Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NB2
aktív tag
válasz cocka #105599 üzenetére
Azért egy sporteseménynél baromira nem egyszerű ez, főleg, ha rámész az m4sport honlapjára, lehet pont szembe jön veled az eredmény.
Viszont, hogy jót is mondjak: az tetszik, hogy hiába nem néztem x csatit, ha átkapcsolok rá, az aktuális műsort simán visszatekerheted ameddig akarod. A réginél ha megállítottad és véletlenül rányomtál, ugrott az egész. Sovány vigasz a többi hiányossága mellett
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MiZo1990
aktív tag
válasz MadMancs #105596 üzenetére
Telekomnál se lehet felvenni pl. az M4-ről a csoda box-szal, mert a köztévé nem engedi.
A köztévének, HBO-nak, FilmBoxnak és a Spílernek is van saját filmtára, ahol vissza lehet nézni. -
veterán
válasz kungzi #105595 üzenetére
Mert a voda nem engedi. Valószínűleg ilyen szerződést kötöttek MTVA val. De hogy pontosabbak legyünk, csak VTV vel nem lehet. MediaCard-al (ha TV tud felvenni), saját boxszal, régi boxokkal ugyanígy felvehető.
Nem csak M4, elég sok csatornánál ugyanez a helyzet, és a megoldás is ugyanaz. Nekem is és sokunknak itt ez miatt van kártya is TV-ben VTV mellett.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kungzi
veterán
Üdv
Az M4Sport műsorait miért nem lehet rögzíteni? Előre is köszönöm
-
scream
veterán
válasz vargalex #105592 üzenetére
Saját hálózattal nem rendelkezik, bérhálózaton (Telekom) szolgáltatnak az új címre - tehát elérhető szolgáltatásuk van ott. Az, hogy a szolgáltató hogyan oldja meg a szolgáltatását adott címen, az miért az ügyfél gondja?
A cím ellenőrző kb semmit nem ér, mást lát az ügyfél (én), mást az ügyfélszolgálatos (1270) és mást, aki a bérhálózatos üzemeltető.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz scream #105591 üzenetére
Az általam linkelt oldalon a költöztetés első pontja az, hogy ellenőrizd, hogy az új helyszínen rendelkezik-e a Vodafone kiépített hálózattal. Ha nem, akkor nyilván valóban bukó a költözés. Az ellenőrzést pl. itt teheted meg az új cím megadásával.
Az online igénylés egyébként valóban nem megy. Bocs, de nem ellenőriztem, csak láttam, hogy ott a lehetőség.[ Szerkesztve ]
Alex
-
scream
veterán
válasz vargalex #105589 üzenetére
Hát, ha rámegyek a honlapon lévő linkre, hogy szeretném online igényelni/intézni a költöztetést, akkor csak átdob a FAQ-ra, ahonnan, ha kiválasztom az: Otthoni vezetékes szolgáltatás > Szolgáltatás igénylés, módosítás > Költöztetés/ címváltozás (közterület átnevezés/ átszámozás) opciót, akkor amit kihoz 3 opció, az visszanavigál oda, amit te is linkeltél oldalra...
De nem világos, hogy miért ezt kommunikálják, hogy a mostani szerződésemet fel kell bontani és újat kötni, mikor direkt rákérdeztem, hogy biztosan nem vihető-e át a mostani csomag az új címre, a mostani szerződés keretében. És nem csak 1 ügyfélszolgálatossal beszéltem.
-
vargalex
félisten
válasz scream #105588 üzenetére
Félrevezettek az ügyfélszolgálaton, hiszen van költöztetés, ráadásul online is igényelhető...
Alex
-
scream
veterán
válasz kabelmania27 #105583 üzenetére
Ügyfélszolgálaton érdeklődtem erről, a mostani hűséges szerződést le kell modani és az új helyre újat kötni, és így, mivel új szerződés lesz kötve náluk, elengedik a kötbért.
Csak nem értem, miért kell lemondani a mostanit (emiatt elveszítve a kedvezményt) és újat kötni dupla áron.
-
A régi fajta Horizon box optikai kimenete hangerő szabályzás szempontjából fix? Vagy csak nem találtam a menüben hol kell átállítani, hogy szabályozható legyen?
+1 távos a soundbarhoz nem túl praktikusFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Adams84
tag
válasz tomee987 #105577 üzenetére
Igen, tovább csökkent a kódolatlan digitális adók száma.
Budapesti területen -a közszolgálati SD-HD csatornákon felül- most ez a kódolatlan kínálat:RTL Klub, TV2, Cool TV, ATV, Hír TV, National Geographic, Discovery Channel
Ezen kívül promó jelleggel(?) szintén kódolatlanul jön a Moziverzum és a Minimax (14-es és 16-os csatornahelyeken).
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha nincs hűségem és hó közben mondom le az internetem, akkor részarányosan számláznak? Mi a tapasztalat?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
MiZo1990
aktív tag
ÁSZF változások május 31-től: maradnak a dupla csatornák eddig még biztosan és egy rakat üzleti díjcsomagot vezetnek ki, valamint átírásra kerülnek a különböző upc.hu-ra mutató hivatkozások vodafone.hu-ra.
-
EmThor
addikt
9:45 óta nincs net, elvileg nem karbantartas, ÜSZ nem veszi fel.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
tomee987
tag
Újabb digitális csatornák lekódolva: AXN, Film Mánia, Eurosport1, Spektrum Home, Minimax és a Muzsika TV
Duplikált SD-HD csatornák maradtak DVB-C-n. -
cocka
veterán
Műsorvisszanézős érdekesség:
Pace HD (letiltva, nem lehet visszafelé menni a guide-ban)
horizon.tv (műxik)
horizon go (nem írja ki a műsorújság résznél, hogy melyik játszható vissza és melyik nem, csak ha rámegyek a konkrét műsorra, akkor mutat lejátszás ikont, ha lejátszható)
-
Toth_Jani
őstag
válasz szabonagyur #105566 üzenetére
Nálunk meg a Digi csak úgy kérdés nélkül behúzta az Optikai kábelt az ajtóig a lépcsőházban, igaz mi Invitel terület voltunk. (Jó drága is volt csak net 4 Mbit 9900 forint, jelenleg meg a prémium TV +500 Net 5900)
-
scream
veterán
Hali!
Jelenleg van egy internet (500Mbps) és telefon csomagunk, ezt költöztetnénk át új címre (albérlet). Viszont az új lokáción nincsen UPC/Vodafone lefedettség, hanem a Telekom hálózatán keresztül (bérhálózat) menne.
Én azt gondoltam, hogy az átköltöztetés annyit tesz, hogy a mostani lokáción fizetett csomagot simán átmozgatják az új lokációra, de ellenben úgy néz ki, hogy a mostani (igen kedvezményes áron lévő csomagunkat, amin februárban hosszabbítottunk hűséget) csomagot le kell mondani, majd utána egyből egy újat kötni (így a kötbért elengedik teljesen), viszont listaáron tudnak csak csomagot (igazából csak a netet) ajánlani - ami jelenleg úgy néz ki, hogy a 300-as net az új lokáción több mint 2x annyiba kerülne, mint a mostani 500-as net + telefon. Ebbe csak belenyugodni tudok, hogy egyrész újraindul a hűség, másrészt hogy egy kisebb csomagért dupla árat kell majd fizetnem?
Ez a bérhálózatos megoldás amúgy hordoz magában bármilyen kellemetlenséget, vagy fogok belőle bármit is tapasztalni, hogy nem "rendes" UPC-s hálózaton keresztül jön a net?
-
félisten
válasz szabonagyur #105566 üzenetére
Ja és ami a legjobb, hogy a gigabit környékén nincs a letöltés, az ugyanannyi mint előtte a feltöltés néha megvan, de inkább 30 Mbit max.
-
cocka
veterán
válasz Katicza #105570 üzenetére
Az iszonyat drága, bár ha a magyarországi Telekom áraihoz viszonyítom, annyira nem is. Megnéztem, ha mindent kimaxolok a Telekomnál: mittomén hány box, HBO Go, minden szirszar egybe meg több modem stb... vezetékes telefon külföldre is fél áron stb.. 33k körül van a vége/hó. És azok már az epackkal csökkentett "kedvezményes" árak. Szóval nem tudom, hogy mi a szart képzelnek magukról. A voda emiatt kb. középmezőny a Trékomhoz és a Digihez képest.
-
Katicza
tag
válasz cocka #105568 üzenetére
Megnéztem és tényleg. Gigabites netnél 100 mega, 600 megásnál 60 mega és 240 tv csatorna. Van csomag-összeállító is. 2 év hűséggel 69 frank.
Románoknál 500-as a legnagyobb, 25 megás feltöltés 198 tv csatorna, HBO, HBO go, 2 év hűség 17 euró havonta, ami kb. 6300 ft lehet.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz #72445440 #105564 üzenetére
Hát azt jó tudni, hogy bírna többet is mindenesetre.
Amúgy ha mindenhol lenne optika ahol most csak UPC van másnapra csődbe is menne a vezetékes internet részlegük, csak az a "szerencséjük", hogy sok helyen nincs konkurencia vagy lefizették a közös képviselőt / retardáltak a lakók.
Anno egy kk váltás és hónapokig tartó vita a nyuggerekkel volt az ára a bekötésnek (azóta elköltöztem oda ahol megint csak UPC van). Máig emlékszem, hogy a lakosok akik konkrétan nem akarták a DIGI-t úgy indokolták, hogy - szó szerinti idézek - "nem kell nekünk ide más, jó a úpécé mindenkinek"..."I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
félisten
-
Katicza
tag
válasz =WiNTeR= #105559 üzenetére
Nem tudom mennyit bírna a hálózat, de nálam is probléma, ugyanis videózás esetén az elkészített anyag feltöltése elég hosszadalmas 5-10-20 megánál. Van amikor 20-30 de volt már 50Gb-os videóm is amit jó lenne nagyobb sebességgel feltölteni. Szerintem tudna 200-500 megát biztosan. Én inkább azon gondolkozom, hogy amikor már az 5G is reális, a net már gigabites tartományokban mozog, akkor a TV gyártók is combosíthatnának, vagyis ha van egy TV-d, adsz neki áramot és semmi vezeték. Wi-fi-n jönne minden adás, a kódoláshoz betolni egy medicard-ot és ennyi. Csak a hálózat és semmi más. Nincs koax, nincs box, semmi, csak a tv és jönnek a HD adások. Szerintem 5 év és valóság lesz.
-
félisten
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz szabonagyur #105560 üzenetére
Mindig is egy alja cégnek tartottam a UPC-t, de pont az ilyen válaszoktól kapok hülyét. Már sok-sok évvel ezelőtt is kevés volt a 22Mbps de most HO alatt inkább elfogadnám ha 500/22 helyett 300/100 lenne vagy ilyesmi. Anno olvastam, hogy valakinél elcumiztak valamit és egy ideig a feltöltési sebesség 100Mbps környékén vidáman ment, feltételezem azért bírna ennél többet is a hálózat.
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
félisten
-
=WiNTeR=
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a Vodafone (meg anno a UPC) miért ilyen döglassú feltöltési sebességet kínál? Reálisan mennyi feltöltést bírna a hálózat vagy mi az indok, hogy ilyen alja sebességekkel szórakoznak 2021-ben?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
kezo0
addikt
válasz cocka #105555 üzenetére
Szerintem ahhoz már nincs köze a Liberty Globalnak, hogy a Vodafone nem akarja az SD streamet is továbbítani az előfizetőkhöz azokból a csatornákból, amelyeknek van HD streamje is. De ha lenne is hozzá köze, akkor nyilván van erre egy végső határidő, amit természetesen tudnak a felek, hiszen ők állapodtak meg benne – csakhogy én nem erről beszélek, hanem arról, hogy a Vodafone mikor képes ezt a valóságban meglépni, akár a végső határidő előtt. Na, ezt nem tudják még valószínűleg, hiszen ennek előfeltétele, hogy minden előfizetőnél lecseréljék a csak SD-re képes boxokat, a járvány miatt pedig ezzel nyilván nem tudtak a tervezett tempóban haladni.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
vargalex
félisten
válasz cocka #105555 üzenetére
Ha jól értem, most éppen a DVB-C-ről kivezetendő SD csatornákról beszélgettek. Gyanítom, hogy a DVB-C az nem a Liberty szolgáltatása, hanem közvetlen Vodafone... Ha mégis a Liberty-é, akkor lehet, hogy ők nem jelentették még meg, hogy pontosan mikor vezetik ki az SD csatornákat.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #105554 üzenetére
Igen, mert baromság előre definiálni egy időpontot, ha a ténylegesen bekövetkező esemény meg a bejelentett dátum közt határozatlan idő telik el.
a leírt változások életbe lépésének pontos dátumát még ők sem tudják.
Mi az, hogy nem tudják? Miért a UPC-nek nincs határozott álláspontja arról, hogy meddig használhatják a szolgáltatásait? Szerintem van. Ha valakinek/valaminek tudnia kéne, hogy meddig élhet a vodafone a még meglévő ex-UPC-s szolgáltatások használati jogával, az pont a UPC!
A vodafone-nak pedig igenis tudnia kéne erről. Vagy inkább úgy mondanám, hogy nehezen hihető, hogy nem tudja.
-
kezo0
addikt
válasz cocka #105553 üzenetére
Arra utaltam, hogy a hétköznapi szóhasználatban ha azt mondják, hogy április 30. után, akkor az egyet jelent azzal, hogy május 1-től, és senki sem úgy érti, hogy majd valamikor április 30. után. A Vodafone ügyfélszolgálat pedig ezt nagyon is tudja, és szándékosan operál a félreértelmezhető szóhasználattal. Tehát ők tudják, hogy nem fog itt még semmi sem történni máj. 1-től kezdve, de úgy fogalmaznak, hogy az ügyfél mégis ezt higgye, viszont adott esetben mégse lehessen számonkérni rajtuk a félrevezetést. Ügyes.
Szerk.: pont azért nem fogalmaznak egyértelműen, mert a leírt változások életbe lépésének pontos dátumát még ők sem tudják.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #105552 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb közölni, hogy <hónap, nap>-tól? És akkor nem lóg a levegőben az egész.
Ennek amúgy mi köze a nyelvtannácisághoz? Különben ami azt illeti, egyre inkább a nyelvhelyesség is probléma. (mert az beszédben is megjelenik)
Itt most persze nem erről volt szó, ez szimplán csak szövegértelmezhetetlenségi probléma. Mivel mindenki számára nyitva hagyják a kérdést, márpedig kutya kötelességük lenne egyértelműen fogalmazni.[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz MiZo1990 #105536 üzenetére
Nekem aztán nem kell magyarázni a magyar nyelv rejtelmeit, feketeöves nyelvtannáci vagyok.
De ha bárkinek azt írná az ügyfélszolgálat egy hivatalos levélben, hogy „2021. április 30. után csupán a HD csatornákat tudod nézni és azokat az SD csatornákat, amelyeknek nincs HD megfelelője a csatornakiosztásban", és ezzel a szöveggel egy konkrét eszközcserére próbálnák őt rávenni, akkor szerintem 10-ből kb. 10-en úgy értenék ezt, hogy május 1-jén érvénybe lépnek a leírtak. És ha mégsem így lenne, és bárki megkérdezné őket, hogy miért, amire ők azt felelnék, hogy „de hiszen mi nem azt mondtuk, hogy április 30-tól, hanem csak azt, hogy április 30. után”, akkor szerintem joggal lehetne őket elküldeni a p….ba. Mert ez így tudatos félrevezetés.
-
akaido
addikt
válasz tomee987 #105534 üzenetére
Frissen bekötött Voda TV Box-ot "alkudtam ki" a telefonos üzletkötőtől egy évi újabb hűségért, így egyik "újdonságként" kevesebb a csatorna, mert az SD-k eltűntek ill. ahol van HD is akkor az jön.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
veterán
válasz woodworm #105541 üzenetére
TC még tudott bridge módban is wifit, bár elég korlátozott volt a dolog mert ugye 3IP a max és wifi kliens is sajátot kapott. Ubee és CB már letiltotta wifit bridge módban azaz se ki se be kapcsolni nem lehetett.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
aktív tag
válasz szabonagyur #105539 üzenetére
Szia! Szóval rögtön átkapcsolták és így minden rendben van? Nem is hiányzik a wifi, csak azért volt fura mert az előző modemnél ott voltak a beállítások és én tiltottam le a wifit, hogy a router adja helyette.
-
félisten
-
aktív tag
Sziasztok! Ma bekötötték az 1 Gbites internetet, az Arris modemet kaptam. Szerelőt megkértem intézze el a bridge módba váltást. Beszélt is az üsz-al és az ígéretet tett, hogy intézi. A routeremmel összekötve minden működik mint régen. Ezek szerint átkapcsolták? Viszont a modem admin felületén nem találok internet beállítási lehetőséget. A modemen a wifi led nem világít hiába nyomkodom a gombot. Az elérhető hálózatok listáján nincs rajta a Vodafonexxxx, csak a régi UPCxxxx.
Párszor áramtalanítottam és akkor néha villogott a wifi led, de miután felállt a rendszer, sötét maradt. Egy alkalommal az admin felületen a Phone és Settings fül között megjelent az Internet fül, de újra indult a modem és azóta sincs ott.
internet modem -
kezo0
addikt
válasz tomee987 #105534 üzenetére
Vagyis megint állított valamit valakinek az ügyfélszolgálat, ami nem igaz. Sajnos az összes állításukat így kell kezelni. Csak azt szabad komolyan venni, ami az ÁSZF-ben is megjelenik, és előzetesen értesítenek róla a számlalevélen.
-
cocka
veterán
válasz #72445440 #105528 üzenetére
A nagy kérdés, hogy emailen keresztül elérhető-e. Emaileztem az ügyfélszolgálatnak, pontosabban az "online ügyfélszolgálat" című résznél küldtem üzenetet, de hogy még egy másolat se jött az elég gáz. Természetesen lementettem magamnak a szöveget meg a csatolmányokat is, ha már ők nem tették meg. Kíváncsi leszek mikor fog érkezni válasz.
Nekem nincs türelmem meg idegzetem ahhoz, hogy velük veszekedjek. Meg kitotózzam, hogy melyik ügyintézővel lehet dűlőre jutni. Adják olcsóbban kész. Miért kell erre indokokat keresni? Másik kettő is jelen van, de a Telekom nem érv, a Digi viszont kb. 3k-val olcsóbban adja a hármat.
-
szucsjanek
csendes tag
Sziasztok! 21-én lejárt a határozott idejű szerződésem, és online csak magasabb ajánlatok jönnek fel. Érdemes még a 1270-en próbálkozni ügyfélmegtartó ajánlatért, vagy ezek online is elérhetők lesznek majd?
-
MiZo1990
aktív tag
válasz unicumnext #105525 üzenetére
Valóban, viszont nem kötelező Voda boxot használni.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz unicumnext #105521 üzenetére
Boxra nincs hűség. Hűség alatt lehet váltani akár kártyára is.
A visszanéző és társai ingyenes kényelmi extrák, azokra nem vonatkozik célérték, megszünése, változása nem indok kötbér nélküli felmondásra. -
pjen
félisten
válasz unicumnext #105521 üzenetére
Az a gond, hogy a boxokat kivették a hűségből, szerintem pont ezért.
-
unicumnext
aktív tag
Egyre jobban kíváncsi vagyok, mi lesz a mondás ősszel ha tényleg kivezetik az okos funkciókat a Horizon boxokról, szüleimnél van 3 is, jővő márciusig hűséggel, mivel fogják hívni, hogy bocsi de nem tudjuk bíztosítani az okos funkciót, és ha nem kérem a vtv-t akkor így jártál, ez amolyan nagyon egyoldalú módosítás hűségidő alatt.
-
scream
veterán
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy nemrég (februárban) megújított hűség (csak internet, 500mbit) esetén, költözés miatti megszüntetés (érdekmúlás) keretein belül milyen plusz költségekre számíthatok? Az új címen nem szolgáltat a UPC, így átköttetni nem tudom.
-
Toth_Jani
őstag
-
félisten
-
gduck
addikt
válasz cocka #105511 üzenetére
1. Azért az alapeset az, hogy szuperül működik! Biztos női rendszer, mert havonta egyszer szokott vele pár napig gond lenni (Elnézést a csajoktól! ) Engem inkább az zavar, hogy nem minden csatornán működik!
2. Azért sok minden volt az ingyenes videotárban is! HBOGO app bekerülhetne, főleg hogy külön nyomógomb is van rá.
3. "Tehát igazából olyan, mintha nem is lenne." Ez azért erős megfogalmazás! Szerintem jól működik, csak sajnos sok csatornán le van tiltva!
Én inkább azt mondanám, az olyan előfizetének, akinek nincs a vérében a felvétel, annak ez egy szuper kis box és nincs is semmilyen hiányérzete!
UI: ja, bocs tudom a kedvencek! Bocsi, az nekem annyira, de annyira lényegtelen De nyugi, azt úgyis belerakják!
-
Nordik
őstag
Jelenleg 150megas netem van illetve comfort tv csomag. Amiért fizetek VTV boxxal együtt 6490Ft-ot. Még van hatra kb 8 hónap az 1 éves husegidobol.
Viszont láttam, hogy most ugyanezt a csomagot 4490Ftert árulja. Nekem bőven elég lenne, viszont 2ezer forinttal olcsóbb. Van rá mód, hogy váltsak és így kevesebbet fizessek ugyanazért?
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz MiZo1990 #105456 üzenetére
Na tehát akkor foglaljuk össze még egyszer.
1. A visszanéző csak vodkaboxszal lesz használható. Ami általában különböző okokra hivatkozva nem működik. Már itt a fórumban is több példát láttunk erre.
2. Videótár: szerintem ezért annyira nem fog zokogni senki, főleg hogy a fele eleve fizetős volt.
3. A műsorrögzítés akkor megoldható külsős boxszal is, ugyanakkor EPG szerint beállított felvételre csak 1 napra előre van lehetőség. Dupla tunerrel akár egyszerre több is vehető.
Ebben papíron a vodkabox annyival jobb úgy mond, hogy egyszerre több műsor is "rögzíthető". De a hálózati anomáliáknak ez ugyanúgy ki van téve. Tehát igazából olyan, mintha nem is lenne.És akkor most jön a fő kérdés:
2021. április 30 után, csupán a HD csatornákat tudod nézni és azokat az SD csatornákat, amelyeknek nincs HD megfelelője a csatornakiosztásban.
Akkor tehát ha kikerülnek az SD csatornák a kínálatból, akkor a visszanézhető tartalmak egy jó részét is bukjuk azon esetekben, amikor az adott műsor csak a csatorna SD verziójában nézhető vissza?
Ugye milyen aranyos ez a vodafone? -
gduck
addikt
válasz cocka #105501 üzenetére
Enigma2-es box, speciel ez egy FullHD-s Amiko ViperComboHDD. De többen használnak már itt a fórumról 4K-s Zgemma H9 Combot is.
Hát igen az egy tuner és a visszanéző hiánya korlát, viszont cserébe bármit tudsz rögzíteni. Sajnos a szolgáltatói eszközöket egyre jobban korlátozzák...
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz speederiii #105507 üzenetére
M4 Sportnál azért elég sok (ha nem minden) adást felraknak a webre. Letöltöd, visszanézed kész.
-
cof
veterán
válasz speederiii #105507 üzenetére
Igen. Vannak itt páran ilyen kombóval.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
speederiii
tag
Köszi a válaszokat!
VTV box mellett is lehet akár CI+ kártyát tenni a tv-be, hogy olyan csatonákról felvegyen az ember, ami nem lehetséges vtv esetében (pl. m4 sport), ha jól sejtem? -
cocka
veterán
-
kezo0
addikt
válasz speederiii #105496 üzenetére
Sokadik Panasonic tévémet használom (igaz, egyik sem volt alapmodell), de mindegyik tudott külső HDD-re műsort rögzíteni, akár előre időzítve is, „kikapcsolt” állapotban (ami ugye valójában standby), sőt, time shiftet is, vagyis az élő műsor megállítását, visszatekerését ill. csúsztatva nézését is.
És most már a második olyan tévét használom, amelyikben két DVB-C tuner van, két CI+ modulfogadóval, tehát 2 db mediacard párhuzamos használatára lehetőséget nyújva, így párhuzamosan akár két kódolt csatornát is lehet rögzíteni a HDD-re, vagy egy kódoltat nézni, miközben egy másik kódoltat rögzít a tévé. A lehetőségek pedig még tovább bővülnek, ha a nézett vagy legalább az egyik rögzített csatorna kódolatlan.
Felvételt előre programozni pedig ugye nem csak az EPG-ből lehet (ami mediacard esetében valóban csak 24 órányi műsort lát előre), hanem manuálisan is beállítható egy felvétel, mint a régi szép VHS-felvevős időkben, akár két hétre előre is, vagy rendszeresen ismétlődő időpontokra stb.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
cocka
veterán
válasz gduck #105500 üzenetére
Ja úgy igen. De hátra 7 nap nem lesz, mert gondolom nem fér hozzá ahhoz a netes szolgáltatáshoz, ami biztosítaná a múltbeli műsorok visszanézését vagy egyáltalán EPG-s tartalmát.
És ugye az is fáma, hogy le akarják lőni novembertől. Tehát csak a vodabox marad, arra a vélhetően belső hálózatra meg bejutni külső boxszal, ahonnan a visszanézhető tartalmak elérését biztosítják, minden bizonnyal esélytelen.
Ja még annyit: ez tévé vagy settopbox? Melyik típus?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest