Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
válasz kosztya2025 #46933 üzenetére
Már kezdtem megörülni, hogy működik, persze hogy nem...
A wireless fájlt hogyan tudnám módosítani? Putty nem megy... -
gr8tjoey
aktív tag
Beírtam, jelentem a DMA hiba megszűnt!
Ettől függetlenül 125mW-os teljesítmény mellett is eldobálja a wifit a legtöbb eszköz pár óra használat után.
Olyan mintha bemelegedne benne valami, és akkor K.O.
Ezeket a mW-okat azért hajtom, mert normál esetben ülök min 8 órát abban a szobában ahol ez a router van, és nem akarom kisugározni az agyamat, ha egy mód van rá. Lelkileg rossz érzés, hogy a 1043 25mW-tal beszórja a házat, a WDR3600 meg 100-zal se.
Megpróbálom visszaadni a routert, és levásárolni az árát. Mostanra megutáltam rendesen.------((-----))------
-
MATEO6600
őstag
Köszönöm a tippet mindjárt kipróbálom!
Leírom, én hogy állítottam be:
Teljes router reset, minden alapon.
Network -> Interfaces -> General Setup:
Protocol: PPPoE, beírtam a felh. nevet, jelszavat, így az utp kábellel csatlakozott gépen van net, fasza sebességgel.
Hogy a laptopon is legyen: Network -> Wifi
Amiket módosítottam: Channel 11-re, transmit power maxon, Country code Hun, levédve kevert titkosítással.
A mode-t hagytam auton, ezt esetleg g+n-re kéne átrakni?
Ezekkel a beállításokkal van net a wi-fit használó eszközökön, csak a letöltéskor szakad meg...
Most ugye nyomtam 1 resetet, és mindent így állítottam, meglátjuk jó-e, ha nem, akkor kipróbálom az általad írt config/wireless fájl módosítását. -
gr8tjoey
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz kosztya2025 #46909 üzenetére
Szerintem EZT! Nem tudom, hogy ennek van-e valami egyszerűbb, grafikus, LuCI-s megvalósítása, mert nem használok OpenWrt-t!
-
csixy
addikt
válasz kosztya2025 #46881 üzenetére
A routeren nem RS232 van , hanem TTL-szintű (3.3Volt) soros port . Tehát vagy max232-es IC-ből kell csinálni átalakítót vagy egy mobiltelefon adatkábelt (aminek a PC felőli vége lehet USB-s , vagy RS232-es) kell keríteni és a telefon felőli végből ki kel válogatni a nekük szükséges vezetékeket ( Rx, TX, GND, és VCC {bár többek szerint a VCC-t nem kell bekötni} )
Mindjárt teszek fel egy mintapéldát arról amit én használtam már többször is TP-link 1043ND élesztésére sikerrel.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
válasz kosztya2025 #46881 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz kosztya2025 #45757 üzenetére
Szia!
A meglévő példa pedig működik, csak egyenként kell az ip címet megadni. Tartományt nem úgy kell megadni, ahogy a példádban írod. Hanem pl. így.
Alex
-
siddis
őstag
-
Tutu7030
veterán
válasz kosztya2025 #45037 üzenetére
Nekem a dlink dir-825 csinálta ezt egészen addig, amíg az alex féle 1.1.5 fel nem került rá. Utána már nem volt vele ilyen gond.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
MODERÁTOR
válasz kosztya2025 #45037 üzenetére
Szia!
Szerencsés vagy, hogy csak a napokban tapasztaltad!
Ha rákeresel itt a dma failed kifejezésre, akkor majd meglátod, hogy igazából nagyon sokan küzdenek ezzel!
-
McSzaby
őstag
válasz kosztya2025 #44973 üzenetére
Be tudod linkelni a leírást, ami alapján csináltad? Kíváncsi vagyok rá
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
vargalex
Topikgazda
válasz kosztya2025 #44973 üzenetére
Szia!
Ha a vendég wifi-t a leírások szerint csináltad, akkor létrehoztál hozzá egy új interface-t. Ezt QOS-el is tudod korlátozni.
Alex
-
csasaKKP
senior tag
válasz kosztya2025 #41830 üzenetére
Köszönöm.
Habár valamilyen leírásra számítottam, nem adatlapra, de ezen keresztül el tudok indulni.
Eddig valamilyen transzformátoros leválasztónak tűnik, de mindjárt továbbnézek."Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
r3dsnake
nagyúr
válasz kosztya2025 #15492 üzenetére
nem. ugyanolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest