Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Lipigab #64640 üzenetére
A tm nekem sem valami jól megy,érzékeli hogy van nyitott port,de a feltöltések akkor sem mennek...
Upnp hiába van bekapcsolva,akkor sem...ekkor jött az ötlet...
Nat-pmp,tűzfalba kivételként az app és a port hozzáadása tcp/udp kivétellel...így mocorog valami felfele...kérdés hogy a digi mit fog meg rajta esetleg még...ha fog rajta...Mert gyanús hogy a 6.dik torrent appot próbálom ki és egyikkel sem megy a feltöltés, se routerrel,se közvetlenül :/
-
frap
csendes tag
válasz Lipigab #61064 üzenetére
Szia,
Köszönöm tanácsaidat a témával kapcsolatban. Az alap BB openwrt-vel sem épül fel a kapcsolat, CC-vel gond egy szál se, annak ellenére, hogy a conf fájlok ugyanazok. Véleményem szerint kernelszinten javították a RADIUS authentication-t. Vargalex és Suste firmjei annyi jó szolgáltatást tartalmaznak, de BB-re épülnek.
A kiindulási alap egy multiwan lett volna, de már itt elvérzett az egész, természetesen csak a Wi-Free használat miatt (EAP-PEAP/MSCHAPv2).
Korábban használtam DDWRT-t, de anno Alex majd Suste firmje mindent vitt, annyira komplexek. Az én bajomra valószínűleg a suste@openwrt@CC@0.1 megjelenése lesz a megoldás amelyet nagyon várok, és a
9092-es felület jóságai mellett el tudom indítani a Wi-Free-t is. -
CheGhost
aktív tag
válasz Lipigab #49234 üzenetére
ipdns.hu
jó, megbízható, ingyenes és magyarmint a csabai/gyulai kolbász*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Lipigab #15577 üzenetére
ezt írtam, hogyha ez be van állítva, elfogadja, de kizárólag akkor, ha nincs bekapcsolt megosztás.
valamint ez se igazi megoldás, mivel ezelőtt a tp gyári fimware-rel minden ment bármilyen házirend átállítsa nélkül, és linuxról is el tudtam érni. pl most ubunturól sehogy sem tudom elérni a vinyót.
-
bba
tag
válasz Lipigab #15056 üzenetére
ted át a remote ssh portot 443-ra a routerben és akkor a céges tűzfal HTTPS-nek "látja" és kiengedi, de te közben SSH csatlakozást kezdeményezel a saját routereddel. - ez az SSH tunel
nekem így megy innen bentről...[ Szerkesztve ]
''Semmi sem állandó, csak a változás örök.''
-
glugi
tag
válasz Lipigab #11957 üzenetére
Megmértem a LAN Speed Test progival, 100 illetve 200 megás fájlt használva az írás 38-40 Mbps, az olvasás viszont csak max 10-11 Mbps, a kérdéses filmek pedig 15-16 Mbps körül vannak, átlagban. Több hdd-vel, kábellel próbáltam.
Nyilván ez okozza a szaggatást. Lehet esetleg ezen valahogy segíteni vagy szegény tényleg ennyit tud (cpu limit)? Szakik, bennetek bízom -
direwolf
őstag
válasz Lipigab #11896 üzenetére
Ha Backfire volt előtte rajta, akkor ott a button neve "BTN_1" volt, Vargalex buildjeiben "wps"
Ha átírod menni fog, nálam legalábbis így megy.
A QSS led-re meg luciban definiálnod kell egy újat a system/led configuration-nél.
Ekkor nekem kikapcsolta az usb ledet is, de ha bepipálod mindkettőre a default statet,akkor jó lesz.[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
MODERÁTOR
-
gyugyo79
addikt
válasz Lipigab #3112 üzenetére
Miután felraktad a minidlna-t utána felraktad azt a libffmpeg-et amit írtam (0.5.2-4cj)?Az ami alapból felrak abban nincs video támogatás.Ennek a felrakása előtt nekem is csak a képeket és a zenéket játszotta le).Aki s a sony tv-hez írt fórumba az azt írta még, hogy akkor volt neki tuti ha a configba a media_dir= -nél nem használta a A, P, V, beállításokat (én se használom). A minidlna.log -ba mit ír?
-
gyugyo79
addikt
válasz Lipigab #3100 üzenetére
A minidlna nem nyúl bele szóval ugyan olyan mintha usb-ről néznéd.
Persze, hogy nem olyan a minősége mint amit egy bdlejátszó ad vagy akár egy videókártya hdmi-n át amikben sokkal komolyabb dekóderek vannak mint a tv-ben.
Viszont arra baromi jó, hogy amit a transmisson leszed azt minden macera nélkül rögtön lehet nézni tv-n. -
gyugyo79
addikt
válasz Lipigab #3095 üzenetére
Én a lengyel block-extroot-os fw-t használom és egy 1GB os partíció van a rendszernek adva így nem nagyon szoktam nézni, hogy mennyi volt és mennyi lett pontosan.Viszont az ffmpeg ipkg csak magában 1.5Mb.Biztos sok hely kell ez egésznek Mert a minidlna működéséhez ezek kellenek még amiket ha tud le is szed rögtön amikor telepíted :
libexif ,libjpeg ,libid3tag ,libflac, libvorbis, libsqlite3, ffmpeg, libuuid. Így akkor ennek csak azok álljanak neki akik már növeltek a rendszer méretén. ( Az hogy ezt hogy kell szerintem van is egy elég szájbarágós leírás magyarul és ha valaki úgyis ráköt egy hdd-t a routerre akkor ezt és swap-et minden féllek épen érdemes megcsinálni )
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest