-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Persze, én is ezért írtam, hogy a gyakorlati és mentális folyamat két külön szál. De ő nem erről beszél...tudjuk jól. Általában véve gondolja úgy, hogy a káposztától mindenki vasból van, és nem fogja sem a covid, sem az Iskander-M, tehát foglalkozni se kell semmivel mert "Föld anya, vagy isten megvéd". Nem fog...
Napi szinten durva twitter videókat nézni nem kell. Volt olyan, amitől én sem aludtam 3 napig. Arra viszont jó volt, hogy tisztán lássak és lépjek, illetve még véletlenül se hasson rám semmiféle konteós baromság. A továbbiakban viszont nem kell ilyeneket nézni, mert sokat már nem tenne hozzá semmihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Autós topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest