Hirdetés
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz Treff #137925 üzenetére
apa, gyere csináld meg a tvt, mert nem tudom a jimjamre kapcsolni!
És apának sikerült megcsinálnia a TV-t?
-miért nem lehet ezeket a beállításokban választhatóvá tenni, hogy akarom-e vagy sem?
Csak tippelek: Azért, mert ha valamit választhatóvá tesznek, az több programozást igényel. Nekem is e hétre ígérték a frissítést, de hát annyira nem rajongok a témáért.
Úgy tűnik az a cél, hogy a szoftveres korlátozásokat (ami szerintük nem korlátozás, de igen, az!) hardvereszközökkel kell megoldani, mert xarnak a panaszokra. Ez megint az ügyfélnek
költség.míg a csatorna száma és logója 5-ös betűméretnek megfelelő!
Na az marha jó. Majd megpróbálom alacsonyabb felbontásra kényszeríteni, hátha úgy a feliratokat is el tudom olvasni.
Miért nem lehet a megjelenítési pozíciót is a beállításokban választhatóvá tenni?
Gondolom ugyanazért, amit írtam: mert ha valamit nem kell beleprogramozni, azzal egyszerűsödik. (na nem mintha én egyetértenék ezzel, csak a tényeket írtam)
Firefoxnál ugyanez volt a helyzet a böngészőbővítmények kapcsán. A Webextensions előtti addonokat kukázták, holott azokkal szinte teljesen testre lehetett szabni a böngészőt. Aztán biztonsági kamudumákra hivatkozva átálltak erre az új cuccra, ami miatt tizedannyira se képes (illetve nem is lehet képes!) egy jelenlegi addon, mint a régi. Mindezt a nagy büdös fejlesztés és biztonság jegyében.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja