Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jámbor
tag
Üdv!
A tableten vagy a routeren kell beállítani azt, hogy mindig ugyanazt a címet adja a tabletnek ( pl.192.168.0.199)?Soha ne mondd, hogy soha.
-
k_miso
tag
Suste-nak és Poli27-nek is köszönöm, hogy próbáltak rajtam segíteni. Most végül Poli27 fw-e került a routerre. Minden benne van ami nekem kell (mount, DDNS, UPNP, DLNA).
Suste! Nem gondolom hogy a fw-ben volt a hiba. Most, hogy már tudom a megoldást, feltettem egy másik routerre, csodák-csodája, műxik. Most legalább össze tudom vetni a két változatot működés közben.
Köszönöm még egyszer mindenkinek.
misomiso
-
k_miso
tag
válasz Intruder2k5 #47397 üzenetére
Köszönöm szépen. MEGY A LUCI!!!!!!!!
Fejet hajtok a tudás előtt.
miso
miso
-
MODERÁTOR
-
suste
veterán
válasz k_miso #47394 üzenetére
közben belekavartál a pppoe-val
megint reseteld le a routert, vagy mehet SSH-n a firstboot újra
és utána dugd rá a hálózatodra ahogy az elöbb írtad, aztán mehet amit poli27 írt
komoly ez a kavarás
tényleg nem értem mi lehet nálad, az enyémben is tuti van luci, ozz-nak simán működött ua verzióha végre lesz luci, akkor frissítsd fel a poli27 syupgrade verzióval, aztán meglátjuk....
-
k_miso
tag
válasz poli27 #47389 üzenetére
Sikerült megtalálni a SSH-n a net beállításáért felelős fájlt etc/config/network. Be is állítottam a szükséges dolgokat az alábbiak szerint:
config interface 'wan'
option ifname 'eth0.2'
option proto 'pppoe'
option username 'ide_írtam_a_felhasználónevet'
option password 'ide_pedig_a_jelszót'Az a baj csak, hogy nem csatlakozik fel a netre. A felhasználó nevet, jelszót már ezerszer ellenőriztem.
Vajon mit rontok el? Valami szintaxis hiba lehet?miso
miso
-
bigsee
addikt
válasz Intruder2k5 #47379 üzenetére
OKé, oké, hálózati témában én vagyok a leggyengébb láncszem...
Köszi!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
logarithm
őstag
Még nem volt ha jól láttam, gargoyle stabil 1.6.0 verzió elérhető : [link]
-
ozz
tag
kiváncsi leszek ennek a sztorinak a végére, hol volt a hiba.
Nálam az fw-d tökéletesen müködik (így utólag megérte a v1-est féltéglásítani ) és köszönöm neked is meg Alex-nak is a segítséget a beállításhoz.
Na meg a többieknek is a fórumban a segítőkézségüket
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz k_miso #47378 üzenetére
szerintem te összekeverted az fw-ket
ha megvan a csomagom, akkor tedd ezt most fel belőle SSH alatt:
openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgrade.binpersze ha neked 1043V2-esed van
és az MD5 ellenőrzéstne felejtsd el!!!
a frissítés leírását megtalálod az openwrt oldalon, vagy itt a fórumban[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
eddig tartott egy linket találni itt a fórumban:[link] ,de ha jól értem, telnet kell, nem ssh.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bigsee #47361 üzenetére
"Viszont ami érdekes a 741-esnél csak 100 Mbit-es volt a router-gép kapcsolat, ugyanazzal a tyúkbéllel ennél meg gigabites lett, ezt nem nagyon értem."
Pedig rém egyszerű a magyarázat, a 741-es routernek nincs Gbit-es portja, csak 100Mbps, így értelemszerűen nem is képes Gbit-es kapcsolat létrehozására! A sebesség a kapcsolat minden összetevőjén egyformán múlik, a routeren, a kábelen, és a kliensen is, ha bármelyik gyengébb, akkor az egész kapcsolat olyan gyenge lesz, mint a leggyengébb láncszem!"meg hogy mijaza Openwrt... "
Az OpenWrt egy Linux alapú firmware, amivel (nem) kicsit felokosítható a router, és a gyári funkcióktól lényegesen többre lesz képest! -
k_miso
tag
Most reseteltem a routert, telnettel beállítottam a jelszót, most megint be tudok lépni putty-val.
Egyébként már az ötödik számítógépen próbálom meghámozni ezt a routert. Minden esetben a gép és router közvetlen UTP kapcsolatban volt, minden más kapcsolat leválasztva. Lehet olyan géphiba, ami ennyi független gépen egyforma hibát okoz?
misomiso
-
k_miso
tag
Cimp!
Köszi a segítséget. A probléma az volt, hogy először Telnetben kellett beállítani a jelszót. Most már bent vagyok, de nem tudom, hogy mivel próbálkozzak. Nem tudom, hogy mennyire ismered az előzményeket, megpróbálom röviden leírni:
1043 V2 router, nincs hozzá vargalex, ezért sima openwrt-t tettem fel. A fw. hiba nélkül felment, de nem tudtam a default IP-vel belépni. A fw. valószínűleg default beállításokkal fut, van belső net. Csak az én beállításimat nem tudom érvényesíteni belépés nélkül.
Most SSH-val be tudtam lépni, de én nem értek az openwrt-hez annyira, hogy tudjam, hol keressem a hibát. Valószínűsítem, hogy a fw. fut rendesen, csak a Lici elindításával van gond.
misomiso
-
cimp
senior tag
válasz k_miso #47362 üzenetére
Access denied -et akkor dob ha nem jó felhasználói adatokkal akarsz belépni!
Gondolom akkor putty ablakban feldobta a login-t. Oda beírod, hogy root (enter) és a jelszót amit beállítottál. vagy ha még nem állítottál jelszót akkor szerintem csak egy sima entert nyomsz.Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
k_miso
tag
Suste!
Köszönöm szépen a gyors szerdai válaszodat a "téglásított" 1043V2-vel kapcsolatosan. Megpróbáltam belépni putty-val. de access denied üzenetet dobott. Akkor sajna nem volt több időm vele foglalkozni, a net miatt vissza kellett tennem a régi routert. Most sikerült olyan helyre jönnöm, ahol van egy gép nettel, és egy másik gép, amivel a routert tudom kínozni.
Mit lehetne még megpróbálni?
misomiso
-
bigsee
addikt
válasz Intruder2k5 #47345 üzenetére
Csak a naggyát, ami fontosabb... egyébként haver vette a routert magának és az volt vele a baja, hogy dobálta lefele az eszközöket, nagyon gány térereje volt, tesztelni hozta el. Nekem egy kis egyantennás TPLINK-em volt, TL-WR741ND, 150-es, ahhoz képest ez nálam nagyon szakít, totál brutál lett tőle az otthoni hálózat.
Viszont ami érdekes a 741-esnél csak 100 Mbit-es volt a router-gép kapcsolat, ugyanazzal a tyúkbéllel ennél meg gigabites lett, ezt nem nagyon értem. Mint ahogy amit Ti írtok se nagyon értem, azért kell elolvasni a fórum javát, meg hogy mijaza Openwrt...
-
Pendragon911
aktív tag
válasz poli27 #47321 üzenetére
Úgy néz ki, mintha sikerült volna megcsináljam a segítségetekkel! Még nincs a tervezett helyen, holnap viszem le a nappaliba, de az összekötés ugyanígy néz majd ki. Nagy meglepetésemre működik, ennek most örülök, de nem merek előre örülni, hogy lent is így megy majd, ez kiderül holnap Remélem, hogy a plusz beiktatott router nem jelent semmilyen hátrányt a STB számára, pl lassabban működik, akadozó adás, stb.
Beszámolok majd a végső állapotról, amint odajutok. -
ozz
tag
válasz Intruder2k5 #47357 üzenetére
Lehet
-
MODERÁTOR
-
ozz
tag
válasz Intruder2k5 #47355 üzenetére
világos, de akkor már inkább a gariztatás...
Tök jó, hogy már ilyet is lehet, levágni belőle
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
Aki az általam készített firmwaret akarja feltenni 1043V2 re annak nem biztos hogy megy a beépített vargalex féle formázó felület normálisan.Ma du volt szerencsém tesztelni pár órát egy ilyen routert és tényleg van valami hiba.Felmountolja meg is jelenik az overlay, de a rebootnál megint nincs csatolva.
Szval az használja akinek nem kell exroot,magát a particiókat csatolva hagyja csak az overlay tárolót nem!Sajnos tovább nem tudtam tesztelni, mert nem az enyém a router és holnap oda kell adjam a gazdájának!
A firmware-k közé feltettem a gyári vágott firmwaret Vagott_gyari_firmware_130925_wr1043v2.bin (by Intuder2k5) akinek esetleg kellene, hogy vissza tegye a gyárit![ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Meg kellett cserélnem a két kábelt, ami a gépből a routerbe, és a routerből a digi cucchoz csatlakozik, most jó lett. Lehet hogy kábel hiba? Elég nehezen jött be a luci csere után.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Üdv.
Vargalexes firmet használok már hosszú ideje. Ma mikor hazaértem a routeren csak a power led világított, többi led semmit se csinált. Kihúztam, bedugtam, minden led világít, lucit elérem, viszont nem csatlakozik a netre. ha kihúzom a netet, és a gépen indítom, akkor frankó minden. Mi lehet a baj? Meghalt a port?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
doberman
senior tag
válasz doberman #47346 üzenetére
upsz...
az /etc/easy-rsa/vars -ban most már alapban export KEY_SIZE=2048 míg "régebben" csak 1024 volt. lehet, hogy emiatt nőhetett meg ennyire a Diffie Hellman paraméter előállítása?
vajon visszaírhatom ezt büntetlenül 1024-re?bocsánat, most készült el... 1óra 35 perc... hmmmm
[ Szerkesztve ]
8lnu
-
doberman
senior tag
szervusztok. openvpn-t próbálok beállítani egy 1043 v2-ön, Poli27 fórumtársunk által buildelt firm-el (1.3.2 r39208). a kérdésem: normális az, hogy az easy-rsa build-dh már több mint 1 órája fut?? ez Alex által készített firm-en (v1.1.7 r35342) 10 perc sem volt..
8lnu
-
MODERÁTOR
-
bigsee
addikt
Hali! Ma jutottam egy ilyen routerhez, még végigolvasom az egészet, csak megjelölöm, hogy visszataláljak...
-
suste
veterán
válasz vargalex #47340 üzenetére
Ha van időd esetleg nézd meg nála, szerintem privátban elküldi neked is ami kell hozzá
Én már néztem, de nem értem, hogy miért nem indul el egyáltalán a letöltés
Csak arra gondolok, hogy az első eszköz blokkolja valahogy.
Ha átkapcsolja bridge-be az 1. routert, akkor meg az IPTV-k nem fognak menni a Tplinkről, ugye? -
ozz
tag
válasz vargalex #47328 üzenetére
Szia Alex!
technicolorban a portforwardok így néznek ki:
9091-9091 to 192.168.0.2 - 9091-9091 (TCP+UDP) mindkettő van választva
21234-21234 to 192.168.0.2 -21234-21234 (TCP+UDP) mindkettő van választva"A TP-Link-en megadtad a 192.168.0.1-et gateway-nak és DNS szervernek?"
igen mindkettő meg van adva"Esetleg próbáld meg azt, hogy a TP-Link IP-jét a Technicolor DHCP tartományán kívül teszed (így lenne a helyes)."
Pontosan mi esik kivűl rajta?
Elvileg ha jót mondok akkor a technikolor 192.168.0.10-től kezdi osztani az ip-ket. -
suste
veterán
nagyorsan beleolvastam ebbe a multicast-ba, és akkor lehet hülyeséget írtam, mert tényleg az Openwrt-vel van a "baj", szóvala tplinkkel kell mókolni
viszont náladez nem ilyen egyszerű, mert az én buildemben nincsen benne a kmod-bridge (meg a többi amikell), és nincsen meg csomagban sem
így ehhez fel kell tenned poli27 buildjét, mert nála meg van külön csomagként, és talán még el is fér utólag telepítve is a flashbenMajd én is csinálok újat, de még ha belerakom is a hiányzó csomagokat, akkor is frissítened kell az fw-t, és még várok vargalextől egy infót, így nem tudom milyen sokára lesz kész....
-
suste
veterán
válasz Pendragon911 #47334 üzenetére
minden jó ahogy van, csak a Cisco-n kell beállítanod, hogy megkapja a megfelelő dolgokat a Tplink
nálad is switch-ként van a tplink ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Pendragon911
aktív tag
válasz vargalex #47332 üzenetére
Értelem szerűen ezt a TP-Link-en kell beállítsam? Ettől függetlenül még az IP címet át kell írjam rajta gondolom. Továbbra is él az., hogy Cisco-ból érjező kábelt a TP-Link LAN-ba kell dugni? Egyszer csak sikerült összeállítanom, bár így nem könnyű, hogy nem értek hozzá.
-
vargalex
Topikgazda
válasz Pendragon911 #47331 üzenetére
Szia!
Annyiban egyszerűsíti, hogy akkor a linkelt UDP multicast kell neked.
Alex
-
Pendragon911
aktív tag
válasz vargalex #47325 üzenetére
Azt hiszem, hogy értem, amit kérdezel Tehát az én nyelvezetemre fordítva az a kérdés lényege, hogy a Cisco bármely portjára köthetem-e a STB-ot vagy van egy neki fenntartott hely. Bármelyikbe beköthetem, sőt a 4-ből 3-ba STB van csatlakoztatva, mindenféle "mahinálás" (router-es beállítás ) nélkül. Ez egyszerűsíti a helyzetet?
@ poli27 - köszi!
[ Szerkesztve ]
-
stanazol
csendes tag
válasz vargalex #47327 üzenetére
Paramétereket beállítottam, de ez a válasz:
root@OpenWrt:~# sh /mnt/script/autowake_NAS.sh
: not found/autowake_NAS.sh: line 20:
: not found/autowake_NAS.sh: line 23:
: not found/autowake_NAS.sh: line 28:
: not found/autowake_NAS.sh: line 37:
: not found/autowake_NAS.sh: line 46:
: not found/autowake_NAS.sh: line 56:
: not found/autowake_NAS.sh: line 61:
: not found/autowake_NAS.sh: line 64:
: not found/autowake_NAS.sh: line 66: /bin/date
: not found/autowake_NAS.sh: line 67:
: not found/autowake_NAS.sh: line 68:
: not found/autowake_NAS.sh: line 69:
: not found/autowake_NAS.sh: line 80:
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 81: startTime
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 82: endTime
: not found/autowake_NAS.sh: line 85:
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 86: nbSecInDay
: not found/autowake_NAS.sh: line 88:
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 89: currentTimestamp
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 90: startTimestamp
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 91: endTimestamp
: not found/autowake_NAS.sh: line 92:
: not found/autowake_NAS.sh: line 93: /bin/date
: not found/autowake_NAS.sh: line 94: /bin/date
: not found/autowake_NAS.sh: line 95: /bin/date
: not found/autowake_NAS.sh: line 96:
/mnt/script/autowake_NAS.sh: line 140: syntax error: unexpected word (expecting "do")Ha az üres sorokat kiveszem, akkor csak ennyi:
root@OpenWrt:~# sh /mnt/script/autowake_NAS.sh
: not found/autowake_NAS.sh: line 58: /bin/date
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 69: startTime
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 70: endTime
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 73: nbSecInDay
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 75: currentTimestamp
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 76: startTimestamp
: bad variable namee_NAS.sh: local: line 77: endTimestamp
: not found/autowake_NAS.sh: line 78: /bin/date
: not found/autowake_NAS.sh: line 79: /bin/date
: not found/autowake_NAS.sh: line 80: /bin/date
/mnt/script/autowake_NAS.sh: line 124: syntax error: unexpected word (expecting "do")
root@OpenWrt:~#[ Szerkesztve ]
Az örökkévalóság nagyon hosszú. Különösen a vége felé. Woody Allen
-
suste
veterán
válasz vargalex #47328 üzenetére
na akkor ez lesz a ludas, gondoltam hogy az 1. routerszivat
de azt nem értem, hogy elvileg portnyitás nélkül is mennie kéne a torrentnek nem? csak max passzívban
trasnmissionban látszik, hogy egyáltalán nem kapcsolódik a trackerhezha nem megy a forward, akkor a DMZ lehetne még jó, nem? de azt mondja ozz, hogy azzal sem indul el
ezek a szolgáltatói eszközök mekkora fosok, már elnézést[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Ennek így jónak kellene lennie. Az egészhez elég a 21234-es port forward (TCP+UDP), a 9091 csak akkor kell, ha a webes felületet is el akarod érni kívülről. uPnP-re és DMZ-re nincs szükség.
Viszont az UPC topic-ban többen állítják, hogy nem megy (vagy nem rendesen) a Technicolor-ban a port forward. Ott pontosan hogy néz ki a beállítás?Esetleg próbáld meg azt, hogy a TP-Link IP-jét a Technicolor DHCP tartományán kívül teszed (így lenne a helyes). A TP-Link-en megadtad a 192.168.0.1-et gateway-nak és DNS szervernek?
Alex
-
ozz
tag
Sziasztok!
Transmission gondom akadt a helyzet a következő
Technicolor T7200 (192.168.0.1) LAN1 port utp kábel ki -> 1043nd V2 openwrt (fix IP címmel 192.168.0.2) LAN1 port utp kábel be + HDD és egy TV (miniDNLA) LAN2 portba kötve.
Technicolor adja a wifit , 1043 nd nem.
MiniDNLA - tökéletesen működik, wifin csatlakozott notebookal is látható a HDD tartalma.
A TV-n van müködő net.A torrent viszont nem működik azaz nem tölt le a HDD-re.
A technicolorban a következők lettek beállítva
- portforward 21234 és 9091 portokra
- lett engedélyezve az uPNP
- DMZ megadva a 192.168.0.2-re(az utolsó kettő próbálkozás)
A transmission webes felületén azt írja a beállításoknál, hogy a 21234-es port zárva.
VAN esetleg ötlet mi lehet a gond?
(amatőr vagyok nagyon alap szinten fogalmazzatok majd )előre is köszönöm
-
vargalex
Topikgazda
válasz Pendragon911 #47322 üzenetére
Szia!
Nincs ilyen szolgáltatásom, így lehet, hogy értelmetlen dolgot kérdezek. Alapesetben, ha csak a Cisco HGW-t használod, akkor bármely portjára kötheted az STB-t, vagy dedikált portja van? Ha előbbi, akkor elvileg az IPTV / UDP multicast kell neked.
Alex
-
stanazol
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem használ véletlenül olyan scriptet, amely feléleszt egy gépet(NAS) amikor bizonyos ipcímek felcsatlakoznak a hálózatra?
Sajnos csak olyat találtam, ami dd-wrt - hez jó, ami sajnos openwrt - hez nem ok.
Ezt találtam: [link]
Ha van valami ötlet, szivesen fogadnám....Ja, és etherwake-re kellene, nem wol-ra.
thnxAz örökkévalóság nagyon hosszú. Különösen a vége felé. Woody Allen
-
poli27
veterán
válasz Pendragon911 #47322 üzenetére
Állítsd át a ipcímet a tiplinek ha a cisco 192.168.0.1 akkor a tiplinek 192.168.0.2 re, mert ha nem teszed akkor nem fogod elérni többet.Igen hgw a cisco!
-
poli27
veterán
válasz Pendragon911 #47320 üzenetére
kapcsold ki a dhcp szervert a routerban, és a hgw-ból jövő lan kábelt ne a wan portba dugd,hanem a lanba,és menni fog!!Igy csak egy access point lesz belőle meg egy switch!
[ Szerkesztve ]
-
Pendragon911
aktív tag
Jelen állás szerint úgy állok a TP-Link-be (WR1043ND v.2) bekötött IPTV STB-vel, hogy bár megcsináltam, amiket leírtak itt néhányan, de nem kap jelet a STB. Lehet egy apró beállítás csak az egész, de jelen esetben megfagytam. Így sok értelme nincs jelenleg ennek az új router-nek, mert elképzeléseim szerint nem tudom használni, úgy vettem meg, hogy előtte kaptam az infót, hogy gond nélkül ki lehet alakítani ezt a kapcsolatot. Valószínű így van, csak én nem értek hozzá eléggé, hogy megcsináljam működőre.
Valaki tudna tovább tanácsot adni? Feljebb látni a teljes hsz-t, amiben leírtam, hogy mit is szeretnék. -
siddis
őstag
válasz Pokerface086 #47318 üzenetére
Szerintem kezd el olvasni legfelül a téma összefoglalóját, különös tekintettel a Transmission-nal kapcsolatos részekre.. Ha még mindig nem ment el a kedved, akkor a sorrend a következő lesz majd : firmware felrakása, beállítása - külső tápos vinyód formázása, beállítása - transmission beállítása - örömködés..
De kezd az olvasgatással mindenképpen..-- Aux armes, citoyens --
-
HIJ
őstag
Üdv!
DDWRT alatt meg lehet nézni valahogy, h épp melyik IP használja a sávszélt? Azt ugye a Bandwidth -nél látom, h pl 100 % -on megy a letöltés a WAN porton, de azt hogy melyik IP az azt nem találtam meg sehol...
-
Csontbrigád
tag
Sziasztok,
3 hete váltottam Vargalex 1.1.7 firm-jére - hálás köszönet a munkájáért! - eddig flottul ment minden, mai napon nem látom hálózati meghajtóként a csatlakoztatott külső vinyót + Luci belépés után az alábbit kapom:
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:448: Failed to execute function dispatcher target for entry '/'.
The called action terminated with an exception:
/usr/lib/lua/luci/sauth.lua:87: Session data invalid!
stack traceback:
: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:448: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:195: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:194>
Mi lehet ez? Hogyan tudom megoldani?
Net van, transmission is megy.
Örök kezdő vagyok :) -
siddis
őstag
válasz Pokerface086 #47314 üzenetére
Ha beéred kevéssel is akkor megoldható, de ha "nagyban akarsz játszani" akkor jobban jársz egy NAS-al..
-- Aux armes, citoyens --
-
Pokerface086
csendes tag
Sziasztok!
A gépem elég sokat megy a torrentezés miatt, van arra lehetőség hogy a gép kikapcsolása után is menjen a töltés? Hallottam olyasmit hogy külső merevlemezt rálehet kötni erre a routerre! Természetesen TP-Link WR1043ND routerre rendelkezek!
-
suste
veterán
válasz k_miso #47310 üzenetére
(a gyári fw melyik IP-t használta? ha az i s a192.168.1.1-et akkor elsőnek próbáld megmásik böngészővel vagy böngésző cache ürétés)
letöltöd: [link]
elindítod
host name or ip=192.168.1.1
port:22 (ez az alap)
alul OPEN gomb
fekete ablakba:
login as: root (enter)
password: (üresen hagyod) (enter)
ha belép, akkor elsőnek próbáljuk ki ezt:
"/etc/init.d/uhttpd start" (enter)
aztán próbáld meg elérni a routert a 192.168.1.1-en -
k_miso
tag
Suste!
Azt fw. raktam fel, amit te küldtél át. Amely Ozz-nál már működött.
Látszólag működik a router, rotol is, van belső hálózat is. Csak a Luci-ba nem tudok belépni. újraindítással resettel már többször próbálkoztam.
A hálózatkezelőben a kiosztott IP-cím is a 192.168.1.1, mégsem indul el a Luci.
misomiso
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest