Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- DIGI internet
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hát már megoldottam, hogy újraraktam az egész rendszert, sajnos a terminálig sem tudtam eljutni...
Frissítés visszavonás, ezt nekem Vision kolléga javasolta a Linux abszolút kezdőknek című topicban.
" pt-get " - ez alatt a következő parancsot értetted?: apt-get install --reinstall x11 ?
A frissítés nem biztos, de elsődleges gyanúsított. Egyszer már volt ilyen, hogy jött a frissítés, volt közte az Xorg (eddig ez a közös nevező), és utána bamm, elszállt. De egyszer sikerült helyrehoznom, most viszont nem. (Most másabb volt az összeomlás)
Itt is az volt, este frissítéttem, kikapcsoltam a laptopot, másnap bekapcsoltam és bumm.
Anno, meg frissítés volt után restart, és aztán már csak a terminál szólt nekem.Lehet más volt a bűnös, de én csak ennyit vettem észre.
Lehet majd kereslek itt, vagy privátba, nem tudom, hogy van-e értelme xorg-ot konfigurálni "élő" rendszeren, mármint most újratelepítve és minden jó. Most még nincs hiba.
floatr: Feltelepítem az Ubit, frissítést felpakolok. Felmegyek az AMD oldalára, letöltöm a megfelelő catalyst drivert az .sh fájlt, aztán terminálba be és sh amd-driver....sh paranccsal, aztán az ablakot next-next-next végig kattintás, befejezés, és rendszer újraindítás
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest