Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
darerik
csendes tag
Az EZtrust oldalán egy éves ingyenes progira lehet szert tenni. Egy év nagy idő, utánna ráérsz másikat keresni. nagyon korrekt, a leveleket is figyeli, még az incredimailban is.
Nem szeretem az uborkát, és jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
-
Atlantis
veterán
No, kicsit állítgattam, így most jó lett, elvileg minden portom láthatatlan. Jó ez a Kerio, pedig előtte tartottam tőle, hogy visszafogja a net sebességét.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
salazol
őstag
Szerintem jobb, ha teljesen láthatatlan vagy.
Kár volt kitörölni a gyári beállításokat. azokkal minden port láthatlan a wigwamon.
Lehet, hogy megérné leszedni és újrarakni a gyári beállítások miatt.
A 25-ös az SMTP, a110-es a pop3, a143 az IMAP ezeket a levelezőprogramod számára nyitottad meg, de lehet, hogy helytelenül. Nézd meg a nyilat a levelezőprogram bejegyzésén, nem kétirányú-e. Csak kifelé mutathat. -
salazol
őstag
Röviden összefoglalva, amik előre be vannak állítva,azokhoz nem célszerű nyúlni.
A legtöbb szoftver, ami ki akar menni, ismerős nevű, tehát eldönthető.
Amikor telepítesz valami új programot, aminek jogavan kimenni, akkor sejthető, hogy az mire szolgál, pl. felrakod a víruskeresőt, majd rákattintasz a liveupdate-re, akkor egyértelmű, hogy ki kell engedni. A többinél is lehet szürni, hogycsak bizonyos portokat vehessen igénybe, pl. az Outlook expresst csak localhostra engedem, mert a levelek átmennek a viruskeresőn. Olyan leveleket nem fogadok, amelyek külső weboldalra akarnak csatlakozni, ez is veszélyforrás. -
salazol
őstag
A GMT.EXE a gator spy része. Javaslom futtasd le a gépeden az AD-AWARE-t.
A General host process....... az a windows része, svchost.exe a neve.
Amit a kerio alapban beállít az svchost-nak 3 bejegyzést, kettő enged, 1 blokkol, ahhoz nem nyúltam, amikor ezek után jelzett, azt már blokkoltam örökre, így is megy minden, tehát arra már nem volt szükség. -
anulu
félisten
Javaslat: IS 2004, benne van a spam killer, és MyIE2, abban pedig a popup gyilkoló.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ezekkel a szoftverekkel lehet gond a Nintendo Switch 2-n
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest