Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Neked is köszönöm, hogy segítesz
Érdeklődtem én ott is, ill. Nimrod-nál is... De ő nem vevő a felvetésemre. Képzeld azt mondja, hogy sokaknál 2 előfizetés van, mert nem drága, és ráadásul az antenna is kicsi, így nyugodtan elférhet még egyHát ez abszolut nem reális....nem hiszem, hogy ez a magyar átlag...2 előfizetéssel. Sokak még ezt az egyet sem engedhetik meg magunknak sajnos.. Szóval azt szűrtem le, nem érdekük olyan megoldást találni, hogy egy előfizetéssel 2 -3 tv-n lehessen nézni a műsorokat.
Így nem maradt más megoldás, mint a kártya másolás. Én nem értek egyáltalán az egészhez,itt hallottam róla, és tudom, hogy ez nem legális, de nem akarom én megkárosítani a céget, csak a saját kényelmére gondol az ember. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy illegális meg illegás dolgok között is hatalmas különbségek vannak.
Remélem megértesz engem...
Tudnál talán nekem segíteni ebben a nem legális dologban..van tapasztalatod vagy infód, hova, kihez forduljak?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest