Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Olyan 3-4 éves.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Lehet az időjárás miatt fáj a baleset helye?
-
koshmar
addikt
Dat moment, amikor a cigány nő a fiát a villamoson szoptatja.
-
DJ WOKKY
addikt
mi a helyzet uraim ? Sziasztok.
Látom nagyon semmit mondó hsz.-ek ezek mostanában
-
koshmar
addikt
aASDASDSAAA, mert eltűnt a topik az Itt szóltam hozzá listámból.
-
-
EmberXY
veterán
válasz kukinyo #13245 üzenetére
Így van.
Még annyit tennék hozzá, hogy a globalizáció nem fair, mi majmoljuk a világot (tehát az USÁ-t), ők mit vesznek át tőlünk? Azt sem tudják, hol van az országunk, cserébe jól ki is használnak minket, mint ahogy más országokat is.
Ők jó 200 éve léteznek, mi 1000+ éve, mégis nekünk kell nyalni (pedig a hasznos és alapvető dolgok legalább 80%-át magyar találta fel, azokat persze átvették, mi mégsem tartunk sehol).
Elektromosság, számítógép, atombomba, orvostudomány, stb, hogy csak néhányat említsek...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz kukinyo #13241 üzenetére
A globalizációt megértem, de azt nem, hogy egy nép hagyományai miért érdekesek egy másik nép számára? Keverednek a népek, de nálunk az Alföldön egy amcsi sincs, mégis többen ünneplik a halloweent, mint a halottak napját. Hálaadást se ünneplünk, meg ilyenek...
Azt is útálom, amikor az ünnepek alatt amcsi (családi) filmeket tolnak az arcunkba, holott rohadtul nem passzol a kettő. Ahol kisgyerekek vannak, azok azt látják, hogy amcsiban karácsonykor jön a mikulás, meg a bíróságokon esküdtszék van, stb, ez rögzül bennük, holott nem ennek kéne.
A Bud Spencer filmekkel semmi bajom, azok nem közvetítenek hamis értékrendet, csak poénokat (meg pofonokat vér nélkül).Up the Irons!
-
koshmar
addikt
-
EmberXY
veterán
Halloween estéjén kezdődik, általában 1 napig tart. Random figurák bukkannak fel a képernyőn, random helyen, random időben, ezeket kell elkapni, random ( pozitív vagy negatív) hatásúak, pl pontot, egyéb kedvezményt adhatnak, vagy el is vehetnek....
Ilyenkor sokan ezt bújják akár egész idő alatt, van egy toplista ami alapján nyernek valamit a legügyesebbek, azon túl, hogy jó sok mindent össze is szedhet az ember (mármint pontot, kedvezményt)...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
kukinyo
addikt
Mi ez a nagy "lapítás"?
-
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #13215 üzenetére
Szerinted?
Az állkapcsom oldalsó részéből kiszedett csontot rögzítik az elülső (korábban hiányos) részhez. Gondolom, ha csak úgy odarakták volna a lá' natúr, akkor nem forrt volna be, vagy mit tudom én.
Hónap végén el lesznek távolítva.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Ma megtudtam, hogy két csavar is van az állkapcsom elülső részén. Segáz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest