Hirdetés

Aktív témák

• cocka

veterán

válasz Treff #137925 üzenetére

apa, gyere csináld meg a tvt, mert nem tudom a jimjamre kapcsolni!

És apának sikerült megcsinálnia a TV-t?

-miért nem lehet ezeket a beállításokban választhatóvá tenni, hogy akarom-e vagy sem?

Csak tippelek: Azért, mert ha valamit választhatóvá tesznek, az több programozást igényel. Nekem is e hétre ígérték a frissítést, de hát annyira nem rajongok a témáért.

Úgy tűnik az a cél, hogy a szoftveres korlátozásokat (ami szerintük nem korlátozás, de igen, az!) hardvereszközökkel kell megoldani, mert xarnak a panaszokra. Ez megint az ügyfélnek
    költség. :W

míg a csatorna száma és logója 5-ös betűméretnek megfelelő!

Na az marha jó. Majd megpróbálom alacsonyabb felbontásra kényszeríteni, hátha úgy a feliratokat is el tudom olvasni. :DDD

Miért nem lehet a megjelenítési pozíciót is a beállításokban választhatóvá tenni?

Gondolom ugyanazért, amit írtam: mert ha valamit nem kell beleprogramozni, azzal egyszerűsödik. (na nem mintha én egyetértenék ezzel, csak a tényeket írtam)

Firefoxnál ugyanez volt a helyzet a böngészőbővítmények kapcsán. A Webextensions előtti addonokat kukázták, holott azokkal szinte teljesen testre lehetett szabni a böngészőt. Aztán biztonsági kamudumákra hivatkozva átálltak erre az új cuccra, ami miatt tizedannyira se képes (illetve nem is lehet képes!) egy jelenlegi addon, mint a régi. Mindezt a nagy büdös fejlesztés és biztonság jegyében.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák