-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz kis.zsolt #10468 üzenetére
Sold Out, mert így tudják tartani az érdeklődést. Saját tapasztalatot osztok most meg, a hónapok nem lesznek pontosak, de az eltelt idők igen.
Nem volt stockon az akkor még olcsó G3 Istant, folyamatosan vadásztam rá, értesítők beállítva több helyről stb. Egyszer csak megjelent legyen július közepe, gyorsan rendeltem is 2 db-ot, szinte fél órán belül Sold Out. Oké. Megjött simán július elejei teszt dátummal. Aztán kellett még egy G3 Instant, ekkor volt szeptember közepe (eltelt 2 hónap), megjelent, lecsaptam egyre. Megjött és láss csodát teszt dátum ugyanúgy július eleje, napra pontosan az előző kamerákéval megegyezően. Ergo volt termék akkor is, csak hát nem akarták eladni. Ezek után rövid időn belül repült is a G3 Instant ára a G3 Flex magasságaiba.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G6, 13,3" HD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gara
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)
- Inmotion V10 Elektromos Egykerekű 4KM!!
- Lenovo V15: AMD Athlon Silver 3050U/8GB/256GB NVMe SSD/15,5"FHD TN/WIN11 Pro
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + (opcionálisan) Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest