- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Facebook és Messenger
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
R a y
senior tag
Ma újból betelefonáltam. Egy kolléga erőltetetten ráküldte a CH7465VF-NCIP-6.15.20.2-2-NOSH fw-t. Azt mondta mostanában sok ilyet csinált, és a módosítás után nem volt panasz.
Lekopogom most a ping és a traceroute is ok. Maradt IPv4en.
Remélem tényleg így marad, mert nincs kedvem másik szolgáltatóhoz menni a macera miatt, illetve nagyon jó áron kapom az 500as netet illetve a legnagyobb tv csomagot a vodától, 4500 Ftért. -
cocka
veterán
-
Tomi881
tag
2 és fél napja nincs az egész házban adatkapcsolat, a Vodafone szerint technikai hiba van, a e
hibalhárítás folyamatban. Az ügyfélszolgálat szerint 72 órán túl szünetelő szolgáltatásra már kötbért köteles fizetni a szolgáltató.
Volt valaki hasonló helyzetben, hogy napokig nem volt hálózat? -
R a y
senior tag
válasz
MonDoom #119392 üzenetére
nem csak kötbér igényed lehet, de felmondhatod a határozott idejű szerződésedet bármiféle kötelezettségek nélkül; Az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 22/2020. (XII. 21.) NMHH rendelet 26. § 3) bekezdése illetve, Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. C. törvény 134. § 15b) bekezdése értelmében
-
MonDoom
újonc
- Törvényileg nem kötelessége a szolgáltatónak automatikusan kötbért fizetnie az egyéni előfizetőknek, ha szolgáltatói hiba miatt nem lehetett használni az előfizetett szolgáltatásokat?
- A kötbérigényt minden érintett előfizetőnek saját magának külön-külön kell jeleznie a szolgáltató felé?
- Aki nem jelzi (mert pl. nem tájékozott a jogait és lehetőségeit illetőleg) magától, az nem is kap kötbért? -
cocka
veterán
Na amellett, hogy nincs internet jelenleg, újabb baromságot fedeztem fel Voda TV webes felületén.
A kereső hónapokkal korábban futott műsorokat is megtalál és függetlenül attól, hogy fogalmuk sincs legközelebb mikor lesz műsoron (tehát már nem is ismétlik), simán ott a lejátszás gomb a sorozatrögzítéssel együtt.
Ha rányomsz, akkor újabb fantasztikus üzenet:
Nem sikerült a tartalom lejátszása. Kérjük, próbáld újra később! (WT1601)
-
Nagus
senior tag
válasz
rgeorge #119377 üzenetére
Levél biztosan nem jött sem mobilnet sem TV kapcsán. Köszi az infót, ma telte le 24 óra a hibabejelentés óta egyelőre nem hívtak, holnap hívniuk kell. Néztem van egy ugyan ilyen csak net SIM 5GB havi 1999 HUF talán. Az lesz helyette, és akkor beviszem nekik a TV boxot. Mióta Voda lett a UPC-ből azóta borzalmas a kommunikáció... És amúgy az a vicces, hogy a TV, a mobilnet SIM, a kábelnet 150/xx, vezetékes telefon négyes egy csomag volt. Most meg atomjaira szedték.
-
NoOne1976
őstag
-
ztibor
senior tag
válasz
-=Jam=- #119385 üzenetére
Akkor kezdődtek a problémák amikor megjött a vodás frissítés a CB-re, tehát kb 3 hete, rögtön leszakadt a routerről az okos cuccok egy része. Előtte semmi gondom nem volt.
Nagyon gondokozom hogy lemondom a vodás netet és beköttetek egy digist. A tv-t sajnos nem tudom lemondani mert digin nincs Arena4, ami nfl miatt must have.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
ztibor #119383 üzenetére
Semmit nem fog érni, nekem hoztak egy feketét a fehér helyett, ugyanúgy újraindult. Mondjuk most mióta volt valami karbantartás majdnem 3 nap az uptime, ez az elmúlt 2 hónapban szerintem sose volt 1 napnál több, úgyhogy lehet sikerült valamit csinálniuk. Nekem a telefonba azt mondták, hogy rossz a jelszint, azért indul újra, de ezt nem igazán tudtam hova tenni, szerintem marhaság.
-
gduck
addikt
válasz
TheHardOne #119378 üzenetére
"A 2.1 végű firmware kalap szar"
Akkor én a szerencsés kivétel vagyok, mert semmi gondom nincs vele
-
ztibor
senior tag
Én ma beszéltem az ügyfélszolgálattal a CB ujraindulások miatt. CSinált egy hardresetet. Leültem a gép elé 2 órával később , pont újraindult megint a CB. Újra ÜSZ, kedden jön a technikus, mert szerintük a CB a rossz. Szerintem meg a frissítés amit ráküldtek...
-
makos0078
tag
Ma áramtalanítás után nekem is lefrissült az öregecske fehér CB. Tegnap még UPC-s volt az admin felülete. Kb. 5-10 perc lehetett maga a frissítés. Azóta "zöld ledes karácsonyfa" lett ebből is. Az admin felületre "admin" userrel (ki is volt töltve a mező) és a régi jelszavammal rögtön be tudtam lépni a 192.168.0.1-en. Egyelőre (1 óra) nem tapasztaltam problémát, de ha lesz, megírom. Router módban használom, szinte csak böngésző és YT bámulás. Speedtest szerint továbbra is megvan a közel max. (500) le és 22 fel, de a ping most épp 18, mintha korábban 10 alatt lett volna.
-
TheHardOne
tag
A 2.1 végű firmware kalap szar, minden üszis elismeri. Az se járt jobban akinek gyári CBN-re downgradeltek, kb. 1-2 hét után az is auto frissült a megint rosszra. Mióta meg megírtam ide azóta meg se csinálják kifejezett kérésre se a downgradet
. És egyedi konfig fájl szóba se jöhet. Azt mondják meg kell várni a 2.2-t, az sok gondot megold, csak nekik nincs ráhatásuk, mikor megy ki, a rollout eléggé szakaszos, aki szerencsés már megkapta. Olyan hivatalos infót is mondtak, hogy dolgoznak a LED-ek ügyén is, majd talán a 2.3-tól már nem fog folyamatosan világítani.
A timeoutok ügyben saját tapasztalatom, hogy amikor nincs aktívan használva az internet (böngészés, stream), csak konstans háttérfolyamatok mennek pl. ftp, torrent, win-update stb. (aminél egyébként nincs probléma, stabil, nem szakad) akkor a modem egy része mintha lekapcsolna vagy készenléti üzemmódba kerülne, és nem ébred fel elég gyorsan mikor elkezdesz böngészni. Dobálja az NXDOMAIN, DNSPROBESTARTED, CONNECTIONTIMEOUT hibákat, de F5-re 1-2 másodperc alatt megjavul. Vicc. Szerintem nem a hatodik bé napközis infó szakkörrére kellene bízni a firmware fejlesztést, meg a névszerver üzemeltetést.
-
rgeorge
addikt
válasz
Nagus #119372 üzenetére
A mobilnet nem egészen önkényes, kapnod kellett egy levelet (postán, én legalábbis kaptam), amiben jelezték, hogy az UPC mobilnet meg fog szűnni május végén. Egyébként úgysem tudnád túl sokáig használni, ezek a SIM-ek csak 3g-re voltak jók, az pedig szintén meg fog szűnni.
-
[w]
őstag
-
Nagus
senior tag
Volt már olyan valakinél mióta UPC-ből Voda lett, hogy hivatalos kommunikáció nélkül önkényesen az előfizetésből kivesz dolgokat? Múlt hónapban a tévé került ki (TV Premium - 611052* - 3391,51 HUF) amire megvontam a vállamat mivel évek óta nem volt nézve. Ez nem érdekelt, a boxot majd beviszem egy ügyfélszolgálatra és odabaszom nekik. Május 31.-e nulla órakor a mobilnetem adta meg magát (Mobilinternet 3GB - 612042* - 1646,19 HUF) a SIM kártya teljesen jó, egyszerűen nem engedi fölcsatlakozni a szolgáltató a hálózatára. Amikor felmentem a weboldalra hibabejelentőt írni akkor láttam, hogy nincs az előfizetések között már. Azért megírtam a hibabejelentőt mivel június 6.-áig ki van fizetve. Valaki találkozott már ilyen eljárással Voda részéről?
-
Eyesis
őstag
Sziasztok, nem tudom, hogy mas is belefutott-e, de a 213.46.246.53-as elsődleges UPC (Vodafone) DNS ma 9:25től már nincs. Vagy csak megromlott.
-
pjen
félisten
válasz
Tappancs2001 #119368 üzenetére
Persze, mért ne.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Mediabox használatáról mediacardra történő váltás lehetséges vodafone vezetékes telefon+tv előfizetés esetén? 1 Tv készülék van csak használatban. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Floyd80
addikt
Sziasztok,
reggel óta a felső három led zölden világít a CB-n (fehér), újraindítás után is, ezt ki lehet kapcsolni?
Net, wifi működik, de az admin felületre nem tudok belépni. Régi jelszó nem jó neki, se ami a modemen van szám.
Admin jelszóval azt írja, hogy nincs jogosultságom.
-
-
woodworm
veterán
-
-=Jam=-
őstag
-
R a y
senior tag
válasz
kiraly.andra #119357 üzenetére
Semmit nem old meg.
Nálam már egyre rosszabb a helyzet. Eddig a úgy volt, hogy a kezdőping 3-400 és utána beáll normálra, de mostanra már van egy 3-400as ping, és utána packet loss:
A helyzetre a megoldást nyújtó jogszabályok:
Az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 22/2020. (XII. 21.) NMHH rendelet 26. § 3) bekezdése
illetve,
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. C. törvény 134. § 15b) bekezdése -
kiraly.andra
aktív tag
Az elmúlt másfél hét bejegyzéseinek átolvasása után jól összegzem-e a routerek legutóbbi szoftverfrissítéséből adódó jelenség ügyét, ha azt mondom, hogy hivatalos megoldás nincs, szerelőt nem érdemes hívni, mert nem tudja, mit csináljon, csak azt mondja, hogy majd biztos lesz egy újabb frissítés, ami megszünteti az akadozást, házilag meg talán segít a többszöri áramtalanítás vagy a gyári értékek visszaállítása (hard reset)?
És ehhez kapcsolódva egy kérdés, melyre csak a szakmai hátterű válasz érdekel: mi történik pontosan a hard reset során, ami megold egy ilyen helyzetet? Mennyivel több ez, mintha kézzel visszaállítom a gyári értékeket? Máshonnan nézve: ha hard reset után ismét beállítom ugyanúgy a routert, akkor hol a különbség?
-
cocka
veterán
válasz
Zoshi85 #119355 üzenetére
Ezeket én elrejtettem, mert felesleges. Kb. 12 után 23-ig semmi értelmes nincs. Promó csatorna egyáltalán mi a fenének, ráadásul 3, mikor közvetlenül is elérheted azokat a saját számukon. Még ha kódolatlanok lennének, akkor megérteném, de így. Akkor ott az ajánló baromságból KETTŐ, sima vodareklám csatorna a másik meg filmajánló, meg van az 2 perces tájékoztató hülyeség, ami mindig újraindul, de ott sincs semmi érdemleges, ha letöltöd a részletes használati útmutatót, mindent tudhatsz, amit onnan hallanál.
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Keresd a hibat.. 😁
Ez a 14es csatorna. Most esett le hogy itt is van ilyen ajánló csatorna, mint a Telekom - nál? Mert ma csere történt, de a logó úgy maradt.. Ja és nem megy a tavaszi hangulat adó se.. :( 🤣 Ott meg jön a Nyári buli?
Szép napot. ✌️ -
wjbhbdux
veterán
> A címlekérdezés funkció jelenleg nem elérhető!
internet szolgáltató, aminek nem működik a honlapja
10/10, nagy kedvvel szeretnék előfizetni a továbbiakban is.
-
Káposztáson még nincs net pedig elvileg 6ig volt karbantartás....
2022-05-31 00:00 2022-05-31 06:00
internet, analóg kábeltévé, telefon,
digitális kábeltévé,
Budapest 05.ker, Budapest 06.ker, Budapest 07.ker,
Budapest 08.ker, Budapest 09.ker, Budapest 10.ker,
Budapest 11.ker, Budapest 13.ker, Budapest 14.ker,
Budapest 16.ker, Budapest 18.ker, Budapest 19.ker,
Budapest 21.ker, ErdőkertesRendszer karbantartás
2022-05-31 00:00 2022-05-31 06:00
internet, analóg kábeltévé, telefon,
digitális kábeltévé,
Budapest 04.ker, Budapest 05.ker, Budapest 06.ker,
Budapest 07.ker Rendszer karbantartás
Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Subaru topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest