- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Olvasom, hogy még mindig van "ügyfélmegtartó csoport". Van valakinek közelmúltbeli tapasztalata, tényleg ajánlanak lényegesen jobbat? Digi behúzta az optikát az utcába, most már az is elérhető, de régebben ezt biztos, hogy nem figyelték, mert semmi értelmes konkurencia nem volt, mégis adtak jobb ajánlatot, ha "ki akartam lépni". De vajon hogy van ez most?A másik kérdés, hogy ha tényleg lemondom, tudok újra szerződni új előfizetőként másnap? Régebben úgy rémlik, még a UPC-nél volt valami 3 hónap, ameddig nem lehettem újra előfizető, de most nem találtam az erre vonatkozó részt, talán a Vodafone-nál nincs ilyen? Mert megnéztem a honlapon, új előfizetőként 5-6eFt-ért lehetne új szerződést kötni, a mostani emeléssel a 10ezer közelébe kerültem (500Mbit net, családi tv csomag).
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet