Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipi89
tag
válasz Intruder2k5 #32082 üzenetére
Nokia DKU5 - ca-42 -s kábelem van. Drivert még mindig nem sikerült találnom win alá.
Rx, Tx, Vcc tüskesoron akarok backupot csinálni.
-
válasz Intruder2k5 #31995 üzenetére
Csakhogy az előző firmware-ban ez megoldható volt, ahogy azt a 31912. hozzászólásban leírta. Egy "ftp" nevű user van és az nem tudott kilépni az /mnt-ből. Most meg lazán babrálhatok akár az /etc-ben is.
(#31996)
Luci-ban.
A ratio limitre simán elfogadta az "1,5"-öt, holott "1.5" a helyes forma.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #31886 üzenetére
Pedig egy hard reset jobb lett volna neki Legalább tiszta lappal indulhatott volna.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Susnyas
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31886 üzenetére
bocs... újrainditásra gondoltam
-
Susnyas
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31883 üzenetére
Reset meg volt, igaz csak szoftvesen. Hardveres kellene? Van külömbség a kettő közt?
-
válasz Intruder2k5 #31878 üzenetére
Intruder2k5, Vladi
Köszi-köszi!
Ma már késő van, de holnap ránézek, hátha életet tudok bele verni.
Az automata partícionálást jobban komálnám, mert úgy emlékszem februárban először kézzel babráltam valamit és vargalex-től kellett teamviewer segítséget kérnem.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz Intruder2k5 #31874 üzenetére
Erre gondolsz?
Ez menni fog password nélkül is? És újra létre tudom hozni a partíciókat?Vladi
Ha sikerülne is bejutnom, az ilyen "csatolás pontokat megadni" meg partíciókat létrehozni kézzel nem tudom, nem értek a linuxhoz.
Úgy emlékszem a firmware telepítője rendelkezik egy partícionáló résszel.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
cimp
senior tag
válasz Intruder2k5 #31871 üzenetére
Az első XT a munkahelyemen!!! És aztán az AT. 8MHz. Turbóval 16-ot is tudott. Akár 640 Kb memória! A telefonom egy sci-fi ahhoz képest. És biztos elhiszem, hogy 69-ben a holdon járt valaki.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Susnyas
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31867 üzenetére
Akár több percet is igénybe vesz...
-
Susnyas
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31865 üzenetére
Rendben. Köszönöm....
-
Susnyas
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31862 üzenetére
Egy esetleges részletesebb segitséget tudnál adni. Ha igen pm-ben folyt. köv
-
SteveBeard
senior tag
válasz Intruder2k5 #31827 üzenetére
Bocsánat, nem fogalmaztam elég érthetően.
1. A 1024/transmission páros nem fogja tudni kihasználni a 80/25-ös netet.
Nálam 10/1 van de ezen is le kell korlátoznom a transmissiont a stabil működés érdekében.
Természetesen más a helyzet, ha PC-ről torrentezik.2. Ennek a pontnak semmi köze az előzőhöz. A 4300 tudja az 5GHz-t. Annyira zajos környezetben, mint amit az előbb linkeltem, az egyik megoldás lehet, ha részben átáll 5GHz-es eszközökre.
3. Egyébként meg teljesen mindegy, mert max. 15 ezret szán rá, és véleményem szerint a 1043-nál jobbat, ebben az árkategóriában nem talál. (12-13 között lehet most megvenni)
Én is szívesebben vennékAsus RT-N16-otde 10 ezerrel több, mint a 1043.Igazából csak azért szóltam hozzá, mert nem akarom, hogy a túlzott elvárások miatt csalódás érje. A minidlna-t még nem is említettem.
De továbbra is tartom, ezért a pénzért remek kis router a 1043.
Amióta megvan, elég sok mindent elkövettem ellene és még mindig bírja.Steve
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #31827 üzenetére
Nekem a házamban,csak a telefon van a wifin, még a laptopot is kábellel kötöttem össze
Szted ha kicserélem a cat5e kábeleket cat7 re lehet javulna a sebességem a hálózaton?Ez a 7-8MB/s elég gyászos gigás hálónak, és nem tudom mi a baja :S Sztem kicserélem a kábeleket hátha, azt ha nem megy húzok optikát mindenhova, és media convertereket hehe Az talán menni fog már.... -
SteveBeard
senior tag
válasz Intruder2k5 #31823 üzenetére
Szia!
Nem is arra gondoltam, hanem lehet, hogy hosszabb távon jobban járna egy 4300-zal.
Tudom még elég kevés az 5 GHz-es eszköz.
De a torrent szempontjából is jobban járna egy erősebb routerrel.
Ezt a sebességet, gondolom minél jobban ki akarja használni és valljuk be őszintén torrentezésre csak bizonyos korlátozásokkal használható. Nekem ez pont megfelel
Igaz 5 ezerrel több, mint az általa meghúzott felső határ.
Nekem tetszik a 1043, engem teljesen jól kiszolgál, de nem merném azt mondani, hogy vedd meg, neked biztosan jó lesz...[ Szerkesztve ]
Steve
-
Vladi
nagyúr
válasz Intruder2k5 #31795 üzenetére
hmm??
Csak direkt átkötni, vagy hogy?
il sole non sorge più ad Est!
-
csimpas
tag
válasz Intruder2k5 #31768 üzenetére
hálás köszönet
így már sikerült a nyomtatót belőni, jó lenne a minidlna is -
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31709 üzenetére
Köszönöm szépen
Ü,P,S
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #31740 üzenetére
Én csak beléptem! Azért nem értem a gubancot. Azóta többször beléptem és minden normálisan működik.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31702 üzenetére
Távolról ftp, keresztül , de helyileg Total commanderen keresztül is azt írja nincs jogosultság az írásra .és a jogosultság beállításakor nem végrehajtható az írás engedélyezése pedig rendszergazdaként vagyok .
Ü.PS.
-
anarchic
tag
válasz Intruder2k5 #31706 üzenetére
Nagyon réges-régen még IPcop-ot használtam, valami P2-3 átmenetű gépen az se volt semmi .. Most, hogy így eszembe jutott rá is kerestem és még létezik frissített verziója is.
etc..
-
anarchic
tag
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Intruder2k5 #31698 üzenetére
Köszönöm
Végigmentem a lépéseken, az elsőnél nekem a port1 alapból untagged volt, és volt port0-m is, ami off-on volt. Nem tudom ez így jó-e, de elég nekem két port is.
Fejlemény: pingelés működik.Transmissonbe belépve a port nyitva, forwarding működik. Trackerekkel (egy részével ) van kapcsolat. Jött "Could not connect to server" hibaüzenet, de már látok peereket.
Hálám üldözzönHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Intruder2k5 #31696 üzenetére
Nincs kapcsolata a trackerekkel. LuCiban pingelés nem megy (ping: bad address 'openwrt.org')
A Hálózat/Interfész részben nem töröltem a WAN-t, csak annyit piszkáltam, hogy átállítottam a LAN ip-jét. Net így is volt, ezzel meg voltam elégedve, de ezek szerint valami hiányzik.Annyit még megpróbáltam ez előbb, hogy a LAN interfészt a WAN tűzfalzónájába rendeltem -mert a Transmissionre vonatkozó default tűzfalbeállításokban WAN szerepel-, de nem kellett volna, reset lett belőle.
Hogy tudnám switch módba tenni?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Intruder2k5 #31694 üzenetére
Naszóval
Bejön a lakásba a net, és egy Dlink di604 routerre kapcsolódik. Ennek a lanjára van kötve egy gép és egy TPlink wr1043nd. A TPLink lanjára pedig még egy gép van kötve. Ezen a második gépen tökéletesen működik a Transmission, de a TPlinken vargalex féle firm-el nem bírom működésre bírniHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Intruder2k5 #31692 üzenetére
Köszi, én is erre emlékeztem, de már nem tudtam mivel magyarázni azt, hogy nem működik a transmission. Esetleg ha másolok be logot az segít?
Meg vélgülis ha a routeren nyitva lett volna a port, azt másik gépről nem is tudtam volna checkelni, nem? De lényegtelen, a Transmission is azt írta, hogy zárva van.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Callmaster
tag
válasz Intruder2k5 #31689 üzenetére
Akkor lehet hogy nem az a verzió van fent, reset nem reagál és a mappa törlésére ezt kaptam:
rm -rf /overlay/*
No such file or directoryÜdv.
-
Callmaster
tag
válasz Intruder2k5 #31685 üzenetére
Szia,
Ez jó kérdés mert én azért kaptam hogy csináljam meg. Egy munkatársam adta oda aki megintcsak azért kapta hogy csinálja meg, szóval ördögi kör ez
Annyit tudok hogy Luci volt rajta csak valamit elállítottak rajta, hogy mit az jó kérdés.
Minden led rendben működik csak Failsafe-ben elérhető a router. Lehet hogy Vargalex féle Firmware van rajta, sajna nem tudom.
Ami fucsa nekem, hogy nem találja az MTD-t de kilistázza. -
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31670 üzenetére
Felemelő volt . Köszi . Az szivatott , hogy csak a password -t adtam meg .Csodálkoztam is , hogy a username hol kell megadni .
Biztos te úgy születtél , hogy mindent tudsz .Még egyszer köszönöm .
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31665 üzenetére
Köszi .Kicsit bővebben elküldenéd ?
-
Jlaci16
csendes tag
válasz Intruder2k5 #2817 üzenetére
Szia!
Egy rövid kiegészítés. Ha tudod pontosan mit rontottál el, akkor
mount_root
után újra szerkesztheted, majd táp ki/be a router újraindul és örülsz. -
Ursache
senior tag
válasz Intruder2k5 #31662 üzenetére
Már fullosan sikerült! Már csak a webadminos config van hátra Köszönöm!
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31629 üzenetére
Teljesen más módon de belülről már látom az eszközt .
Tudnál adni ötletet a külső elérésre .P.S.
-
Ursache
senior tag
válasz Intruder2k5 #31638 üzenetére
Vcc-t be kell kötni, vagy sem? Nálad mintha be lenne (piros), viszont máshol azt írják, hogy még véletlenül se. Csak mert tegnap a hyperterminal nem akart menni, de lehet felcsereltem rx-tx-et...
-
Ursache
senior tag
válasz Intruder2k5 #31609 üzenetére
Nekem 5db vezetékem van a dku-s kábelben. Sárga a kakukk, azzal ne is foglalkozzak?
-
Ursache
senior tag
válasz Intruder2k5 #31634 üzenetére
TUSB 3410 Boot Device, ezt írja. Azt hittem ezek a nokia kábelek egységesek Amúgy Texas Instruments gyártja a chipet, nem?
szerk: hopp, szépen fel is ment, köszönöm Most azt írja NOK Series USB Cable, lesem pdf-et, hogy ez jó-e.
szerk2: többportos soros adapterek : Nokia Connectivity Adapter Cable DKU-5, ez már jó
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
válasz Intruder2k5 #31609 üzenetére
A kábel megvan, de nem ismeri fel a gép. Win7-es gépről lemondtam, maradt az XP. Elvileg már 2 db illesztőprogramot is felküldtem neki (gépreset nem volt, nem is kért), de még mindig unknown device... esetleg egy normál hozzávaló driver linket kaphatok?
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31593 üzenetére
Igen állítottam be .
Köszönom az eddigi segítséget .Roppant hálás lennék ha végig vezetnél .P.S.
-
Ursache
senior tag
-
gabipaci
őstag
válasz Intruder2k5 #31603 üzenetére
Eddig 80-ason próbáltam, de már próbáltam máshol is, és az a szöveg nem változott. Szerintem ezek az ISP által alapból nyitott portok.
Semmi más nincs forwardolva.
Lan-on böngészővel érem el a kamerát IPort alapján.
Van egy Kamera tool progi, az arra való, hogy megkeresi a hálózatban, hogy melyik IP-n, melyik Porton van.
De most pl a 80-as portra is errort dob az a weboldal, ahol a portot kell ellenőrizni...Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz Intruder2k5 #31601 üzenetére
Ez érdekes, alapból ezeket adja ki:
FTP 21
SSH 22
Telnet 23
SMTP 25
Web 80
Pop 3 110
IMAP 143
Other Applications
Remote Desktop 3389
PC Anywhere 5631Áttettem a beállításokat a 81-es portra, apply, router restart, és azt mondja hogy a 81-es port "Error: I could not see your service on 86.xx.xx.182 on port (81)
Reason: Connection refused"
Szóval valahogy nem megy nekem ez a port forwardLogitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz Intruder2k5 #31596 üzenetére
Hát sajna így sem megy.
Amúgy saját gépemről el kellene érnem egyáltalán a saját hálózatomat interneten keresztül?
Vagy ezt csak egy idegen IP címről lehet leellenőrizni, hogy jó-e?UPnP-vel nem lehetne megcsinálni egyszerűbben? Vagy az erre nem jó?
Szerk: cmd-ben meg lehet nézni valahogy a nyitott portokat? Hogy sikerült-e egyáltalán
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz Intruder2k5 #31589 üzenetére
Próbáltam a noip-vel, ugyanaz mint a DDNS, de nem jött össze, azt hittem az a baj, és fix IP-vel pofonegyszerű lesz.
Ezért dobtam ki a pénzt.Tehát a port forward menü:
Application, gondolom csak adok egy nevet, bármi lehet
Protocol, Both
Source Net, ide mi kéne???
Port from, 79
IP Address, 192.168.1.141 (a hálózatban ez az IP-je a kamerának)
Port to, 81 (ezzel elvileg a 79-80-81-es portokat nyitottam meg, ugye)
EnableHa így kell, akkor valami más a baj... De mi?
Logitech hardware tester
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31593 üzenetére
igen
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31591 üzenetére
oké akkor putty -ozunk .Ott hova írom amit küldtél : net.use ....
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31586 üzenetére
command
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31583 üzenetére
Azt írja 5 . számú rendszerhiba történt belépés megtagadva
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31534 üzenetére
Köszike . Egy gondom van csak vele még a cmd-nél eljutok a felhasználó névig utána már a jelszót nem engedi beírni .
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31534 üzenetére
Köszi de nekem a 1043-on levő ddwrt-n nincs file sharing .Az van rajta ami most tölthető le .
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31531 üzenetére
Köszi .ezen túl vagyok már , inkább az elérés beállításában kellene segítség.
-
papppapa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31524 üzenetére
Köszi !
Kicsit bővebben ha lehetne .
Üdvözlettel
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #31526 üzenetére
Elvileg a függőségek miatt automatikusan telepítenie kellene, ezért azt gondolom, hogy inkább helyprobléma lesz.
Alex
-
kvik
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31407 üzenetére
Feltettem az openwrt-t, elég új volt ez nekem.
Nagyon jó, hogy lehet több AP-t is csinálni, viszont rádió egy van, ami vagy B üzemmódban, vagy GN-esben van (vagy csak G de az mindegy). BGN nincs. Ezeket nem lehet megadni külön AP-hoz, ha az egyiknél átállítom, megy a másiknál is. Sajnos továbbra sem vagyok előbbre, mert megint vagy a laptop, vagy a pda csatlakozik. -
r4pid
tag
válasz Intruder2k5 #31487 üzenetére
Fúú nagyon szuper köszi srácok!
Már rendelem is a routert
-
Dzsolo
senior tag
válasz Intruder2k5 #31461 üzenetére
igen próbáltam már 2 szer is, sőt azt is próbáltam hogy USA beállításán hagytam és nem állítottam át Hungary-ra, a tűzfalat is kapcsolgattam, sajnos kifogytam az 5letekből azért próbálok érdeklődni hátha járt így már valaki, próbáltam már kapcsolgatni a a sugárzást is ki-be de semmi nem történik. szívesen megosztanám a screenshot-is de nem tudom miről kellene csinálnom.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz Intruder2k5 #31453 üzenetére
a címkét is megnéztem ott is V2 volt (van) a hogyan frissítsük leírásban benne volt miket kell nézni, most változott meg a belépőm 192.168.1.1-ről 192.168.0.1.-re
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Intruder2k5 #31408 üzenetére
de, lehet... sőt...
de nagyon sokáig csinálta, és befagyott minden... de még egy reset megoldotta a gondokat szerencsére
-
cellpeti
nagyúr
-
Pr3s
aktív tag
válasz Intruder2k5 #31412 üzenetére
Pedig lehet nem lenne rossz, ha nekiállnának ilyen okos firmware-t is hegeszteni, mert ha mondjuk a recovery mód is benne lenne akár a 1043-ban is, akkor nem lenne könnyű brickelni! Nincs valaki aki megcsinálja egy láda sörért??
-
cimp
senior tag
válasz Intruder2k5 #31410 üzenetére
Ezek szerint kétféleképpen kell feltölteni. Attól függően, hogy boot-os vagy nem. Ezt a gyári le tudja kezelni, akkor Openwrt miért nem?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #31399 üzenetére
Én csak azt nem értem miért hal meg tőle.....
-
adamka16
őstag
válasz Intruder2k5 #31399 üzenetére
Köszi a gyors és kimerítő választ
-
doberman
senior tag
válasz Intruder2k5 #31382 üzenetére
Intruder!
miért nem hü****tél már le? hát ez a kettősség azért van mert az /usr/bin - ben mjpg_streamer a bináris neve... míg az /etc/init.d - ben mjpg-streamer nevű script van...
köszönöm!
[ Szerkesztve ]
8lnu
-
doberman
senior tag
válasz Intruder2k5 #31380 üzenetére
nem megy .... not found...
parancssorból megy.. : /usr/bin/mjpg_streamer -i "input_uvc.so -r 1280x720" -o "output_file.so -f /mnt/webcam -d 30000 -s 5"
egy file van... :
root@Donimo:~# ls -l /usr/bin/mjpg*
-rwxr-xr-x 1 root root 10213 Aug 14 14:33 /usr/bin/mjpg_streamer8lnu
-
doberman
senior tag
válasz Intruder2k5 #31379 üzenetére
Oké, rendben...
a bináris neve mjpg_streamer , viszont ha stream-et akarok nézni akkor így indul:/etc/init.d/mjpg-streamer start
ha csak képeket akarok letenni egy könyvtárba:
/usr/bin/mjpg_streamer -i "input_uvc.so -r 1280x720" -o "output_file.so -f /mnt/webcam -d 30000 -s 5"
hol a manóban van a kutya elásva?
egyébként átjavítottam... így nincs not found, normál prompt-ot kapok vissza, viszont nincs a top-ban...
ehhh
z
nah lemaradtam közben... máris nézem..
[ Szerkesztve ]
8lnu
-
doberman
senior tag
válasz Intruder2k5 #31376 üzenetére
tudja valaki, hogy mikor kell mjpg_streamer -t, és mikor kell mjpg-streamer -t
írni?8lnu
-
doberman
senior tag
válasz Intruder2k5 #31376 üzenetére
root@Donimo:~# /etc/init.d/webcam start
-ash: /etc/init.d/webcam: not found8lnu
-
doberman
senior tag
-
Bencsi89
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31370 üzenetére
Lehet nem modemnek hívják a dobozt (ebből megy a tv meg a telefon is), de attól még a hiba fenn áll, és nem hiszem, hogy a DIGI-s cuccal lenne a gond, a fentebb vázoltak miatt...
-
Bencsi89
csendes tag
válasz Intruder2k5 #31368 üzenetére
DIGI 80/25
-
doberman
senior tag
válasz Intruder2k5 #31365 üzenetére
nah ... ilyet sem csináltam még soha...
- hogy ebből mi fog kisülni? -
z
8lnu
-
cimp
senior tag
válasz Intruder2k5 #31345 üzenetére
Mondasz valamit.
De ezt nem fogom összerakni magamban. Ez logikusan nem magyarázható.
Az a furcsa, h az összes androidos cuccon szar volt. Telefonomon, meg tőlem függetlenül háborgott a gyerek, hogy a tableten nincs net.
Most rámentem pc-vel, és azóta meg megy.Most vissza openwrt. beállítások elölről....
Ha megint meghülyül, tökön szúrom magam.[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz Intruder2k5 #31341 üzenetére
Köszi.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Intruder2k5 #31284 üzenetére
Ertem, koszi!
Nagy kar amugy... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Intruder2k5 #31274 üzenetére
én nem tudom, h miért jó nekem az extroot
nem kell igazából, bőven elég lesz a router tárhelye...na de most hogy tudom újraformázni? ha arra az oldalra megyek, akkor ott nem csinálja, mert buzi a HDD azt mondja
-
Mad6
tag
válasz Intruder2k5 #31248 üzenetére
Az eszköz saját szar kliensével kell elérnem, de még azt sem lehet neki beállítani hogy hogy nyomtassa a reportot, nem hogy proxyt.
Nem rakosgatok hetekig semmit! Aki előbb eljön érte azé a cucc!
-
Mad6
tag
válasz Intruder2k5 #31245 üzenetére
Evvel csak az a baj, hogy az eszközre semmit nem tudsz feltenni, mert zárt forráskódú unix alapú firmware van. Ezért nemhiszem, hogy ez menne.
De a leírás tuti, és másra jólesz! Köszi![ Szerkesztve ]
-
Mad6
tag
válasz Intruder2k5 #31243 üzenetére
Nem bonyolítanám ennyire. Arra kell, hogy egy másik helyen lévő hálózati eszköz adatait kérjem le havi 2 alkalommal. Tunelezéshez kéne valami a másik oldalra is nem?
-
Marcelldzso
tag
válasz Intruder2k5 #31219 üzenetére
Nincsen sajnos Kivárom míg megfordul. Addigis 841ND.
MI okozhatja, hogy csak 100mbiten megy? PL kábel?
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31183 üzenetére
Feltettem a generic-et, Qos-t, magyar nyelvet. Ugyanazt a letöltés-webezés-weboldalról letöltés kombinációt csináltam meg. Az átlag Load 1.34, Max Load 1.97 lett. Nem tudom ez melyik komponens hiányának köszönhető, de ez már tetszik és használható volt a weboldalon keresztüli munka. USB-t és a többi csomagot nem tettem fel, mert nincs használva, felesleges egyelőre.
Még tesztelem pár napig, de eddig ez a legjobb.
Feltettem a legújabb DD-Wrt-t is próbából. Sehogy sem akart PPPOE protokollal kapcsolódni, az FW-t lecserélni sem volt egyszerű. A favorit az OpenWRT.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31181 üzenetére
Egy teszt erejéig, ami ugyanezeket a beállításokat fogja tartalmazni, feldobom a generic-et. Aztán meglátjuk. Köszönöm az infokat.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31179 üzenetére
Vilagos. Tehat feladatok/teljesitokepesseg hanyadosa. Arra gondoltam h holnap valami minimalis openwrt-t teszek fel es csak par valoban hasznalt csomagot teszek fel, amit tenyleg hasznalok. Tudsz esetleg valami mini verziorol? Generic-et talaltam.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31177 üzenetére
Csináltam egy rövid időszakról grafikont a LuCI-val. Nem tudom pontosan mit jelentenek ezek a számok. 2db Ubuntu DVD-t töltöttem le, de csak 8MB/s-al jött. Ennél szokott lenni több is. Most be volt kapcsolva a Qos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31175 üzenetére
Nemsemmi az a kifinomult megoldás Köszi, átolvasom.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31173 üzenetére
Azon a gépen gyakorlatilag csak ez fut. Illetve később majd webszerver, de az még odébb van. Egyelőre portra szűkítettem. Mivel csak ez használja, gondolom ez így jó lesz akkor.
Bár ez a port forwardolva van. Az nem zavarhat esetleg bele?A router terhelését nem lehet valahogy log-olni és megnézni? OpenWRT.
[ Szerkesztve ]
-
Mad6
tag
válasz Intruder2k5 #31164 üzenetére
ŐŐŐ. Lövésem sincs mi az a NAT-olt háló.
Igen az IP megegyezik, több helyen ellenőriztem, és a DYNDNS rendesen megy. A transmission web felületére simán be is enged.Nem rakosgatok hetekig semmit! Aki előbb eljön érte azé a cucc!
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31160 üzenetére
Mióta bekötötték a Digi-t (lassan egy éve) azóta stabilan ez a sebességem. Másrészt hiába akkora a sebesség, mikor jön lefele 10 torrent és lefogja a teljes sávszélt a többi gépen akadozik a youtube, lassabb a webezés, stb. Ezért kellene valamit kezdeni a dologgal.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Intruder2k5 #31128 üzenetére
tudom, h asus párti vagy, de az kb 25k... miért kerül annyival (kb 10k) többet pl a 1043nál?
mivel tud az többet? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Intruder2k5 #31126 üzenetére
akkor nem tudom mi lehet... az egyik 2 év után adta be az unalmasat, a másik 1 hónap után (vadi új volt!)
melyik most a legjobb ár/érték arányú router?
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Intruder2k5 #31103 üzenetére
az lehetséges lenne, hogy LANon jó a PPPOE, és csak WiFin rosszalkodik?
Nekem a 2. 941ND van szervízben a wifi használhatatlansága miatt...
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #31121 üzenetére
Az még érdekesebb, hogy akiknek szerencséjük volt és Gigabites hálózatuk azok a WR1043ND-ből kialakított white boxot kaptak. Nekem anno még a 10/100-as Netgear volt ezért kaptam a butábbat!
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #31103 üzenetére
Érdekes, hogy a TP-Link WR741ND mentes ettől a hibától. Ez a készülék az EU által létrehozott SamKnows alpja és neki nem szakad meg a net.
-
Mazsika
őstag
válasz Intruder2k5 #30839 üzenetére
ohh az buzis... na majd ha sok időm lesz! köszi a segítséget!
Dáccsika
-
Sebiferi
tag
-
Sebiferi
tag
válasz Intruder2k5 #31089 üzenetére
Köszi a RAM-os választ!
De azt eddig is tudtam, hogy milyen csomagjaim vannak feltelepítve!
A kérdés az volt, hogy az 1.1.4-ben benne van-e a transmission minden csomagja.Domoticz
-
Attesz
aktív tag
válasz Intruder2k5 #31034 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat mindenkitől, de egy picit örülök(persze nem rossz értelemben), hogy másnak is van ilyen gondja TP-Link WR1043ND-DiGi párossal.
Én beszélgettem erről Alex-szel, de Ő azt mondta, hogy még senki nem jelezte ezt a gondot.
Szép lassan kiderül, hogy másnak is van ilyen gondja.Aki hasonló problémával küzd, annak két dolgot tudok ajánlani.
1; Itt a fórumon olvastam, hogy Digi nem jól rakja a csatlakozót a kábelre.
Illetve rendesen felrakja, csak a 8 kábel nem jó sorrendben van.
Ennek az a következménye, hogy vagy nincs kapcsolat, vagy folyamatosan megszakad, vagy nagyon lelassul a NET.
De ez csak a routereknél jön elő.
Ezért a Digi általában sz@rik a problémára.
Pedig egyetlen megoldás létezik, mégpedig az, ha a kábeleket jó sorrendben elhelyezik és új csatlakozót raknak fel mind a két végére.2;A TP-Link WR1043ND router elé berak egy másik routert.
Én ezt csináltam.
Nekem Intruder minden leírt, ezért nem volt nehéz dolgom.
Jelenleg 3 napja folyamatos a kapcsolat mindenféle megszakadás nélkül.Én még nem ellenőriztem le a kábelemet, hogy jó színsorrend vagy nem, mert jelenleg nagyon örülök annak, hogy jó a kapcsolat.
Szóval egy picit úgy érzem, hogy szívás a Digi.
Üdv
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31074 üzenetére
Köszönöm, megkeresem privátban.
-
jbl
aktív tag
válasz Intruder2k5 #31069 üzenetére
Köszönöm szépen sikerült megcsinálnom a segítségeddel.
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
aktív tag
válasz Intruder2k5 #31067 üzenetére
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
aktív tag
válasz Intruder2k5 #31061 üzenetére
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31039 üzenetére
Koszonom. Rovidesen neki is allok akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest