Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacces

őstag

válasz hcl #2070 üzenetére

Hát már megoldottam, hogy újraraktam az egész rendszert, sajnos a terminálig sem tudtam eljutni...

Frissítés visszavonás, ezt nekem Vision kolléga javasolta a Linux abszolút kezdőknek című topicban.

" pt-get " - ez alatt a következő parancsot értetted?: apt-get install --reinstall x11 ?

A frissítés nem biztos, de elsődleges gyanúsított. Egyszer már volt ilyen, hogy jött a frissítés, volt közte az Xorg (eddig ez a közös nevező), és utána bamm, elszállt. De egyszer sikerült helyrehoznom, most viszont nem. (Most másabb volt az összeomlás)
    Itt is az volt, este frissítéttem, kikapcsoltam a laptopot, másnap bekapcsoltam és bumm.
    Anno, meg frissítés volt után restart, és aztán már csak a terminál szólt nekem.

Lehet más volt a bűnös, de én csak ennyit vettem észre.

Lehet majd kereslek itt, vagy privátba, nem tudom, hogy van-e értelme xorg-ot konfigurálni "élő" rendszeren, mármint most újratelepítve és minden jó. Most még nincs hiba.

floatr: Feltelepítem az Ubit, frissítést felpakolok. Felmegyek az AMD oldalára, letöltöm a megfelelő catalyst drivert az .sh fájlt, aztán terminálba be és sh amd-driver....sh paranccsal, aztán az ablakot next-next-next végig kattintás, befejezés, és rendszer újraindítás

Új hozzászólás Aktív témák