Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_miso
tag
válasz timarcell #46400 üzenetére
Timarcell hibája nekem akkor jelentkezik, ha megváltoztatom az IP címet, és újraindítom. Én nem találtam más orvosságot, mint a reset.
Egyébként van olyan IP cím, amit el sem fogat. Pl. ha a default IP 192.168.0.1 csak 192.168.x.1 címeket fogad el. Ha 192.168.1.1 a default, csak 192.168.1.x címeket eszik meg. A többit menteni sem engedi. Érdekesség, hogy a gyári fw-el is eszt teszi. Most hirtelen több TP-link router került a kezembe, és mindenütt eszt tapasztaltam. A módosított IP cím esetén már az úraindítást nem bírja. Pedig egy kliens routernél is hasznos lenne a statikus IP. Dinamikus IP-vel mind stabil kliensként.
misomiso
-
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
válasz timarcell #15609 üzenetére
Hi!
Így nem jó az fstab-ban a swap beállítás (mert most teljes /dev/sda1 van beállítva).
Még ezt csináld meg, különben egy újraindításkor nem lesz swap-od:"A System->Mount points menüpontban a swap file-od nem fog külön kiválaszthatóként megjelenni, ugyanis az (ahogy az elnevezése is mutatja) a rendszer számára egy teljesen átlagos file. Beállításához a Device lenyíló listában válaszd a -- custom -- lehetőséget, majd add meg a swap file helyét (pl. /mnt/swapfile)"
Alex
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest