Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Üdv!
DDWRT alatt meg lehet nézni valahogy, h épp melyik IP használja a sávszélt? Azt ugye a Bandwidth -nél látom, h pl 100 % -on megy a letöltés a WAN porton, de azt hogy melyik IP az azt nem találtam meg sehol...
-
HIJ
őstag
Valaki meg tudná mondani, h mit és hol kell beállítsak ahhoz hogy legalább 150 -es sebességgel tudjak ehhez az eszközhöz csatlakozni? Gyári FW -vel.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy volt már szó róla, de mégis megkérdezném. Az mitől lehet hogy ez a router gyári FW -vel WPA/WPA2 - Personal titkosítással csak 65 Mbit -el kapcsolódik? Ezt már figyelgettem régebben is, de nem foglalkoztam vele. Van a házba egy 150 -es TP-link AP, de ahhoz minden 150 -el csatlakozik
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, h mióta felraktam egy friss gyári FW -t, nem működik a remote access. Elvileg 255.255.255.255 van megadva, de mégis azt írja, ha távolról bejelentkezek, h "You have no authority to access this router!"
Az FW verziója: 3.13.13 Build 130428 Rel.58290n
Valakinek van ötlete mi lehet? Eddig egy jóval régebbi FW -vel szépen ment...
-
HIJ
őstag
Üdv!
Azt nem tudjátok véletlen, hogy az mitől lehet, hogy DD-WRT alatt csak 54 Mbit/s wifi sebességgel csatlakozik minden? Factory Reset után is. Gyári FW -vel megy szépen az "N" -es sebesség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest