- Facebook és Messenger
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
degec
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#72445440 #105303 üzenetére
A végén csak kell vegyek egy modemet, ami talán nem produkálja a spontán újraindulásokat, mivel előbb ismét kaptam egy hibabejelentés lezárásáról szóló levelet, miszerint
"2021.04.16-án érkezett megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az ön által jelzett hiba a rendszereinkben történt ellenőrzést követően távdiagnosztikai méréseink alapján már nem tapasztalható, így a hibabejelentést lezártnak tekintjük."
Ismét bejelentettem a hiba fennállását, mellékelve CB-ből március 30-tól folyamatosan mentett Hálózati napló-t, kiemelve az újraindulások bejegyzés sorait.
Most már össze is számoltam nekik, mert úgy veszem észre arra sem képesek. Még én is meglepődtem, hogy 23 nap alatt 34 spontán újraindulás volt. Nem gondolnám, hogy ez üzemszerű lenne, bár ahogy látom el fogunk levelezgetni így egy darabig.Azért egy ügyvédnél rákérdezek milyen lehetőségeim vannak arra vonatkozóan, hogy érdemben kivizsgálják a problémát és ne csak lezáró leveleket küldözgessenek
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a Vodafone TV premium előfizetés esetén hány tv készülék használható egy előfizetéssel? Amiatt kérdezem, mivel egy harmadik készüléket is szeretnénk a rendszerre csatlakoztatni. Ebben az esetben a kábelezést célszerű a Vodafone dolgozóival elvégeztetni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Adam115
csendes tag
válasz
#72445440 #105324 üzenetére
VodafoneTV nem működik publikus IP-vel ez tény, de egyéb célokra jól jön, hogy van 3 ip.
A ConnectBox és a többi is 3 db publikus IP-t ad modem módban az 1-3 portokon. Ez pazarlás az ipv4-el
Ha nekednem megy akkor külön kell szólni az ügyfélszolgálaton és megoldják. Jelenleg is 2 külömböző IP-t használok és ebből még nem tapasztaltam problémát.
-
mckay
aktív tag
Sziasztok,
kérlek igazítsatok útba, mi fog történni család házas területen, hogy fogják bekötni?
Ne, ne nevessetek ki, de én világ életemben panelban laktam, ismerőseim is, és UPC-t csak így láttam: koax kábelen behozták a lakásba.
Költözünk családi házas részre, ott is UPC-t szeretnénk, a honlap engedte is megrendelni a 300 megabitet.
De ahogy körülnézek a kis (zsák-)utcánkban, nincsenek oszlopok, és vagy 50 méterről van odalógatva egy telekomos érpár, gondolom az előző tulaj telekomos volt.
Szerintetek mi fog történni?
- földkábel??
- légkábel, és használhatják azt az oszlopot, ahonnan a Telekom lógat??
- kijön a szaki, és azt mondja hogy: Ja ide lenne? Akkor még sem tudjuk.. ??Egyébként biztos, hogy az UPC koaxot hoz?
Pl. a Diginél is el kezdték az optikát használni...Üdv, és köszi!!!
-
-
Lehet, valahogy az online felületen a kapcsolattartási telefonszámot szerkeszteni? Ahol azt hinné az ember, hogy lehet, onnan a "módosítás" gomb átvisz egy Vodafone profil oldalra, ahol viszont már nem is szerepel a telefonszám és szerkeszteni sem lehet...
(És persze mindezt azért szívom végig, mert nem képesek kikapcsolni a számla értékesítő sms-t.)
-
szabonagyur
félisten
válasz
kabelmania27 #105328 üzenetére
Amúgy egyelőre semmi változás az 500as nethez képest, feltöltés persze 40Mbit, de stabilitás nem változott semmit. Ha nekem kéne fizetni tuti nem váltok fel.
-
kabelmania27
félisten
válasz
szabonagyur #105316 üzenetére
Rendben vannak az értékek, nem kell szakadástól tartanod.
-
Marky18
aktív tag
Van valami mod a Vodafone TV app streamjet szamitogeprol nezni? Az iOS appot probaltam MacOS-rol, de iOS specifikus Location API-t hasznal es nem enged belepni.
Mire kene: itt normalis framerate mellett elfogadhato felbontassal megy a stream. -
gregory91
senior tag
válasz
MadMancs #105315 üzenetére
Már ha megcsinálják...
Másrészt egy olyan háztartásban ahol az a lényeg hogy legyen lefedettség ez ideálisan megfelel(szolgáltatói-wireless+router-wireless). Arról nem is beszélve hogy könnyen kideríthető a baj:Ha nem kap ipt a wifi felől akkor a hiba a modemnél keresendő. -
MiZo1990
aktív tag
válasz
ph2012 #105320 üzenetére
A Tuti csomaghoz alapból jár 5GB ajándékba.
"Most a TUTI+ Net 5GB csomaghoz egyszeri extra 5 GB adat jár 30 napra, legalább 2490 Ft-os egyösszegű első feltöltés esetén, egy alkalommal. Felhasználható belföldön és az EU-ban utazási célra."Ezen az oldalon tudod megnézni a feltöltős mobilnet csomagokat.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. TUTI-ra regisztráltam a SIM kártyát internet nélkül. Hogyan vehetek 1GB internetet? Nem kell, hogy megújuló legyen. Valami 30-napra érvényes 1GB internet kellene.
Köszönöm a választ.
-
gregory91
senior tag
válasz
LemonHorse #105282 üzenetére
Nem kell bridge módra váltani,elég ha a saját routeren szigorú(!) wireless biztonságos beállítást alkalmazni,a beállítást lementeni majd a (saját)routerben a dhcp-t kikapcsolni.Majd végül a modemmel összekötni(LAN->LAN).Fontos hogy a csatornák külön legyenek(azthiszem az "auto" csatorna erre gondosan figyel).A ip címet eztkövetően a modem adja és az ő beállítási felületét éred el.
-
peetside
csendes tag
válasz
#72445440 #105308 üzenetére
koszonom a valaszt !
router modban nem jott az internet, amint visszadugtam az ethernet kabelt (ami a vodafone tvboxba megy) felallt az internet.
ezert is zavaros szamomra hogy a vodafone box milyen szerepet jatszik itt (connectboxba es a vodafone tvboxba is megy coax kabel).
amint atallitom modem modba, gondolom kell egy publikus IP cim a vodafone tv boxnak is vagy az mehet majd az Asus router egyik switch portjaba ?
koszonom a segitseget. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kayla2 #105290 üzenetére
Köszi a képet, ez egy jófajta osztó, ellenőrizd, hogy a bejövő kábel legyen az in-ben.
A 49-es feltöltési érték miatt jobb volna, olyan hármas amelynek egyik kimenete kevesebbet csillapít , vagy a bejövőre tegyél egy 5-1000Mhz-s kettes splittert, egyik kimenet modem, másik kimenetre ilyen összekötő majd a másik kettes és a két tévé, az egyik tévé elé mehet ezhpf feliratú szűrő ami most az egyik tévés kimeneten van.
Ha van régi tipusú box amelyben van modem akkor csak a tévé előtt legyen a szűrő, ha utp kábeles box van vagy médiacardos mindkét tévé akkor az első osztó tévés kimenetére mehet a szűrő. -
kk75
tag
Egy-két hét használat után a Vodafone Tv mediabox-al (amit úgy reklámoznak) kapcsolatban a következő észrevételeim vannak :
1. Nincs kedvencek menüpont, a csatornákat nem lehet sorba rendezni.
2. Az előfizetéses csatornák elrejtése után is megjelennek az előfizetéses csatornák.
3. A visszanézhető sorozat részekből hiányoznak részek, pl az 1., 3., 5., rész megnézhető, de a 2. vagy az 4. hiányzik. -
peetside
csendes tag
válasz
peetside #105287 üzenetére
update:
Connect box kikapcs, port1-el cat5e kabellel laptoppal csatlakoztam ra (Vodabox Cat kabelet kihuztam).
Vartam hogy kapjam az IP cimet, de nem jott semmi. eloszor APIPA aztan kiosztott egy privat IP-t de internet sehol (ledvillogasok), connectbox oldala nem jott be (192.168.0.1).
Kerdes: az lehet hogy a vodafone tv boxja kapja az internetet es a connectbox switchkent mukodik ? (hulyen hangzik tudom, de amikor visszacsatlakoztatom a vodaboxot a connectbox-al jon a publikus ip cim es minden happy).
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest