- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
Ma érkezett egy G6 Bullet:
Élménybeszámoló egyelőre nincs, mert csak bekapcsoltam és hagyom, hogy működjön. Délután fogom felszerelni.Addig is:
Mit is mondjak: elég masszív cucc, azt hittem tégla van a dobozban.
Valóban nincs IR-extender csatlakoztatási lehetőség, de szerintem ez a legkisebb probléma, hiszen külső IR reflektorral talán még olcsóbban is megoldható - már ha kell, mert elég bika az IR fénye alapból (legalábbis a koromsötét szobában).
Jobban van megoldva az Ethernet kábel vízzárása, és a szokásos módon ügyesen csomagolt UniFi holmiról beszélünk.
A kezelőfelülete általános, bár az, hogy arcot, és rendszámot hogyan fog jelezni, még nem tudom, a szobában ugyanis nem fért el a kocsim. Remélem az API-ban van valami okosság erre, mert szeretném a kapunyitás feltételévé tenni a rendszám felismerést a Home Assistantban (de lehet, hogy ez csak egy merész álom marad).Bővebbet majd később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest