QAM 6952000 35.595 dB -7.28 dBmV
3 10 Locked 418000000 256 QAM 6952000 35.418 dB -7.90 dBmV
4
11 Locked 426000000 256 QAM 6952000 35.418 dB -8.17 dBmV
5
12 Locked 434000000 256 QAM 6952000 35.595 dB -8.65 dBmV
6
25 Locked 442000000 256 QAM 6952000 35.595 dB -8.54 dBmV
7
27 Locked 458000000 256 QAM 6952000 35.247 dB -8.79 dBmV
8
28 Locked 466000000 256 QAM 6952000 35.247 dB -8.72 dBmVAz első a net.:
Ez a TV.:
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a TV adás szakadozik?
Van hogy pár percig jó, utána feldobja, hogy nincs jel, aztán megint megy tovább...eléggé zavaró, hogyan lehet ezt helyrehozni?
-
cris78
őstag
válasz kabelmania27 #38564 üzenetére
Köszönöm!
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
MODERÁTOR
válasz 4Grider #38558 üzenetére
Csak, hogy terjedjenek téves információk...
Semmi ilyen jogosultságunk nincs, mint Topikgazdáknak, a Tiedtől annyival több, hogy tudjuk szerkeszteni a téma összefoglalót, a téma tudnivalókat (jobb felül kis doboz), illetve tudunk hozzászólást törölni, kiemelni, on/off-ba tenni, de mindezt csak megfelelő keretek közt szabályozva. Semmi több.
szerk.:
Ja, és tudunk írni a topikgazda topikba.[ Szerkesztve ]
-
mcfly82
tag
válasz kabelmania27 #38553 üzenetére
Már több hozzászólásodban is olvastam, hogy 30 db digitális kódolatlan csatornát említesz. Nálam csak 22 van, és a UPC honlapján is ennyit írnak:
[link]
Mi a másik 8?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm a részletes segítséget! Ha jön az ipse megmondom neki hogy nézzünk már egy adási értéket, ha az 50-51 akkor megkérem hogy adjon olyan hármast amit mutattál, de úgyis képen megmutatom neki, márha lesz nala es remélem nem húzza majd a száját hogy okoskodok neki
Mégegyszer köszi! Egyébkent honnan tudod hogy debreceni vagyok?! -
kabelmania27
Topikgazda
válasz #99546112 #38554 üzenetére
Ez is jófajta osztó, az a gond a bekötéssel 6,5+3,5=10db csillapítást kap a modem, ha nem erős a bejövő akkor akadhat a net, magas lehet az adási, ezért jobb lenne ha olyan hármas amelynek egyik kimenete -3,5, bekötéskor nézd meg a modem értékeket ha 50-51az adási akkor kérj a technikustól ilyen hármast, vagy vegyél boltban két kettest és közéjük egy ilyet, bejövőre első kettes egyik kimenet szobád, másik kimenet összekötő aztán másik kettes, két tévé/box, így minimalizálva lesz modem irányba a csillapítás és nem lesz gond, elvileg rendelned sem kell mert helyben van a bolt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lefotóztam, így néz ki:
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz #99546112 #38551 üzenetére
A kettes osztó 3,5dB csillapítású, azt nézd meg hogy ha a hármas osztó 3,5/7,5 csillapítású akkor a kisebb csillapítású kimenetbe legyen kötve a szobád, különben magas lesz az adási és szakadhat a net, ha mindhárom kimenet 5,8-as vagy out felirat van rajta akkor csak akkor engedd el a technikust ha az adási 50alatt lesz, vagy kérj 3,5kimenetes hármast.
Egy előfizetéshez max három médiacard/box kérhető, első ingyenes a többi tévén 30kódólatlan digitálist és az analógot lehet nézni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Oké! Az elosztó az 3,5-es az tuti.
Nekem azt csinálta a yt app hogy összeomlott a tab tőle nem is értettem, de meglesem más böngészővl.
-
donmackó
addikt
válasz #99546112 #38549 üzenetére
Hogy hogy nem bírtad bezárni? És milyen eszközön? Csak mert én a YT hivatalos párosító oldalát linkeltem. Majd ha be lesz üzemelve minden, akkor megnézed a hgw- n a jelszintet, bemásolod ide, leírod milyen/hány dB-osztók vannak, hogy van a bekötés. kabelmania ki tudja számolni hogy jó e a bemenő jel erőssége. Ennek ez a sorrendje. A jelszint megnézés módját megtalálod az összefoglalóba.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
törölt tag
Ez már mind kész van, 3-as elosztóval csináltak a dolgot. Egy megy hozzám egy az ősökhöz és egy majd tesómhoz. Ami hozzám jon kábel az itt el lett osztva ketté h a tv-hez és a nethez legyen, kérdeztem is h nem gáz-e hogy itt megint ketté van osztva, nem lesz-e sávszél csökkenés emiatt vagy jelveszteség de mondta h a netnél tuti nem de a tv-nél sem. Kíváncsi leszek, nem értek annyira hozza.
CI+ képes de felvevőre szükségem van. Így alkalmazással is tudom kezelni a felvételt ha nem vagyok otthon és sokszor van iyen, a masik tv meg sima síkképcsöves, oda megy majd a tv kábel, remélem box nélkül is megy majd, régen ment.
Mackó köszi a szivatást, marha jó vicc volt, konkrétan nem tudtam bezárni a youtube-ot...milyen vírusos linket adtl te nekem?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Oké akkor majd bemásolom ide, ha megsúgjátok miként tudom ill. hol kell megnezni.
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #38535 üzenetére
Azt nekem is meg kell majd nézni? Mellesleg az mire jó ha megnézem?! Csak mert nemtudom mi mire jó, vagy mely értékek a helyesek, viszont az a mázli a srácok is mondtk akik bekötötték, hogy itt van egy köpésre a upc-s optika azaz a gerinchalózat és van szufla a hálózatunkon itt
Köszi a linket mackó, áttanulmányozom, bekötni úgyis csak jövhéten jönnek, azaz ezek a srácok nemcsak az aknába húzták be a kábelt, hanem az egész házba is, szóval igazából 1-2napot mondtak az adminisztrációra, mert új szolgaltatási terület, de már beszéltem egy ügyfélszolissal telón, hogy mi hogy merre mi kellene hogy kellene, aztán hív azonnal ha lekönyvelték a dolgot, megpróbája felgyorsítani a dolgokat. De sztem ebből talan kedd lesz. Mondjuk témyleg mindent megcsináltak a srácok rendesek voltak, márcsak 1 modem kell és egy box
Jut eszembe!
siman ha bedugom a upc-s kábelt a tv-be akkor a digitális adás is menni fog?! Én úgy emlékszem régen is így oldottam meg, amikor upc volt, nem volt box hanem csak bedugtam a kábelt és kész. Ez működik még? Nincs kedvem plussz boxért fizetni, ha müxik ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
csabi63
senior tag
válasz Intruder2k5 #38540 üzenetére
Jogos, így működik. Ezzel néztem a win 7-en is,csak a felirat átvágott. De ez sem lesz hosszú életű, mert a következő Chrome verzióban már nem lesz NPAPI. (De én annak örülnék, ha nem lenne Silverlight.)
-
Klupido
tag
Így van én is így használom
-
MODERÁTOR
válasz csabi63 #38538 üzenetére
Google Chrome alatt nem müködik a Horizon GO
Az oka, hogy a Google Chrome a 42-es verziótól alapértelmezetten letiltotta a Silverlight (és az többi NPAPI) kiegészítő használatát de vissza lehet kapcsolni.
A címsorban írjuk be a chrome://flags/#enable-npapi parancsot majd a kattintsunk az engedélyezés/enable-re, indítsuk újra a böngészőt és újra működnek a letiltott kiegészítők.
Hivatalos leírás (angol nyelvű) -
blakey
titán
válasz csabi63 #38538 üzenetére
Engedélyezni kell Chrome alatt az NPAPI-t.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
csabi63
senior tag
válasz kabelmania27 #38537 üzenetére
Időközben megtörtént. Másra úgysem használom majd, csak a Go-t nézni. ( A Chrome az alap böngészőm sok éve, azon nem változatok.)
-
csabi63
senior tag
Rakhatok fel egy harmadik böngészőt, mert a Win 10-en az Edge és a Chrome is száműzte a Silverlight-ot. A Horizon Go meg anélkül nem megy.
Ajánlgatni tudnak, majd vakon rábökök az egyikre. Arra leszek kíváncsi, ha ez az évek óta nem fejlesztett, elavult, támogatás nélküli vacak a többi böngészőből is repül, akkor mit csinál a UPC.
-
lilricsi
tag
válasz kabelmania27 #38533 üzenetére
M-es trio csomag! 30nap lesz akkor ingyen vagy matol 10.eig? Budapesti vagyok ugy lattam hogy akkor van a szamlazas, koszi a segitseget, mert nem mindegy azert mennyit fizetek
-
lilricsi
tag
Sziasztok! Ma kotottek be a tv internetet es az lenne a kerdesem, hogy az hogy van a szamlazas? Elso honap ingyenes ilyen akcio kereteben rendeltem meg. Igy augusztus 30.aig lesz ingyenes vagy csak a szamlazasi idoszakig? Koszonom a segitseget!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Mackó, azt hogyan lehet? Ahhoz okos tv kell nem? :/ iPhone-al is meglehet oldani? Tudsz esetleg errol linket dobni, hogy hogyan lehetséges?! Elég sűrűn használnám.
Egyébként 3m-re lesz a modem a géptől, cat5 kábellel összekötve, de lehet van cat6 is majd megnézem. -
donmackó
addikt
válasz Intruder2k5 #38523 üzenetére
Össze lehet párosítani a boxon lévő YT-ot a telón lévővel és mindjárt nem is olyan kényelmetlen gépelni.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MODERÁTOR
válasz HwAdokVeszek #38526 üzenetére
Nem feltétlenül kell Cat6, mert Cat5e kábelen is átmegy a Gbit, de néhány méteren belül a 2-300Mbps még Cat5-ön is átmegy.
-
törölt tag
Ja nem kell bele külön enthernet kábel? Az tök jó, ezt nem is tudtam ☺️ Akkor így zsír, bár a telekom után minden porcikája az
Ja jolvan bocsi akkor ethernet.Egyébként Atheros L1 Gigabit 10/100/1000Base-T az ethernet vezérlő típusa, szóval akkor átjön rajta simán a 240Mbit.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #99546112 #38522 üzenetére
Szerintem megy rajta a HD is, sosem vettem észre, hogy akadt volna bármilyen videó, nem kell külön kábel, csak sokat pötyögni a távirányítóval elég macerás, keresgélni youtube-on, stb... Mondjuk én sokat nem használtam, annyira nem érdekel ez, csak 1-2 alkalommal próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még egy kérdés: Láttam hogy van okosfunkciója is a boxnak. Leginkább a youtube-ot használnám majd, ez mennyire működik jól?! Értem ezlatt azt, hogy HD-ban is lehet nézni rendesen a videókat, ill. Külön kell bele enthernet kábel? Mert a modemben csak egy van azt mondták nekem, akkor viszont az asztali gépbe nem jut kábel :/ így csak kell router -.-
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #38515 üzenetére
No az eszembe sem jutott hogy a sávszélre vonatkozó kérdés alatt arra gondol, hogy wifin mit tud a HGW.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
Egyik okoseszközünk sem AC képes, csak N-es. Csak az asztali gép lesz összekötve enthernet kábellel, ott átmegy a max sávszél. Az okoseszközökön ha a 60-100Mbit megvan az tökéletes, az iPad am is csak 100Mbit-et bír. A hatótávot csak azért kérdeztem h az udvarig elér-e Téglaépület és max 15m az udvar.
-
MODERÁTOR
válasz #99546112 #38513 üzenetére
240Mbps vezeték nélküli átviteléhez mindenképpen AC képes router, és kliensek kellenek. Amit a UPC ad, az nem AC képes, csak N szabványt támogat, így ennek megfelelően, környezettől és kliensektől függően, 60-100Mbps közt van a jellemző sebessége.
Ezen kívül az AC képes router drága. Persze a drága is relatív foglalom, csak írtad, hogy ne legyen drága, az pedig mivel a jelenlegi csúcstechnikát képviseli, nem tartozik az olcsóbbak közé.
-
canniball
nagyúr
válasz #99546112 #38513 üzenetére
A modemen átmegy a sávszél amiért fizetsz.
A másik kérdésre a Milyen routert? topikban tudnak választ adni.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
Hmm, na majd meglátom. Milyen routert ajánlanátok ami nemdrága de viszi a 240Mbitet?!?!
A upc-s modemen egyáltalán mekkora sávazél menne át?! -
törölt tag
Végre én csatlakozok ismét a upc-sek táborához, hosszú huzavonq utan!! Megszabadulok végre a Telekom nevetséges ADSL vonalától...
Kérdés: Mennyire erős a upc-s modem wifije? Hány méteres hatótávja van?! -
kabelmania27
Topikgazda
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz Gubek-Einste #38506 üzenetére
Sikerült a bridge módot beállítani.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és segítettek.
Az rg módot kelett a modembe kikapcsolni, és jó lett -
Uthenger
aktív tag
válasz hedgehog01 #38504 üzenetére
Szia,
A megoldás a jobb felső sarokban a dslite,
ipv6 módban működik a modem, így nem tud port fw-t beállítani.üdv.
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Topikgazda
válasz HwAdokVeszek #38505 üzenetére
Rendben vannak az értékek.
Igen, az ügyfélszolgalatnál kérdezz rá a bridged módra, természetesen addig erősködjél ameddig nem lesz meg a neked megfelelő eredmény.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Amit elfelejtettem ma linkelni:
Ilyenek a modem értékeiSpeedtest:
A bridge módot akkor kérdezzem meg az ügyfélszolgálattól?
Erősködjek ha megint le akarnak rázni? -
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az alábbi témában:
Ubee modemet használok tavaly ősz óta, amikor központilag kicserélte a UPC a régi modememet. A minap szerettem volna port forwarding-ot beállítani a Vuze miatt, de hiába kerestem a modem leírása alapján, nem látom a beállítások között. Másnál is ilyen kevés beállítási lehetőség van, vagy én csinálok valamit rosszul?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/64054054/modem.JPG
Köszi szépen a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest