Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Itt az én emberem
!
Tehát az általad leírt beltéri, az tökéletesen kielégíti a kívánságomat?
Vagyis 1 kártyával 2 tv-n lehet nézni a műsorokat egyszerre, ugy hogy más-más adást néz az ember?
Csakis 2 ilyen beltéri kell hozzá vagy elég 1 és a másik lehet egyszerű beltéri? Bár gondolom ha soros port-on van összekötve a 2 beltéri akkor valószínűleg ugyanez a márka kell.
A kábel bármekkora hosszú lehet?
Írj le mindent amit tudsz, köszi -
phanfantom
senior tag
Neked is köszönöm, hogy segítesz
Érdeklődtem én ott is, ill. Nimrod-nál is... De ő nem vevő a felvetésemre. Képzeld azt mondja, hogy sokaknál 2 előfizetés van, mert nem drága, és ráadásul az antenna is kicsi, így nyugodtan elférhet még egyHát ez abszolut nem reális....nem hiszem, hogy ez a magyar átlag...2 előfizetéssel. Sokak még ezt az egyet sem engedhetik meg magunknak sajnos.. Szóval azt szűrtem le, nem érdekük olyan megoldást találni, hogy egy előfizetéssel 2 -3 tv-n lehessen nézni a műsorokat.
Így nem maradt más megoldás, mint a kártya másolás. Én nem értek egyáltalán az egészhez,itt hallottam róla, és tudom, hogy ez nem legális, de nem akarom én megkárosítani a céget, csak a saját kényelmére gondol az ember. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy illegális meg illegás dolgok között is hatalmas különbségek vannak.
Remélem megértesz engem...
Tudnál talán nekem segíteni ebben a nem legális dologban..van tapasztalatod vagy infód, hova, kihez forduljak?
Köszönöm! -
phanfantom
senior tag
Végre valaki
Köszönöm a hozzászólásod.
Akkor esetleg olyan lehetőségről tudsz, hogy ikerfejes a parabola, vagyis a fejből 2 szál fut ki és akkor ugye két beltéri egység kell. Tehát ha kódolt valami, akkor nem lehet megoldani valamivel a kikódolását? Vagy másolni az előfizetett upc-s kártyát?
Ha már valóban nem lehet megosztaniakkor már csak erre tudok gondolni.
-
phanfantom
senior tag
up
-
phanfantom
senior tag
Valakinek valami ötlet?
-
phanfantom
senior tag
Az a baj, hogy abszolut nem gondolok semmire
Mivel nem értek az informatikához, csak itt érdeklődök és teljesen laikus kérdést tettem fel
1 előfizetés - 2,3 tv - mind külön, egyszerre nézhető csatornákkal, na én ennyit tudok az egészről
vagyis ez lenne a kívánságom, és köszönöm, hogy segítettek
-
phanfantom
senior tag
A felvetéseid számomra nem reálisak, többféle szempontból sem
A beltéri meg gondolom nem egy átlag valami lehet, de szerintem nem megoldhatatlan.
Elvégre az antennából minden jel bemegy a beltéri egységhez, na onnan kell 2-3 felé osztani. Persze ehhez én abszolut nem értek. Csak ha már egy kódolást meg lehet oldani, akkor többet miért ne lehetne. -
phanfantom
senior tag
Na igen, a lényeg az lenne, hogy egy előfizetéssel.. és a tv-ket külön lehetne kapcsolgatni, mindegyiken más-más csatorna menne egyszerre...
Erre valamilyen ötlet? Nincs olyan, hogy lehetetlen az informatikában -
phanfantom
senior tag
Hello!
A műholdas upc-t kellene 2-3 tv-re egymástól függetlenül megosztani.
Ha esetleg erről tudna valaki mondani valamit, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest