-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kabelmania27 #121734 üzenetére
TV adást nem tudom megnézni csak a közszolgálatiakat, mert múlt héten leadtam a KAON médiabox-ot és a korábban írt probléma miatt nincs médiakártyám, azóta is hívnak újabb időpontegyeztetésre (de most be vagyok havazva melóval, szóval elhúzom jövőhét végéig én biztos nem fogom hívni őket, az pedig már bizonyosan kötbérezős lesz részükről, mert esélyem sincs használni a TV szolgáltatást)
A közszolgálati csatik és a most ingyenesen nézhető Filmbox csatik rendben bejönnek
Az tűnt fel, hogy a weboldalak betöltése bazira belassult, ekkor ránéztem AC68U-ra, de nem láttam ott problémát (bár azért lefrissítettem a FW-t, de nem változtatott semmit) ezt követően ránéztem CB-re és a részleges szolgáltatással örvendeztetett.
Mindegy, mert lényegében mostanában aludni járok szinte csak haza, majd 18.-a után lesz időm ezzel foglalkozni, ha addig nem javul meg
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest